Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 16
  1. #1
    Geregistreerd
    29 Nov 2010
    Berichten
    3.047

    Standaard Hoe maak je een kipfilet klaar??

    Iemand, help? Moet je dat eerst marrineren of zoiets (zo ja, met wat en hoe?) of kun je dat gewoon met olie in de pan gooien en dan bakken?
    En hoe weet je of het klaar is?

  2. #2
    Geregistreerd
    01 Feb 2012
    Berichten
    2.263

    Standaard

    Neem je ons nou in de maling ofzo

  3. #3
    Geregistreerd
    05 Jan 2006
    Locatie
    Arnhem
    Berichten
    694

    Standaard

    hoeft niet kan wel, vind met ketjap altijd wel lekker, gewoon paar minuutjes in de ketjap en dan in de pan

    heel simpel kan ook, gewoon iets peper en zout

    en dan bakken tot hij niet meer roze is van binnen, ligt eraan hoe dik je kipfilet is hoe lang dat duurt, gewoon even doorsnijden

    <3 Tekenen
    Good night, good night! Parting is such sweet sorrow, that I shall say good night till it be morrow..

  4. #4
    Geregistreerd
    08 Mar 2010
    Berichten
    2.442

    Standaard


  5. #5
    Geregistreerd
    30 Jun 2005
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    34.336

    Standaard

    je kunt er ook heel simpel een beetje peper en zout en wat paprikapoeder op doen

    en in de pan met olie of boter en als het een kipfilet a la minute is moet je 'm niet te lang doen want dan wordt ie droog

    en als de kip van binnen wit is istie gaar
    asl ie nog roze is is ie niet gaar
    ihr seid alle richtig korrekt

  6. #6
    Geregistreerd
    01 Sep 2008
    Berichten
    10.729

    Standaard

    zelfs als je vegetarier bent zou ik het toch eerder googlen dan er een topic voor aanmaken.

  7. #7
    Geregistreerd
    12 Dec 2009
    Locatie
    Overijssel
    Berichten
    6.128

    Standaard

    Je kan hem ook in een pan met kokend water gooien en dan koken, zo doet mn vader het altijd.
    Zelf ligt het eraan wat ik ermee maak, maar meestal doe ik er gewoon wat zout en peper (of kippenkruiden) op en bak ik het. Als ik denk dat het gaar is snij ik het nog even doormidden om het zeker te weten.
    Of ik stoom het, heb namelijk zo'n stoommachine.
    When writing the story of your life; don’t let anyone else hold the pen.

  8. #8
    Geregistreerd
    10 Jan 2005
    Berichten
    5.660

    Standaard

    Ik marineer het altijd in cajun poeder met een beetje olijfolie en dan gooi ik het zo de pan in. Als je iets erbij wilt doen is het ook lekker met ui, taugé en champignons. Het is klaar wanneer het wit is vanbinnen.

  9. #9
    Geregistreerd
    24 Feb 2009
    Berichten
    4.426

    Standaard

    Ik grill kipfilet meestal.
    Every exit is an entry.

  10. #10
    Geregistreerd
    12 Jun 2009
    Berichten
    6.658

    Standaard

    In feite kun je gewoon gas normaal aanzetten, pan erop met spul voor bakken/braden of anders olijfolie en dan erin pleuren tot ie helemaal goed wit is.

    Alleen dan is kipfilet wel een beetje saai..Ik marineer het meestal in olie met aan kruiden ja gewoon wat door elkaar haha en als je gewoon kipkruiden pakt kan t ook niet misgaan.

    Kip kun je natuurlijk ook wokken.

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
© 2013 Hearst Magazines Netherlands | ELLE | ELLE eten | ELLE wonen | Cosmopolitan | Red
Quote | Fiscalert | Esquire | mode | beauty | gezondheid | recepten | design | business