1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

EGF Boulevard

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Marritvanden, 31 aug 2016.

 1. Reflect

  Reflect Über ELLEgirl

  eerlijk vind ik het nog raarder om dit te kijken en te bekritiseren .. vind het wel zielig voor haar
   
  Twonights, Andreya, Zoeva en 12 anderen vinden dit leuk.
 2. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Ik vind het ook sneu voor d'r. Ik denk alleen wel dat de gevreesde imagoschade wel mee zal vallen aangezien het om Patricia Paay gaat en niet om bijv een Wendy van Dijk. Maakt het niet minder naar natuurlijk dat ze met zoiets gechanteerd werd en het nu ook alsnog uitgelekt is, ook buiten Hilversum om.
   
  keekie vindt dit leuk.
 3. diamonds

  diamonds Über ELLEgirl

  Genoeg mensen die er anders over denken, niet iedereen hoeft hetzelfde opwindend te vinden
   
  fysicus, Sjern, Twonights en 12 anderen vinden dit leuk.
 4. Ninx

  Ninx Super ELLEgirl

  Is al verwijderd van geenstijl, dan neem ik aan dat het filmpje wel echt is? Gezien de haast van paay het te laten verwijderen..
   
 5. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Hoe kan je een ander team zijn?
   
 6. Flamoes

  Flamoes Über ELLEgirl

  Je begrijpt het niet. Patricia is een slet die gekke seks heeft en nu mag je haar achtervolgen met hooivorken en fakkels. :rolleyes::rolleyes:

  (Ik moet toegeven dat ik ook wel nieuwsgierig was en dat ik dacht: 'Waarom laat je jezelf zo filmen?' maar uit eindelijk vind ik het gewoon zielig voor haar.)
   
 7. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Ja dat van dat filmen is wel dom
  maar ik vind het wel grappig/sympathiek dat zo'n "diva" zulke aparte seks heeft. Lekker gek.
   
  Sjern, Reflect en Flamoes vinden dit leuk.
 8. Botella

  Botella Über ELLEgirl

  Ik vind het ontzettend naar voor Patries en voor haar familie. Dit is voor haar dochter ook vreselijk. Wel denk ik dat de impact/ophef minder heftig zou zijn als ze ""gewoon"" seks zou hebben. Natuurlijk zijn er ik weet niet hoeveel seksuele voorkeuren maar dit is nou eenmaal niet iets waar veel mensen de voorkeur aangeven dus daarom roept het wellicht meer (negatieve) reacties op dan wanneer er een 'simpele' handjob te zien was. Iedereen moet zelf weten wat hij of zij doet maar dat ze het laat filmen vind ik wel een béétje dom. Of wist ze niet dat het gefilmd werd?
   
  Vlien, MaFlodder en WatBedoelJeNouEigenlijk vinden dit leuk.
 9. Sax

  Sax Über ELLEgirl

  Er zijn vast genoeg debielen op het internet die haar gaan zitten uitlachen en denken 'lekker voor d'r' (zeker op sites als GeenStijl).

  Ik hoop voor haar dat het gauw overwaait.
   
  quantummechanicus vindt dit leuk.
 10. Eenhoorn

  Eenhoorn Super ELLEgirl

  Ik hoop toch idd dat iedereen #teamPatricia is en dat degene die dit heeft verspreid aan een grote schandpaal wordt gehangen!! :mad: Schandalig gewoon.
   
 11. Beuty

  Beuty Über ELLEgirl

  Oh ja heb er tot nu toe al heel wat gezien. Hoop ook dat het gauw overwaait, maar als ik heel eerlijk ben denk ik dat dit haar de rest van haar leven zal achtervolgen. Zie nu al steeds flauwe grapjes langskomen van dat ze pissig/over de zeik is. Je hebt ook genoeg van dat soort grapjurken op de televisie
   
  Sax vindt dit leuk.
 12. Love-story

  Love-story Über ELLEgirl

  Ik heb het filmpje niet gezien. Maar die man is dat dan haar man?vriend? Of wie?
   
 13. Hans Kazan

  Hans Kazan Super ELLEgirl

  Ik heb nooit echt over plasseks nagedacht tot nu en ik vraag me af: een man kan toch nooit tegelijkertijd geil zijn en plassen? Want door een stijve lul kan geen urine.. Hmm misschien meer iets voor het Sekstopic :rolleyes:
   
  trenchcoat, ötzi, MaFlodder en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 14. komorebi

  komorebi Rookie ELLEgirl

  Oke zo te lezen ben ik blij dat ik het niet gezien heb :eek:
   
  Tante Pollewop vindt dit leuk.
 15. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  Zal haar man niet zijn omdat er eerder al gedreigd werd het filmpje openbaar te maken in relatie tot een zakelijk conflict. Daarnaast zat ik ook wat in verbazing dat een erecte penis nog zo'n forse straal weet te produceren! Gelukkig staan er zelfs op geenstijl redelijk wat reacties die het plaatsen van dit filmpje veroordelen.
   
 16. Sax

  Sax Über ELLEgirl

  Zoiets vermoedde ik al :( Ben daarom bewust niet op zoek gegaan naar comments, ik word daar zo boos van.
  En inderdaad, dit gaat haar sowieso voor altijd nog achtervolgen en daarom zei ik hierboven al dat een schadevergoeding hier weinig mee goed zal maken.

  Maar goed, fijn om te lezen dat sommigen het plaatsen ook veroordelen @Emmet.
   
 17. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  Patricia zegt dat ze vanwege een zakelijk conflict wordt gechanteerd met de beelden. De 67-jarige diva is diep geschokt. “Het is zeer strafbaar wat hier gebeurt en daarom heb ik in overleg met mijn advocaat besloten officieel aangifte te doen.”

  DONDERBRUIN VERMOEDEN
  Patricia vertelt tegen De Telegraaf dat ze waarschijnlijk weet wie achter het verspreiden van de beelden zit. “Er is iemand die me al tijden zwart probeert te maken en me probeert te chanteren.” Wie dat is, wil de diva echter niet zeggen.

  Lijkt me niet dus!

  Ach, vind het echt heel sneu. Ga je mee in iemand zijn fetishes (want heel eerlijk, leek niet alsof zij er nou zo van genoot), krijg je dit.
   
  Six horse Judy vindt dit leuk.
 18. Prettyprettyprinces

  Prettyprettyprinces Über ELLEgirl

  Ik vind het sneu voor Patricia. Het helpt alleen niet echt dat haar advocaat meneer plasman heet
   
 19. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Ik hoorde van de week bij Boulevard dat de man op die beelden haar ex is, maar dat een ander haar met deze beelden chanteerde.
   
  keekie en quantummechanicus vinden dit leuk.
 20. Negativ

  Negativ Über ELLEgirl

  Er gaat nog een andere video rond van haar. En waarschijnlijk krijgt ze de grootse schadevergoeding in de Nederlandse media geschiedenis. Vind het echt heel erg overdreven. Tuurlijk is het verschrikkelijk, maar je bent er zelf bij. Jij laat jezelf filmen, moet je ook de risico's accepteren. Helemaal als je weet dat ALS het uitlekt, heel Nederland het ziet.
   
  Sjarr, Berries, Jilllvd en 5 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina