1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

ex terug ja/nee ?

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door SparkYY, 15 apr 2009.

 1. jazzhands

  jazzhands Rookie ELLEgirl

  Hoi allemaal,

  Ik wil even mijn verhaal bij jullie kwijt. Ik praatte hierover al met vriendinnen, maar die willen natuurlijk het beste voor mij. Ik had graag jullie mening over mijn verhaal, ik weet mezelf echt geen raad meer.

  Ik ben een vrij onzeker persoon en duw vaak mensen van me af. Heb twee jaar bewust gekozen om geen relatie meer aan te gaan, na een twee jaar durende relatie. Enkele weken geleden leerde ik een jongen kennen. Hij was niet alleen knap maar ook nog eens super lief.
  Ik leerde hem beter kennen en al snel sloeg de vonk over. We waren zeker 4dagen per week bij elkaar, soms wel elke dag.
  Maar dit was spijtig genoeg een korte periode. Ik wist dat hij nu 10 maanden vrijgezel was na een relatie van 5jaar. Gisteren vertelde hij mij dat hij nog niet klaar was voor een nieuwe relatie, maar dat dit zeker niet door mij kwam, enkel door zichzelf.
  Hij zei eerst dat ik een betere jongen verdiende.
  Savonds vertelde hij dan dat mocht hij me enkele maanden leren kennen dat hij zeker voor mij zou gaan.

  Ik weet geen raad meer met mezelf. Hebben jullie tips? Moet ik hem loslaten of voor hem vechten?

  Groetjes
   
 2. kaaskop

  kaaskop Rookie ELLEgirl

  als je je nog bedenkt: https://exterug.nl/ , kan je tips van halen om hem terug te winnen
  persoonlijk dacht ik eerst dat een ex terug nemen een no-go was..... maar we zijn nu inmiddels weer 3 jaar samen na de breakup....dusja..
   
 3. EviColson

  EviColson ELLEgirl

  Nee, niet enkel omdat ik nu een fantastische vriend heb, maar omdat hij me te erg heeft gekwetst
   
 4. Chantal-

  Chantal- Rookie ELLEgirl

  Ik en mijn vriend zijn nu weer een paar maanden bij elkaar na een pauze van 2/3 maanden. Ik denk dat het aan de reden waarom het uitgaat ligt. Als de dingen die fout gingen niet kunnen worden opgelost of als de irritaties blijven zou ik niet terug gaan..
   
 5. lekker pizza eten

  lekker pizza eten Rookie ELLEgirl

  ja, tenzij hij iets onvergeeflijks heeft gedaan. daar heb ik gelukkig geen ervaring mee.
   
 6. rhb77

  rhb77 Rookie ELLEgirl

  Hallo, ik ben nieuw hier en moet even kijken hoe alles werkt!

  Had mijn ex verwijderd van Snapchat en 2 weken later kreeg ik ineens reactie van hem over het waarom ervan.
  Ik vertelde dat ik verder ga met mijn leven en nadat hij maar bleef zeuren ehb ik heb toegevoegd. (DOMME IK, I KNOW!)
  Nu kreeg ik ineens zaterdag een snapchat van hem dat hij met zijn nieuwe vlam op bed lag! HOE DAN?!!
  En als ik hem nu ineens verwijder 3 dagen later dan staat dat ook zo stom... Waarom zou hij dit doen?
   
 7. Miekjuh

  Miekjuh Rookie ELLEgirl

  Totaal afhankelijk van de reden dat het ooit is uit gegaan. Over het algemeen zeg ik nee (omdat het niet voor niks is uitgegaan) maar als het bijvoorbeeld was omdat jullie heel jong waren dan misschien ja.
   
 8. Zomervlinder

  Zomervlinder Rookie ELLEgirl

  nee, ik zou geen vertrouwen in hem kunnen hebben.
   
 9. Zomervlinder

  Zomervlinder Rookie ELLEgirl


  Wat vervelend! Vooral als jezelf weer hebt open gesteld, na een periode van 2 jaar. Ik zou denk ik nog een keer proberen met hem te praten. Vraag hem waarom hij daar nu mee komt en niet eerder, maar je kunt hem natuurlijk niet dwingen. Als hij het nu niet wilt kun je hem beter loslaten. Ik snap alleen niet zo goed je laatste opmerking. S'avonds vertelde hij dan dat mocht hij me enkele maanden later hebben leren kennen dat hij zeker voor mij zou gaan. Bedoelde hij indien hij je later had ontmoet dan wel voor je zou gaan?
   
 10. Sterre***

  Sterre*** Rookie ELLEgirl

  Toen de relatie tussen mijn ECHTE ex uitging... PFOEEE ik werd gek! Ik wilde alles voor hem doen, en ik hield alles in de gaten (leek wel een politie agent ;) Maar na maten werd het minder (duurde wel even) en kon ik mijn eigen leven oppakken en de dingen doen waar ik echt behoefte aan had.
  Geen relatie, maar lekker met vrienden/vriendinnen op stap gaan, ik vond het serieus heerlijk! Dit lijkt zo vaag en niet normaal, maar wanneer je over dat verdriet en gezeik bent, wil je gewoon niet anders omdat het zo dat ook fijn voelt.

  :)
   
 11. Lientje94

  Lientje94 Rookie ELLEgirl

  Ik denk dat dit puur persoonlijk is. Je moet nagaan of die persoon je diep gekwetst heeft of wat de andere redenen waren waarom de relatie vroeger is afgebroken. Indien je deze zaken in gedachten houdt, dien je te denken hoe het nu zou verlopen? Zouden dezelfde redenen nog steeds kunnen bepalend zijn voor je relatie? Indien dit ja is, dan zou je beter geen tweede keer beginnen.
  Indien de relatie werd verbroken door je eigen fout kan je natuurlijk wel een tweede kans overwegen.
   
 12. Lalalaloopsie

  Lalalaloopsie Rookie ELLEgirl

  Ik zou mijn ex nooit terug nemen, Hij is niet voor niets mijn ex ;)
   
 13. zzaratje

  zzaratje Super ELLEgirl

  6 jaar lang een relatie gehad dat ongeveer 4x uit is en telkens wilde ik hem zo graag terug dat ik achter hem aan ging en dus ook weer uiteindelijk de relatie aan ging. Nu is het echt uit voor mij, hij wilt het weer proberen. Waren de 6 heftigste jaren van mijn leven en ben pas 21... Nu rust. En hoeveel ik ook van hem houd, ik wil geen relatie meer met hem.
   
 14. Wanderer

  Wanderer Rookie ELLEgirl

  Mijn ex en ik zijn nu al enkele maanden uit elkaar omdat zij gewoon niet kan inzien dat haar vader onze relatie verziekte. Hij beledigde mijn ouders toen ze aan het helpen waren met de renovatie van ons huis.
  Zij was zwanger op het moment , hij beledigde mij ook en vond dat ik een loser was die niet in staat was een relatie met zijn dochter te hebben. Ik ben van Indische afkomst en geadopteerd door Belgische ouders.

  Hij zegt gewoon tegen haar dat het niet waar is en zij gelooft hem gewoon en het toppunt is ze zegt en ik quoteer haar
  "Zelfs als het zo is , je moet het verleden laten rusten en verder gaan" De dag nadat ze met haar vader gepraat had stampte hij mijn moeder tegen haar hoofd toen ze de plinten aan het schilderen en zei " Ik heb je niet zien zitten".

  Zij zei dat mijn moeder tegen een stootje moet kunnen nu zijn we uit elkaar en we praten nog amper tegen elkaar.
  We communiceren nog alleen maar nog over de baby die nu binnen 4 dagen 10 maanden oud is.
  Zij beweert dat ze van me houd en mij "beschermd" tegen haar vader omdat ik het afgetrapt ben naar mijn ouders.

  We delen de baby tijdens de week en heb haar ieder om het weekend. Dus daar is geen probleem maar de verdeling van het huis enzo moet nog allemaal geregeld worden. Nu dreigt zij een onthaalmoeder in te zetten want ze vind het niet kunnen dat Freya ( de baby) de helft van de week bij één van ons twee is; ik werk speciaal die dagen van thuis uit zodat ik geen tijd verlies en meer tijd met mijn kleine meid kan doorbrengen. Waarop mijn ex zegt dat een kind moet leren dat haar ouders er niet altijd voor haar kunnen zijn en dat ze het maar moet aanvaarden dat er een onthaalmoeder aan te pas komt bij haar opvoeding.

  Ik ben hier tegen omdat Freya dan 3 verschillende ritmes voor de dag gaat hebben en dan helemaal van slag is, want dat is ze nu al ze terugkomt van haar moeder. Dan slaapt ze de hele nacht niet en eet ze de dagen erna ook slecht.
   
 15. marlonvds

  marlonvds Rookie ELLEgirl

  Bij mij is er teveel gebeurd om mijn ex terug te nemen.
   

Deel Deze Pagina