PDA

View Full Version : Ik heb alle wiskunde A1 sukkels met een casio weer nodig



Tijgerlelie
11 November 2007, 11:44
Hoe doe je 1-Var Stats?

Tijgerlelie
11 November 2007, 11:47
Ik weet dat jullie verlegen zijn, kom maar ik
bijt heus niet hoor

*l0eszIej*
11 November 2007, 11:49
STAT CALC en dan nummer 1

ik heb dat hoofdstuk nu ook ;)

Tijgerlelie
11 November 2007, 11:50
Hahahaha, nouhou
ik moet een boxplot maken
maar daar heb ik de optie 1-Var-Stats voor nodig

Tijgerlelie
11 November 2007, 11:51
STAT CALC en dan nummer 1

ik heb dat hoofdstuk nu ook ;)
Nee, dan krijg ik de gewone 1-Var
voor het gemiddelde, modus, mediaan

*l0eszIej*
11 November 2007, 11:51
staat dr al ;)
maar dan heb ik niet dat hoofdstuk, ik ben bezig met normalcdf enzo

*l0eszIej*
11 November 2007, 11:52
Nee, dan krijg ik de gewone 1-Var
voor het gemiddelde, modus, mediaan
huh vaag, dan heb ik n andere rekenmachine..bij mij staat t er wel..
oh hahaha er staat ook Casio in de titelnaam, ik heb een Texas TI-83 plus :p

Cut the crap!
11 November 2007, 11:54
Je moet de lijsten invullen
dan doe je 1-varstats L1, L2
beetje kut om uit te leggen :p

Tijgerlelie
11 November 2007, 11:55
huuuuuuh, ik snap er niets van haha

Tijgerlelie
11 November 2007, 11:57
Je moet de lijsten invullen
dan doe je 1-varstats L1, L2
beetje kut om uit te leggen :p
maar WAAR is 1-Var-Stats?

La Fameuse
11 November 2007, 11:58
Je blijft bezig he! Maar je kunt een boxplot handmatig maken toch, en dan heb je alleen die gegevens nodig.

Fides
11 November 2007, 12:00
o god, ik weet dat nu allemaal al niet meer.. blij dat ik alleen A1 heb gedaan trouwens! Lekker geen wiskunde meer dit jaar!:)

Tijgerlelie
11 November 2007, 12:00
Je blijft bezig he! Maar je kunt een boxplot handmatig maken toch, en dan heb je alleen die gegevens nodig.
Haha ja
maar als ik op 1Var druk dan staat er boven
1-Variable
en er moet staan 1-Var Stats!

La Fameuse
11 November 2007, 12:01
Haha ja
maar als ik op 1Var druk dan staat er boven
1-Variable
en er moet staan 1-Var Stats!
Volgens mij heb ik dat nooit gebruikt? Als je gewoon dat 1VAR doet komen daar toch de kwartielen uit en dan kun je 'm tekenen..

Amélie.
11 November 2007, 12:04
Ik weet het maar ik ga het lekker niet vertellen want je vindt me een sukkel! :mad:

Tijgerlelie
11 November 2007, 12:05
Ik weet het maar ik ga het lekker niet vertellen want je vindt me een sukkel! :mad:
Maar ik ben heel zielig

Amélie.
11 November 2007, 12:07
Maar ik ben heel zielig
Ja eigenlijk weet ik het ook niet. Heb je geen boekje over de GR? Wij hadden elk jaar iets van 2 of 3 van die kleine boekjes waar al die dingen instonden die je nodig had voor de GR..

Tijgerlelie
11 November 2007, 12:10
Ja eigenlijk weet ik het ook niet. Heb je geen boekje over de GR? Wij hadden elk jaar iets van 2 of 3 van die kleine boekjes waar al die dingen instonden die je nodig had voor de GR..
Dat is juist heb die heb ik niet bij me

Tijgerlelie
11 November 2007, 12:14
iemand, niemand, een maal, ander maal

Tijgerlelie
11 November 2007, 12:19
Alsjeblieft? ik smeek het jullie

Juweeltje
11 November 2007, 12:25
Tip: ergens met shift en een knopje heb je de catalogus, daar staat alles bij :)

Tijgerlelie
11 November 2007, 12:29
Tip: ergens met shift en een knopje heb je de catalogus, daar staat alles bij :)
eeennn wel knopje?

L'Yvonne
11 November 2007, 12:42
Dat had ik gisteren nog nodig..
stat -> edit -> 1.edit (dan kun je een lijst invoeren)
stat -> calc -> 1. 1-vars stats -> enter - daarachter L1 of L1,L2 zetten

Tijgerlelie
11 November 2007, 13:26
dankjulliewel

Mint
11 November 2007, 13:30
Ik weet het alleen bij een TI :p