1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Auditie voor Film of serie gedaan!?

Discussie in 'Media & Entertainment' gestart door Peaches**, 6 jun 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. lolaa__

  lolaa__ ELLEgirl

  ik zit bij kemna casting en elke's kast en ik heb 2 castings voor tv-series gehad.
   
 2. happyday

  happyday Rookie ELLEgirl

  ik heb ook niet veel ervaring maar heb toch auditie gedaan ik ben er toen bij de laatste ronde uit gegaan. ik vond het erg leuk om te doen en je moet niet bang zijn om afgewezen te worden want daar leer je ook weer van. ik zou me graag nog een keer willen inschrijven maar alles is voor mij best ver weg ik woon namelijk in leiden.
  maar alvast succes
   
 3. happyday

  happyday Rookie ELLEgirl

  gewoon doen. ik heb ook niet veel ervaring en heb het ook gedaan. ik ben er toen in de laatste ronde uit gegaan. maar het is erg leerzaam en je moet niet bang zijn om afgewezen te worden.
  zelf zoek ik nu ook nog audities maar bij mij in de buurt zijn er niet veel of ben ik al te laat.
  ik hoop dat jij iets meer geluk zult hebben. succes!
   
 4. sophiecharlotte

  sophiecharlotte ELLEgirl

  Ik heb auditie gedaan voor de film Pijnstillers van Carry Slee. Het was hartstikke leuk! Hoor je achteraf dat er in andere auditie ruimtes bekende Nederlanders zitten die je beoordelen zoals Thijs Romer... wow
   
 5. Deostick

  Deostick ELLEgirl

  Ik heb 1 keer auditie gedaan voor de film Spijt! maar ik werd niet uitgenodigd voor 1 tweede ronde. Ik heb mij ook aangemeld voor de film pijnstillers maar ik werd toen niet uitgenodigd. Ik heb het idee dat ik het de eerste keer heel slecht deed, ik had nog niet veel ervaring met acteren (net een halfjaar bij een toneelgroep) en vond het rete spannend.

  Aan deze video had ik best we veel voor een evt. volgende keer:  Wat je ook kunt doen om toch een beetje gewend te raken aan filmsets en zo kan je ook figureren. Ik heb gefigureerd bij Spangas, Het Sinterklaasjournaal en ik heb in een promotie filmpje meegedaan voor een spelprogramma op 3FM.
  Was allemaal heel leuk en dan zie je toch een beetje hoe het op een filmset gaat. :)
  Dat had ik van een website, maar die is nu heel anders geworden waardoor je moet betalen om de 'vrijwillige/ niet betaalde' figuratie klusjes te zien.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina