1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  Oh horror haha. Ik snap je wel hoor, dan wil je het toch een kans geven en iemand niet kwetsen enzo. Maar dat eagerachtige vind ik ook altijd een afknapper. Hard-to-get is niet voor niets een cliché.

  En ik heb 1x dronken gebeld met een Tinder-jongen voor een date en dat was echt best wel leuk.

  Ik was Tinder heel lang even zat. Had paar maanden geleden een jongen erop ontmoet waarmee ik toen nummers had uitgewisseld, maar dat is toen beetje doodgebloed omdat ik een crush had op een andere (niet-Tinder)jongen. Nu vorige week Tinder weer geïnstalleerd en toen kwam ik hem weer tegen en toen had ik hem geappt dat ik zag dat we weer een match waren en waarom ik zo stom was geweest hem te laten gaan. Hij lijkt echt super leuk (uiterlijk + innerlijk), en nu vroeg hij me of ik zin had om wat te gaan drinken :) ben best enthousiast (is m'n 1e date in bijna 5 maanden, vind het niet super leuk om te doen haha). Maar geeft wel weer die onzekerheid van wat als ik in het echt tegenval haha. Wat als hij op me afknapt. Iedereen laat natuurlijk gunstige foto's van zichzelf zien op social media. (Ik heb ook best een slecht zelfbeeld). Maarja ik moet gewoon over de drempel heen, wie niet waagt die niet wint. En ben eerder afgewezen geweest en ben daar ook overheen gekomen.
   
  Overjoyced, macklemore en the rebel club vinden dit leuk.
 2. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  Ik herken je verhaal heel erg, heb zoiets ook een aantal jaar terug meegemaakt, maar ik wil je echt waarschuwen, met name om het dikgedrukte stukje. Ik verzon ook altijd zulke 'excuses' voor de jongen in kwestie, maar dat soort redeneringen horen thuis in films en series. In het echt is dat echt gewoon onzin :( Ik zie het helaas ook bij vrienden en vriendinnen. Ik wil echt niet de bitch zijn hier, maar als een jongen seks heeft met anderen, dan vindt hij jou gewoon niet leuk genoeg (hoe pijnlijk die gedachte ook is). Ik heb destijds zoveel tijd en verdriet verspilt aan een jongen met het idee dat we het zo leuk hadden samen en dat hij gewoon niet verder durfde omdat hij uit een lange relatie kwam. Maar nog geen 2 maanden later kon hij inneens wel verder met een ander. Hij vond mij leuk, maar niet leuk genoeg.
   
 3. Blair Cornelia Waldorf

  Blair Cornelia Waldorf Super ELLEgirl

  Dit zet me wel aan het denken. Misschien dat het voornamelijk bij mezelf ligt, dat ik bang ben dat ik niemand anders meer tegen kom waarmee ik deze klik heb? Ik heb zelf altijd veel moeite gehad om me aan mensen te binden en bij hem heb ik dit volledig losgelaten. Aan de andere kant zal er vast iemand zijn die wel voor mij gaat. Maar ik heb gewoon het idee dat ik niet gemaakt ben voor de liefde. Het lukt op de een of andere manier nooit, zelfs niet als ik zoals nu 100% voor iemand vecht :(
   
  Overjoyced, llieserd en panna cotta vinden dit leuk.
 4. Ik voel me echt een hoopje ellende nu maar dat kan ook gedeeltelijk door mijn kater komen.
  Gelukkig heb ik morgen een feestje waar ik heel erg naar uitkijk.

  Het doet gewoon pijn dat ik nog nooit leuk genoeg bevonden ben.
   
  Overjoyced en Blair Cornelia Waldorf vinden dit leuk.
 5. Blair Cornelia Waldorf

  Blair Cornelia Waldorf Super ELLEgirl

  Je hebt gelijk, thanks voor de verheldering! Het is zo moeilijk om dit ook echt in te gaan zien, maar wel beter. Deze situatie doet inderdaad ook pijn en ik heb het gevoel dat ik mezelf hierin verlies (wegcijferen om begrip voor zijn situatie)
   
 6. Negativ

  Negativ Über ELLEgirl

  Tinder is steeds saaier aan het worden. Er is niemand waarmee je tegenwoordig een nutteloos gesprek mee kan hebben. Echt jammer, haha
   
  speakerbox vindt dit leuk.
 7. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  @Negativ een nutteloos gesprek? Wil je dat juist?
   
 8. Blair Cornelia Waldorf

  Blair Cornelia Waldorf Super ELLEgirl

  Ik ben laatst weer op tinder gegaan om aan m'n bovengenoemde situatie te onstnappen, maar ik kom niet eens aan gesprekken haha. Ik heb wel een aantal matches maar niemand heeft nog gepraat en ik weet niet of ik er nou zo open sta voor anderen op dit moment om zelf een gesprek te beginnen...
   
 9. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  Ik snap mijn gevoelens echt niet. Ik was echt heel bang dat ik heel verdrietig zou zijn om mijn scharrel maar eigenlijk voel ik mij wel opgelucht? Toen ik het vorige week zondag aan hem vroeg heb ik wel even gehuild maar nu ben ik er wel heel goed onder. Maar die exdate die mij met oud en nieuw appte en vorig weekend gaat niet echt uit mijn hoofd. Ik blijf me maar afvragen waarom hij contact blijft zoeken etc. En ik was daar toen zo verdrietig van toen het over ging (tot 2 keer toe). Ik ga een date winterslaap houden en moet echt mijn gevoelens op een rijtje zetten.

  @Blair Cornelia Waldorf ja wat Visual zegt! Het is moeilijk maar waarschijnlijk ga jij er alleen maar verdrietig onder zijn. Want je voelt wel een klikt maar hij gaat niet 100% voor jou dus alsnog gaat het je niks brengen.
   
 10. Blair Cornelia Waldorf

  Blair Cornelia Waldorf Super ELLEgirl

  Ik ben echt blij met jullie en dit topic, geeft me een beter gevoel! Nu weet ik dat zaken soms genuanceerder liggen dan uit zo'n beknopt verhaal blijkt en dat een buitenstaander altijd anders beoordeelt, maar ik heb wel wat verheldering in m'n hoofd.

  Hij gaat een paar dagen naar het buitenland dus ik heb ons gesprek verwijderd en hem van social media verwijderd zodat ik even voor mezelf afstand kan nemen. Geeft wel een fijn gevoel op dit moment ook al kan het morgen weer anders zijn.
   
  Overjoyced, speakerbox, llieserd en 2 anderen vinden dit leuk.
 11. Blair Cornelia Waldorf

  Blair Cornelia Waldorf Super ELLEgirl

  @Vloeistof dat klopt inderdaad, het moet ook van beide kanten komen. Toch begrijp ik niet dat je een half jaar met iemand 'gaat' en elkaar dagelijks spreekt, regelmatig ziet bla die bla als het toch niet zoveel voorstelt.
   
 12. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  @macklemore over het algemeen helemaal niet maar toen ik nog met die marathondate-man appte heb ik wel een keer gebeld (overigens niet urenlang hoor) want het duurde wegens alle feestdagen in het weekend en de afstand maar liefst 8 weken voordat we elkaar eindelijk konden zien.
   
  Laatst bewerkt: 27 jan 2017
  macklemore vindt dit leuk.
 13. sanomi

  sanomi Super ELLEgirl

  @Blair Cornelia Waldorf het klinkt echt als een soort klootzak die met je voeten speelt. Gun het hem niet en kies voor jezelf. Jij bent het waard dat iemandd je op nummer 1 zet en er alles aan doet om je te zien en om je dat fantastische gevoel te geven.
  Het leven is echt veel te kort om tijd te steken in een vent die overal rondneukt omdat hij zogezegd niet weet wat hij wil.
   
  Overjoyced en Blair Cornelia Waldorf vinden dit leuk.
 14. the rebel club

  the rebel club Über ELLEgirl

  aw babe ik vind dit zo rot voor je. wel heel goed dat je 't inziet en ik denk dat je er goed aan doet om dit gewoon los te laten. maar ik word er heel verdrietig van dat je zegt dat je nog nooit 'leuk genoeg bevonden' bent. ik vind het heel rottig dat je je zo voelt en dat je 't idee hebt niet leuk genoeg te zijn, want ik weet zeker dat je dat wel bent! weet verder niet zo goed wat ik tegen je moet zeggen want ik wil zeggen 'er zwemmen meer vissen in de zee' en 'jouw man loopt ergens rond maar je hebt hem nog niet gevonden' maar dat zijn clichés om van te kotsen dus dat zeg ik ff niet tegen je. digi-knuffel dan maar!

  en @macklemore hahah ik moet kei hard lachen om je laatste stukje, vooral dit
  whoeahah made my day.
   
  Hans Kazan en macklemore vinden dit leuk.
 15. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  @macklemore @the rebel club ik had ook een keer een date met een gast die écht niet kon zoenen. Was echt een bikkende kip, heel lelijk. Vertelde ik dat aan mijn scharrel, zegt ie: je had hem je moeten laten beffen, misschien was ie daar wel goed in en hem dan moeten dumpen! Hahahaha nou echt niet, wil niet weten wat hij daar aan zou hebben gericht, ben niet gek, no way hahaha. Niet zoenen is echt een no-go voor de rest!
   
  Hans Kazan, Overjoyced, Brrr en 5 anderen vinden dit leuk.
 16. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  @panna cotta even een hart onder de riem (en voor wie het nog meer nodig heeft)
  [​IMG]
   
  lisaaavdw, Leighton, Overjoyced en 18 anderen vinden dit leuk.
 17. Maanroosvis

  Maanroosvis Super ELLEgirl

  @Blair Cornelia Waldorf Denk dat het voortzetten met contact met deze jongen je op langer termijn alleen maar pijn zal doen. Ik krijg nml de indruk dat je wel aan het lijntje wordt gehouden.

  1) weet hij dat jij exclusief wilt daten/ een relatie wilt? Ik geloof er namelijk niet in dat iemand niet toe is aan die commitment als het om de juiste persoon gaat.. Je wilt immers de consessie niet doen wat betreft je 'vrijheid'.
  2) waarom is hij niet toe aan een relatie? (Vind dit een slap excuus, zie bovengenoemde reden)
  3) waarom vindt hij dat hij jou niet aan het lijntje houd? Als jij iets exclusiefs wilt en hij vind je wel leuk en alles, maar wilt dit niet. Dan houdt ie je mi wel aan het lijntje en is ie egoïstisch bezig (en jou en de vrijheid om rond te seksen).

  Goed, ik denk dat je de keuze moet maken om; of hem te laten aangeven of hij iets exclusiefs met je wilt, of zelf er al meteen uit de situatie te stappen. Doorgaan gaat alleen maar tot meer gevoel voor hem opleveren en dus wss pijn.
   
  Hans Kazan vindt dit leuk.
 18. Negativ

  Negativ Über ELLEgirl

  Nou, dat ook weer niet. Maar ik vind het altijd zo bedrukt als je gelijk na de voorstel ronde een datum afspreekt. Vind het wel fijn om desnoods te appen en kan kijken of het gesprek lekker loopt.
   
  Hans Kazan en llieserd vinden dit leuk.
 19. Negativ

  Negativ Über ELLEgirl

  Nou, dat ook weer niet. Maar ik vind het altijd zo bedrukt als je gelijk na de voorstel ronde een datum afspreekt. Vind het wel fijn om desnoods te appen en kan kijken of het gesprek lekker loopt.
   
 20. Negativ

  Negativ Über ELLEgirl

  @Blair Cornelia Waldorf

  Het ging even mis met mijn citaat, haha. Maar klopt, niemand begint een gesprek! En ik merk altijd dat als ik begin, er helemaal niet op wordt gereageerd. Heel irritant, haha
   

Deel Deze Pagina