1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

EGF Boulevard

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Marritvanden, 31 aug 2016.

 1. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Precies dat punt, dat bijna iedereen alleen de 'upside' laat zien, had ik zelf ook al aangehaald.

  Ook op dat andere punt: ja in ieder geval fairder als ze laten merken dat het een cadeau was.

  Ik heb geen zin in een hele nieuwe discussie over de invloed ervan op de jeugd. Maar ik denk dat het beeld van volledig opgemaakte, zwoele, slanke vrouwen in bikini op insta eenzelfde werking kan hebben als supermodellen in bladen. Sommige jongeren gaan dat als ideaalbeeld zien, lijkt me niet heel gezond.
   
 2. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Ik denk dat het een mix van beide is. Het is zowel goed als kwaad dat ze dit plaatsen. Ik snap helemaal dat mensen het niet OK vinden om die meisjes te exposen maar je moet ook toegeven dat deze meisjes hun volgers beinvloeden. Wat me ook opviel toen ik hun instagram nog volgde is dat als ze iets nieuws plaatsen ze veel positief/neutral commentaar van vrouwen kregen. Daarom vind ik het ook onjuist om te zeggen "maarja, mannen", want er zijn ook genoeg vrouwen en meisjes die het volgen.
   
  armadillo vindt dit leuk.
 3. >>SuperWoman<<

  >>SuperWoman<< Über ELLEgirl

  Ja goeie vraag. Denk puur omdat ik ook vrouw ben.
   
  Buyaka vindt dit leuk.
 4. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Ik denk omdat het onderdrukking kan zijn afhankelijk van je invalshoek van feminisme

  Je hebt deze invalshoek: deze vrouwen doen wat ze zelf willen, hebben de vrijheid om hun eigen keuzes te maken en dat is goed.
  Maar je hebt ook de invalshoek: de keuzes die deze vrouwen maken zijn het gevolg de patriarchische maatschappij, en dus zijn ze helemaal niet vrij

  Die tweede invalshoek kan op slut shamen lijken. Ik weet iig dat in mijn colleges feminisme de docente ook begon over dat meisjes die sexy foto's posten volgens haar gewoon onderdrukt zijn en toen had ik ook wel zoiets van ja maar wacht even, is dit niet slut shamen :p
   
  Zainab en quantummechanicus vinden dit leuk.
 5. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  Het exposen van deze meisjes lost dat niet op.
   
  Lula en Marbella vinden dit leuk.
 6. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Lijkt me juist wel, denk dat ze eerder verhuizen naar sites die ervoor bedoeld zijn
   
  slurp en >>SuperWoman<< vinden dit leuk.
 7. LindsayVallen

  LindsayVallen Super ELLEgirl

  Jeetje. Ik ben echt een beetje in shock door die tagyoursponsorsite. Vooral de uitlokking, en dan vervolgens exposeren alsof die vrouwen gigantische fout zijn omdat ze dat beroep kiezen. Echt weer de slutshaming tot de max, zo van: "Kijk eens, ik - de stoere, rijke man die (doet alsof hij) betaalt - zet deze vuile hoer te kakken", wat ben ik een linke kerel zeg. Gatverdamme. Wat een nasty spelletje. Die printscreens zijn echt sick.
   
  Kroezebol, wetenschap, Ahavael en 8 anderen vinden dit leuk.
 8. Toeps

  Toeps Über ELLEgirl

  Een kennis van mij postte hierover laatst iets op Facebook. Zij is model (maar dan echt), en werd benaderd door zo'n pooier uit het Midden-Oosten. Die mensen praten over "modeling opportunities" en doen alsof je snel heel veel geld kunt verdienen met mooi zijn op feestjes. Die "Instagram-modellen" wekken dat beeld ook. Het kan dus best zo zijn dat naieve meisjes hier zomaar intrappen, gelokt door de mooie plaatjes en beloftes van veel geld.
   
  wompie, wetenschap, Esperanto en 4 anderen vinden dit leuk.
 9. LindsayVallen

  LindsayVallen Super ELLEgirl

  Die Nederlandse chick, Talitha van Zon (voormalig model) was toch ook op uitnodiging van Kaddafi in Libië als 'socialite'.
   
  Toeps vindt dit leuk.
 10. Toeps

  Toeps Über ELLEgirl

  Jep, en laatst was ook dat meisje Laura verkracht in Qatar... Hoewel mensen wel fluisterden dat ze daar als prostituee was, had ze duidelijk geen helder beeld van de risico's.
   
  Babyyyy en LindsayVallen vinden dit leuk.
 11. LindsayVallen

  LindsayVallen Super ELLEgirl

  Daar staat op tagyoursponsor dan weer over dat ze een zakelijk geschil hadden over de financiële vergoeding na haar verleende diensten, dus dat ze na minder ontvangen doekoe dan overeengekomen uiteindelijk besloot om het verhaal van de verkrachting naar buiten te brengen, om die gast te laten weten wat er niet met haar te sollen viel.

  Echt, het beroep van die dames interesseert me werkelijk geen moer (indien zelf bewust gekozen en niet gedwongen), snap ook de hele shaming niet zo, maar het is wel een sector met meer risico's en ik hoop dat zulke dames zich dat ook realiseren. Behalve alle toffe foto's op jachten en designer tassen, is het toch een kwetsbaar beroep.
   
 12. Maruti

  Maruti Über ELLEgirl

  Oooh shut the fuck up Kendall.... Die beweert nu ook al dat ze geen plastische chirurgie heeft gehad, die hele familie denkt dat de wereld achterlijk is ofzo.

  http://eonli.ne/2ioEdCG
   
 13. Daydreamers

  Daydreamers Über ELLEgirl

  Daydreamers meldt zich weer met het Rafael van der Vaart nieuws!

  Hij en Estavana krijgen een meisje.

  Tot zo ver de update.
   
 14. Beuty

  Beuty Über ELLEgirl

  Tante Pollewop vindt dit leuk.
 15. Botella

  Botella Super ELLEgirl

  Die Ro.mee St.rij.d was een tijdje geleden bij RTL Boulevard zo trots aan het vertellen dat haar ouders en schoonvader ook naar de show kwamen kijken. Het zal voor haar natuurlijk belangrijk zijn dat ze die show mag lopen maar ik dacht wel je loopt in een kanten string en push-up bh over de catwalk terwijl je (schoon) ouders toekijken, béétje awkward zou ik dat wel vinden.
   
  wetenschap, Hans Kazan, Esperanto en 5 anderen vinden dit leuk.
 16. Reflect

  Reflect Über ELLEgirl

  Vooral op die laatste foto zit het zo raar en onnatuurlijk rond!
   
 17. Bromponny

  Bromponny Über ELLEgirl

  Hahaha het Familie Diner!
  Want ja Bert van Leeuwen is haar schoonvader
   
  Hans Kazan, Toeps, M6. en 7 anderen vinden dit leuk.
 18. Bromponny

  Bromponny Über ELLEgirl

  Hahaha het Familie Diner!
  Want ja Bert van Leeuwen is haar schoonvader
   
 19. Flamoes

  Flamoes Über ELLEgirl

  Ik ben echt verbaasd over het feit dat je dit vindt. Ik dacht eigenlijk dat prostitutie in Nederland wel algemeen geaccepteerd was als een normale baan.
  (Je mag natuurlijk vinden wat je wil maar ik had het gewoon echt niet verwacht.)
   
 20. ZusjevanJoost

  ZusjevanJoost Super ELLEgirl

  Waarom is het Tag your sponsors topic gesloten eigenlijk?
   
  batalash en Babyyyy vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina