1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Beutyblogtopic L

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Liz, 29 jan 2015.

 1. Prettyprettyprinces

  Prettyprettyprinces Über ELLEgirl

  Ze heeft een keer een samenwerking gehad met metro idd. Was rond haar eerste boek.
   
 2. Yucca

  Yucca Über ELLEgirl

  haha ik wou dat elke rookie op zon manier begon met meeposten
   
 3. Brasenose

  Brasenose Super ELLEgirl

  haha! Leuk inderdaad! Het was me aan de hand van jouw posts al opgevallen dat jij ook in de wetenschap zit. Ik doe momenteel een PhD aan de Universiteit van Oxford in de cognitieve neuropsychologie. Vandaar dat ik vol enthousiasme deze discussie in ging ;) en jij?
   
 4. Suuzx

  Suuzx Über ELLEgirl

  Het artikel van Cynthia van vandaag. Misschien gaat dat stuk van vriendschappen wel over Mascha (ondanks dat er een vriend staat)? Misschien overdrijf ik hoor haha, maar vond het een bijzonder verhaal.

  Nu ik 26 ben, heb ik geleerd dat het heel normaal is dat vriendschappen komen en gaan. Mensen waarvan je je niet kan voorstellen dat ze niet in je leven zijn, verdwijnen wel en dat blijkt vervolgens prima.
  Waar ik een fout heb gemaakt is dat ik te lang aan een vriend bleef hangen die geen zin meer had in mij. Dat zag ik pas later, na een ruzie die het einde betekende. Toen ik terugkeek, realiseerde ik me pas dat er allemaal tekenen waren geweest dat hij al die tijd helemaal geen zin meer had in contact met mij. Als ik wilde afspreken, bleek het elke keer erg moeilijk om een datum te prikken. We zagen elkaar praktisch nooit meer, terwijl ik herhaaldelijk contact zocht. Online zag ik dat hij elke week met andere vrienden afspraak, maar blijkbaar nooit tijd had voor mij.
  Wanneer er feestjes waren en ‘vriendengroepfoto’s’ genomen werden voor de lol, stond ik er om een of andere reden nooit op. Hij was niet op belangrijke momenten aanwezig en en grote problemen deelde hij niet met mij, maar hoorde ik via anderen. Zo is er nog veel meer, te veel om hier uit de doeken te doen.
  Ik ben niet zo snel achterdochtig, maar ik had eerder moeten vragen wat er aan de hand was. Ik heb geleerd om alerter op vriendschappen te zijn, aan de bel te trekken als ik het gevoel heb dat er iets verkeerd zit en ik realiseer me nu dat vriendschap van twee kanten moet komen.
   
 5. DoraTheExplorer

  DoraTheExplorer Super ELLEgirl

  Is wel benoemd!
   
 6. DoraTheExplorer

  DoraTheExplorer Super ELLEgirl

  Zou het ook vriend noemen als haar zijnde trouwens, anders krijg je helemaal alleen maar ' gaat het over Mascha' reacties!
   
  eastofeden, "pareltje", mushi en 4 anderen vinden dit leuk.
 7. Suuzx

  Suuzx Über ELLEgirl

  DoraTheExplorer vindt dit leuk.
 8. Olivia88

  Olivia88 Über ELLEgirl

  Op zich vind ik de nieuwe rubriek van Cynthia een leuk idee, maar 'op je bek' vind ik een beetje raar klinken :rolleyes: de 16-jarige in mij moet dan toch aan andere dingen denken :oops:
   
 9. Banananana

  Banananana Super ELLEgirl

  Ik vind het echt een stomme titel. Kinderachtig grof, hip proberen te zijn, zoals Bon die steeds lauw zegt. En het stuk is nog slechter. Slecht geschreven, slechte voorbeelden. Vond alleen dat stukje over Clinique (gate) toepasselijk. Een vriendschap proberen te onderhouden is toch niet 'op je bek gaan'
   
  femmiewemmie, wobbly, Olivia88 en 5 anderen vinden dit leuk.
 10. Egel

  Egel Über ELLEgirl

  Wow, zei Lip nou echt "Wanneer er feestjes waren en ‘vriendengroepfoto’s’ genomen werden voor de lol, stond ik er om een of andere reden nooit op" in een artikel de dag nadat ze Merel haar halve hoofd erafgeknipt heeft? Bubbel anyone?
   
 11. Egel

  Egel Über ELLEgirl

  Vond dat stukje helemaal niet toepasselijk. In mijn hoofd staat er "jullie hebben het er nou nog steeds over maar dit is mijn kant van het verhaal" gevolgd door "dat jullie maar even weten dat ik het roer heb omgegooid en een hele hoop mooie dingen heb laten schieten, voor jullie, omdat ik er niet achter sta, kijk mij eens f*cking nobel zijn". Ik ga er vanuit dat niet iedereen dit zo leest maar nee, Clinique gate is a thing en dat ga je niet met een steek onderwater jaren later nog eens proberen goed te praten. Zelfs nadat ze zei dat ze er terecht kritiek op had gekregen.
   
  Miep42, Viooltjes, femmiewemmie en 4 anderen vinden dit leuk.
 12. #Chloé

  #Chloé Super ELLEgirl

  @Egel Haha zo las ik het ook ja!

  De titel is echt weer zo net niet gewoon. Past gewoon niet echt bij haar :p
   
  Egel vindt dit leuk.
 13. Egel

  Egel Über ELLEgirl

  Gelukkig maar @#Chloé Weet dat je nooit de enige bent maar ik vroeg mij af of ik misschien te hard aan het pms-en ben.
   
  #Chloé vindt dit leuk.
 14. Viooltjes

  Viooltjes Über ELLEgirl

  Huh dat stuk over vriendschap gaat gewoon over Mascha toch, of niet dan..?! Leuk verpakt als "hij", maar... Ik denk het toch echt.
   
  femmiewemmie, fahnstuffs, Zoutje en 10 anderen vinden dit leuk.
 15. GreyGoose

  GreyGoose Über ELLEgirl

  met je bek
   
 16. #Chloé

  #Chloé Super ELLEgirl

  @Viooltjes Ik denk het wel. Vooral door dat online stuk en die groepsfoto's. Het eerste wat ik dacht oh dat zijn pers events en foto's van alle bloggers bij elkaar, dat Mascha er dan een koos waar zij niet opstond haha.
   
  Bertha vindt dit leuk.
 17. Stekelvarken

  Stekelvarken Über ELLEgirl

  Ik vind het best gemeen van Mascha om Lip zo te behandelen? Maar passief-agressief is wel haar ding.
   
  Flamoes, fahnstuffs, chan en 4 anderen vinden dit leuk.
 18. Roekkie

  Roekkie Super ELLEgirl

  Wellicht had ze i.p.v. 'hij' er beter 'diegene' van kunnen maken. Hoewel het natuurlijk ook altijd nog om Glenn kan gaan hé :D
   
 19. Viooltjes

  Viooltjes Über ELLEgirl

  Ik wilde gaan typen, wie is Glenn? Het kan ook nog over Arjen L gaan, was ze daar in de recensiekoning-tijd ook niet "close" mee? Jeetje, echt een eeuwigheid geleden wel.
   
 20. Roekkie

  Roekkie Super ELLEgirl

  Ik denk dat het wel degelijk over Mascha gaat. Mannen doen doorgaans niet zo lullig met een vrouwelijke vriendin imo. Zoals ze het schrijft is het echt een bitchy vrouwending.
  Maar dan is dit eeuwigdurende mysterie eindelijk opgelost, de beef tussen Lip en Massa.
  Massa treated Lip like shit :eek: so much fahn :eek: en toen waren de hot tamales hot-rapen gaar :D *end of story*
   

Deel Deze Pagina