1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Als je je leven even niet meer ziet zitten..

Discussie in 'Studie & Werk' gestart door Kirstieee, 11 jun 2017.

 1. Kirstieee

  Kirstieee Super ELLEgirl

  Ik weet niet zo goed waar ik het topic moet posten omdat het toch van alles is..

  Begin vorig jaar leerde ik een jongen kennen waar ik al snel 'verliefd' op werd.. Eigenlijk weet ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet of ik verliefd op hem was of dat ik hem meer leuk vond omdat ik bang was om alleen achter te blijven. In elk geval gingen wij vrij snel in onze relatie samen op vakantie en daarna was onze relatie al vrij snel kapot, hij twijfelde. Hij wilde het niet uitmaken maar kon ook niet voor 100% zeggen dat hij van mij hield. Later kwam ik er ook achter dat hij vreemd was gegaan. Gek genoeg was ik nog steeds niet klaar met hem en ook hij bleef steeds weer terug komen. We hebben veel gepraat er er alles aangedaan. Uiteindelijk werden we weer een 'happy' stel. Hoewel ik totaal niet happy was, ik wilde hem niet loslaten maar ik was duidelijk bang voor een herhaling van alles. Uiteindelijk is onze relatie sinds kort ook echt beÃĢindigt ik had geen zin meer in de onzekerheid en de angst. Enigszins ben ik nu wel opgelucht aan de andere kant ben ik nog steeds verdrietig en boos. Ik blijf maar aan alles denken wat er is gebeurd (zet niet alles online ivm herkenning). Op luie dagen zoals vandaag blijf ik maar malen etc.

  Ik ben sinds dit gebeuren ook zo gigantisch veranderd, ik ben zo opstandelijk en hard geworden en ben bepaalde dingen zo gruwelijk zat. Ik kan de dingen echt niet meer weg lachen maar volg mijn eigen kop of mensen het nou leuk vinden of niet.

  Op dit moment ben ik vooral mijn werk gruwelijk zat. Jaren lang ging ik met plezier naar mijn werk maar sinds bovenstaande gebeuren haat ik mijn werk echt en irriteer ik mij gruwelijk aan mijn collega's die mij willen zeggen wat ik moet doen. Voorheen deed ik altijd gewoon wat mij gezegd werd om gezeur te voor komen. Ik ging nooit een discussie met iemand aan omdat ik geen zin had in gezeur of uit de hand lopende ruzies. Ik was vooral een hele vrolijke meid, maar ik kan het echt niet meer volharden op dit moment. Ik ben gefrustreerd ik ga elke discussie aan en net zo lang tot de ander persoon door heeft dat hij of zij niet kan winnen en weg loopt. Ik reageer kortaf en ben het gezeur in het bedrijf echt schoon zat! Altijd dat gemekker om gewoon helemaal niks, ik kan het gewoon niet meer weg lachen of doen alsof het niks met mij doet.

  Ik weet op dit moment echt even niet meer wat te doen....
   

Deel Deze Pagina