1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Geeft nummer uit zichzelf, reageert vervolgens niet ...??

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door visjeblub, 18 jun 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. visjeblub

  visjeblub Rookie ELLEgirl

  Ik heb echt even jullie mening nodig! Het zit namelijk zo..
  Vorig weekend ging ik met twee vriendinnen stappen, we kwamen aan bij een club. Ik zei meteen tegen mij vriendinnen dat ik de barman zag zitten, nu ben ik iemand die niet normaal gesproken voor de barman gaat. Maar hij trok ZO erg mijn aandacht. Meestal heb ik altijd een praatje klaarstaan, maar was zo verlegen! Mijn vriendinnen vroegen aan hem of hij mij even kon helpen. (super genant!!) Hoe dan ook er volgde een gesprek, hoe ik heet etc, maar was ook ontzettend druk. Daarna liep hij langs en gaf mij een briefje met zijn nummer. Twee dagen daarna appte ik hem, iets in de trant van hee, hoe is het? en dit ben ik.

  En ik heb nog NIKS gehoord. Nu zou ik normaal gesproken zoiets hebben van laten gaan, en nog iets zeggen vind ik nogal wanhopig eerlijk gezegd. Maar ik weet niet wat het is, maar hij trok zo erg mijn aandacht. Nu vraag ik me af...is dit echt dat hij geen interesse heeft? Maar dan vraag ik me af...waarom geef je dan in hemelsnaam je nummer? Wat denken jullie?
   
 2. Kenikela

  Kenikela Super ELLEgirl

  Misschien had hij het op het moment druk en heeft hij niet meer gereageerd dat zou kunnen.. waarom zou hij anders uit zichzelf zijn nummer geven?
   
 3. SponMyGloss

  SponMyGloss Rookie ELLEgirl

  Tja ik denk altijd: geen communicatie is ook communicatie... Als hij je zag zitten had hij er toch wel werk van gemaakt om te reageren?
   
  Nescio vindt dit leuk.
 4. Topaas

  Topaas Super ELLEgirl

  Nog een berichtje eraan wagen misschien? Reageert hij dan nog niet dan weet je genoeg...
   
 5. Umm Abidah

  Umm Abidah Rookie ELLEgirl

  als hij je zag zitten had je allang een reactie gehad meid.. er zwemmen genoeg vissen in de zee
   
 6. suikertje

  suikertje Banned

  Hoe is het eigenlijk afgelopen met je barman? Categorie: spannend.. maar risky!!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina