1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Als je iemand blokkeert op whatsapp..

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Jesler, 23 jan 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Jesler

  Jesler Über ELLEgirl

  wat gebeurt er dan precies? Ik zag op whatsapp staan dat diegene je dan geen berichten meer kan sturen maar wel je status nog steeds kan zien.. weet iemand hoe dat precies werkt?

  sinds 2 dagen appt iemand mij steeds die ik niet ken.. hij beweert dat hij jaren geleden veel contact met mij gehad heeft dus ik denk dat iemand anders mijn nummer toen nog had (kan dat?). Als ik aangeef dat ik hem niet ken gelooft hij me niet, dus zit erover te denken diegene te blokken, maar wil geen ruzie krijgen ofzo aangezien hij dus wel mijn nummer heeft..
   
 2. Little_Bird

  Little_Bird Über ELLEgirl

  Als jij iemand blokt kan diegene jou iig zeker weten geen berichten meer sturen. Of die jouw status nog kan zien weet ik niet zeker, maar ga er vanuit van wel, aangezien dat in Whatsapp wordt aangegeven
   
 3. Highlighted

  Highlighted Super ELLEgirl

  als je iemand blokkeert en diegene drukt dan op jouw voor een gesprek ziet ie iedere x alleen ''laatste gezien om blabla''
   
 4. Edmara

  Edmara Super ELLEgirl

  Toen ik geblokt was op whatsapp zag ik alleen de naam van de persoon zonder laatste x online gebeuren. Ik kon nog wel berichten sturen maar die zouden nooit aankomen natuurlijk haha.

  Kan zijn dat ze dingen hebben veranderd in de laatste update.
   
 5. Als iemand jou blokt, dan zie je alleen laatst gezien om ....

  Als jij zlf iemand blokt, kan jij ook geen berichten sturen naar diegene en andersom natuurlijk ook niet.
   
 6. Shiloh

  Shiloh Über ELLEgirl

  Hij kan je status inderdaad zien, nadat je hem ook geblockt hebt
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina