1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. Jeg Elsker Dig

  Jeg Elsker Dig Über ELLEgirl

  Denken dat het aan jou ligt
   
 2. emeli

  emeli Super ELLEgirl

  Zo, na een hele tijd balen van m'n date van september, terug op tinder gegaan lang geappt en weer gedate , maar opnieuw een rare, jammere situatie, gelukkig deze keer sneller kunnen afsluiten. Probeer er nu minder druk op te leggen en iets meer zonder verwachtingen af te spreken. Niet makkelijk..
  Vanavond een heeeel spontane date gehad na maar enkele chatgesprekjes en hij vroeg het pas vanmiddag. Heel gezellig maar wel bijna continu een zatte man die met ons meepraatte aan tafel gehad, beetje jammer, weet weinig van hem nu, maar het haalde op een bepaalde manier wel de stress/spanning weg. :p
  Wie was dat hier die een date met een imdb had? :p hopelijk geen belg?
   
 3. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Nou, gisteravond weer met collegaflirt gewerkt hoor. Alsof het zo moest zijn, moesten we een gedeelte samenwerken. We begonnen en hij vergat per ongeluk een stap, dus ik zei voor de grap: "Je bent niet scherp".
  - Ja, ik word nerveus van je
  "Hoezo?"
  - Door je glimlach.

  Ook lekker spannond fysiek contact gehad. Hij gaf me een speels klapje op mijn hoofd, dus hij raakte mijn haar aan, dus -1. :p Hij pakte ook mijn arm vast om de wave (heet die move zo?) door te geven nadat ik die eerst alleen deed.
   
  lightbox, GreyGoose, TheOne en 7 anderen vinden dit leuk.
 4. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  Het enige spannende wat ik meemaak is dat ik weer wakker werd met een dickpic op snapchat van die jongen die mij een aantal weken geleden ook al een dickpic stuurde :rolleyes:
   
  JonSnow en GreyGoose vinden dit leuk.
 5. Mres

  Mres Rookie ELLEgirl

  Ja misschien dat je daar wel gelijk in hebt. Maar ik wil toch graag weer beginnen met daten, maar ik weet dus echt niet hoe?
   
 6. Snapsam

  Snapsam ELLEgirl

 7. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  nou eerlijk gezegd :oops:
  maar alsnog ik vind dickpics stom en ik ken die jongen amper dus hou je in (hij was allebei de keren dronken)
   
 8. death by sexy

  death by sexy Über ELLEgirl

  Jongens ik ben echt zo verliefd, ik weet gewoon niet wat ik met mezelf aanmoet. Ik loop het echt al van de daken te schreeuwen en ik wil hem de hele tijd zien. Ik word gewoon helemaal gek van mezelf, hoe doen mensen dit? Ik ken mezelf zo helemaal niet, of iig, al heeel lang niet meer
   
 9. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Zo veel mogelijk afleiding zoeken denk ik. Ik had dat gek worden vooral op de momenten dat ik alleen was, op de fiets enzo :p
   
  death by sexy vindt dit leuk.
 10. YT killed the video star

  YT killed the video star Super ELLEgirl

  Gisteren een eerste date gehad met iemand van Tinder. En het ging eigenlijk helemaal niet zo goed. We zijn in de stad een drankje gaan drinken maar na 2 uur zijn we weer naar huis gegaan. Ik vroeg hem hoe hij vond dat de date was gegaan en hij zei dat er niet echt een klik was, en ik was het daar mee eens.

  Ik had wel al snel door dat hij mij wel zag zitten/ aantrekkelijk vond, en ik vind hem eigenlijk ook wel een hele aantrekkelijke jongen. Omdat hij verder eigenlijk wel heel leuk is vond ik het jammer dat die klik er niet was... Normaal kan ik echt heel goed praten met een beetje alcohol op, maar om de een of andere reden werd ik nu er niet echt gezelliger van. En eigenlijk vond ik de setting ook niet ideaal. Ten eerste moesten we Engels praten en dat ging prima, maar het is voor ons beiden niet onze eerste taal. Ook vond ik dat de muziek best hard stond, dus ik kon hem af en toe niet verstaan. En ook had ik wat dichter bij hem willen zitten, ik snap van die enorm brede tafels in kroegen dus echt niet?!

  Hij vroeg mij op de man af of ik wel eens een relatie heb gehad. Volgens mij straal ik echt maagdelijkheid uit o_O Maar goed, ik heb dus inderdaad nog nooit een relatie gehad, en toen vroeg ik hem naar zijn relaties. Hij woont nog maar een paar maanden in Nederland en hij heeft een relatie van 5 jaar beëindigd om hier te kunnen studeren. Ik kreeg een beetje het idee dat hij niet geïnteresseerd was in een vaste relatie, en dat vind ik wel jammer want dat is wat ik zelf juist wel zoek.

  Nu heb ik - nog half onder invloed, oververmoeid en teleurgesteld - om 5 uur 's ochtends hem een berichtje gestuurd, waarin ik hem vertel dat ik het jammer vond hoe de date was gegaan maar of hij het misschien nog een keertje wilde proberen en of we dan bij hem thuis konden afspreken. Doen jullie dat trouwens wel eens, dat je toch nog een keer afspreekt ook al ging de eerste date niet bepaald perfect?
   
 11. DustinDiamond

  DustinDiamond Super ELLEgirl

  Ik doe het wel eens maar heb er bijna altijd spijt van. Mijn eerste gevoel zit meestal goed. Dat jij het nu nog een keer hebt gevraagd vind ik best gewaagd (vooral omdat je voorstelt om bij hem thuis af te spreken). Kijk uit dat je geen verkeerde verwachting krijgt (je geeft zelf al aan dat hij waarschijnlijk niet op zoek is naar een relatie).
   
 12. Pannenkoek

  Pannenkoek Über ELLEgirl

  Ik heb een paar dagen gevraagd om een tweede date en hij wilde :D vind het echt een leuke jongen. We gaan ergens wat eten en hij gaat uitzoeken waar.
   
 13. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Een date is toch niet iets wat wel of niet goed gaat? Een klik kun je niet afdwingen.
  En ik denk dat je nu inderdaad verwachtingen van seks schept, als je zelf echt een vaste relatie zoekt kun je je beter niet in die omstandigheid storten denk ik.
  Ik spreek alleen een tweede keer af als ik het de moeite waard vind. Maar heb nog nooit afgesproken als ik het echt heel ongemakkelijk vond of als ik helemaal niks erbij voelde.
   
  Hans Kazan vindt dit leuk.
 14. Violet Hill

  Violet Hill Über ELLEgirl

  @YT killed the video star Ik snap eerlijk gezegd niet waarom je daar nog energie in wil steken. Het ziet er naar uit dat hij geen relatie wil, jij wil dat wel. Dat is al recept voor drama en pijn (zeker in combinatie dat hij hier tijdelijk is), dat moet je niet willen. Jullie hadden geen klik.. Waarom investeer je energie niet in jezelf of in een andere date? Wat je nu hebt gecreëerd is denk ik een poging tot betekenisloze seks (waar jij geloof ik niet naar op zoek bent).
   
  lightbox, Hans Kazan, Lifeforms en 6 anderen vinden dit leuk.
 15. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  @YT killed the video star ik snap niet helemaal waarom je nog een keer wil afspreken als jullie beide vonden dat er geen klik was. Die gaat er dan ws ook niet komen...
   
 16. YT killed the video star

  YT killed the video star Super ELLEgirl

  Jullie hebben allemaal natuurlijk helemaal gelijk. Ik ben alleen bang dat ik hem gister avond niet goed heb leren kennen, en het is absoluut niet zo dat we het enorm ongezellig hebben gehad of dat ik op hem ben afgeknapt of zo. Toen we elkaar via Tinder spraken had ik namelijk juist wel het idee dat er een klik was. Ik heb nu het idee dat ik mogelijk iets 'weggooi' als ik er niet iets meer moeite in probeer te steken.
   
 17. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Hard maar er was nog niks dus je gooit niks weg. Een klik op tinder heeft niet echt iets met realiteit te maken heb ik al meegemaakt. Ik zou lekker door blijven tinderen.
   
  fashion nerd, lightbox, Hans Kazan en 4 anderen vinden dit leuk.
 18. sodapop

  sodapop Super ELLEgirl

  @YT killed the video star Als ik je verhaal lees krijg krijg ik niet echt een positief gevoel van je date. Als het niet echt leuk was, en hij heeft blijkbaar niet dezelfde verwachtingen als jij, waarom zou je dan nog een keer afspreken? Genoeg andere jongens toch? Vooral op Tinder.
   
 19. Jeg Elsker Dig

  Jeg Elsker Dig Über ELLEgirl

  Laat het even los, wat komt dat komt, als je dingen gaat forceren komt het helemaal niet.
   
  speakerbox, Overjoyced en panna cotta vinden dit leuk.
 20. Mres

  Mres Rookie ELLEgirl

  Ja diep van binnen weet ik dat ook, maar vind dat lastig te accepteren. Je bent wel spot on met je opmerkingen trouwens, toekomst als psychologe? Heel erg bedankt in ieder geval!
   

Deel Deze Pagina