1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Beutyblogtopic L

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Liz, 29 jan 2015.

 1. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Vulva


  :(
   
 2. CupcakesAndRainbows

  CupcakesAndRainbows Rookie ELLEgirl

  Foef! :D
  Ja ik ben een Belg
   
 3. Topaas

  Topaas Super ELLEgirl

  Vulva vind ik echt een kutwoord.
   
  beutylover, langspeelplaat, shaaar en 55 anderen vinden dit leuk.
 4. Jessa

  Jessa Super ELLEgirl

  Ja ik ook
  Toen ik een afspraak ging maken bij de gynaecoloog op de website van het ziekenhuis, stond er: Vulvaspreekuur
  nou dat vond ik ook een kutwoord
   
  wompie, shaaar, Overjoyced en 47 anderen vinden dit leuk.
 5. LindsayVallen

  LindsayVallen Super ELLEgirl

  En volgens mij word je ook gillend gek van sommige bruidjes, met alle respect.
   
  Chriss! en Beautician vinden dit leuk.
 6. Spa Geel

  Spa Geel ELLEgirl

  @Mari @ work ik heb weer kostelijk gelachen om je samenvatting van vandaag, met de verklaring van Grekko's stanky leg als hoogtepunt :D
   
  Orchidee75, helix2009, stofgezogen en 3 anderen vinden dit leuk.
 7. Annieway

  Annieway ELLEgirl

  Aaah sorry!! Dit ging blijkbaar niet helemaal goed en ik mag met mijn nieuwe account nog niet aanpassen :(
   
 8. Booklover

  Booklover Über ELLEgirl

  • beautygloss: Ik moet toegeven: vegan eten in Hong Kong is HEEL ERG MOEILIJK. Ik had dus verwacht dat het in Curacao lastig was, dit was totaal niet het geval. Hier in Hong Kong helaas wel. Veel is met kip of varken en uitleggen dat je niks dierlijks eet is onmogelijk (ik heb bijvoorbeeld de vertaling laten zien op mijn mobiel ergens en kreeg toen een sushirol met ei en mayo). Drie keer per dag gestoomde broccoli met witte rijst vind ik ook wel een beetje heftig (en niet voldoende voor mij om staande te blijven). Mijn grote ontdekking is voedsel uit Taiwan, zie de foto. Dit is vooral groene groente. Maar voor de rest: ik doe mijn best maar ben ook niet streng, als het niet lukt (omdat ze het niet begrijpen of simpelweg niks hebben dat vegan is) dan niet, maakt niet uit. Maar voor de super diehards: ERG lastig. Tips zijn heel erg welkom! Wel heel blij met alle opties voor soya melk (gekke cappuchino's mmmm)

   Als je maar genoeg rijst met broccoli eet blijf je prima staan volgens mij (al snap ik dat het heel moeilijk is natuurlijk)

   Bron: https://www.instagram.com/p/BPcbgASh4Mt/?taken-by=beautygloss
   
  MissCh vindt dit leuk.
 9. Beuty

  Beuty Über ELLEgirl

  Snap echt niet dat ze dat online zet haha. Had het lekker voor mezelf gehouden dat ik stiekem vlees had gegeten op vakantie :p
   
 10. Forum

  Forum Über ELLEgirl

  Ik zou anders niet heel gelukkig worden van drie keer per dag rijst met brocolli, twee weken lang. En ik betwijfel of je dan genoeg voedingsstoffen binnen krijgt, denk dat je uiteindelijk toch wel bepaalde dingen gaat missen (oa vetten). Ik snap Mascha wel een beetje.
   
  Texie, shaaar, Overjoyced en 25 anderen vinden dit leuk.
 11. Booklover

  Booklover Über ELLEgirl

  Zeg niet dat ik het niet snap, maar de manier waarop ze het brengt alsof we medelijden met der moeten hebben en ze direct onderuit gaat zeg maar. Snap haar echt wel, maar de manier waarop zeg maar.
   
  Chriss! vindt dit leuk.
 12. whistle

  whistle Super ELLEgirl

  Vind het ook wel goed dat ze het gewoon 'toegeeft' eigenlijk
   
  beutylover, Saul Goodman, wompie en 44 anderen vinden dit leuk.
 13. *Dandylion*

  *Dandylion* Super ELLEgirl

  Ik heb nav de reacties over het sjieke vliegen ook de vlog gekeken. Daar is alles wel over gezegd hier maar ik heb een andere vraag. Mascha zegt dat die stewardessen awards hebben gewonnen voor hun uniformen. Is dat echt zo? Ik heb daar nog nooit van gehoord. Is dat een awardshow voor stewardessen? Een soort modeshow of hoe moet ik dat zien?
   
  LiesjeM, Miep42 en Jauregui vinden dit leuk.
 14. Madelieve

  Madelieve Super ELLEgirl

  Ze had in de reacties nog geplaatst dat ze sowieso ook geen vlees of vis at daar, maar dat ze niet zo streng keek op een beetje zuivel/ei. Vind het eigenlijk ook wel netjes van haar.
   
  wompie vindt dit leuk.
 15. Forum

  Forum Über ELLEgirl

  Award is misschien een groot woord, maar er zijn wel "verkiezingen" voor het mooiste uniform idd! Incl een winnaar. Het gaat ook meer om de eer dan dat het echt een ding is. Is denk ik niet echt heel bekend buiten de vliegwereld.
   
  *Dandylion* vindt dit leuk.
 16. Kiddiecat

  Kiddiecat Super ELLEgirl

  Haha hoezó is dit antwoord niet al veel eerder voorbij gekomen in dit topic :D
   
  Nocturnal vindt dit leuk.
 17. Chriss!

  Chriss! Rookie ELLEgirl

  Ik ben die hard vegan (zoals zij het zegt :p ) maar kan er wel begrip voor hebben. Hong Kong is volgens mij een van de ergste plaatsen waar je terecht kan komen als veganist.. Ik was al SUPER zenuwachtig toen ik voor het eerst als veganist op vakantie ging naar een niet toeristisch deel in Italië. En Italië is best vegan friendly, schijnbaar.
  Aangezien ze tips vroeg, en ik denk dat ze hier meeleest, raad ik het vegan passport aan Mascha aan. Vooral omdat ze zoveel reist is het echt fijn lijkt me: https://www.vegansociety.com/shop/books/lifestyle-books/vegan-passport
  Dit boekje saved my ass op vakantie. Ik vond heel fijn om het fysiek te hebben, ik heb namelijk altijd een klein tasje bij me en daar paste het net in (volgens mij zijn er ook apps? Maar weet niet, dit vond ik fijner). En dan gaf ik het boekje gewoon aan de ober als zijn of haar Engels te beperkt was. We gingen iedere dag naar een ander restaurant en soms was het eten niet zo bijzonder, maar af en toe kreeg ik de meest lekkere creaties waar alle vleeseters jaloers op waren <3
   
  wiegje, Nima1, LangeJan en 4 anderen vinden dit leuk.
 18. Cozycute

  Cozycute Super ELLEgirl

  Hahahaha @Mari @ work het gebeurt niet vaak dat ik hardop lach om dingen op mijn telefoon maar nu zat ik echt in een stuip en ik kwam er niet meer uit. Mijn vriend heeft zelfs nog mee gelachen haha. Had het ook even nodig dus ben je dankbaar! :D

  Prachtig ook hoe Siem z'n kopje zo even om de hoek steekt
   
  Chriss! en Nienkedeelt vinden dit leuk.
 19. Nocturnal

  Nocturnal Super ELLEgirl

  OMG zoiets heb ik nodig voor mijn tienduizend allergieën :eek:.
   
  Nima1 en Chriss! vinden dit leuk.
 20. Forum

  Forum Über ELLEgirl

  @Egel
   
  Egel en Simple Things vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina