1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

EGF Boulevard

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Marritvanden, 31 aug 2016.

 1. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  Het exposen van deze meisjes lost dat niet op.
   
  Lula en Marbella vinden dit leuk.
 2. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Lijkt me juist wel, denk dat ze eerder verhuizen naar sites die ervoor bedoeld zijn
   
  slurp en >>SuperWoman<< vinden dit leuk.
 3. LindsayVallen

  LindsayVallen Super ELLEgirl

  Jeetje. Ik ben echt een beetje in shock door die tagyoursponsorsite. Vooral de uitlokking, en dan vervolgens exposeren alsof die vrouwen gigantische fout zijn omdat ze dat beroep kiezen. Echt weer de slutshaming tot de max, zo van: "Kijk eens, ik - de stoere, rijke man die (doet alsof hij) betaalt - zet deze vuile hoer te kakken", wat ben ik een linke kerel zeg. Gatverdamme. Wat een nasty spelletje. Die printscreens zijn echt sick.
   
  Kroezebol, wetenschap, Ahavael en 8 anderen vinden dit leuk.
 4. Toeps

  Toeps Über ELLEgirl

  Een kennis van mij postte hierover laatst iets op Facebook. Zij is model (maar dan echt), en werd benaderd door zo'n pooier uit het Midden-Oosten. Die mensen praten over "modeling opportunities" en doen alsof je snel heel veel geld kunt verdienen met mooi zijn op feestjes. Die "Instagram-modellen" wekken dat beeld ook. Het kan dus best zo zijn dat naieve meisjes hier zomaar intrappen, gelokt door de mooie plaatjes en beloftes van veel geld.
   
  wompie, wetenschap, Esperanto en 4 anderen vinden dit leuk.
 5. LindsayVallen

  LindsayVallen Super ELLEgirl

  Die Nederlandse chick, Talitha van Zon (voormalig model) was toch ook op uitnodiging van Kaddafi in Libië als 'socialite'.
   
  Toeps vindt dit leuk.
 6. Toeps

  Toeps Über ELLEgirl

  Jep, en laatst was ook dat meisje Laura verkracht in Qatar... Hoewel mensen wel fluisterden dat ze daar als prostituee was, had ze duidelijk geen helder beeld van de risico's.
   
  Babyyyy en LindsayVallen vinden dit leuk.
 7. LindsayVallen

  LindsayVallen Super ELLEgirl

  Daar staat op tagyoursponsor dan weer over dat ze een zakelijk geschil hadden over de financiële vergoeding na haar verleende diensten, dus dat ze na minder ontvangen doekoe dan overeengekomen uiteindelijk besloot om het verhaal van de verkrachting naar buiten te brengen, om die gast te laten weten wat er niet met haar te sollen viel.

  Echt, het beroep van die dames interesseert me werkelijk geen moer (indien zelf bewust gekozen en niet gedwongen), snap ook de hele shaming niet zo, maar het is wel een sector met meer risico's en ik hoop dat zulke dames zich dat ook realiseren. Behalve alle toffe foto's op jachten en designer tassen, is het toch een kwetsbaar beroep.
   
 8. Maruti

  Maruti Über ELLEgirl

  Oooh shut the fuck up Kendall.... Die beweert nu ook al dat ze geen plastische chirurgie heeft gehad, die hele familie denkt dat de wereld achterlijk is ofzo.

  http://eonli.ne/2ioEdCG
   
 9. Daydreamers

  Daydreamers Über ELLEgirl

  Daydreamers meldt zich weer met het Rafael van der Vaart nieuws!

  Hij en Estavana krijgen een meisje.

  Tot zo ver de update.
   
 10. Beuty

  Beuty Über ELLEgirl

  Tante Pollewop vindt dit leuk.
 11. Botella

  Botella Super ELLEgirl

  Die Ro.mee St.rij.d was een tijdje geleden bij RTL Boulevard zo trots aan het vertellen dat haar ouders en schoonvader ook naar de show kwamen kijken. Het zal voor haar natuurlijk belangrijk zijn dat ze die show mag lopen maar ik dacht wel je loopt in een kanten string en push-up bh over de catwalk terwijl je (schoon) ouders toekijken, béétje awkward zou ik dat wel vinden.
   
  wetenschap, Hans Kazan, Esperanto en 5 anderen vinden dit leuk.
 12. Reflect

  Reflect Über ELLEgirl

  Vooral op die laatste foto zit het zo raar en onnatuurlijk rond!
   
 13. Bromponny

  Bromponny Über ELLEgirl

  Hahaha het Familie Diner!
  Want ja Bert van Leeuwen is haar schoonvader
   
  Hans Kazan, Toeps, M6. en 7 anderen vinden dit leuk.
 14. Bromponny

  Bromponny Über ELLEgirl

  Hahaha het Familie Diner!
  Want ja Bert van Leeuwen is haar schoonvader
   
 15. Flamoes

  Flamoes Über ELLEgirl

  Ik ben echt verbaasd over het feit dat je dit vindt. Ik dacht eigenlijk dat prostitutie in Nederland wel algemeen geaccepteerd was als een normale baan.
  (Je mag natuurlijk vinden wat je wil maar ik had het gewoon echt niet verwacht.)
   
 16. ZusjevanJoost

  ZusjevanJoost Super ELLEgirl

  Waarom is het Tag your sponsors topic gesloten eigenlijk?
   
  batalash en Babyyyy vinden dit leuk.
 17. Huismus

  Huismus Über ELLEgirl

  Maar prostitutie is toch niet echt een normale baan, omdat er zich ook allerlei narigheid in afspeelt van gedwongen prostitutie en mensenhandel? Dat maakt het een stuk ingewikkelder.
   
  Trick Pony en Overjoyced vinden dit leuk.
 18. Flamoes

  Flamoes Über ELLEgirl

  Tuurlijk, dat is heel wat anders maar als je zelf voor prostitutie kiest vind ik het een normale baan. (En dan bedoel ik echt echt zelf kiezen en niet er voor moeten kiezen om te overleven.)
  Er zijn ook mensen die hier heen gesmokkeld worden en vervolgens gedwongen worden om in hotels schoon te maken maar dat maakt schoonmaakster toch niet een minder normaal beroep?

  Ik denk dat er onder die instagram meiden minder gedwongen prostitutie is dan op de Wallen. Dus in dat opzicht lijkt me dat nog beter ook.
   
  ToeDoe, Jeg Elsker Dig en quantummechanicus vinden dit leuk.
 19. Huismus

  Huismus Über ELLEgirl

  Dat ben ik natuurlijk met je eens, maar daardoor is het wel lastig om het als een normale baan te zien. Vind de vergelijking met een schoonmaker ook niet helemaal opgaan.
  Ik vraag met wel af hoe vrijwillig het daadwerkelijk is bij die instagram meiden (maar ik weet daar niets van af verder). Maar ik hoor misschien bij de feministen die er wat kritisch naar kijken. We zijn niet zo vrij als we denken te zijn.
  Overigens vind ik het zoals een aantal meiden hier op het forum erover vertellen wel zoals een 'normale' baan, maar dat is idd omdat ze er bewust voor hebben gekozen en het ook leuk werk vinden (zo komt het iig op mij over).
   
  wetenschap vindt dit leuk.
 20. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Ik denk niet dat dit Kendall is die dat op haar app post maar haar manager/marketing/pr team. Maar ja, is ook maar een voorgevoel :p
   

Deel Deze Pagina