1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @apeiros oeh wat sta je er chill in, fijn!
  @Arabella. Ik zou ook wel denken hmm als je eerst elke dag appte (hoe lang eigenlijk?) maar zou zoiets pas morgenavond sturen. Dan geef je hem nog een dagje, en op donderdag al vastleggen hoe zondag er precies uitziet is misschien beetje vroeg. Ik zou vrijdag goede dag daarvoor vinden.
   
 2. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Wat is er inderdaad gebeurd?
  Heb je nog drankjes gedaan met die jongen met wie het shit was afgelopen?
   
 3. Hij heeft gevraagd of we het kunnen verplaatsen voor de tweede keer (!!)
  Ben er nu gewoon helemaal klaar mee
   
  Buyaka vindt dit leuk.
 4. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Ah ja dat klinkt niet echt enthousiast. Maar dat was hij al niet echt toch?:oops:
  Ik denk dat je hem beter kan laten. Ook al bedoel jij het verder ook niet zo serieus, het is toch wel fijn als de ander je even graag wil zien als andersom.
   
  armadillo vindt dit leuk.
 5. Ook echt om de meest belachelijke reden ooit
  Tja, laat het nu inderdaad voor wat het is
   
 6. Ik weet niet of ik boos of teleurgesteld ben
   
 7. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

 8. Kiezeltje

  Kiezeltje Super ELLEgirl

  Oke het staat vast, volgende week een date met de tinderjongen. Benieuwd hoe het gaat zijn, als het niks is weet ik ook waar ik aan toe ben en als het wel wat is dan ja..

  Bedankt nog @Vloeistof voor je reactie van laatst. Heeft me echt het laatste zetje gegeven om het gewoon te proberen ;)
   
 9. Ja..
  Ik voel me echt een kalf dat ik er in getrapt ben en dat ik zo goed van vertrouwen ben. Alles wat ik nu nog binnenkrijg negeer ik en gaat direct de prullenbak in.

  Sorry dat ik hier zoveel zeur, en niet gewoon direct het advies om het te laten voor wat het is heb opgevolgd, maar jullie hadden inderdaad gelijk. :(
   
 10. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  @panna cotta dit topic is er om te zeuren! Als je direct het advies van hier had opgevolgd, dan had je er zelf niet echt in geloofd en was je er waarschijnlijk langer in blijven hangen dan nu zo.

  Je hebt de deksel op je neus gekregen, maar wel duidelijkheid. Dat voelt altijd rot, maar nu kan je het ten minste wel beter afsluiten..

  En wees niet te hard voor jezelf! Goed van vertrouwen zijn is niks om je voor te schamen, alleen jammer dat je iemand tegen bent gekomen die daar misbruik van heeft gemaakt.
   
  Hans Kazan, Nevertheless, Leighton en 7 anderen vinden dit leuk.
 11. Ik vind het gewoon stom dat ik nooit iets direct kan aannemen maar er altijd op de 'harde' manier achter moet komen. Heb uiteindelijk een prima avond gehad maar vind dit gewoon jammerlijk!

  Vanaf nu lees ik graag weer succesverhalen haha.
   
 12. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  Ik heb op dit moment wat meer contact met een vriend van mijn beste vriend, die ik zelf niet zo heel vaak zie en spreek, misschien 1, hooguit 2 keer per jaar, en ik voel ergens aan dat dat een date gaat worden en ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Ik ben benieuwd naar die man maar ergens vrees ik dat het niets gaat zijn en ongemakkelijkheid met zich mee gaat brengen als ik hem dan op bijvoorbeeld het verjaardagsfeestje van mijn beste vriend zie. Dus yolo versus vrees voor ongemakkelijkheid.
   
  the rebel club vindt dit leuk.
 13. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Als het tot een date komt maar het wordt niks dan hoeft er geen ongemakkelijkheid te zijn toch? Ik zou bij zo'n bekende dan wel extra mijn best doen om het niet in drama te laten uitlopen haha. Maar als het een "leuk maar geen klik" wordt, tja dat risico loop je en zo erg is dat niet. Maar ik zou bij zo'n persoon het netjes afronden van beide kanten mocht er niks inzitten. (Ik denk nu aan stomme ervaringen, genegeerd worden etc, daar zou ik niet tegen kunnen als het een vriend van een vriend is).
  Yolooo.
   
  Revelry vindt dit leuk.
 14. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Het gaat nu best langzaam met mijn date en dat vind ik jammer. Het is namelijk binnenkort Valentijnsdag en een paar dagen later mijn verjaardag en ik had best gehad dat we dan al op een level zaten waarbij we dan iets speciaals zouden kunnen doen. :oops:

  Vorig jaar had ik toen ook twee weken geen contact met mijn toenmalige date en toen waren die dagen o voorbij gegaan(buiten een Tinderdate op Valentijn die een doosje bonbons meenam).
   
 15. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  @Sjern maar wie weet komt het nog? Duurt nog ruim 2 weken voordat het valentijn is.

  Maar bah, valentijn. Ik denk dat ik chocolade voor mezelf ga kopen. Misschien ga ik wel kaartjes sturen naar mijn vriendinnen?
   
  Overjoyced en panna cotta vinden dit leuk.
 16. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Ja, klopt. Ben gewoon even pessimistisch :p.
   
 17. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  [​IMG]

  Mijn dag zal er zo uitzien:
  [​IMG]

  [​IMG]
   
 18. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  @Revelry thanks, die film ga ik vanavond kijken

  Ik heb nog nooit een keer een echte valentijn gehad :( kutleven
  Wel heel lief, ik had het daar een keer met een vriend over en toen had ie me op valentijn een heeeeeeeeel lief mailtje gestuurd.
   
  Vloeistof en Overjoyced vinden dit leuk.
 19. Welke film is dat
   
  armadillo vindt dit leuk.
 20. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  the rebel club en armadillo vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina