1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

DIY inspiratietopic

Discussie in 'Doe-het-zelf' gestart door feather, 25 jun 2012.

 1. Who

  Who Über ELLEgirl

  Haha nee ze werken minder fijn, soms blijft het garen namelijk haken aan een stukje hout ;) Ik ga ze eens met een fijn schuurpapier onder handen nemen, dan gaat het wel beter zijn :)

  Ik ben nu wanten aan het haken! Al mijn vrienden willen een paar, dus ik ben al een tijdje bezig ;)
   
 2. loffel

  loffel Super ELLEgirl

  @Who haha dan houd ik het maar bij deze haaknaalden. Ja leuk is dat hè als je 'bestellingen' krijgt. Heb je een patroon voor de wanten of bedenk je dat zelf? Ik wil ze ook nog een keer zelf maken, al denk ik dat dat met dikker garen moet zodat ze ook echt warm zijn? Heb je er ook een foto van?

  [​IMG]
  Het konijn is gelukt en ik ben alweer begonnen aan een vriendje voor haar.
   
  LangeJan en trouser vinden dit leuk.
 3. Who

  Who Über ELLEgirl

  Nee ik bedenk ze zelf, al is het natuurlijk niet heel moeilijk. Ik zal er morgen eens een foto van maken!
  Je konijn is goed gelukt zeg :D Super schattig!
   
 4. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Wat een superschatti konijntje @loffel ik ben echt zo jaloers op je dat je kan haken! Bij mij is het echt altijd helemaal oneven.

  Ik ben nu op mijn werk maar zit met een idee in mijn hoofd voor een jurkje dat ik wil maken (daarvoor moet ik langs Ikea voor stof) en nu ben ik helemaal onrustig! NOG EEN UURTJE DAN MAG JE GAAN!

  En zo; ik ben dit topic maar eens gaan volgen dan vergeet ik niet steeds dat het bestaat!
   
 5. loffel

  loffel Super ELLEgirl

  @Who @"Giant Laser" dankje :)

  @"Giant Laser" en ben je al begonnen? Leuk is dat hè, als je iets bedacht hebt om te maken en vol inspiratie zit. Als ik ook bezig ben met het één bedenk ik daardoor ook meteen weer andere dingen.

  Heeft iemand nog ideeën wat ik met grote doorzichtige bollen kan doen? Ze hebben een doorsnee van ongeveer 30 cm en bestaan uit 2 helften.
   
 6. trouser

  trouser Rookie ELLEgirl

  Dit is zo leuk! Ik ben lang nog niet zover met mijn haakkwaliteiten!
   
 7. loffel

  loffel Super ELLEgirl

  Dankjewel, als je het leuk vindt om te doen gewoon oefenen, ik kon het van de zomer ook niet en snapte niets van patronen en nu begrijp ik het wel. Als je wil kan ik het patroon wel delen, heb het op internet gevonden.
   
 8. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Ik was vrijdagavond heel de avond aan het naaien geweest en was niet verder gekomen dan een voor/achterkant van een overgooier en bij de rok aan 1 kant zowel de rits als een zak erin. Ik was wel kei trots!

  Morgen ga ik lekker verder. EN ik heb een verlanglijstje met stoffen van Ikea gemaakt, dus ik moet maar eens aan de slag.
   
 9. loffel

  loffel Super ELLEgirl

  Oh klinkt echt leuk zo! Hoe kom jij aan patronen? Of maak je die zelf? Als je lekker bezig bent gaat de tijd altijd zo snel.

  Ik ben bezig met een Olaf haken, maar ik heb wit vilt nodig en precies dat heb ik natuurlijk niet. Gister na werk naar de winkel maar die was nog dicht, dus hopelijk kan ik het morgen wel halen zodat ik verder kan.
   
 10. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Dit patroon heb ik zelf gemaakt, meestal combineer ik verschillende patronen uit een van mijn 3 jaargangen van Knipmode. Ik wil alleen wel echt meer zelf gaan tekenen, zo moeilijk is het ook weer niet.

  Olaf klinkt leuk, ben benieuwd naar het resultaat. Hoe doe jij dat met patronen?
   
 11. DoraTheExplorer

  DoraTheExplorer ELLEgirl

  Vandaag naar het stoffen spektakel geweest. Was druk! Snap nu ook waarom al die oudere dames met een trolley liepen. Sjouwde me rot haha maar wel erg gelukkig met mijn stofjes:D
   

Deel Deze Pagina