Weergegeven resultaten: 1 t/m 6 van 6

Discussie: siliconen bakvorm

  1. #1
    Geregistreerd
    06 Jun 2009
    Berichten
    825

    Standaard siliconen bakvorm

    Moet je hierbij nog bakpapier gebruiken of invetten?
    Ik maak namelijk voor het eerst een taart met een siliconen bakvorm.

    Bedankt!

  2. #2
    Geregistreerd
    11 Dec 2008
    Berichten
    1.489

    Standaard

    geen idee, heb wel een keer een cake gebakken in zo'n ding en deze had ik toen wel ingevet. alleen was dit niet zo'n succes omdat toen de cake omhoog kwam zetten de vorm niet stevig genoeg was om hem erin te houden gevolg : over helemaal onder de chocolade cake, was er gewoon overheen gelopen.

    succes

  3. #3
    Geregistreerd
    10 Feb 2006
    Berichten
    3.422

    Standaard

    nee hoeft niet!
    We're never gonna win the world
    We're never gonna stop the war
    We're never gonna beat this
    If belief is what we're fighting for

  4. #4
    Geregistreerd
    30 Jun 2005
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    34.339

    Standaard

    ik doe dat altijd wel voor de zekerheid, ik doe het met becel vloeibaar
    ihr seid alle richtig korrekt

  5. #5
    Geregistreerd
    06 Jun 2009
    Berichten
    825

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jeg Elsker Dig Bekijk bericht
    ik doe dat altijd wel voor de zekerheid, ik doe het met becel vloeibaar
    Jij hebt volgens mij wel aardig verstand van taarten bakken.
    Ik ben nu iets aan het maken en daarbij moet ik roomkaas gebruiken maar daar staat wel monchou achter. Die kon ik niet meer krijgen dus heb ik maar roomkaas zonder kruiden meegenomen. Kan dit ook gewoon of is het met monchou lekkerder. Ben bang dat het met roomkaas beetje zoutsmaak geeft.

  6. #6
    Geregistreerd
    30 Jun 2005
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    34.339

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Strik Bekijk bericht
    Jij hebt volgens mij wel aardig verstand van taarten bakken.
    Ik ben nu iets aan het maken en daarbij moet ik roomkaas gebruiken maar daar staat wel monchou achter. Die kon ik niet meer krijgen dus heb ik maar roomkaas zonder kruiden meegenomen. Kan dit ook gewoon of is het met monchou lekkerder. Ben bang dat het met roomkaas beetje zoutsmaak geeft.
    Ik zou het gewoon proberen denk dat het prima kan!
    ihr seid alle richtig korrekt

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
© 2013 Hearst Magazines Netherlands | ELLE | ELLE eten | ELLE wonen | Cosmopolitan | Red
Quote | Fiscalert | Esquire | mode | beauty | gezondheid | recepten | design | business