1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

De verleiding van vreemdgaan

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door loen*tje, 20 sep 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DutchPrincess

  DutchPrincess Über ELLEgirl

  vreemdgaan, is het meest kutte wat je je vriend/vriendin kan aandoen, én ik ben dan ook niet van plan dit ooit te doen,, :D
   
 2. JustlikelOve

  JustlikelOve Über ELLEgirl

  hm.. ik denk dat het m vooral in de lust zit.
  met een drankje op ben je sowieso wat losser en meiden hebben dan ook meer zin in sex etc. maar denk zeker niet dat je gevoelens voor die ander meteen over zyn.
   
 3. robinbureno112

  robinbureno112 Rookie ELLEgirl

 4. anglobelgian

  anglobelgian Rookie ELLEgirl

  Ik denk dat sommigen het gras aan de andere kant willen proeven door een leegte in hun eigen relatie of hun eigen leven. Enn soms is 't inderdaad groener en is ' t een succes-story, maar voor velen is het dan weer niet groener aan de andere kant en is die leegte wel gevuld maar ontbreekt dan iets of meerdere dingen die ze nu wel al hadden. Das mijn mening hierover
   
 5. loen*tje

  loen*tje Guru ELLEgirl

  wauw ik was verbaast toen ik dit topic zag staan gestart door mij...
  toen had ik geen relatie maar nu kan ik deze vraag ook zelf beantwoorden
  vreemdgaan zou ik nooit doen en als ik het wel zou doen dan moet er iets heel ergs mis zijn met onze relatie
   
 6. anxn

  anxn Rookie ELLEgirl

  Voor mij zou het betekenen dat er iets mis is met mijn huidige relatie, maar ik zou het denk ik niet kunnen. Maar ik heb deze discussie al vaker gehad en de mannen die ik heb gesproken zeggen dat het vrij weinig te maken heeft met de relatie die ze hebben, maar dat het lastig is om trouw te blijven en ze het gewoon doen. Ze denken er niet echt over na.
   
 7. __Meisje

  __Meisje Über ELLEgirl

  Bij mannen pure lust, hoeft ook niets mis te zijn met je relatie. Het is denk ik ook niet zo dat hij het doet omdat hij niet meer van je houdt oid maar gewoon verandering en lust. Iets nieuws om wat mee te doen en dan snel weg
   
 8. Dese1234

  Dese1234 Rookie ELLEgirl

  Ik heb jullie advies nodig!
  Ik heb een vriendje. Ik hou super veel van hem. Maar er is een andere jongen die mij leuk vindt en hij heeft me al een keer gezoent! Maar dat wou ik niet!!!
   
 9. foefforlife

  foefforlife Über ELLEgirl

  @Dese1234 Dat is niet leuk, dat hij je heeft gezoend, terwijl jij dat niet wilde.. Waar wil je precies advies over?
   
 10. Dese1234

  Dese1234 Rookie ELLEgirl

  Nou ja zoenen kus op de mond maar dat vond ik niet fijn. Ik kon niks doen. Want hij pakte me bij me heup! Toen die weg was moest ik huilen. Ik weet niet of ik eerlijk moet zijn tegen me echte vriendje! Of met die ander bezig houden?
   
 11. Neverisapromise

  Neverisapromise ELLEgirl

  Ik houd heel veel van m'n vriend, ik ben heel gelukkig en ik ben nog nooit in m'n leven vreemdgegaan, dus misschien heb ik geen recht van spreken haha, maar ik merk wel aan mezelf dat ik heel nieuwsgierig ben naar andere mannen. Ik denk daarom ook dat er niet per se iets mis hoeft te zijn met je relatie maar dat het gewoon de spanning is ofzo. Ik zou er alleen nooit aan toegeven denk ik, omdat ik m'n vriend niet wil kwetsen/kwijtraken.
   
 12. Boysarefuckedup

  Boysarefuckedup Rookie ELLEgirl

  Hey, ik ben erg nieuw hier dus geen idee hoe ik iets moet posten, maar ik doe het dan maar even zo ;)

  Een jaar gelden heb ik 2 maanden gedate met een jongen van school. Voor mij is het echt die jongen van: 'The boy you never lose feelings for' nog steeds na een jaar krijg ik die jongen niet uit mn hoofd. Het probleem is alleen dat hij mij ook niet echt de kans geeft. Sinds de zomervakantie heeft hij een vriendin, echt een prachtig meisje.

  De laatste tijd kom ik hem erg vaak tegen op een feestje en hij trekt dan erg mn aandacht, wil dan met mij praten over waarom ik geen hoi zeg op school. Ik ontwijk hem meer eigenlijk, maar in iedergeval werd het steeds meer een intiem gesprek met veel geflirt, waarbij zijn vriendin achter hem stond en mij in de gaten te hield, wat ik echt compleet begrijp, want we hadden elkaars handen vast. Ik had door dat zij er stond dus ik vertelde hem, vriendin staat achter je, beter stoppen. Ik liep weg, hij trok me terug en zo ging het nog drie x door, totdat mijn vriendin tegen hem zei dat hij normaal moest doen en mij mee trok.

  Gister had ik weer en feestje en hij was daar ook, ik dacht ik zwaai naar hem en dan ben ik er vanaf. Maar dat was helaas niet zo. Ik hield hem wel de heletijd in de gaten, waar hij was bijvoorbeeld, maar ineens voelde ik iemand achter mij dansen en handen die langs mn heupen en aan mn huid kwamen, in reactie draaide ik mij om en hij zwaaide triomfantelijk. Ik deed een wtf doe je sein en liep weg, maar daar bleef het niet bij. Later liep hij weer naar mij toe aaide over mn hoofd. Ik zei tegen hem: 'lieve lieve ...., je hebt een vriendin en ik denk niet dat ze het heel leuk vind dat jij aan andere meisjes zit. Dit bericht kwam volgensmij niet erg aan, Want er werd een langzaam nummer afgespeeld en hij pakte mij vast en zei: 'kom we gaan schuifelen'. Ik kwam niet los uit zijn greep. Zijn vrienden moesten hem van mij aftrekken en hem naar de andere kant meenemen, maar hij kwam weer terug en aaide mij weer over mn hoofd, ik draaide mij weer op en haalde mijn schouders op en gebaarde weer: 'wat doe je?' Zijn reactie hierop was dat hij mij na ging doen alsof ik een kind van 6 was, ik stak mijn middelvinger op en liep weg.

  De ochtend hierna heb ik hem een bericht gestuurd dat ik het echt niet chill vond dat hij mij aanraakte en er ook niet mee ophield, terwijl hij een vriendin heeft. Zijn reactie hierop was dat hij dacht dat het wel meeviel, maar er de volgende keer wel "op zou letten".

  Doordat hij doet alsof het normaal is, weet ik niet zo goed meer wat ik moet doen en of het kan wat hij doet, want hij gaat voor mij echt een grens over. Je gaat namelijk niet met je ex dansen als je gewoon een vriendin hebt.... toch?
  Ik weet ook niet of hij het met de intentie doet, omdat hij nog gevoelens voor mij heeft of gewoon erg handtastelijk is.


  Wat is jullie advies? xoxo
   
 13. HumorGirl

  HumorGirl Rookie ELLEgirl

  Ik vind dat mensen die vreemd gaan niet aan een serieuze relatie moeten beginnen.. Het kan natuurlijk gebeuren (blijkbaar) als ze dronken zijn ofzo. Maar dat vind ik nog steeds behoorlijk stom want hoe dronken je ook bent op het moment zelf weet je wel wat je aan het doen bent! Je vergeet 't soms alleen de dag erna.. misschien moeten die mensen gewoon wat speelsere relaties aangaan zoals sugardating! Dan kunnen ze alles krijgen wat hun hartje begeerd zonder dat ze iemand kwetsen! Of niet dan?
   
 14. sweetchocolate

  sweetchocolate Super ELLEgirl

  Vreemdgaan is echt het ergste wat je iemand kan aandoen
   
  Reflect vindt dit leuk.
 15. Sanne900

  Sanne900 Rookie ELLEgirl

  Al is de verleiding nog zo groot, ik zou nooit de belangrijkste persoon in mijn leven kunnen bedonderen!
   
 16. Sterre***

  Sterre*** Rookie ELLEgirl

  Persoonlijk denk ik wanneer je behoefte hebt om "vreemd" te gaan het niet altijd aan de relatie hoeft te liggen maar ook hoe jij zelf in je vel zit en waar jij behoeftes aan hebt?
  Natuurlijk heb je ook situaties waarin de relatie niet goed loopt of dat je hier niet zo nauw bij kijkt..
  Soms is het goed te bespreken wat je op dat moment voelt en waar je aan denkt, ga na waarom je hierover na denkt of denkt dat de ander het zou moeten doen..

  :)
   
 17. Prettylittlelate

  Prettylittlelate Super ELLEgirl

  Vaak pure lust maar jeetje wat dom en egoïstisch...is het ergste wat je je partner aan kunt doen. Als het geen lust is, zit er waarschijnlijk iets mis in de relatie. Dan nog not done natuurlijk.
   
 18. Sterre***

  Sterre*** Rookie ELLEgirl

  Daar heb je zeker een punt!
  Ik ben ook geen voorganger van vreemd gaan! Absoluut niet, maar wanneer iemand zoiets vraagt/zegt.. is het natuurlijk niet zomaar.. Wanneer iemand het gevoel heeft of het idee, moet diegene dat uitspreken! :)
   
 19. Prettylittlelate

  Prettylittlelate Super ELLEgirl

  Ja dat is zeker waar, er moet dan waarschijnlijk iets binnen de relatie veranderen. Communicatie is dan erg belangrijk. Ik bekeek het vooral vanuit het punt wanneer iemand al is vreemdgegaan merk ik
   
 20. Sterre***

  Sterre*** Rookie ELLEgirl

  Dat is ook iets wat ieder ander doet zonder er bij stil te staan, en wat totaal niet gek is!
  Ik merk gewoon dat mensen zo weinig praten, waardoor dit soort situaties ontstaan wat onnodig is toch?
  Prima wanneer mensen dat doen, ik vind altijd maar dat je eerlijk moet zijn...
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina