1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

EGF Boulevard

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Marritvanden, 31 aug 2016.

 1. Brrr

  Brrr Super ELLEgirl

  :eek::eek::eek:
   
  Overjoyced, MaFlodder en Daelyss vinden dit leuk.
 2. DansLeFabrique

  DansLeFabrique Super ELLEgirl

  Die arme, arme kameel. :(
   
  wetenschap, Overjoyced, Andreya en 7 anderen vinden dit leuk.
 3. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Waarom? Wat maakt het uit? Daarnaast heerst er een ontzettend groot taboe op prostitutie en willen de meeste prostitué's niet dat dat van hen bekend wordt, dat lijkt me niet zo gek. Waarom moet dat in dit geval dan voor hen bekend gemaakt worden?

  Het lijkt een beetje alsof die website vindt dat het "te mooi is om waar te zijn", dat ze de "waarheid moeten vertellen". Newsflash: prostitutie is werk, geen misdaad. Als ze hun geld verdienden door omaatjes te beroven a la. Die meiden werken gewoon en toevallig doen ze werk waar een groot taboe op rust en wat ze daarom niet bekend willen maken. Wie zijn wij dan om te bepalen dat dat bekend moet zijn?
   
  Kroezebol, Sjern, Magnetronbeer en 6 anderen vinden dit leuk.
 4. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Omdat ik vind dat ze een onrealistisch beeld neerzetten, als niet duidelijk is hoe ze zo luxe kunnen leven.
   
 5. Lula

  Lula Über ELLEgirl

  Er zijn genoeg mensen die in grote luxe leven zonder dat wij weten wat ze doen. Moeten die dan ook open kaart spelen, hoe ze aan dat geld komen? Of hoeft dat alleen als je een prostituee bent? Dat laatste zou natuurlijk wel heel scheef zijn.
   
 6. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Nee ik vind het inderdaad transparanter om het van iedereen die zo'n jetset leven leidt te weten
   
 7. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Hoezo is het onrealistisch? Als jij in de prostitutie wil werken kan het ook? Kans is groot dat je dat niet wil, maar kans is ook groot dat je geen supermodel kunt worden of een rijke papa kunt hebben (even andere voorbeelden van mensen die een rijk jetsetleven leiden). Ze zeggen toch niet dat ze in de Albert Heijn werken?

  Nja. Volgens mij zit er een groot oordeeel over prostitutie achter. Alsof zij iets vreselijks doen om dit leven te leiden, alsof ze een groot donker geheim hebben. Iedereen moet weten: dit kan niet zomaar, je moet er iets voor opgeven. En wat je dan moet opgeven is heeeeel erg: je bent prostituee. Nou nou.
   
 8. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Het is onrealistisch, omdat ze een droomleven laten zien, wat helemaal niet zo droomachtig is in reality, door de 'offers' die ervoor gebracht moeten worden. Maar misschien doet iedereen dit wel online, zijn leven zo mooi mogelijk afschilderen. Toch krijg ik bij deze types meer het gevoel dat ik 'opgelicht' word, als ik naar hun jetsetleven kijk. En nee, er zit voor mij geen 'groot oordeel over prostitutie achter', ik vind het zelfs gedurfd dat je dat over mij zegt.
   
  Laatst bewerkt: 12 jan 2017
 9. Woodkid

  Woodkid Über ELLEgirl

  Maar dat is dus niet zo he. Die mensen op de site doen alsof om te kijken hoe ver die meisjes gaan om ze vervolgens te 'exposen', wat ze zeggen willen ze niet echt
   
  quantummechanicus, Daelyss en Marbella vinden dit leuk.
 10. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  @Twonights ik had het niet over jou maar over die site
   
 11. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Ah oke, verkeerd begrepen, my bad. Ik vind de manier waarop het gedaan wordt ook geen lintje verdienen. Dat ze die hele conversaties online zetten gaat voor mij echt te ver. Maar dát ze namen geven, dat snap ik wel.
   
 12. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Ah oke, verkeerd begrepen, my bad. Ik vind de manier waarop het gedaan wordt ook geen lintje verdienen. Dat ze die hele conversaties online zetten gaat voor mij echt te ver. Maar dát ze namen geven, dat snap ik wel.
   
 13. Daelyss

  Daelyss Über ELLEgirl

  Ja weet ik. Maar meerdere meisjes weigeren het aanbod en gaan pas akkoord als het het bedrag aanzienlijk hoger is.
   
 14. pierlala

  pierlala ELLEgirl

  ja dit dus, ergens wel heel schokkend als dit echt waar is. Want hoeveel geld je ervoor terug krijgt, het beroep uitvoeren lijkt me geen pretje.
   
 15. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Hebben Dave Roelvink en die Kim van HNTM iets ofzo? Zie ze op insta zo blij naast elkaar zitten in het vliegtuig
   
 16. Bromponny

  Bromponny Super ELLEgirl


  Volgens mij voor n nieuw programma, want Kim gaat met de broer van Maria Tailor :D
   
  Twonights vindt dit leuk.
 17. >>SuperWoman<<

  >>SuperWoman<< Über ELLEgirl

  Die meiden werken gewoon? Are you serious? Ik vind het echt schokkend en zoiets is echt niet normaal.

  Zo'n accounts kunnen jonge meiden enorm beinvloeden. Ik denk dat het belangrijk is om zulke dingen te kunnen doorzien. Net als bijv. Plastische chirurgie... dat zoveel eigenlijk nep is.
   
  wetenschap, Overjoyced, Esperanto en 5 anderen vinden dit leuk.
 18. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Oh daar komt de aap uit de mouw: prostitutie is schokkend en niet normaal? Maar toch moeten ze er open over zijn, ondanks deze oordelen? Logisch.
   
  Flamoes, Sasha, LouiseZandberg en 5 anderen vinden dit leuk.
 19. >>SuperWoman<<

  >>SuperWoman<< Über ELLEgirl

  Waar prostitutie een overlevingsstrategie is bijv. in hele arme landen of in extreme situaties zal ik niet over oordelen.

  Maar puur voor materialisme en showen....? Vind ik een enorm slecht voorbeeld en vind het begrijpelijk dat mensen dat naar buiten willen brengen, zodat jonge mensen zien welke 'offers' materialisme en uiterlijk vertoon met zich mee kunnen brengen en daarmee wellicht beter onderscheid kunnen maken tussen wat echt belangrijk is in het leven en waar je naar 'moet' streven.
   
  rayale, batalash, Deftige Hengst en 9 anderen vinden dit leuk.
 20. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  In veel culturen wordt economische rijkdom gezien als een van de belangrijkste dingen in het leven, wie ben jij om jouw (ook deels cultureel bepaalde) mening over wat echt belangrijk is aan de hele wereld op te dringen?
   

Deel Deze Pagina