1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Als je iemand blokkeert op whatsapp..

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Jesler, 23 jan 2012.

  1. Jesler

    Jesler Über ELLEgirl

    wat gebeurt er dan precies? Ik zag op whatsapp staan dat diegene je dan geen berichten meer kan sturen maar wel je status nog steeds kan zien.. weet iemand hoe dat precies werkt?

    sinds 2 dagen appt iemand mij steeds die ik niet ken.. hij beweert dat hij jaren geleden veel contact met mij gehad heeft dus ik denk dat iemand anders mijn nummer toen nog had (kan dat?). Als ik aangeef dat ik hem niet ken gelooft hij me niet, dus zit erover te denken diegene te blokken, maar wil geen ruzie krijgen ofzo aangezien hij dus wel mijn nummer heeft..
     
  2. Little_Bird

    Little_Bird Über ELLEgirl

    Als jij iemand blokt kan diegene jou iig zeker weten geen berichten meer sturen. Of die jouw status nog kan zien weet ik niet zeker, maar ga er vanuit van wel, aangezien dat in Whatsapp wordt aangegeven
     
  3. Highlighted

    Highlighted Super ELLEgirl

    als je iemand blokkeert en diegene drukt dan op jouw voor een gesprek ziet ie iedere x alleen ''laatste gezien om blabla''
     
  4. Edmara

    Edmara Super ELLEgirl

    Toen ik geblokt was op whatsapp zag ik alleen de naam van de persoon zonder laatste x online gebeuren. Ik kon nog wel berichten sturen maar die zouden nooit aankomen natuurlijk haha.

    Kan zijn dat ze dingen hebben veranderd in de laatste update.
     
  5. Cristina Yang

    Cristina Yang Super ELLEgirl

    Als iemand jou blokt, dan zie je alleen laatst gezien om ....

    Als jij zlf iemand blokt, kan jij ook geen berichten sturen naar diegene en andersom natuurlijk ook niet.
     
  6. Shiloh

    Shiloh Über ELLEgirl

    Hij kan je status inderdaad zien, nadat je hem ook geblockt hebt
     

Deel Deze Pagina