1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het Beautytopic

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Glitter, 1 aug 2016.

 1. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Zeg dit nou nieeet :( ik kan het geld nu niet missen maar ik ben er zo benieuwd naar
   
  Egel vindt dit leuk.
 2. MacMax

  MacMax Über ELLEgirl

  @Egel ben ik zo voorspelbaar? Het was ook nog eens de laatste die er lag, kon het echt, echt, echt niet helpen. Bawse is prachtig, maar ik heb zo'n hekel aan liquids. Ben er veel te slordig voor.
   
  Egel vindt dit leuk.
 3. Black Opium

  Black Opium Super ELLEgirl

  Probeer echt van je plekjes af te blijven. Het is heel moeilijk maar vaak maak je het erger dan dat het eigenlijk is. Wat ik vaak afspreek is dat mijn cliënten enkel de witte kopjes mogen uitdrukken, met kortgewiekte nagels en een tissue om de vingers heen. Wat voor huidtype heb je? Vaak hebben mensen met een iets getinte huid al sneller last van postinflammatoire hyperpigmentatie. Dit kan inderdaad heel lang duren voor het wegtrekt, het proces kan je versnellen door zelf met exfolierende producten aan de slag te gaan, de voorkeur heeft een AHA zoals glycolzuur.

  Bij een gespecialiseerde schoonheidsspecialist of huidtherapeut kan je peelingen ondergaan met hogere concentraties AHA's, of TCA. TCA is niet ideaal voor een getinte huid. Of inderdaad dermapen/microneedling/ematrix. Dit versnelt de celvernieuwing waardoor de plekjes sneller zullen verdwijnen. En smeren met een Spf! Bio oil zal inderdaad niet veel voor je doen.
   
 4. Huismus

  Huismus Über ELLEgirl

 5. Rockabye

  Rockabye Super ELLEgirl

  Deze 25-jarige puber heeft ineens weer een vette t-zone. Alles glibbert er vanaf en ik kan wel 6x per dag bijpoederen. Help?
   
 6. letigre

  letigre Super ELLEgirl

  Ik was al weer over matte liquid lipsticks heen maar je hebt me weer enthousiast gemaakt. Nu ben ik al aan t kijken welke kleur ik neem hahahha. Ik twijfel tussen bawse, disorderly en bang bang.
  Zijn ze een beetje kiss/eat proof?
   
  Egel vindt dit leuk.
 7. letigre

  letigre Super ELLEgirl

  Oehh dat is eigenlijk ook wel een erg mooie kleur..
   
  ChampagnePop vindt dit leuk.
 8. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  Oh goeie tip! Dankjewel! Ik heb helemaal geen ervaring met die producten, ik ga er eens naar kijken! Er staat in de beschrijving dat de huid lichter wordt, krijg je dan wittere vlekken in je gezicht? :p Vrees dat het bij mij veelal bruine plekjes worden :(

  @Black Opium ja ik blijf er echt af! Maar alsnog gaat het nooit vanzelf over maar wordt het een wondje en dan een litteken. :( Ik heb geen getinte huid (best wel bleek juist) maar wel best vet en vaak onzuiver, maar ook schilferig soms. Heb altijd een crème met SPF idd! Ik ga idd eens naar mogelijke behandelingen kijken. Voelt zo stom dat ik hier zo mee bezig ben maar vind het toch wel erg lelijk.
   
 9. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  @Ella Fitzgerald dat is helemaal niet stom hoor! Dat soort plekjes zijn voor jezelf gewoon heel erg storend en het duurt zo lang voordat het uiteindelijk vervaagd.
   
  Ella Fitzgerald vindt dit leuk.
 10. Huismus

  Huismus Über ELLEgirl

  Het licht alleen de verkleuringen door zonneschade en acne op. Gebruik het al drie jaar en geen rare witte vlekken hier.
   
 11. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  Klinkt goed!!
   
 12. slurfhondje

  slurfhondje Super ELLEgirl

  Ik wist helemaal niet dat Kat Von D verkocht wordt in de Franse Sephora? :eek: Underage red was liefde op het eerste zicht <3
   
  ChampagnePop en apeiros vinden dit leuk.
 13. apeiros

  apeiros Über ELLEgirl

  Iemand tip om droge rode lippenstift een beetje normaal op te houden? Vanacht Ruby Woo opgehad maar had echt telkens het idee dat het van mn lippen afbrokkelde
   
  jerrel baumann vindt dit leuk.
 14. Black Opium

  Black Opium Super ELLEgirl

 15. slurfhondje

  slurfhondje Super ELLEgirl

  @apeiros ik weet niet of het helpt met zó'n droge lipstick als Ruby Woo, maar ik dep standaard bij matte lipsticks een beetje nuxe rêve de miel.
   
 16. jerrel baumann

  jerrel baumann Super ELLEgirl

  Ik werk zelf voor Urban Decay en ik doe altijd onder zo lipstick idd een lip primer op, maar je hebt ze van veel verschillende merken. Zeker een aanrader!
   
 17. jerrel baumann

  jerrel baumann Super ELLEgirl

  Love Rupaul!! Heb je alle seizoenen gekeken?
   
 18. batalash

  batalash Super ELLEgirl

  Ik ga deze week naar Londen. Iemand tips wat ik daar echt moet kopen?

  Kan ik daar stila/kat von d/physian formula kopen?
   
 19. witje

  witje Super ELLEgirl

  Kat von D verkopen ze bij Debenhams
   
  batalash vindt dit leuk.
 20. Miss-Hilton

  Miss-Hilton Queen ELLEgirl

  Pixi Beauty
   
  batalash vindt dit leuk.
 21. Handtas

  Handtas Super ELLEgirl

  Ja kom ik weer over revitalash, maar ik wil het gaan bestellen en ik zie dat de super.winkel het vrij 'goedkoop' aanbiedt. Heeft iemand ervaring met deze site? Is dit wel the real deal?
   
 22. Egel

  Egel Guru ELLEgirl

  Illamasqua *gasps*
   

Deel Deze Pagina