1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het Beautytopic

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Glitter, 1 aug 2016.

 1. Bubbless

  Bubbless Super ELLEgirl

  Thanks voor de tip. Vergeten te zeggen, maar ik heb nog een cadeaubon van Douglas. Als iemand dus een tip heeft voor een (nacht)crème die bij de Douglas te koop is, graag!
  Als ik er bij de Douglas niet uit kom zal ik eens naar die van Dermalogica kijken.
   
 2. MacMax

  MacMax Über ELLEgirl

  Vraagje over wenkbrauwen. Als ik die laat doen bij de schoonheidsspecialiste, lijkt de verf er binnen een week uit te zijn. Is dat normaal? Want ik vind het wat sneu worden zo eigenlijk, dat geverf voor zo kort effect.
   
 3. gigantisch

  gigantisch Super ELLEgirl

  Ik heb zoveel last van lelijke velletjes. Ik scrub, ik gebruik bha gel en ik voed mijn huid goed, maar ze gaan maar niet weg?!
   
 4. Emmazing

  Emmazing Super ELLEgirl

  Ben je niet aan het overexfolieren? Een scrub én een BHA is best heftig (en onnodig vaak). Misschien kun je een tijdje stoppen met je scrub en eventueel minderen met je BHA om te kijken of je huid een beetje herstelt. Of, drastischer, gewoon even stoppen met alle exfoliatie.
   
  Miss-Hilton vindt dit leuk.
 5. LC--

  LC-- Über ELLEgirl

  Spa Geel vindt dit leuk.
 6. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Nee, is niet normaal tenzij je echt witblonde wenkbrauwen hebt en je ze donkerbruin laat verven. Dan kan het snel vervagen, dat heb je met haarverf ook. Anders hoort het zeker een week of 3-4 mooi te blijven.
   
 7. gigantisch

  gigantisch Super ELLEgirl

  Ja ik heb de scrub al heel lang niet meer gebruikt moet ik zeggen en gebruik de bha gel nu twee weken ongeveer. Het was ook voor het gebruik van de gel al. Misschien moet ik stoppen met de scrub en de bha gel nog een tijdje proberen. Na hoe lange tijd hadden jullie resultaat? Ik zie ook nog niks wat betreft porien ed.
   
 8. Idkdais

  Idkdais ELLEgirl

  Oh wauw, dat wist ik helemaal niet! Goed om te weten voor de volgende keer :D
   
  ChampagnePop vindt dit leuk.
 9. MacMax

  MacMax Über ELLEgirl

  Thanks. Ik heb lichtblonde wenkbrauwen die ik donkerbruin laat verven :oops: dus ik zal ermee moeten leren leven dan, ben ik bang.
   
 10. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Ja de kleur moet een beetje opbouwen, als je met je haar van blond naar bruin gaat moet het vaak ook in stapjes. Misschien kan je beter zelf verf kopen?
   
 11. Viooltjes

  Viooltjes Über ELLEgirl

  Ik wil m'n haar naar het werk wat vaker vast dragen (want: is fijner/handiger), maar ben op zoek naar een beetje leuke en makkelijke kapsels, zodat het niet telkens een staart of knotje wordt. Weet iemand nog een blog of youtube-kanaal met wat inspiratie voor originele, maar wel simpele vaste kapsels?
   
 12. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Hoe lang zijn LE collecties van Rituals verkrijgbaar? Ik wil de Rituals of Light kopen en zie reviews van medio/eind november.
   
 13. Kaatje1007

  Kaatje1007 Über ELLEgirl

  Die stond afgelopen zaterdag nog volop op een grote tafel in de Rituals winkel in Amsterdam. Het leek er niet op dat deze in 2 weken weg is.
  Vorig jaar heb ik de geurstoktjes van de toenmalige kerstcollectie nog eind maart op de kop getikt.
   
  Overjoyced vindt dit leuk.
 14. Tchaikovsky

  Tchaikovsky Super ELLEgirl

  Heeft iemand een aanrader voor een shampoo voor een gevoelige hoofdhuid?
   
  Overjoyced vindt dit leuk.
 15. Lavender95

  Lavender95 Über ELLEgirl

  Bestaat er een fijne remover voor gelnagellak? Heb eigenlijk geen zin om met aluminiumfolie aan de slag te gaan dus vroeg me af of er zoiets bestond. Met de (gewone) remover die ik nu heb gaat het er uiteindelijk wel af maar wel moeilijk en er zit dan ook helemaal zo'n waas kleur op mn vingers.
   
 16. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  Zarqa!
   
  Overjoyced en Egel vinden dit leuk.
 17. Lavender95

  Lavender95 Über ELLEgirl

  Heb geen blog of yt tips, maar misschien is een knip leuk? Ik vouw m'n haar wel eens in een knip, heb zo'n stay in ding van Zenner en die blijft goed zitten. Is niet per se origineel :p maar wel makkelijk en ik vind het altijd wel verzorgd maar ook nonchalant staan. Moet je natuurlijk niet te lang of te dik haar hebben haha
   
 18. Retteketet

  Retteketet Super ELLEgirl

  Gebruikt hier iemand whitening strips? Zo ja, welk merk en ben je hier tevreden over?
   
 19. Tchaikovsky

  Tchaikovsky Super ELLEgirl

  Hmm ben even gaan googlen, lees veel dat het je haar erg droog maakt, nu is mijn haar van nature al erg droog en pluizig helaas. Of heb jij een andere ervaring?
   
 20. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  Oeh! Ikzelf niet maar een vriendin van mij gebruikt het wel. Ik heb haar net even geappt en ze zij dat ze daar geen last van heeft
   
  Tchaikovsky vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina