1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

bloeden

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door quadri foglio, 19 feb 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. quadri foglio

  quadri foglio Über ELLEgirl

  ik heb gister sex gehad sinds heel lang, en op het condoom zat toen al bloed aan de buitenkant, wat ik toen al heel bijzonder vond aangezien ik geen maagd meer ben en ook niet ongesteld. en nu blijft het maar bloeden! ik moet gewoon steeds inlegkruisje verschonen, en het is geen ongesteldheid bloed.

  iemand ideeen hoe het kan zijn dat ik zoveel en lang blijf bloeden? :eek:
   
 2. Fashn

  Fashn Super ELLEgirl

  Ik heb dat ook eens gehad, en vond het heel genant allemaal.
  Maar misschien is het gewoon een wondje geweest..
   
 3. MOSKOU

  MOSKOU Super ELLEgirl

  Is het geen doorbraakbloeding? Ik weet niet of je aan de pil zit, maar dan kan dat. Vraag me niet hoe, maar volgens de bijsluiter heet dat spotting?

  Ik heb dat een maand lang gehad een keer, maar meer mensen die ik ken, dus het lijkt me niet zo heel ernstig. Als ik jou was zou ik gewoon even naar de dokter bellen voor de zekerheid!
   
 4. quadri foglio

  quadri foglio Über ELLEgirl

  ik ben niet aan de pil, heb een hormoonstaafje in mn arm. Ik dacht gisternacht ook dat het een wondje was, maar blijft dat seerieus zo lang bloeden? nu nog steeds een beetje, vreemd he.
   
 5. MOSKOU

  MOSKOU Super ELLEgirl

  Dat is wel heel gek? Misschien kun je, als het je echt niet lekker zit, naar de nightcare bellen morgenmiddag. Niet om een afspraak te maken maar om telefonisch je probleem voor te leggen. Vaak kunnen zij dan al direct advies geven :)
   
 6. bromfiets

  bromfiets Über ELLEgirl

  Ik heb zoiets ook nu, maar ik ben pas weer begonnen aan de pil, dus ik denk dat het bij mij daardoor komt. Of inderdaad een wondje, zou goed kunnen haha :p
  Maar als het zo blijft bloeden en je voelt je er niet gerust op, gewoon even bellen naar zo'n telefonisch spreekuur, daar kunnen ze je vast wel advies geven!
   
 7. po_ops

  po_ops Super ELLEgirl

  Ik had dinsdag ook weer seks sinds een paar maanden. En opeens bloedde ik ook, terwijl ik inderdaad ook nog niet ongesteld moest worden. Moet heb pas over 2 weken worden ofzo.

  Maar er zat ook beetje op het bed enzo, best genant. Bleef daarna twee/drie dagen doorbloeden, niet echt veel, maar mijn afscheiding was gewoon rood weet je wel. Niet echt fijn.

  Maar is nu gelukkig over. Succes iig!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina