1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het grote Christina Aguilera Topic!

Discussie in 'Sterren & Muziek' gestart door MissSarah, 10 jul 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. xPRCIOUS

  xPRCIOUS Guru ELLEgirl

  Wow dan is het wel heel lang geleden dat je hier bent geweest als je het nieuwe forum nog niet hebt gezien haha. Hoe gaat het met je?
  Ik kijk The Voice ook niet, maar zie wel vaak stukjes ergens van op Facebook bijvoorbeeld, zoals het filmpje hierboven gepost haha echt een leuk filmpje vind ik het trouwens. Ik vond dat Christina Cher ook al zo goed kon nadoen bij die ene talkshow, ehm.. was het Jimmy Fallon? Waar ze ook liedjes nazong van Britney en Shakira en ze echt gewoon hun stemmen ook had haha, echt knap
   
 2. *..Manon

  *..Manon Über ELLEgirl

  jaaa dat had ik gezien, echt supergrappig haha! The Voice kijk ik verder niet eigenlijk...

  ik heb mijn scriptie gehaald met een 8 :D :D Dus het enige wat ik nu nog moet doen is een half jaartje stage lopen!

  Oh en ik ga volgende week verhuizen naar Den Bosch, daar heb ik een kamer gevonden :) Sarah hoe gaat het bij jou met woningen zoeken?

  Hoe gaat het verder met iedereen? Gaan jullie op vakantie? Riley jij bent net terug of niet?
   
 3. The.O'Riley

  The.O'Riley Guru ELLEgirl

  Woooow Manon, een dikke 8! Super goed, gefeliciteerd!! :D
  Dus je bent nu eigenlijk dan afgestudeerd toch?
  En wat leuk dat je in Den Bosch gaat wonen! Hopelijk zal je het naar je zin hebben daar op kamers.

  Ik ben niet net terug van vakantie hoor, haha. Was dat maar zo ;-)
  Ga pas eind augustus weer weg. Voor de rest gaat het goed!

  En met jullie?
   
 4. xPRCIOUS

  xPRCIOUS Guru ELLEgirl

  Gefeliciteerd Manon!! Super goed joh, en heel leuk dat je gaat verhuizen naar Den Bosch. Hoe bevalt het daar inmiddels?

  Ik ga niet echt op vakantie vakantie. Ben net wel 1,5 week vrij geweest van werk, toen ben ik wel 4 dagen in Frankrijk geweest de broer van mn oma opzoeken die daar woont. Verder heb ik mijn (wereld)reisplannen wel concreter gemaakt :) Ik heb het verteld op werk, dat ik dit wil gaan doen en het hoogstwaarschijnlijk december gaat worden. Is gelukkig goed opgevat, dus nu is het nog maar een aantal maandjes werken en dan gaat het gebeuren :oops:

  Sarah en Kelley, leven jullie ook nog? :D
   
 5. MissSarah

  MissSarah Über ELLEgirl

  Poeh ik ben hier al een tijdje niet meer geweest!
  Ik heb het appartement gekregen:). Eind september/begin oktober is het gebouw klaar en krijgt iedereen de sleutels. Ik heb de modelwoning al gezien op een kijkdag en het was echt super, met ramen van plafond tot vloer. Er zit alleen geen balkon bij, dat is dan wel weer jammer. De andere bewoners die ik heb ontmoet lijken wel aardig, dus ik ben benieuwd hoe het gaat worden dalijk!
  Kom je naar Den Bosch Manon? Wat leuk? Waar ga je wonen? In het centrum? Misschien wel vlakbij mij, ik zit dalijk achter het station.

  Ga je op wereldreis Ashley? Wat spannend. Ga je alleen of met een vriendin? Naar welke landen ga je?

  Er zijn niet veel Christina updates meer he? Jammer:(. Ik had laatst nog een flinke discussie met een vriend van mij die groot Britney fan is. Het werd best heftig haha. Ik verdedig haar dan nog steeds fel.
   
 6. Maaiksss

  Maaiksss Gast

  Heb toevallig gisteren burlesque gezien! Love it.
   
 7. The.O'Riley

  The.O'Riley Guru ELLEgirl

  Wat leuk Sarah! Fijn dat je je eigen plekje hebt straks :D
  Jammer dat er geen balkon bij zit, maar daar wen je wel aan denk ik. Ik moet ook zonder doen :p

  Gaaf zeg, een wereldreis! Hoelang ga je weg dan Ashley?

  Ik ga maandag (de 24e) op vakantie. Ik kan echt niet wachten! De dagen gaan zo langzaam voorbij als je bijna vakantie hebt ... :(
   
 8. xPRCIOUS

  xPRCIOUS Guru ELLEgirl

  Alvast veel plezier op vakantie Riley! :D

  En super leuk dat je een appartement hebt Sarah, eindelijk je eigen plekje ;) Gaaf dat het van die mooie ramen heeft, dat compenseert misschien een klein beetje het niet hebben van een balkon haha. Je moet maar eens wat foto's laten zien als je erin zit, ben benieuwd

  En inderdaad m'n wereldreis :) Ik vertrek in december, heb gister officieel opgezegd op werk per 1 december. Ik wil voor ongeveer 8 maanden weg, geen jaar iig. Denk toch dat ik dat net te lang vind. Maar hee wie weet als ik eenmaal onderweg ben hoe je erin staat, of misschien denk ik juist al na een half jaar van het is wel weer mooi om terug te komen. Ik heb geen idee en juist dat idee vind ik heerlijk :D Ik zie wel wat er op mn pad komt.
  Ik ga sowieso starten in Azië (Vietnam en Cambodja), omdat ik begin met een paar weken alleen reizen en dat vind ik wel prettig daar. Dan begin februari komt er een vriendin naar me toe en dan gaan we van begin februari t/m 1 juni samen reizen (zij heeft onbetaald verlof op dr werk gekregen voor 4 maanden) en dan gaan we naar de Filippijnen, New-Zeeland en Australië. Dan is er voor mij inmiddels een half jaar voorbij en zie ik wel hoe ik me voel. ALS ik verder ga dan wordt het Zuid-Amerika! Dat is ook echt mn droombestemming, maar ik wil daar niet alleen naartoe. Dus ik hoop eigenlijk dat ik tegen die tijd iemand of meerdere mensen heb ontmoet die met me willen doorreizen ;) Ik vind het erg spannend, maar heb er ook superrrr veel zin in!

  Haha wbt die Christina verdediging, ik heb dat ook nog steeds xD Jammer dat we niet zoveel horen nee.. ben benieuwd wanneer dat nieuwe album uitkomt.
   
 9. xPRCIOUS

  xPRCIOUS Guru ELLEgirl

  Up! :eek:
  Mijn laatste post stamt uit augustus zie ik, wow we zijn hier allemaal echt helemaal niet actief meer haha. Ik wil wel contact met jullie blijven houden hoor ;) Misschien kunnen we zo af en toe op Facebook verder kletsen aangezien we elkaar ook allemaal als vriend hebben?!
   
 10. MissSarah

  MissSarah Über ELLEgirl

  Je hebt helemaal gelijk Ashley! Zijn we het forum misschien aan het ontgroeien?:(
  Gelukkig zijn er andere manieren om contact te houden! We kunnen inderdaad misschien beter een groepschat op FB openen.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina