1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Dagboek...

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Snoesje89, 7 aug 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Snoesje89

  Snoesje89 ELLEgirl

  Houdt iemand hier een dagboek bij?

  Zo ja, hoe lang al? Wat schrijf je er allemaal in? Lees je soms na wat je erin hebt geschreven? Plak je er ook foto's, kaartjes en andere leuke dingen in of is het strikt schrijven?

  Ps. Weet er iemand waar je een mooie volwassen dagboek met slot kan kopen? De meeste dagboeken met slotjes zijn voor kinderen en tsja...ik wil een mooie volwassen dagboek met slot gezien er nogal wat mensen in mijn omgeving zijn die het nodig vinden om door mijn spulletjes te neuzen :rolleyes:
   
 2. Fraise.

  Fraise. Über ELLEgirl

  Ik niet. Ik wou het altijd heel graag en ben ook wel een paar keer begonnen in een dagboek maar het werkt gewoon niet voor mij ofzo hoe jammer ik het ook vind:p

  geen idee ook waar je dat kan kopen, boekhandel misschien?
   
 3. your mom

  your mom Super ELLEgirl

  ik heb een notitieboek met harde kaft waar ik altijd dingen in schrijf, neit echt een dagboek maar meer als ik me verveel en dingen kwijt wil, werkt wel relaxed. sommige dagen schrijf ik 10 pagina's vol en soms een week niet maar is wel handig om dingen van me af te schrijven
   
 4. Trompe le Monde

  Trompe le Monde Super ELLEgirl

  bij mij is het niet echt een dagboek ofzo maar ik heb wel een schrift waar ik bijv. zinnen in schrijf die ik mooi vind en waar ik zelf ook een beetje teksten in probeer te schrijven, maar dat heeft dus dan wel te maken met wat ik op dat moment voel zeg maar haha
   
 5. your mom

  your mom Super ELLEgirl

  dat had ik ookg edaan ja!
  toen het uit was met mijn vriend had ik een dagboek waar ik heeel veel in schreef, ook brieven in gedaan en kaartjes van films en mijn vliegticket van toen we samen op vakantie gingen enzo :p en een kaart die ik van hem had gekregen waarop stond i love you forever and ever and ever and ever

  hihihi omdat terug te lezen is zo leuk :)
   
 6. 176-716

  176-716 Über ELLEgirl

  Vroeger had ik wel een dagboek maar dat hield ik altijd maar 1 week vol.
  Ik heb wel soms dat ik ergens mee zit en dat ik het dan allemaal opschrijf. en dan kan ik er afstand van nemen. maar soms is dit forum ook een soort van dagboek dus dan hoef ik het niet meer echt op te schrijven :p

  en ik vind het stom om alles terug te lezen, want ik vind mezelf dan altijd kinderachtig.
   
 7. Sinaasappelsap

  Sinaasappelsap Super ELLEgirl

  ja, al zo'n 4 jaar onafgebroken. vroeger als kind ook wel maar dan schreef ik een week, daarna vijf maanden niet meer haha. ik schrijf over belangrijke gebeurtenissen - voor mij dan, in mijn leven - ik plak er veel krantenknipsels en foto's uit tijdschriften in, foto's van vrienden maar ik schrijf vooral. nog meer dagboekbijhouders?
   
 8. Wokkie

  Wokkie ELLEgirl

  Ik heb een soort van dagboek. Er zit geen slotje op, ik heb het gewoon heel goed verborgen :D. haha ben best bang dat mensen lezen wat ik allemaal opschrijf. Heb niet zon gezellige tijd achter de rug, en momenteel gaat het niet zo lekker. Dan is het wel fijn als je alles gewoon van je af kan schrijven.

  Ik ben nooit van de dagboeken geweest, maar in deze tijden helpt het me juist heel erg. Ik verplicht mezelf iig elke zondag even een update te schrijven over wat er allemaal is gebeurd en hoe ik me voel. Alles wat ik op overige dagen inschrijf is extra.

  Voordat ik met een papierenversie van mijn dagboek begon heb ik nog een tijdje een privedagboek op mydairy.org gehad. Dit is te beveiligen met een wachtwoord, en daar kan niemand bij. Alleen ben ik hopeloos met wachtwoorden en wilde niet mijn staandaard wachtwoord gebruiken.
   
 9. Snoesje89

  Snoesje89 ELLEgirl

  Ja ik dus :eek:

  Als kind heel intensief een dagboek bij gehouden en toen ik ouder werd, werd dat wat minder maar ik ben het altijd blijven doen. Ik kan dingen veel beter doorzien, door ze op te schrijven. Dan krijg ik alles op een rijtje voor mijzelf en maak ik makkelijker keuzes doordat ik weet wat ik wel, en niet wil. (beetje slechte uitleg!:rolleyes:)

  En nu wil ik dat dus weer gaan doen, alleen mijn dagboek is vol en ik wil er echt één met een slotje. Dingen die ik soms in mijn dagboek schrijf zijn vaak heftig, en ik zou niet willen dat iemand dat leest, dat iemand weet wat ik allemaal doormaak en hoe ik daar over denk en op reageer.
   
 10. Snoesje89

  Snoesje89 ELLEgirl

  Online een dagboek lijkt me niks. Ik wil het opschrijven, en met foto's erbij en alles wat op dat moment in mijn leven belangrijk is :)
   
 11. AUDIOTHEQUE

  AUDIOTHEQUE Über ELLEgirl

  Ik heb wel een tijdje een dagboek bij gehouden, maar dat begon ik wat te verwaarlozen en uiteindelijk had ik niet veel zin meer om te schrijven.
  Wel jammer, want ik vind het wel fijn om het nog eens terug te lezen.
   
 12. LynnaJade*

  LynnaJade* Über ELLEgirl

  Same here....:rolleyes:
   
 13. NOMNOMNOM

  NOMNOMNOM Über ELLEgirl

  Ik heb zo'n dagboekding waar ik eens in de paar maanden opschrijf wat er allemaal gebeurd is, wat me op dat moment bezig houdt etc.

  Maar eigenlijk lijkt het me ook nog leuk om een dagboek te nemen waarin ik quotes en rare dingetjes enzo van die dag in opschrijf. Dus geen raport van mijn dag of mijn gevoelens ofzo. Gewoon grappige dingetjes die leuk zijn om te bewaren.
   
 14. Tiddlywinks

  Tiddlywinks Super ELLEgirl

  Ik schrijf al een aantal jaar in een soort van dagboek, het is eigenlijk gewoon een klein schrijfblok. Ik ben het vooral gaan doen om dingen voor mezelf op een rijtje te krijgen. Als ik het opschrijf wordt het voor mezelf duidelijker en ik krijg gevoelens en gedachten veel beter op papier. Ik plak er dus ook niets bij, soms schrijf ik teksten van liedjes op die op dat moment goed bij m'n gevoel passen of die ik erg mooi vind. Maar eigenlijk is het vooral een dagboek over wat er in me omgaat, niet eens zo zeer een verslag van een dag. Dat heb ik ooit weleens gedaan hoor, dingen helemaal in detail beschrijven, maar dat was dan vooral omdat ik dan weleens het rare idee heb dat ik het voor mezelf op moet schrijven omdat het zonde zou zijn als ik dat zou vergeten of kwijt zou raken. Ik ben ook gestopt met het teruglezen want dat vond ik echt vreselijk. Haha best stom. Ik schrijf trouwens soms echt weken aan een stuk elke dag en dan weer een hele periode niet. Best zonde want ik vind het wel erg fijn.
   
 15. Dieneke 2

  Dieneke 2 Rookie ELLEgirl

  Dagboek

  Hallo Snoesje89

  Heb je al een volwassen dagboek met slot gevonden ?
  Als dat niet het geval is dan kan ik er eentje voor je maken.
  Dat word dan een met de hand gebonden boek van ong. 3cm dik en dan is 't ong. 10x15.
  Je kan er ook voor kiezen of je er wat op gedrukt wilt hebben bv. je naam en op de rug het woord DAGBOEK

  gr Dieneke 2
   
 16. GEEZ.

  GEEZ. Über ELLEgirl

  Ik ben in 2007 ermee begonnen, omdat ik een moeilijke tijd heb meegemaakt, en ik behoefte had om het van me af te schrijven. Ik schrijf nu nog steeds 3 a 4x per week. Ondertussen heb ik al ongeveer 7dagboeken vol geschreven.
   
 17. racoon

  racoon Super ELLEgirl

  ja dat doe ik. Vind het heerlijk om dingen op te schrijven, brengt echt rust in me hoofd.:)
   
 18. racoon

  racoon Super ELLEgirl

  En ik heb ook een soort van scrapbook waarin ik van alles bewaar wat ik maar tegenkom haha, concertkaartjes, verjaardagskaarten, artikelen allemaal dingen die ik leuk vind om te bewaren:p
   
 19. *Terry

  *Terry Über ELLEgirl

  lekker handig dit topic omhoog te halen door dat wijfie, van 2009 is dit topic hahhahaha :p
   
 20. *Terry

  *Terry Über ELLEgirl

  ik ook niet hoor, maar ze vroeg of ze nog 1 zocht dus ik kijken van wanneer het topic was is wel heel overdreven hahah:p
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina