1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

EGF Boulevard

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Marritvanden, 31 aug 2016.

 1. Toeps

  Toeps Über ELLEgirl

  Pffff, die clickbait shit altijd.

  "De moeder van de actrice, Dina, en haar woordvoerder laten nu aan Gossip Cop weten dat LiLo zich niet heeft bekeerd, maar 'verschillende religies wil leren kennen'. Bovendien studeert ze momenteel Arabisch in Dubai en heeft ze uit respect voor de cultuur daar haar Instagrampagina even op non-actief gezet.

  Intussen doet Lindsay Lohan ook veel vrijwilligerswerk voor Syrische vluchtelingen én schijnt ze aan een vervolg op de iconische film Mean Girls te werken."
   
 2. #Eendje

  #Eendje Super ELLEgirl

  en toch vind ik deze artikelen, zeker de tweede, 'makkelijk', want bodyshaming is niet oké maar harde woorden zijn harde woorden, hoe je er ook uit ziet. Zeker bestaat de thin privilege en dat vind ik echt heel raar, maar door te zeggen dat het hierdoor nog vervelender is voor dikkere mensen vind ik dan weer een gekke vergelijking. Ik denk dat het twee issues zijn: bodyshaming en thin privilege. De eerste doet pijn voor aan wie het ook gericht is. Thin privilige is wat mij betreft wat er mis is met onze commerciële consumptiemaatschappij.

  Wazig lang verhaal maar ben wel benieuwd (als je het al begrijpy, haha)hoe jij hier over denkt?
   
  LizzyBennet en Toeps vinden dit leuk.
 3. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Bertie en Esther (bzv) zijn uit elkaar
   
 4. HannaMarin

  HannaMarin Über ELLEgirl

  Bertie heeft haar pijlen op JayJay gericht denk ik;);)

  Grapje natuurlijk.
   
 5. Lula

  Lula Über ELLEgirl

  Tja heel eerlijk, toen ik te dun was en uitgescholden werd voor skelet etc. deed me dat een stuk minder dan toen ik gewezen werd op het feit dat ik toch echt overgewicht had (ook op een onvriendelijke manier). Maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat dat voor iedereen anders kan zijn.
   
  MaFlodder, littlelamb, Kaatje1007 en 5 anderen vinden dit leuk.
 6. Ted Mosby

  Ted Mosby Über ELLEgirl

  Ik weet niet hoe het is om heel dik te zijn, maar toen ik in de onderbouw van de middelbare schoo zat heb ik lang ondergewicht gehad, en toen werd ik daar regelmatig mee 'gepest', al was het meer omdat je dan vaak ook geen borsten en billen hebt. Nu snap ik dat fatshaming vreselijk is, maar dat soort dingen maken je ook wel echt onzeker
   
 7. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Ik vind wat zij zegt eigenlijk wel heel goed: niemand zegt "wat ben jij slank" om iemand te beledigen. Dik is so-wie-so verkeerd en er zit ook nog een karakteroordeel in. Dun is goed. Te dun dan weer niet, maar dat is omdat "too much of something is bad enough". Té is nooit goed. Maar dun an sich is wel goed, dik an sich is sowieso fout.

  Ik weet niet hoe t is want ben niet te dun maar vind dit best een logische redenering.
   
  quantummechanicus vindt dit leuk.
 8. Jeg Elsker Dig

  Jeg Elsker Dig Guru ELLEgirl

  ik denk dat het wel makkelijk gedacht is dat dik zijn een keuze is, ja tuurlijk heel kort door de bocht is dat zo, maar er komt vaak een hele grote psychische lading bij kijken die ervoor zorgt dat het een mens niet lukt om af te vallen hoewel dat soms wel de wens is
   
 9. Jeg Elsker Dig

  Jeg Elsker Dig Guru ELLEgirl

  laat ik even mijzelf als voorbeeld nemen, ik weet precies hoe het is om super dun, dik, normaal aan de dunne kant en weer zwaarder te zijn
  ik was 20 en beetje curvy geworden en mensen zeiden o ja je ziet er nu tenminste goed uit je was echt veeeeeeel te dun hoor!!!!!!! toen dacht ik uhm nou bedankt voor dit kutcompliment?
  ik was heel ongelukkig en zocht troost in eten dus kwam veel aan, ik vond een paar jaar later een soort placebo gelukkigheid, een soort surrogaat, dat net genoeg was om mijzelf die boost te geven om af te vallen, ben 2 jaar fit geweest toen weer aangekomen, ben nu weer aan de dikke kant en weer precies hoe het moet afvallen, ik weet er echt alles van ik weet alles van fitness, maar ik ben nu zo ongelukkig dat het me niet lukt om gezond te eten en mij hiermee bezig te houden dus ja of dit nou zo zwart-wit een 'keuze' is? want ik probeer het elke dag weer hoor, elke dag ontbijten met een havermoutje elke dag het voornemen om te gaan sporten
   
  Sjarr, Merel., Orion en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 10. Flamoes

  Flamoes Über ELLEgirl

  Maar deze hele discussie begon met dat iemand zei 'Ik vind dit niet zo mooi.'
  Niemand heeft iemand lelijk of dun of dik of wat dan ook genoemd.
   
  Deftige Hengst, lightbox, batalash en 14 anderen vinden dit leuk.
 11. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  Barf anders even een ander topic onder met dit onderwerp.

  Ik wil meer boulevard
   
  Smoii, Amphitrite., fashion nerd en 16 anderen vinden dit leuk.
 12. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Ga je gang. En lees onpopulaire meningen ff.
   
 13. Enthusiasm

  Enthusiasm Guru ELLEgirl

 14. Viooltjes

  Viooltjes Über ELLEgirl

  pheline, SayWhat, Mata Hari en 3 anderen vinden dit leuk.
 15. Orion

  Orion Super ELLEgirl

  Ik kreeg dit ook van m'n moeder te horen: ohhh je benen zijn dikker geworden!!!
  nou eh bedankt mam
  nee maar dat is goed hoor, ze waren eerst zo mager je was echt een beetje schriel!!
  ik dacht echt nee joh houd maar op je maakt het alleen maar erger.
   
 16. Alias Grace

  Alias Grace Super ELLEgirl

  Ben het helemaal met je eens!

  Bizar dat mensen (vrouwen?) continue zo op hun uiterlijk beoordeeld worden. Als je aankomt krijg je kritiek, als je dan zegt te willen gaan afvallen krijg je kritiek...

  Moet ik wel zeggen, dat soort kritieken zijn dingen die ik meestal in de huiskamer verkondig en ook altijd al heb gedaan, (goh die is dikker geworden, jeetje die wordt ook oud, wat heeft zij nou aan, hij mag ook wel eens naar de kapper, etc) maar ik knal dat niet op het internet.
   
  LindsayVallen vindt dit leuk.
 17. keekie

  keekie Über ELLEgirl

  Caitlin Jenner schijnt onderweg te zijn naar de inauguratie van Trump. Ze heeft zich wel vaker uitgesproken republikein te zijn, voor haar operaties maar dit snap ik oprecht niet. Je hebt zoveel dochters, je hebt er zelf voor gekozen vrouw te zijn en je gaat naar een event van (naar mijn mening) iemand die vrouwen minder vindt.
   
  It'sManu, Twonights, Tante Pollewop en 3 anderen vinden dit leuk.
 18. vuilnisglitter

  vuilnisglitter Über ELLEgirl

  Pak van m'n hart.
  Ik vond die Esther zo ontzettend eng, die ging echt over lijken. Het was al een vreemd verhaal, ze was nooit lesbisch tot ze Bertie voorbij zag komen en toen moest en zou ze haar hebben. Ik dacht echt dat het zou eindigen met Bertie in duizend stukjes gehakt begraven in het weiland en dat die Esther een ketting van Berties tanden zou laten maken en op zoek ging naar haar volgende slachtoffer.
  Ze hebben het nog lang uitgehouden zeg.
   
  xNina, Cozycute, It'sManu en 49 anderen vinden dit leuk.
 19. Pronkjewail

  Pronkjewail Über ELLEgirl

  Ik volg dat hele clubje verder niet zo, maar volgens mij is zij behoorlijk conservatief. Was ze ook niet heel erg tegen same sex-marriage?
   
  Overjoyced en keekie vinden dit leuk.
 20. nurse

  nurse Super ELLEgirl

  @Pronkjewail klopt ze heeft het er toen over gehad in het programma van Ellen degeneres.
   
  keekie vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina