1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

EGF Boulevard

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Marritvanden, 31 aug 2016.

 1. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Ah oke, verkeerd begrepen, my bad. Ik vind de manier waarop het gedaan wordt ook geen lintje verdienen. Dat ze die hele conversaties online zetten gaat voor mij echt te ver. Maar dát ze namen geven, dat snap ik wel.
   
 2. Daelyss

  Daelyss Über ELLEgirl

  Ja weet ik. Maar meerdere meisjes weigeren het aanbod en gaan pas akkoord als het het bedrag aanzienlijk hoger is.
   
 3. pierlala

  pierlala ELLEgirl

  ja dit dus, ergens wel heel schokkend als dit echt waar is. Want hoeveel geld je ervoor terug krijgt, het beroep uitvoeren lijkt me geen pretje.
   
 4. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Hebben Dave Roelvink en die Kim van HNTM iets ofzo? Zie ze op insta zo blij naast elkaar zitten in het vliegtuig
   
 5. Bromponny

  Bromponny Super ELLEgirl


  Volgens mij voor n nieuw programma, want Kim gaat met de broer van Maria Tailor :D
   
  Twonights vindt dit leuk.
 6. >>SuperWoman<<

  >>SuperWoman<< Über ELLEgirl

  Die meiden werken gewoon? Are you serious? Ik vind het echt schokkend en zoiets is echt niet normaal.

  Zo'n accounts kunnen jonge meiden enorm beinvloeden. Ik denk dat het belangrijk is om zulke dingen te kunnen doorzien. Net als bijv. Plastische chirurgie... dat zoveel eigenlijk nep is.
   
  wetenschap, Overjoyced, Esperanto en 5 anderen vinden dit leuk.
 7. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Oh daar komt de aap uit de mouw: prostitutie is schokkend en niet normaal? Maar toch moeten ze er open over zijn, ondanks deze oordelen? Logisch.
   
  Flamoes, Sasha, LouiseZandberg en 5 anderen vinden dit leuk.
 8. >>SuperWoman<<

  >>SuperWoman<< Über ELLEgirl

  Waar prostitutie een overlevingsstrategie is bijv. in hele arme landen of in extreme situaties zal ik niet over oordelen.

  Maar puur voor materialisme en showen....? Vind ik een enorm slecht voorbeeld en vind het begrijpelijk dat mensen dat naar buiten willen brengen, zodat jonge mensen zien welke 'offers' materialisme en uiterlijk vertoon met zich mee kunnen brengen en daarmee wellicht beter onderscheid kunnen maken tussen wat echt belangrijk is in het leven en waar je naar 'moet' streven.
   
  rayale, batalash, Deftige Hengst en 9 anderen vinden dit leuk.
 9. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  In veel culturen wordt economische rijkdom gezien als een van de belangrijkste dingen in het leven, wie ben jij om jouw (ook deels cultureel bepaalde) mening over wat echt belangrijk is aan de hele wereld op te dringen?
   
 10. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  En wie ben jij dan weer om haar mening te bagatelliseren?

  Sorry ik vind dit altijd zo'n non-argument.

  Ben het er niet mee eens dat prostitutie schokkend is of wat dan ook, maar die lifestyle zou ik niet als voorbeeld voor mijn kinderen willen.
   
 11. >>SuperWoman<<

  >>SuperWoman<< Über ELLEgirl

  Ten eerste dring ik niets aan de wereld op. & ten tweede is het inderdaad mijn mening. Iedereen moet doen wat hij wil maar ik sta helemaal achter goede voorlichting naar kinderen en jongeren (en zelfs volwassenen) over zulke onderwerpen.

  En daar ga ik mij absoluut niet slecht over voelen. Ik snap niet waarom verschillen in normen en waarden maar in de doofpot gestopt moeten worden om dat 'culturen nu eenmaal verschillen'. Ik vind dat daar best een dialoog over gevoerd mag worden.

  En ik zie vooral westerse meiden trouwens dus ik vind het niet echt een andere cultuur?
   
 12. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  @Twonights ik zou dat ook niet voor mijn kinderen willen, maar dat er mensen zijn die autonoom beslissen om wel dat werk te doen om die levensstijl te kunnen bekostigen, dat is aan hun.

  Je mag er over oordelen, maar eisen dat die mensen openheid geven over hoe ze die levensstijl kunnen aanhouden, alleen omdat jij prostitutie moreel gezien afkeurt, dat slaat natuurlijk nergens op.

  Prostitutie bestaat alleen omdat er vraag naar is, wind je eens op over degenen die dit mogelijk maken.

  @>>SuperWoman<< ik ben ook voor goede voorlichting hierover, maar dat hoeft niet vanuit die meiden die het doen zelf te komen, of uit degenen die hen exposen. Als je op de hoogte bent van het feit dat er meiden zijn die een jetsetleven leiden omdat ze geld krijgen van rijke mannen die seks met ze willen hebben, is dat toch genoeg? Waarom moeten die meiden zo aan de schandapaal genageld worden?
   
  Buyaka en Brasenose vinden dit leuk.
 13. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Huh heb je überhaupt gelezen wat ik getypt heb? Ik keur prostitutie echt nergens moreel af. Ik keur je zogenaamde jetset leven afbeelden zonder de downside ook te benoemen af.
   
  wompie vindt dit leuk.
 14. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Maar er heerst een gigantisch taboe op prostitutie, waarom zouden zij zich vrijwillig blootstellen aan al die oordelen? Als zij dat niet willen (wat logisch is) hebben anderen dat te respecteren.
   
 15. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Ik snap je punt. Maar ik vind het gewoon niet fair overkomen om je leven vol speedboten, infinity pools, palmbomen, mini-bikini's, opgepompte tieten en feestjes tentoon te stellen, en niet de 'offers'. Ik vind ook dat dit onrealistische gedoe beter de kiem in gesmoord kan worden voordat 13-jarigen denken dat zo'n leven voor hen ook haalbaar of liever gezegd wenselijk is.
   
  wetenschap, ZusjevanJoost en GUILTYPLEASURE vinden dit leuk.
 16. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  @Twonights sorry, typte dat met Superwoman in mijn achterhoofd.

  Maar je vraagt van de gewone mens die social media gebruikt toch ook niet om van hun positieve, happy posts de downside te benoemen? Daar raken hun volgers net zo goed door beïnvloed als door het zien van die meiden met hun happy jetsetleven.

  En vraag je de rich kids of instagram ook om te benoemen dat ze die nieuwe Lamborghini hebben gekregen omdat ze hun vader al zes maanden niet hadden gezien en omdat hun moeder weer in rehab zit vanwege de drank?

  En wat is nou eigenlijk de slechte invloed van die jetsetposts op "de jeugd"?
   
  Brasenose vindt dit leuk.
 17. >>SuperWoman<<

  >>SuperWoman<< Über ELLEgirl

  Het bestaat ook omdat er aanbod is. Over die mensen wind ik me ook op, maar ik maak me wel bozer over degene die zichzelf zo aanbieden.

  Ik verwacht ook niet dat die meiden daar zelf voor uitkomen, maar ik snap wel degene die dat naar buiten willen brengen.
   
 18. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Nouja ik vind dan alsnog dat het niet aan "ons" (die website) is om dat publiek te maken. Vind het niet netjes om iemands geheimen op straat te gooien zeg maar. Net zoals jij wil dat die post niet gequote wordt, en dan doe ik dat niet.

  Ook al vind je dat het bekend zou moeten zijn, dat betekent nog niet dat het ok is om het (tegen iemands wil) bekend te maken. Dat vind ik alweer stap 2.
   
 19. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  Waarom?
   
 20. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Uhuh is ook niet netjes, maar ik snap het wel.
  Haha daar heb je me vastgezet, heb je idd gelijk in. Verschil is alleen dat ik al niet halfnaakt en geil kijkend op instagram sta, en mezelf dus ook niet probeer te verkopen op zo'n manier
   

Deel Deze Pagina