1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Als iemand avances maakt

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Danoontju, 29 jan 2016.

?

Preventieve eerlijkheid

 1. Ja, want...

 2. Nee, omdat...

Results are only viewable after voting.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Danoontju

  Danoontju Super ELLEgirl

  Stel je bent gebonden: Je hebt het gevoel dat iemand anders, die je regelmatig ziet, avances naar je maakt. Er is niets gebeurd maar je voelt dat het misschien net iets meer met je doet dan gezond is, maar je bent niet van plan er iets mee te doen, vertel je dit je partner dan?
   
 2. Brokenflowers

  Brokenflowers Super ELLEgirl

  Ik zou het vertellen want ik ben altijd heel erg open naar mijn vriend. Dit is dan wel zoiets wat hij waarschijnlijk niet eens wil weten en als ik er toch niets mee doe en dit ook niet wil is het ook niet heel relevant maar als iemand avances maakt dan vertel ik dat wel. Mijn vriend is verder ook niet echt jaloers ofzo dus het zou geen problemen veroorzaken.
  Ik zou dit andersom ook wel willen weten. Maar mannen hebben het soms niet eens door als iemand met ze flirt. Mijn vriend heeft bijvoorbeeld een collega die hem overduidelijk leuk vindt. Ik had dat al heel lang door maar hij zei zelf steeds dat het onzin was. Tot ze het een tijdje geleden heeft toegegeven. ( Overigens een hele leuke meid die ook meteen zei dat ze er verder niets mee deed omdat ze respect had voor mij etc en het is totaal niet mijn vriends type dus voel me ook niet bedreigd :D )
   
 3. Renaatjeb

  Renaatjeb ELLEgirl

  Absoluut vertellen, al is het maar omdat ik weet dat ik het toch niet voor me kan houden tegenover m'n vriend haha. Zelfs al is er totaal niks aan de hand. Vind hij misschien wat minder leuk om te horen, maar ik ben graag open over de dingen die ik mee maak naar hem toe. Ik word er anders ook gewoon zenuwachtig van als ik weet dat iemand met me heeft geflirt en me leuk vindt en ik dit voor me houd tegenover m'n vriend.
   
 4. Fissaboy Wibi

  Fissaboy Wibi Super ELLEgirl

  Ik heb dit probleem heel vaak. Ik heb al een paar jaar een vriend, maar heb regelmatig leuk contact met andere mannen tijdens uitgaan. Soms vertel ik terloops iets over mijn vriend, maar soms komt dat er ook niet van. Nu heb ik dus dat mannen dan van alles gaan vragen via fb of wa. Maar stel je appt gewoon gezellig af en toe met zo iemand en ineens blijkt dat hij je op een date vraagt. Ik was in de veronderstelling dat hij wist dat ik bezet was. Wat moet je dan? 'Eh sorry dat ik je op het verkeerde been heb gezet, maar ik ben bezet' En tot nooit meer ziens. Dat voelt zo raar.
   
 5. Boysarefuckedup

  Boysarefuckedup Rookie ELLEgirl

  Een jaar gelden heb ik 2 maanden gedate met een jongen van school. Voor mij is het echt die jongen van: 'The boy you never lose feelings for' nog steeds na een jaar krijg ik die jongen niet uit mn hoofd. Het probleem is alleen dat hij mij ook niet echt de kans geeft. Sinds de zomervakantie heeft hij een vriendin, echt een prachtig meisje.

  De laatste tijd kom ik hem erg vaak tegen op een feestje en hij trekt dan erg mn aandacht, wil dan met mij praten over waarom ik geen hoi zeg op school. Ik ontwijk hem meer eigenlijk, maar in iedergeval werd het steeds meer een intiem gesprek met veel geflirt, waarbij zijn vriendin achter hem stond en mij in de gaten te hield, wat ik echt compleet begrijp, want we hadden elkaars handen vast. Ik had door dat zij er stond dus ik vertelde hem, vriendin staat achter je, beter stoppen. Ik liep weg, hij trok me terug en zo ging het nog drie x door, totdat mijn vriendin tegen hem zei dat hij normaal moest doen en mij mee trok.

  Gister had ik weer en feestje en hij was daar ook, ik dacht ik zwaai naar hem en dan ben ik er vanaf. Maar dat was helaas niet zo. Ik hield hem wel de heletijd in de gaten, waar hij was bijvoorbeeld, maar ineens voelde ik iemand achter mij dansen en handen die langs mn heupen en aan mn huid kwamen, in reactie draaide ik mij om en hij zwaaide triomfantelijk. Ik deed een wtf doe je sein en liep weg, maar daar bleef het niet bij. Later liep hij weer naar mij toe aaide over mn hoofd. Ik zei tegen hem: 'lieve lieve ...., je hebt een vriendin en ik denk niet dat ze het heel leuk vind dat jij aan andere meisjes zit. Dit bericht kwam volgensmij niet erg aan, Want er werd een langzaam nummer afgespeeld en hij pakte mij vast en zei: 'kom we gaan schuifelen'. Ik kwam niet los uit zijn greep. Zijn vrienden moesten hem van mij aftrekken en hem naar de andere kant meenemen, maar hij kwam weer terug en aaide mij weer over mn hoofd, ik draaide mij weer op en haalde mijn schouders op en gebaarde weer: 'wat doe je?' Zijn reactie hierop was dat hij mij na ging doen alsof ik een kind van 6 was, ik stak mijn middelvinger op en liep weg.

  De ochtend hierna heb ik hem een bericht gestuurd dat ik het echt niet chill vond dat hij mij aanraakte en er ook niet mee ophield, terwijl hij een vriendin heeft. Zijn reactie hierop was dat hij dacht dat het wel meeviel, maar er de volgende keer wel "op zou letten".

  Doordat hij doet alsof het normaal is, weet ik niet zo goed meer wat ik moet doen en of het kan wat hij doet, want hij gaat voor mij echt een grens over. Je gaat namelijk niet met je ex dansen als je gewoon een vriendin hebt.... toch?
  Ik weet ook niet of hij het met de intentie doet, omdat hij nog gevoelens voor mij heeft of gewoon erg handtastelijk is.


  Wat is jullie advies? xoxo
   
 6. Umm Abidah

  Umm Abidah Rookie ELLEgirl

  als je genoeg van je partner houdt zal je nooit gevoel krijgen voor een ander, echte liefde is voor altijd!
   
 7. arina

  arina Rookie ELLEgirl

  Ik hoop dat ik de het goede topic heb gekozen.
  Mijn vriend van nu bijna een jaar ik was nieuwsgierig naar hoe het ging met een meisje waar hij het over had ze zat niet goed ik haar vel en pakte dus zijn telefoon. Ik zag hier geen probleem is omdat ik zelf altijd een open boek ben met alles. Maar nu zag ik wat hij naar haar had gestuurd hij noemde haar miss big tits en vroeg om een foto van haar boobs. Nou vond ik dit natuurlijk vervelend maar ik wou weten waar dit vandaan kwam dus ging ik wat terug lezen. Nu stond daar vaker de vraag vanuit hem dat zei een foto van haar borsten moest sturen via snapchat. Blijkbaar heeft ze dit aan hem beloofd. Ik ben toen bij zijn foto`s gaan kijken en er stonden screenshots van haar bij. En ook eentje van haar vagina. Ik vind dit echt heel vervelend en kan nu niet meer zonder boos of eerder verdrietig te zijn bij hem zitten. Zeker niet omdat hij altijd praat over een toekomst samen en dat hij van me houdt. Ik wil de confrontatie met hem aangaan maar weet niet goed hoe. Dus heeft iemand alsjeblieft tips voor me.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina