1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

allergie ogen

Discussie in 'Uiterlijk & Gezondheid' gestart door --Kayleigh, 16 dec 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. --Kayleigh

  --Kayleigh Rookie ELLEgirl

  ik heb al 15 weken lang dikke,rode,droge,jeukerig, soms branderige en veel losse velletjes op mijn ogen. Dit had ik opeens toen ik wakker werd een tijdje geleden, toen ben ik meteen naar de dokter gegaan, daarna naar een dermataloog en daar heb ik allerlei testen ondergaan maar daar was niks uitgekomen en nu ga ik naar een homeopaat, maar nikst helpt. Het gaat maar niet over en het komt steeds terug. heeft iemand dit ook al eens gehad? enzo ja wat heb je er toen aan gedaan want ik heb echt al alles geprobeerd.

  xx
   
 2. Reload

  Reload Über ELLEgirl

  google eens op constitutionele allergie, ik heb dat ook en ongeveer dezelfde verschijnselen gehad bij mn ogen o.a.
   
 3. Reload

  Reload Über ELLEgirl

  oh en met hormooncrème gaat het wel goed weg, maar van deze vorm van allergie is nog geen oorzaak gevonden dus het is voornamelijk onderdrukkend maar als het maar weg is..!
   
 4. .lOvingly

  .lOvingly Über ELLEgirl

  Ik heb hier ook last van, bij me linkeroog.
  het is zooo droog.. overal velletjes precies zoals jij zegt.
  ik probeer er steeds een vette creme op te smeren, maar het gaat niet weg, ik heb er ook al denk ik dik een maand last van, het kwam gewoon opeens...
   
 5. hippetyhop

  hippetyhop Über ELLEgirl

  hee dat heb ik ook!
  rood, beetje opgezet, schilferig, trekkerig...Op mijn oogleden en iets erboven en ook onder m'n ogen
  ik had het ook ineens en ik heb nog niks gevonden wat er tegen helpt. Ik wil geen hormoon zalf, want dat schijnt erg slecht voor je huid te zijn en daar wordt je huid ook dun van.
   
 6. Bakfiets

  Bakfiets Über ELLEgirl

  Ik heb het nu ook, net zo lang als jij.
  En ik heb oogdruppels gehad van de dokter, helpt prima.
   
 7. --Kayleigh

  --Kayleigh Rookie ELLEgirl

  Ja ik heb ook al echt vanalles geprobeerd vette zalf, hormoonzalf maar dat mocht ik niet meer gebruiken omdat ik het telang dan zou gebruiken en het zeer slecht is voor je huid vooral omdat het om je ogen redelijk dun vel is. en ze weten ook echt neit wat het is en de dokters hebben het ook opgegeven. heeft nog iemand andere tips waardoor het minder word of hoe je het beetje kan camoufleren want het begint nu ook onder mijn ogen enzo te komen.

  xx
   
 8. --Kayleigh

  --Kayleigh Rookie ELLEgirl

  ik heb het eens opgezocht bij google, maar ik heb al ongeveer de helft van de medicijnen gebruikt maar niks helpt. Wat voor onderzoeken hebben ze bij jou dan al allemaal gedaan??
  x
   
 9. Reload

  Reload Über ELLEgirl

  ik heb een plaktest gehad, daar kwam lanoline uit maar heel licht; vanaf toen heb ik niks meer van creme etc gebruikt (alleen een beetje mascara waar het niet in zit) en toen kreeg ik opeens ook heel erg last van jeuk op mn armen en hoofd, dus ik weer naar de dermatoloog. die wist het niet dus ben ik doorverwezen naar de allergoloog en die kwam toen met constitutionele allergie. Bij mij is t dus ook ongeveer een half jaar terug begonnen met een klein plekje bij mn oog en nu best wel last van...Ben zelf ook een beetje huiverig met die hormoonzalf, ook omdat je pigment (tijdelijk) weg kan gaan en dat wil ik echt niet. Het is echt een heel kut iets..!

  Maar heb je toevallig ook astma, of iemand in de familie die dat heeft?
   
 10. little miss. laurie

  little miss. laurie Super ELLEgirl

  Ik gebruik nooit geen creme's of andere dingen op mijn ogen, juist omdat ik zoveel last heb van rode schrale huid met bultjes. maar tot nu toe hebben ze bij mij ook nog niets kunnen ondekken.
   
 11. -BambiCouture-

  -BambiCouture- Über ELLEgirl

  wow

  ik heb echt precies hetzelfde gehad!
  3 jaar terug echt 4 maanden lang rondgelopen met enorme opgezwolle ogen.. soms zo dat ik ze bijna niet openkreeg en ik niet naar school kon omdat ik toch niet kon lezen. En idd enorme jeuk en soms dat het ging branden.. en die velletjes ook ja! Op den duur werden het zelfs wondjes.
  Ben ook 3 keer naar de huisarts geweest en 3 keer naar de dermatoloog.. huidtest, bloedtest, priktest gedaan.. maar kwam niks uit. Ik kreeg toen huidverdunnende zalf.. waardoor het wel wat verminderde. Maar dat was niet goed om het op lange termijn te gebruiken. En op den duur is het vanzelf weggegaan.. en nu heel soms komt het nog wel is terug maar dat duurt dan maar een dag. Gelukkig.

  Maar echt vreemd he! En vervelend.. wilde het liefst de hele dag met een zonnebril op mn kop lopen :p en uitgaan deed ik ook niet meer omdat ik me zo voor lul voelde staan.
   
 12. --Kayleigh

  --Kayleigh Rookie ELLEgirl


  niemand in de familie ofiets heeft iets met astma of eczeem enzo alleen diabetes maar daar had het niks mee temaken. en ik zelf heb ook geen astma. ben ondertussen alweer in de vakantie 2x na het ziekehuis geweest ze geven me altijd nieuwe pillen en nieuwe zalfjes maar onderzoeken het niet meer .
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina