1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Goedkoop bellen naar een Nederlands nummer in het buitenland

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Fabulous Me, 11 jul 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Fabulous Me

  Fabulous Me Super ELLEgirl

  Weet iemand of en hoe dit mogelijk is? Mijn vriend gaat straks 4 maanden in het buitenland studeren & vroeg me af of het mogelijk is hem ook eens gewoon te bellen in plaats van te skypen. Maar op heel veel websites zie ik staan dat onder mobiel bellen naar het buitenland dan alleen wordt verstaan bellen naar een internationaal nummer, niet naar een Nederlands nummer.
   
 2. SRHS

  SRHS ELLEgirl

  GT mobile..
  Ik heb geen idee hoeveel het per minuut is, maar volgens mijn moeder [die 2x per dag naar afrika belt] is dit naast skype het goedkoopst.:D
   
 3. Butterfly*

  Butterfly* Über ELLEgirl

  Gaat hij daar geen lokale simkaart kopen dan? Lijkt me wel toch? Hij zal daar ook niet 4 maanden lang met zijn nederlandse nummer blijven bellen, wordt hartstikke duur. En met buitenlandse nummers heb je inderdaad van die 0900 nummers waarmee je goedkoper kan bellen.
   
 4. Sjees

  Sjees Rookie ELLEgirl

  Hai,

  Ik heb zelf ook een tijdje in het buitenland (wel europa) gezeten. Mn vriend en ik hadden vodafone onderons hier in nl en daar kon je voor 10euro in de mAand onbeperkt bellen! Toen ik in spanje zat belde hij mij dan betaalde in 79 cent en konden we 3uur lang bellen! Misschien is dat wat?!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina