1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Help! 200 respondenten gezocht voor enquête

Discussie in 'Studie & Werk' gestart door Predoucius, 18 jan 2016.

 1. Gerda Glitter

  Gerda Glitter Rookie ELLEgirl

  - Dubbel post -
   
  Laatst bewerkt: 18 mei 2017
 2. Gerda Glitter

  Gerda Glitter Rookie ELLEgirl

  Hi ladies, ook ik ben aan het afstuderen en heb dringend respondenten nodig. Ben vooral op zoek naar meiden uit België! Elke respondent ontvangt een gratis mascara :)

  Het onderzoek gaat over de Belgische cosmetica markt en invullen duurt max 5 minuutjes: https://goo.gl/forms/Sy3QcGfpPSvOEwcD3

  Ik ga nu ook de enquetes op deze pagina invullen. Dank je wel alvast!!
   
 3. xdv_

  xdv_ Rookie ELLEgirl

 4. xdv_

  xdv_ Rookie ELLEgirl

 5. Sharlg

  Sharlg Rookie ELLEgirl

 6. sedney

  sedney Rookie ELLEgirl

 7. EstherDae

  EstherDae Rookie ELLEgirl

 8. Starfalls

  Starfalls Rookie ELLEgirl

 9. Nightfall

  Nightfall Rookie ELLEgirl

 10. ArDamen

  ArDamen Rookie ELLEgirl

  Goedemorgen,

  Mijn naam is Anthony Damen en ik volg de opleiding Facility Management op de Haagse Hoge School en zit in het derde leerjaar. Op dit moment heb ik mijn management stage en loop die bij Millers Den Haag.

  Hiervoor doe ik een onderzoek om te kijken of het nodig om kwaliteitsverbetering in de service te brengen en om kijken hoe het imago veranderd kan worden van uitgaansgelegenheid naar restaurant / wijnbar met daarbij een club concept.

  Om dit onderzoek goed en betrouwbaar te laten verlopen heb ik een enquête opgesteld om zo er achter te komen wat de wensen zijn van de gasten, maar verder ook inzicht te krijgen omtrent social media.Ik heb er al 130, maar moet er 200 hebben. Het invullen duurt maar 3 -5 minuten.

  Kunnen jullie me helpen met invullen?

  Link naar enquête:

  https://millersdenhaag.typeform.com/to/IkDMHo


  In ieder geval alvast bedankt!

  Anthony Damen
  Stagiaire marketing
  Millers Den Haag
   
 11. chestnut

  chestnut Super ELLEgirl

 12. maartjeleah

  maartjeleah ELLEgirl

  Hoi! Je zou mij (en m'n scriptiegroepje) een enorm plezier doen als je onze vragenlijst invult. De enige voorwaarde is dat je een moedertaalspreker van het Nederlands bent. Dan ga ik nu zo veel mogelijk vragenlijsten hierboven invullen!

  https://uvafeb.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6KKdD5pI3z23rYV
   
 13. denise___r

  denise___r Rookie ELLEgirl

  Hi! Zouden jullie mij ook kunnen helpen? Ben je tussen de 18 en 24 en kijk je veel vlogs? Zou je dan mijn enquête in willen vullen? Je helpt me hier ontzettend mee, het invullen neemt misschien maar twee minuutjes van jullie tijd in. Heel erg bedankt!

  https://hva.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bNuBukSxw6pomDX
   
 14. MarloesJ93

  MarloesJ93 Rookie ELLEgirl

  Ingevuld!
   
 15. Suuz1994

  Suuz1994 Rookie ELLEgirl

  Hi allemaal!

  Ook ik ben op zoek naar respondenten. Ik zoek jongeren tussen de 12 en 18 die mee willen doen. Je krijgt een tekst te lezen en vult een vragenlijstje in. In totaal ben je er zo'n 10 minuten mee bezig. Om de deelnemers te bedanken verloot ik een bol.com bon ter waarde van €15! Aan het einde van het onderzoek kun je je e-mailadres achterlaten om kans te maken. Als je zelf nog respondenten nodig hebt, help ik ook graag!

  Je kan meedoen aan het onderzoek via deze link:
  www.thesistools.com/onderzoekfietsgedrag
   
 16. jasmin_x

  jasmin_x ELLEgirl

  zal het zo even doen!
   
 17. Fleury

  Fleury Rookie ELLEgirl

  Hoi allemaal! Ik ben voor mijn afstuderen op zoek naar zoveel mogelijk deelnemers die onderstaande vragenlijst in willen vullen. Belangrijk is dat je in het afgelopen studiejaar of nu stond ingeschreven voor een studie op een hogeschool of universiteit. Ik heb ongeveer 200 deelnemers nodig, maar heb er pas 15 dus ieder beetje helpt! Het duurt ongeveer 15 minuten en gaat over burn-out bij studenten. Als ik iemand anders vragenlijst kan invullen in return, doe ik dat graag. Alvast ontzettend bedankt!

  SV_bDCNFR0sF5C46Q5
   
 18. Zandhaas12

  Zandhaas12 Rookie ELLEgirl

  Hallo allemaal,

  Voor mijn studie commerciële economie doe ik onderzoek naar de Nederlandse ijskoffiemarkt. Een erg interessant onderwerp met veel ontwikkelingen de afgelopen jaren. Wellicht dat er op dit forum ook fervente ijskoffie drinkers bevinden.
  Ik wil graag vragen of de mensen tussen 18 en 40 mij willen helpen door het invullen van de enquete. Daarnaast zal ik het leuk vinden als jullie je mening laten hoor over dit onderwerp.
  De enquete is te vinden op onderstaande link:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1...uw/viewform?c=0&w=1&includes_info_params=true

  Alvast heel erg bedankt
   
 19. toetels

  toetels Rookie ELLEgirl

  Hey iedereen,
  Ik ben ook opzoek naar respondenten de enige voorwaarden is dat je gebruik maakt van Facebook. Het zou heel erg helpen als jullie mijn vragenlijst in zouden willen vullen aangezien ik nog redelijk veel respondenten moet verzamelen. De vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. Ik heb de bovenstaande openstaande surveys al ingevuld maar als ik nog meer vragenlijsten in kan vullen doe ik dat graag.

  Mijn enquête is te vinden op de onderstaande link:
  http://fmru.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_9HJNpruHTmvEzsh
   
 20. Melane

  Melane Rookie ELLEgirl

  Hoi allemaal!

  Wat een handig forum dit, gelijk wat vragenlijsten ingevuld!

  Hopelijk kunnen jullie mij ook helpen. Ik zoek respondenten voor mijn vragenlijst over klanttevredenheid bij Spotify-gebruikers. Gebruik je dus Spotify en heb je zo'n 5 minuutjes de tijd om mijn vragenlijst in te vullen? Geweldig! Je maakt me heel erg blij als je dat wilt doen. Ik heb zo'n 300 respondenten nodig, dus elke hulp is welkom!

  Hier is de link naar de vragenlijst:
  http://www.thesistools.com/web/?id=542021
   

Deel Deze Pagina