1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. Tchaikovsky

  Tchaikovsky Super ELLEgirl

  N.a.v. alle date verhalen, en kerels die niet meer reageren uit het wat je kwijt wilt-topic!

  Dus deel je leed!
   
  Lady Justice en runboyrun vinden dit leuk.
 2. Tchaikovsky

  Tchaikovsky Super ELLEgirl

  @Jakobus Ik zou niet gaan.
  Bekijk het vanuit de andere kant. Als hij jou ook net niet vind, en jij zou hem wel leuk vinden.. dan ga krijg jij misschien verwachtingen en dan moet hij jou kwetsen. Als je snapt wat ik bedoel..
   
  Mimiroppu, Hera en Jakobus vinden dit leuk.
 3. laphroaig

  laphroaig Über ELLEgirl

  @Jakobus Kan je een beetje duiden wat je net niet vindt? Ik weet vrij zeker dat ik nooit met mijn vriend had afgesproken als ik hem online was tegengekomen. En heb ook wel eens gedate met mensen die op papier echt de ideale match waren en in het echt het absoluut niet waren. Dus het kan wel heel leuk zijn in het echt! Maar als je een duidelijke reden hebt waarom het waarschijnlijk niks wordt, dan zou ik het niet doen. Maar dan zou ik ook gewoon het contact verbreken, want waarom zou je er dan nog tijd in steken?
   
 4. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Ok, ik plaatst dit hier maar gewoon:
  In augustus ongeveer 5 keer gedate met een jongen. Vanaf de 2e date bleven we ook altijd bij elkaar slapen en soms zelfs 2 nachten achter elkaar. Daarna ging ik voor vijf maanden naar het buitenland. Hij gaf toen aan dat hij nog nooit verliefd geweest was en een beetje last had van bindingsangst.(ik was toen wel heel verliefd op hem, nu niet echt meer) Toen ik weg ging dacht ik dan ook dat het contact snel zou verwateren.
  Maar dat gebeurde dus niet. In het begin hadden we echt elke dag contact, maar later later werd dat wat minder, met als langste bijna twee weken geen contact. We hebben in totaal 3 keer geskypt en toen ik in de kerstvakantie overkwam heb ik het hele weekend bij hem gespendeerd(de rest van de kerstvakantie was hij namelijk op vakantie).

  Nu heb ik in het buitenland ook veel gedate en in het begin vertelde ik hem dat soms, waardoor hij ongeveer van de helft van de jongens weet. Hij daarin tegen had al snel met een meisje gezoend en daarna is dat verandert in een fb.

  Nu ben ik vorige week dus thuis gekomen, maar hij is dus ook sinds vorige week begonnen met fulltime werken. Hij woont op kamers in mijn studentenstad (3 uur van waar ik nu woon) en zijn ouders wonen van mijn stad weer een uur vandaan. Nu ga ik nog 1 dag per week naar de studentenstad en hij bood gelijk aan dat ik dan wel bij hem kon slapen, maar dat zal dus altijd doordeweeks zijn en dan heb je niet echt veel mogelijkheden voor date activiteiten.

  Ik ben dus vorige week langs geweest en dat was wel leuk, maar doordat het een doordeweekse avond was, hebben we gekookt en TV gekeken, meer niet. Toen ik van de kerstvakantie langs kwam zijn we het hele weekend ook de deur niet uit geweest, maar daar had ik ook niet zo veel behoefte aan. Hij vroeg wel steeds of ik het niet erg vond dat we niks gedaan hadden en ik zei wel dat als we in de toekomst af spreken dat ik wel echt wat wil doen tijdens onze dates. Ik wil namelijk geen scharrel worden(ok dat laatste heb ik niet uitgesproken tegen hem)

  Nu heb ik dus sinds vorige week amper wat van hem gehoord en daar erger ik mij aan. Ik wil eigenlijk gewoon met hem daten en dan zien waar het op uitloopt, maar dat er in ieder geval een optie is voor een relatie. Ik heb vanuit zijn kant het idee dat hij daar minder behoefte aan heeft. Daarnaast heb ik het idee dat hij dat andere meisje nog ziet. Ik heb vorige week ook nog met een andere jongen gedate, dus ik ben ook niet heilig, maar ik wil niet iemands 'bij-meisje' zijn.

  Rationeel advies aan mezelf: ik moet uitspreken wat ik verwacht van ons contact en hem vragen of hij dat meisje nog ziet. Ik ben alleen zo bang dat het er dan op uit loopt dat onze wensen anders zijn en ik dan hem niet meer wil zien. En dat vind ik ook best zonde na zoveel contact de afgelopen maanden.
   
 5. flalamingo

  flalamingo Über ELLEgirl

  Als je er geen zin in hebt of je er niet goed bij voelt, moet je het niet doen. Ik zou m'n energie daar niet aan verspillen.
   
 6. Thewolves.

  Thewolves. Über ELLEgirl

  Als ik jou was zou ik het inderdaad zeggen wat jij wilt. Hoe moeilijk het ook is, het is zo'n opluchting.
  Ook als je hier langer mee door zou gaan en het dan op een gegeven moment zegt wat jij wilt en hij zou het niet willen dan baal je er denk ik nog meer van dan wanneer je het nu zou zeggen.

  Vorig jaar had ik 2/3 maanden gedate met een jongen maar we zeiden er verder niks over en elke keer maakte mij dat zo onzeker. Op een gegeven moment heb ik het maar gevraagd wat het was tussen ons en hij zag er niks in en ik twijfelde ook super veel en daarna hebben we het contact verbroken. Ik miste wel de aandacht en vond het wel jammer, maar het luchtte zo op
   
  Hera en Sjern vinden dit leuk.
 7. LADYONTHEMOON

  LADYONTHEMOON Super ELLEgirl

  Waar vind je al die dates?:eek:
  Mijn laatste date is nu al zo'n 2,5 jaar geleden.. En ik vind de laatste tijd dat ik hier eens iets aan moet gaan doen.
  Dus ik kan wel wat tips gebruiken ;).
  Of vind je iedereen via tinder?
   
  Tchaikovsky vindt dit leuk.
 8. Miss Marple

  Miss Marple Über ELLEgirl

  Ik heb ook zo vaak gehad dat iemand dan niks meer van zich laat horen en ik dan vraag of ze gewoon geen zin meer hebben om af te spreken of dat er wat anders is. En dat als ze geen zin meer hebben ze dat gewoon moeten zeggen en dan krijg ik altijd iets van jaaaa nee ik ben echt ZO druk sorry!!! En dan laten ze vervolgens nooit meer iets van zich horen. Dan denk ik, ik geef je nu gewoon de kans om te zeggen Miss Marple ik heb geen zin meer, maar toch durven ze dat dan niet of zo?
   
  koekjesmonster, iels en Tchaikovsky vinden dit leuk.
 9. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Ik vind het daten best wel leuk op zich. Het valt me wel op dat jongens praktisch altijd liegen over hun lengte op tinder en Badoo. Vaak zijn ze kleiner in rl hahaha
  Wel heb ik van te voren er echt ff helemaal geen zin in, moet mezelf best overtuigen om te gaan. Eenmaal daar vind ik het wel leuk en gezellig.
  In het afgelopen jaar heb ik met 4/5 jongens gedate. De eerste was een drama. Met 2 heb ik een tijdje gedate, 1tje werd een mislukte fwb en de laatste duurt het een beetje lang tussen de dates in.

  Eentje waarmee ik een tijd gedate heb eindigde echt smerig trouwens. Tijdens de laatste date werd hij gebeld door een meisje, een goede vriendin van hem die voor een halfjaar in Vietnam zat. Ik hoorde dat zij vroeg: Wat ben je aan het doen? Hij reageerde: Ja ben met een meisje. Daarop horde ik dat ze het best raar vond dat hij dan de telefoon opnam, maar het boeide hem niet. Vervolgens belden ze nog een kwartier met elkaar. Al eerder had ik van hem gehoord dat zij hem een lunch had gegeven als verjaardagscadeau.
  Op zich niks raars, maar het gaf me echt een achterdochtig gevoel. Weekend erop zouden we weer afspreken, ineens twijfelde hij en op de dag dat we zouden afspreken heb ik niks meer van hem gehoord. Toen een kort bericht dat hij het niet meer zag zitten.
  1 week later komt dat meisje eerder naar huis, en hoppa relatie.:confused:
   
 10. Who

  Who Über ELLEgirl

  Haaa ik ben blij met dit topic! Na een bad breakup zit ik opnieuw op Tinder en sinds kort ook op Happn (ook erg leuk vind ik). Ik heb al een aantal dates gehad, maar met niemand een klik dus heb ik ook het contact sterk verminderd. Ik zit ook nog steeds met mijn ex in mijn hoofd dus dat helpt niet. Daarnaast is er een vriend waarmee ik gezoend heb, maar dat is een ander verhaal (geen relatiemateriaal, maar we zien wel).

  Ik heb nu regelmatig leuke gesprekken met iemand, maar hij heeft nog nooit iets laten vallen over afspreken. Dus toen ik dat vroeg, viel hij echt uit de lucht want daar had hij nog niet aan gedacht of zo?! Oke ja mij gelijk hoor, maar ik vind dat zo raar :p waarom zit je dan op Tinder?

  @Guilty Ugh wat typisch! Maar wel goed dat hij toch iets had laten weten, dat is ook al iets...
   
 11. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  ^
  Mannen weten ook nooit wat ze ergens op doen ofzo he, ik kom het ook vaak tegen op tinder enzo. "ja ik kijk gewoon rond"of "Ik zit er pas net op"zijn de meest voorkomende verhalen bij mij hahaha!
  Hoe is dat happn eigenlijk? Moet je dan continu je GPS aan hebben staan enzo?
   
 12. Lovewarrior

  Lovewarrior Über ELLEgirl

  Ik woon samen met mijn Tindermatch, haha! We zijn al bijna 2 jaar samen :)
  Ik mis het soms wel, ik vond die Tinder periode zooo leuk! Heb echt een half jaar van alles af gedate, met de meest vreemde jongens, en heb er zelfs een vriend (gewoon vriend-vriend) aan over gehouden, en natuurlijk dan mn eigen vriend! :)
   
  Mirte!*, noboundaries, Forum en 19 anderen vinden dit leuk.
 13. Tchaikovsky

  Tchaikovsky Super ELLEgirl

  Ik vind het zo vervelend dat sommige jongens niet eerlijk kunnen zijn. Als in, even laten weten dat je denkt dat t niks gaat worden, dan kan ik ook weer door!

  Heb nu 2 keer gedate met een jongen van tinder, ik vind hem best wel leuk, we hebben ook gezoend op de laatste date. Daarna krijg ik een appje dat hij het weer fijn vond en dan hoor ik de hele carnaval niks van hem.. dus ik app hem gisteren van hey, hoe gaat het? Lekker gecarnavalt.. en toen stuurde hij wel alweer snel wat terug. Ook met een "sorry dat ik je niet heb geappt, was druk met naar de kloten aan het gaan enz"
  Okee... toen weer klein beetje heen en weer geappt en nu weer niks. We spraken ervoor elkaar elke dag wel.

  Ik ben gewoon gefrustreerd?! Denk als ik vanavond niks heb gehoord dat ik wel even vraag of ie nog door wilt, maar dat vind ik algauw weer zo zeikerig/ desperate! Pfff
   
 14. knakworst

  knakworst Über ELLEgirl

  Ik vind het jammer dat ik niet langer van mijn tinder periode heb kunnen genieten :p met mijn (sinds een maand) lief had ik al direct een match en naast hem heb ik maar met twee anderen kunnen daten. Zo veel hete matches die ik niet live heb kunnen bewonderen! Niet dat ik klaag haha, ik ben heel blij met mijn dude.
   
 15. Beuty

  Beuty Über ELLEgirl

  Ik vond mijn huidige vriend echt 3x niks en ging alleen met hem daten omdat ie er de hele tijd over door bleef zeuren en ik toen een weddenschap verloor. Heb inmiddels al 3 jaar met hem, dus ik ben het eigenlijk wel met je vriendinnen eens :D In het echt kunnen mensen zó anders zijn dan online!
   
 16. Who

  Who Über ELLEgirl

  Nee, maar wel je internet natuurlijk (en geolocatie). Als ik het goed heb toch!
   
 17. jappie120

  jappie120 Super ELLEgirl


  Dit is het hele ding waarom ik daten zo haat. Niemand kan eerlijk zijn over dat het niet leuk genoeg was of wat de reden dan ook is? Heb nu wel 20 dates gehad over tinder en achteraf gezien was niemand eerlijk. En dat betrek ik dan weer op mezelf en maakt me onzeker..

  Heb nu ook weer meerdere leuke jongens en een paar dates gepland (eentje wil bowlen en dat vond ik zon leuk idee haha!) Dus ik zie wel weer hoe het loopt. Ik zet in ieder geval niet op één paard in want dan word ik te afhankelijk van diegene.
   
  G i r l, Hera en Tchaikovsky vinden dit leuk.
 18. straat soldaat

  straat soldaat Über ELLEgirl

  Ik praat nu ruim een week met een jongen (via happn) maar we praten echt superveel en het is echt gezellig! En nu wilt hij wat drinken maar eigenlijk wil ik niet daten of niet serieus. Hij heeft ook wel gezegd dat hij niet perse opzoek is naar een relatie. Dusja het kan geen kwaad denk ik. Alleen bij dit soort dingen ben ik dus altijd bang dat het tegenvalt. Omdat we al zoveel gezellig contact hebben gehad maar dalijk in het echt is het niks. Superstom dan.

  Hij zei gisteren ook dat hij niet zo'n prater was en ik dus ook niet haha.
   
 19. Who

  Who Über ELLEgirl

  ^ Ik heb ook al gehad dat ik echt leuke gesprekken had met iemand, maar dat de date dan tegenvalt. Zo balen! Maar je weet het pas als je afspreekt, dus gewoon doen :)

  Ik vind Happn wel eng als ik thuis ben, want dan zie je 'nu 250m van je vandaan' en dan denk ik altijd dat hier iemand binnen is! (Niet dat mijn huis zo groot is ...)
   
  Aurorae en iels vinden dit leuk.
 20. Tchaikovsky

  Tchaikovsky Super ELLEgirl

  Nou ik had bij deze jongen wel het gevoel dat hij mij ook leuk vond.. zo liet hij iig wel merken. Maarja ik zie wel. Ik vreet mezelf teveel op nu en daar heb ik ook geen zin in.
   

Deel Deze Pagina