1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. Jeg Elsker Dig

  Jeg Elsker Dig Über ELLEgirl

  Laat het even los, wat komt dat komt, als je dingen gaat forceren komt het helemaal niet.
   
  speakerbox, Overjoyced en panna cotta vinden dit leuk.
 2. Mres

  Mres Rookie ELLEgirl

  Ja diep van binnen weet ik dat ook, maar vind dat lastig te accepteren. Je bent wel spot on met je opmerkingen trouwens, toekomst als psychologe? Heel erg bedankt in ieder geval!
   
 3. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Ja, van de zomer had ik een date met een man die een beetje meh was (de man zelf niet, meer de klik) afscheid genomen met alleen een kus op de wang. De tweede date was veel later (rond sinterklaas) echt totaal anders. Date duurde wel twaalf uur ofzo, enorm goede gesprekken over van alles en een hele fijne klik. We zijn eerst uren door de stad gewandeld, daarna zijn we met elkaar naar bed geweest bij mij thuis en is hij blijven slapen. Helaas was er op de derde date dan weer veel minder die diepe klik, maar volgens mij ligt dat ook aan zijn state of mind, aangezien ik op die derde date wel echt kon merken dat hij niet lekker in zijn vel zat mentaal.
   
 4. Filia

  Filia Super ELLEgirl

  zulke dingen maken werk leuk
   
  speakerbox, Overjoyced en panna cotta vinden dit leuk.
 5. Graham.

  Graham. Super ELLEgirl

  @YT killed the video star ja, ik heb toentertijd een eerste date gehad met mijn ex, en de date was opzich niet slecht, maar wij hadden inderdaad ook Engels allebei niet als eerste taal, de muziek stond hard, en ik vond hem een beetje een zeikerd :oops: maar ik kende hem wel al irl zeg maar en we hadden wel een vriendschappelijke klik, ik vond hem grappig, maar de date vond ik niet geslaagd en ik heb hem daarna ook afgewezen. We waren er allebei over eens dat de date niet geslaagd was.

  However, hij vond dat we het nog een kans moesten geven, want hij wist zeker dat het erin zat. Na heel lang twijfelen en dit bespreken met mijn beste vriend besloot ik om het nog 1 kans te geven, en na die tweede date werden we allebei knetterverliefd en dacht ik echt: okay hoezo heb ik dit hiervoor niet gezien?

  Maar da's nu ook uit dus of dat nou succesvol was... Sommige dingen moeten dood blijven, denk ik dan.
   
 6. DustinDiamond

  DustinDiamond Super ELLEgirl

  @Violet Hill Hmm, vind het wel gek dat jullie non stop aan het appen waren en dat er ineens (na jouw verhaal) radiostilte is. Ik zou hem nog even de tijd geven, misschien vond hij het heel heftig wat je vertelde? Hoewel ik dat eigenlijk geen excuus vind eerlijk gezegd. Want hoeveel moeite is het inderdaad om jou een bericht te sturen om te vragen hoe het met je gaat. Ik zou zelf in ieder geval geen contact zoeken.
   
  Violet Hill en FredPaillet vinden dit leuk.
 7. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  @YT killed the video star je kan het proberen maar ik zou niks verwachten. Heeft hij al gereageerd?

  @Violet Hill heel stom en ik zou ook geen contact zoeken. Hij zou jou appen heeft hij gezegd.

  Ik ga mijn scharrel denk ik een 'ultimatum' stellen. Ik vind dat het wel tijd word na een jaar en hij zei dat hij voor mij wilt gaan maar vervolgens niks laat horen omdat hij druk is met tentamens. Kom op, als je echt voor mij wilt gaan kan een appje er wel vanaf. Het zijn steeds mooie woorden maar verder zie ik er weinig van terug :(
   
 8. YT killed the video star

  YT killed the video star Super ELLEgirl

  Hij had gisteravond laat nog niet gereageerd dus ik hem hem maar gewoon ge-unmatched. En ik denk dat dat ook wel beter is eigenlijk, een conclusie die ik in ieder geval wel uit onze date heb kunnen trekken is dat hij nog best wel onvolwassen is. Ik snap ook niet hoe je überhaupt een relatie van 5 jaar kan verbreken om in een ander land te gaan studeren, om daar vervolgens volop te gaan daten (ik was zijn 5e date in 4 maanden tijd), dus hij lijkt mij niet een heel trouw persoon. Hij houdt ook veel van uitgaan en ik ben eigenlijk wel op zoek naar iemand die het wat rustiger aan doet. Plus hij vertelde dat hij wel eens dronken op zijn motorfiets stapte, en dat hij er ook eens vanaf gevallen is :confused:
   
  Overjoyced, quantummechanicus en Hans Kazan vinden dit leuk.
 9. the rebel club

  the rebel club Super ELLEgirl

  he dit is zo jammer... ik zou van mijn vriend ook wel willen dat hij op z'n minst de tijd neemt om me af en toe te appen, ookal is hij druk. misschien moet je het niet als ultimatum neerzetten maar meer een gesprek aangaan waarin je het hebt over wat jij van je vriend/"partner" (ik voel me altijd zo'n oude krent als ik dat zeg haha) nodig hebt en hoe hij daar over denkt en of hij dat ook wil. want als jullie qua behoeftes en gedrag in een relatie gewoon niet matchen dan weet je misschien bij voorbaat al dat het niet gaat werken zegmaar...
   
  Brrr, panna cotta, armadillo en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 10. Hans Kazan

  Hans Kazan Super ELLEgirl

  Gaat het om die rufter?
   
  Ahavael, Henk de Mol, Brrr en 3 anderen vinden dit leuk.
 11. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  @the rebel club Ja ik ga het ook wel zo aankaarten. Wil het wel gewoon normaal bespreekbaar maken. Maar ook meer in de zin van: ik begin er steeds over, ik geef steeds iets aan en dat houdt ook een keertje op. Want ik vind ook wel dat het uit zichzelf mag komen en als dat niet gaat zijn we inderdaad misschien niet zo'n goede match. Want ik moet zeggen dat ik natuurlijk ook niet app maar ik word nogal terughoudend omdat hij niet zo duidelijk is. Het één zeggen maar niet echt laten zien.
   
 12. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  @YT killed the video star hm zou het lekker laten. Je klinkt niet enthousiast over hem dus zonde om er verder nog tijd en moeite in te steken.
   
 13. macklemore

  macklemore Über ELLEgirl

  Hahahaha nee :') hem zie ik vanmiddag en ik was dat detail alweer vergeten, dank voor de reminder.
   
  Ahavael, Overjoyced, armadillo en 5 anderen vinden dit leuk.
 14. Jeah309

  Jeah309 Super ELLEgirl

  Ik ben nu sinds kort aan het internetdaten... En ik vind het tot nu toe helemaal niks haha. Naast het feit dat er echt hele rare mensen op zitten, vind ik het gewoon heel raar om met een onbekende af te spreken zomaar? Zijn er mensen hier die ervaring hebben?
   
  Overjoyced vindt dit leuk.
 15. Ik snap echt niets van jongens
  En ik heb vannacht echt bizar raar gedroomd over iemand
   
  Tante Pollewop en Overjoyced vinden dit leuk.
 16. sodapop

  sodapop Super ELLEgirl

  Dit hele topic zit vol met mensen die aan het daten zijn? Of bedoel je via een spcifieke dating site?

  Meestal heb je wel even contact toch voordat je gaat afspreken, dus 'ken' je iemand al een beetje. Het blijft natuurlijk heel spannend, maar als je bij een eerste date gewoon op een openbare plek afspreekt en een drankje gaat doen, kan er niet heel veel 'mis' gaan.
   
 17. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Ik heb morgen 2 dates. :oops::oops:

  En ze willen alle twee naar mijn stad komen(why???), hahah. Eerst met een Tinder jongen, die een vriendin tijdens o&n op date had gevraagd. Hij stelde gelijk een datum voor en ik dacht: Waarom niet? We hebben weinig gepraat, dus geen idee wat voor jongen het is.

  Daarna met de leuke jongen van o&n en ik heb er super veel zin in!
   
  llieserd, Overjoyced, Imaginative en 3 anderen vinden dit leuk.
 18. Ahavael

  Ahavael Super ELLEgirl

  Nu ben ik wel heel benieuwd naar de droom!
   
 19. Ahavael

  Ahavael Super ELLEgirl

  Sorry voor de dubbelpost, het forum doet een beetje kut op mijn telefoon. Ik kan geen citaten invoeren :(. Maar spannend zeg! Hoe ga je dit eigenlijk doen? Met de een overdag lunchen oid en met de ander in de avond? Heel veel plezier in ieder geval!
   
 20. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Ja, precies dat! Het voelt wel een beetje raar hoor, maar als je iemand nooit ontmoet weet je ook niet hoe hij is.
   

Deel Deze Pagina