1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Geld wisselen UK

Discussie in 'Centraal Station' gestart door droptheworld, 22 sep 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. droptheworld

  droptheworld ELLEgirl

  Hoi dames,

  morgen vertrek ik voor een dagje naar Newcastle. Ik heb een Rabobankwereld pas en ik vroeg me af wat handiger is: geld omwisselen bij GWK of gewoon pinnen in Engeland? Ik vind het sowieso niet echt fijn om met los geld te lopen maar om nu elke keer 5 euro transactiekosten te betalen bij het pinnen vind ik ook wel duur. Wat is beter?
   
 2. HippozKickass

  HippozKickass Über ELLEgirl

  Ik zou zelf een bepaald bedrag voor jezelf vaststellen wat je dan wisselt bij het GWK. Mocht je dan toch meer aankopen willen doen of wat dan ook, dan pin je dat gewoon.
   
 3. thelovebug

  thelovebug Super ELLEgirl

  ik denk dat geld pinnen goedkoper is, eerlijk gezegd..
   
 4. droptheworld

  droptheworld ELLEgirl

  Ja ik hoor van iedereen iets anders dus nu twijfel ik enorm over wat handiger is.
   
 5. seveneleven

  seveneleven Über ELLEgirl

  Ik zou toch iets wisselen voor de zekerheid, stel dat je ergens niet kan pinnen. Maar dan 50 euro hooguit ofzo.
   
 6. AudioGeek

  AudioGeek Über ELLEgirl

  Pinnen kun je makkelijk over in de UK, ik heb nog nooit een pinautomaat gehad dat mijn NLse pas weigerde. Uiteindelijk ben je geloof ik goedkoper uit zo, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Weet niet welke koersen ze nemen of zo.

  En oh, als je pint bij een automaat zou ik wel zoveel mogelijk in één keer doen, omdat je bij de Rabobank 2 euro per keer betaald als je geld opneemt in een pinautomaat.
  Maar in winkels pinnen kan bijna altijd (heb pas 1 keer gehad dat het niet ging in een jaar) en daar betaal je uiteindelijk alleen de kosten van de wisselkoers voor.
   
 7. Manonniejj

  Manonniejj Über ELLEgirl

  je kan gewoon geld uit de 'muur' halen!

  transactiekosten zijn dan ook echt minimaal volgens mij!
   
 8. ikbenemma

  ikbenemma Guru ELLEgirl

  ik haat mezelf dat ik dit niet goed onthouden heb maar de vorige keer dat ik ging kan ik me herrineren dat ik soms dingen had gepint in winkels en er dan 10 cent extra kosten bij kwamen ofzo.

  goed, ik zou sowieso niet naar het GWK gaan maar dus wel even uitzoeken bij je bank hoeveel je extra betaald als je geld uit de muur haalt en hoeveel/of je extra betaald als je in een winkel pint. dan kun je daar rekening mee houden.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina