1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  @YT killed the video star Wow ik vind wel dat je het erg analyseert allemaal. Je hebt m twee keer gezien en vindt het raar dat je "nog steeds" geen verliefde gevoelens voor hem hebt. Verder klinkt het wel heel leuk allemaal hoor! Alleen ik zou het wat meer tijd geven en het een beetje op zn beloop laten.
   
  trenchcoat, Linus&Celly, lisaaavdw en 8 anderen vinden dit leuk.
 2. apeiros

  apeiros Über ELLEgirl

  Ik vind het wel heel slecht dat Jonge Hete Dokter van het niet-condooms is?

  Zijn ze er trouwens beiden van op de hoogte dat je binnenkort weggaat? Dat brengt ook wel wat verandering in de zaak, want misschien heeft koffietentvent ook wel zoiets van 'ach, ze is volgende maand toch weg dus we hoeven niks uit te spreken want er is al een einde dan'
   
 3. the rebel club

  the rebel club Über ELLEgirl

  Ja weten ze allebei! Ben t vrij nadrukkelijk aan t zeggen steeds haha dus hij is very aware. Het is ook nog maar zes weken NL en dan vier maanden weg dus wat dat betreft ook echt een non-issue haha
   
 4. YT killed the video star

  YT killed the video star Super ELLEgirl

  Je hebt helemaal gelijk, maar weet je wat het is, soms kan ik na een eerste date al best wat gevoelens voor iemand hebben, zelfs als er geen klik is. Sommige mensen hebben gewoon een hele grote aantrekkingskracht. En dan baal ik ergens wel dat ik dat niet met de zeeman heb. Maar aan de andere kant zet ik hem niet op een voetstuk (wat je vaak hebt met verliefdheid), waardoor ik hem echt goed kan leren kennen, dus dat is wel positief. Wat ook nog meespeelt is dat hij op korte termijn weer zal vertrekken, en dat geeft wel een soort van druk jammer genoeg...
   
 5. YT killed the video star

  YT killed the video star Super ELLEgirl

  Anyway, de zeeman blijft vandaag waarschijnlijk nog in de haven, dus ik ga hem als het goed is weer zien :D

  Hij had mij trouwens zojuist vlak voordat hij zou gaan douchen een foto gestuurd (gewoon van zijn gezicht) en ik hield het bijna niet droog :p
   
  llieserd, macklemore, Overjoyced en 3 anderen vinden dit leuk.
 6. the rebel club

  the rebel club Über ELLEgirl

  lightbox en YT killed the video star vinden dit leuk.
 7. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Ugh wat hebben mannen? Ik zie dus van de week een vent maar hij wordt ook al zo aanhankelijk/onzeker ofzo? Zo komt dat op mij over. Telkens laten weten wat hij doet, willen weten wat ik aan het doen ben. Heel lief ook wel, maar als je weet wat ik om 10 uur deed, dan hoef je om 11:30 niet te vragen of het lukt (het was niks boeiends). Ik word er zo kriegelig van?

  En iemand op tinder stelde voor om te bellen straks, zo eng haha want ik heb hem maar even gesproken, maar ik ga het wel gewoon doen. Begon al te zweten toen hij het voorstelde :').
  En ik voel me meteen lullig tov die kerel van hierboven want ik weet zeker dat hij niet chat met anderen of afspreekt (want heb ook nog een losse afspraak met iemand staan voor volgende week of week erna) en dan denk ik als hij zou weten dat ik met nog 4 man ofzo aan het appen ben..
   
 8. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Woont hij ver van jou af? Heeft hij van die weken wel werken, weken niet werken? Of hoe werkt dat in de archeologie :p
   
 9. DustinDiamond

  DustinDiamond Über ELLEgirl

  Oei, ik zou daar ook kriegelig van worden hoor. Zo aanhankelijk, daar kan ik niks mee. Wanneer zie je hem?

  God, ik zou echt niet willen bellen. Liever gewoon nog dezelfde dag afspreken, hoppa.
   
 10. Hahaha ik ook
  Ondanks dat ik voor werk hele dagen moet bellen vind ik dat in het echt stiekem best wel eng. Zie veel liever iemands lichaamhouding en mimiek. :oops:
   
  ellegirltalk vindt dit leuk.
 11. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Donderdag waarschijnlijk, maar ik krijg nu al een beetje zo'n gevoel als bij die dude van afgelopen week (die 10x heeft gevraagd waarom ik de date afzei) en dat vind ik stom en jammer.

  Haha ja @panna cotta ik heb ook gezegd dat ik best awkward kan klinken waarschijnlijk, ik houd ook helemaal niet van bellen (ook niet met een vriendin of familielid ofzo) maar goed we zullen zien :p
   
 12. Bromponny

  Bromponny Über ELLEgirl

  Maar ik heb dat ook, kan meteen met iemand een klik hebben... een blik zegt al genoeg voor mij.
  Heb dat met mijn date ook niet, hij mist DE BLIK.

  Ik ga voor een 2e date en dan bedenk ik me nog eens... snap ook niet goed waarom iemand op n eerste date al meteen over kinderen moet beginnen?!

  Maar leuk dat ik er weer in zit, na lange tijd eruit te zijn geweest hihi. Wijsheid komt met de jaren zeggen we maar.
   
 13. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Whaha ik lag vannacht in bed te denken (alsof ik niet beter kon slapen) dat iemand maar op de eerste date over kinderen zou beginnen :eek: Zou echt denken waajoo chill man. Maar dat deed die kerel bij jou dus?
   
 14. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Are you sure? Voor sommigen is 4 maanden niks (ik ging ook nog maar kort met mijn ex om toen een van ons aar het buitenland vertrok voor zoveel maanden), en dat was toen wel gewoon aan, zonder er direct over te hebben gesproken :p. Maar ok ik weet niet of je alleen seks met hem hebt, dan lijkt het me wel logischer dat hij niks verwacht.
   
 15. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Hebben jullie nog wel eens dat iemand je aanraakt en je helemaal zo ineenkrimpt van de spanning? Ik lees het nu in @YT killed the video star's post, maar ik ken dat alleen van toen ik net met jongens 'op die manier' omging en soms vraag ik me af of het nog wel eens zou komen? Dat het al vet spannend is als iemand onder je trui aan je buik zit. Ik hoop het nog eens mee te maken want het was wel een grappig gevoel :p Maar misschien is dat alleen als je iemand heel leuk vindt? Of als je net kennismaakt met seks en de dingen er omheen?
   
  Twonights en armadillo vinden dit leuk.
 16. apeiros

  apeiros Über ELLEgirl

  Ik vraag me telkens af waar jij de tijd vandaan haalt
   
 17. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Om te daten? Ik heb 3 weken geleden een date gehad, daarvoor was het een maand daarvoor.
  Of bedoel je appen en swipen haha? Ja als ik een avond op de bank zit gaat het snel :') En tijdens studeren. En als ik eigenlijk moet slapen. :p
   
  Tante Pollewop en apeiros vinden dit leuk.
 18. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  OMG Ja! Ik heb toen ik 18 was een keer bij een etentje met een jongen gepraat en hij was niet overdreven knap, maar na 30 seconden vond ik hem zo leuk!! Echt ik heb dat ook nooit meer mee gemaakt. En toen we per ongeluk elkaar met de voeten aanraken was het echt alsof er een vonk vanaf sprong. Later op de avond begon hij ook best te flirten, dus misschien voelde hij het ook? Nouja ik heb hem wel op date gevraagd en na een maand konden we eindelijk op date. Vond ik hem dat weekend ervoor ineens niet meer leuk. :( Dus ook op de date was hij aardig, maar ik vond hem gewoon niet meer leuk. (maar dat was nog wel voor dat ik een serial dater werd, dus toen vond ik alle jongen nog ene beetje eng en twijfelde ik of ik niet lesbie was)
  Wel jammer want dat gevoel was zo sterk!
   
 19. Freya

  Freya Über ELLEgirl

  Ik denk dat dat iets is wat bij het onervaren zijn hoort, ik had dat bij mijn eerste vriendje hoewel ik hem niet eens zo boeiend vond en in het begin ook nog een beetje bij mijn tweede vriendje, en daarna nooit meer. Zou idd leuk zijn om weer ns mee te maken.
   
 20. Freya

  Freya Über ELLEgirl

  Is hij nu leuk of niet? Snap je post niet zo goed :p
   
  apeiros vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina