1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  Ik heb vanavond voor de tweede keer in mijn leven een date met iemand die ik in de kroeg heb ontmoet. De eerste keer heeft dat goed uitgepakt (kreeg relatie met die man), dus ik ben benieuwd. Weer eens wat anders dan al die Tinder-dates.
   
  armadillo vindt dit leuk.
 2. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  @Revelry veel plezier!! Maar hoe is het met die kerel waarmee je een date-marathon had? :p

  Ik heb een tindermatch met iemand waarmee ik biologie had op de middelbare school. Maar toen nooit echt gepraat maar nu is het best een leuke gesprek
   
 3. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  @Vloeistof ja lang verhaal kort: ik vroeg of hij het leuk vond om nog een keer af te spreken en hij nam dat echt mega zwaar op en begon te zeveren over een relatie en dat hij niet weet of het de perfecte match is enzo. Terwijl ik dacht: dude, relax, ik vraag enkel of je me nog een keer wil zien. Jij vond het leuk, ik vond het leuk, dan zien we vanzelf wel hoe of wat toch? Maar het komt er op neer, hij weet het niet. Want hij wilde dan weer wel contact want hij vindt me hartstikke leuk en we hebben een band enzo. Ik snap er geen bal van want hij is zo tegenstrijdig als wat, maar heb hem gezegd: volgens mij maak je het veel te moeilijk allemaal terwijl het eigenlijk zo makkelijk is? Dus ik zie wel of hij me appt maar ik geloof er niet echt meer in. Wel vreemd overigens, gezien zijn gedrag dat weekend, maar ja.
   
 4. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  @Revelry hm dat is inderdaad heel apart! Waarschijnlijk weet hij zelf gewoon niet helemaal wat hij wilt. Maar inderdaad zou het gewoon van hem af laten komen maar ondertussen niet op hem gaan wachten, dag!
   
 5. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @Sjern hoe waren je beide dates? En liep de eerste date niet uit zodat je in tijdnood kwam voor de volgende? :p

  @Revelry leuk have fun! Is er al gekust? :p
   
 6. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  @Vloeistof nee precies, dan ga ik liever op date met iemand die me wel graag een tweede keer wil zien. (Eerste keer kroeg). Ben wel echt zenuwachtig, haha. Het is echt een knappe man maar niet zo eentje die zich daar mega van bewust is. Hij is geen rokkenjager en verlegen en dat vind ik zo cute. Hij sprak in de kroeg ook met mijn vriendin eerst en ik met zijn vriend en toen had ie blijkbaar aan haar gevraagd: ja, denk je echt dat ze met me zou willen praten? Hahaha, smelt ik nu al van.

  @ellegirltalk nee, (nog) niet! Hij zei net wel: spannend! Dus ik zo: nou ik bijt niet hoor. Zegt hij zo: mooi, ik ben gerustgesteld. Zacht bijten vind ik overigens niet erg hoor.
  Hahaha, lekker flirty.
   
 7. speakerbox

  speakerbox Super ELLEgirl

  Ik hoorde gisteren op werk dat 'mijn leuke collega' met een meisje zou gaan daten en hij zei het tegen iedereen behalve tegen mij, hmmmm vraagtekens. Maar goed, niet heeeeeel leuk om te horen natuurlijk! Nu keek ik net even naar mezelf en ik zou gisteren gaan daten, maar ging niet door. Vervolgens ben ik met een vriendin naar vakantie vrienden gegaan, waar mijn vakantie liefde ook was (was errrugggg gezellig, niets bijzonders gebeurd overigens haha). Ik mag dus écht niks zeggen over mijn collega hahah, ik doe precies hetzelfde.

  Ik vind zoveel jongens interessant, maar nooit echt dat ik denk JA, ik ga voor jou! Beetje van alle toetjes proeven voordat ik weet welke mijn favoriet is denk ik. Ik voel me af en toe echt een vent haha, herkenbaar? :p
   
 8. death by sexy

  death by sexy Über ELLEgirl

  Ahhh @Revelry die vent klinkt superleuk! Wel suf zeg van je date-marathonman, die date klonk zo geweldig. Maar deze klinkt ook heel erg leuk! Ben benieuwd.
   
 9. death by sexy

  death by sexy Über ELLEgirl

  @speakerbox ik herken dat wel met toetjes proeven (grappige formulering :p ). Ik heb dan ook wel in de afgelopen 3,5 jaar heeeeel veel toetjes geproefd haha!! (tot je er bij eentje blijft hangen)
   
  speakerbox vindt dit leuk.
 10. Arabella.

  Arabella. Super ELLEgirl

  Ja, dit heb ik dus precies zo. Soms best lastig. Nou ja, met de rest die ik totnutoe gesproken heb, heb ik ook niet echt een klik ofzo. Of in elk geval minder.
   
 11. LADYONTHEMOON

  LADYONTHEMOON Super ELLEgirl

  Ik heb een beetje bot gereageerd op een jongen op Tinder denk ik, en daarna heeft hij ook niks meer gezegd. Ons hele gesprek liep een beetje stroef en bestond uit misverstanden eigenlijk.

  Maar daarna had ik m opgezocht op Google en vond ik een interview met hem op YouTube, en godsamme het is echt een leuke jongen :oops:.
  Dus nu wil ik hem eigenlijk toch weer aanspreken na een paar dagen. Hiervoor had hij ook alleen maar vragen gesteld, en ik beantwoordde ze alleen. Maar ik weet nu niet zo goed wat ik moet zeggen, en ben ook echt slecht in appen/sms'en etc.
   
 12. speakerbox

  speakerbox Super ELLEgirl

  @death by sexy haha ja maar ook wel goed, want dan weet je precies wat je wél en niet wilt!
  Ennnn die wil je dan ook voor altijd :cool:
   
 13. speakerbox

  speakerbox Super ELLEgirl

  @LADYONTHEMOON ohhhhhh dit is zo herkenbaar! Nooit iemand opzoeken, dan zijn ze altijd ineens vet leuk (of juist wel en ben je blij dat je die foto's hebt gezien haha). Ik zou gewoon een berichtje sturen, was het gesprek al de hele tijd stroef? Ik stuur iemand eigenlijk alleen een berichtje als ik merk dat hij enthousiast was en ik droog reageerde, dan weet je wel dat hij geïnteresseerd is!
   
  LADYONTHEMOON vindt dit leuk.
 14. Alias Grace

  Alias Grace Super ELLEgirl

  @LADYONTHEMOON gewoon war sturen! Is er iets waar je nog op in kan haken uit jullie gesprek?
  En anders gewoon vragen of hij een leuke/drukke week voor de boeg heeft/belangrijke deadlines heeft die er aan komen etc

  en misschien dan snel in het gesprek gewoon vragen of hij een drankje wil doen, dan kom je er snel achter of het in het echt ook stroef verloopt, of dat het gewoon door t appen komt
   
 15. HannaMarin

  HannaMarin Super ELLEgirl

  Misschien iets van 'Hee, hoe was je weekend nog?'. Niet heel spannend, maar dan kan hij makkelijk iets vertellen en/of terugvragen en vind het zelf wel lekker casual overkomen, zou niet nog op iets terugkomen waar jullie het eerder in het gesprek over hadden.
   
  LADYONTHEMOON vindt dit leuk.
 16. LADYONTHEMOON

  LADYONTHEMOON Super ELLEgirl

  Ja normaal vind ik iemand juist niet meer leuk als ik m op zoek, maar nu dus een keer wel!
  Ja ik reageerde heel droog op hem, en hij was degene die mij steeds vragen stelde en het gesprek begon. Dus het gesprek liep vooral stroef door mij denk ik.
   
  speakerbox vindt dit leuk.
 17. LADYONTHEMOON

  LADYONTHEMOON Super ELLEgirl

 18. speakerbox

  speakerbox Super ELLEgirl

  @LADYONTHEMOON een leuke vraag stellen! Denk dat hij heel verbaasd is, maar het wel erg leuk vindt dan :D
   
 19. Jeah309

  Jeah309 Super ELLEgirl

  @Arabella. Thanks voor je reactie. Wat leuk dat je daar relaties aan hebt overgehouden! Ik ben nu aan het appen met 3 jongens. Je merkt wel echt het verschil tussen de verschillende contacten. Soms loopt het heel soepeltjes en soms helemaal niet. Het schrikt mij ook wel heel erg af als iemand meteen wil afspreken. Wil liever even beter kennis maken door te appen. Skype je ook wel eens of bellen?
   
 20. Jeah309

  Jeah309 Super ELLEgirl

  Ja ik bedoel echt internetdaten. Ik zit op relatieplanet. Ja klopt ook, er kan weinig misgaan. Denk gewoon dat ik er minder bij na moet denken en gewoon doen.
   

Deel Deze Pagina