1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Beutyblogtopic L

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Liz, 29 jan 2015.

 1. Trick Pony

  Trick Pony Super ELLEgirl

  Eh echt helemaal niets? Dat kan ik me dus niet voorstellen. Ik wil zelfs dan altijd een beetje de belangrijkste dingen weten. Maar goed, blijkbaar staan sommige mensen er zo in.
   
 2. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Ik ook niet hoor, als ik geen WiFi heb
   
 3. femmiewemmie

  femmiewemmie Super ELLEgirl

  Ik volg het nieuws sowieso al niet dus zeker niet als ik in het buitenland zit. Ik rij erg veel met de auto dus dan hoor ik het nieuws op de radio wel vaak maar dat is erg beknopt. De rest kan me echt niet boeien.
   
  Melkisgoedvoorelk en Starlight30 vinden dit leuk.
 4. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Ik wist niet dat ik deze meme nodig had in mijn leven. Dank je wel.
   
 5. Starlight30

  Starlight30 Über ELLEgirl

  Nee, op vakantie volg ik echt niets van het nieuws. Soms kom ik iets te weten via vrienden/familie (als ik met ze app) maar ik kijk dan geen nieuws, kijk niet op Nu.nl, luister geen radio (mijn belangrijkste bron van nieuws net zoals bij @femmiewemmie en volg ook geen nieuwskanalen op social media). Sommige mensen staan er dus inderdaad zo in.
   
  femmiewemmie vindt dit leuk.
 6. Fluff2908

  Fluff2908 Super ELLEgirl

  Echt, op "Het andere bloggers & youtubers topic" ook al een flinke discussie over of Teske al dan niet mocht posten dat Rotterdam mooi was gisteravond. Sommige mensen volgen het nieuws niet 24/7, krijgen geen pushberichten via nieuwsapps, hebben misschien wel helemaal geen nieuwsapp, en sommige mensen kan het inderdaad gewoon niet boeien. Waarom toch dat veroordelen van elkaar als iemand zich blijkbaar wel of niet interesseert voor andere dingen dan jij?
   
  Jauregui, Overjoyced, Linus&Celly en 14 anderen vinden dit leuk.
 7. PaprikaTuc

  PaprikaTuc ELLEgirl

  Je hoeft het nieuws niet eens te volgen om te weten wat er is gebeurd. Eén blik op Facebook is al genoeg :D
   
  Laatst bewerkt: 12 mrt 2017
  Prettyprettyprinces, LangeJan en Trick Pony vinden dit leuk.
 8. Trick Pony

  Trick Pony Super ELLEgirl

  Maar het gaat niet om 24/7 het nieuws volgen, want het is best groot nieuws. Ik schrik best dat sommige mensen het niet boeit.
   
 9. Fluff2908

  Fluff2908 Super ELLEgirl

  Dan heb ik blijkbaar een vrolijker Facebook algoritme, want ik had er tot ik een kwartier geleden op dit forum keek niets van meegekregen.

  Er zijn tegenwoordig best veel mensen die er bewust voor kiezen bijvoorbeeld in het weekend geen nieuws te volgen, dat betekent niet persé dat mensen het niet boeit. En als dat wel zo is, dan is dat aan diegene zelf lijkt mij om te beslissen wat hem of haar wel of niet boeit.
   
 10. femmiewemmie

  femmiewemmie Super ELLEgirl

  Sja en toch is het zo. Ik sta er ook weer verder vanaf aangezien ik Belg ben. Maar algemeen kan het nieuws mij maar matig tot niet boeien.
   
 11. Forum

  Forum Über ELLEgirl

  Maar ik neem aan dat het niet jouw werk is om actief te zijn op social media. Voor bloggers is dat wel zo, en vaak zijn ze dan ook 24/7 online, dus dan vind ik het wel opmerkelijk als je zulk nieuws niet mee krijgt.
   
  Prettyprettyprinces en PaprikaTuc vinden dit leuk.
 12. Starlight30

  Starlight30 Über ELLEgirl

  Daar heb je inderdaad wel gelijk in! Maar misschien heeft zij het wel meegekregen (en Teske ook, zie andere bloggers topic). Maar ziet zij gewoon het nut er niet van in om de titel van haar video te veranderen.
   
 13. femmiewemmie

  femmiewemmie Super ELLEgirl

  Ik ben nochtans ook heel veel online maar gewoon niet op nieuwssites. Ik vind dat nu niet echt een argument.
   
  Fluff2908 vindt dit leuk.
 14. veraanne

  veraanne Über ELLEgirl

  Ik vind het gek dat mensen blijkbaar er voor kiezen om niet te weten wat er aan de hand is in de wereld/nederland
   
  Serena Verspon, McNuggets, shaaar en 24 anderen vinden dit leuk.
 15. femmiewemmie

  femmiewemmie Super ELLEgirl

  Ik vind het best bijzonder dat mensen hier een oordeel over hebben. Nee ik volg het nieuws niet en dan? Klinkt nu misschien wat bot maar vaak heb ik het gevoel dat dat als negatief gezien wordt.
   
  lovepink, LittleFlower, Greyjoy en 2 anderen vinden dit leuk.
 16. femmiewemmie

  femmiewemmie Super ELLEgirl

  Overigens weet haast niemand wat er 'in de wereld' aan de hand is. Nieuws is enorm vertekenend. We krijgen maar kleine stukjes informatie mee en vaak nog verdraaid ook. Er zijn stukken wereld waar we zelden wat over horen.
   
  fahnstuffs, Chriss!, Carmin en 10 anderen vinden dit leuk.
 17. Fluff2908

  Fluff2908 Super ELLEgirl

  En ik vind het gek dat mensen blijkbaar vinden dat je altijd maar op de hoogte moet zijn van alles wat er gebeurt. Als ik (zoals toevallig gisteren ook zo was) een hele dag tot laat in de avond op een verjaardag ben, ga ik niet in de gaten houden wat er allemaal in Nederland/de wereld gebeurt. Dan vind ik het belangrijker wat er op de verjaardag gebeurt.
  En, nee, dan ga ik ook niet als ik moe thuis kom nog even het nieuws aanzetten om te kijken of er wat gebeurd is. Dan haal ik m'n make-up van m'n gezicht en duik m'n bed in.
   
  Potlood, lovepink, LittleFlower en 11 anderen vinden dit leuk.
 18. PaprikaTuc

  PaprikaTuc ELLEgirl

  Wat @Forum ook al zegt: als blogger/vlogger/social influencer is een groot deel van je leven online en om zo'n gebeurtenis niet mee te krijgen is gewoon frappant. Neem aan dat mascha aardig wat vrienden heeft op Facebook en genoeg mensen volgt op Twitter om in ieder geval één keer het voorbij te zien komen. Ik opende vanochtend dus mijn Facebook en zag het al vaak voorbij komen. En dat is met mijn 650 Facebook vrienden en nog zonder Twitter.
   
 19. PaprikaTuc

  PaprikaTuc ELLEgirl

  Dat is zeker waar. Maar dat is weer een hele andere discussie haha
   
  femmiewemmie vindt dit leuk.
 20. femmiewemmie

  femmiewemmie Super ELLEgirl

  Ok dat je het wel meekrijgt tot daar. Maar Mascha hoeft daarom wat mij betreft die titel niet te veranderen. Iedereen die gaar volgt weet dat die titel minstens een dag oud is. En dus niet kwaad bedoeld. Het is wel een ongelukkig toeval ja.
   
  LizzyBennet en PaprikaTuc vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina