1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. macklemore

  macklemore Super ELLEgirl

  @Visual Tinder :p we praten nu al drie dagen en is nog geen enkele echt serieuze seksuele toespeling gemaakt haha, wat ik best netjes vind, want op de een of andere manier gaan alle Tindergesprekken bij mij best snel over seks :')
   
 2. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @panna cotta ik dacht met 'niets uitmaakt' dat wat je later nog allemaal hebt gezegd er niet toe doet, dat hij er klaar mee is. Maar hij bedoelt je aanvankelijke "verkeerde" berichtjes?
  Wat denk je?
   
 3. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Oh maar door taal barriere is het misschien niet gek dat hij het zo opvatte? "I have to find a friend, can't find her" kan bijvoorbeeld al op meerdere manieren geinterpreteerd worden toch?
   
 4. macklemore

  macklemore Super ELLEgirl

  apeiros en the rebel club vinden dit leuk.
 5. the rebel club

  the rebel club Super ELLEgirl

  Haha lief! Het was weer erg geslaagd en erg fijn en uiteraard uitermate sexy en lekker. Ben wel blij, we krijgen steeds meer personal chemistry (eerst hadden we elkaar niet zo veel te melden en was' t echt seksen omdat we anders niks te zeggen hadden) en practical jokes en zo en we hebben over heel veel dingen dezelfde gedachten en opvattingen en dat is zooo chill. En hij kan soms zo naar me kijken dat ik niet zo goed weet wat er in hem om gaat, maar hij kijkt dan echt zo alsof hij denkt: jezus wat ben je leuk, waarom zit ik hier met jou, hoe is dit gebeurd?! en die blik is echt zo heeerlijk. Maar misschien denkt hij dit wel helemaal niet hoor haha how would I know... maargoed. Bottom line: gaat wel lekker hier! :cool:
   
  Egel, ahoihoi, speakerbox en 26 anderen vinden dit leuk.
 6. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @the rebel club
  Ahh ben zo benieuwd waar dit heen gaat. Vind je hem leuk? Want jij wilde het in eerste instantie bij seks houden toch?

  Ik heb een match met een bekende, hij kent mij niet trouwens. Ik vind het een leuke jongen maar hij heeft een geschiedenis met een kennis van mij (en dat liep niet zo vlekkeloos). Een kennis die je op feestjes ziet etc. Denk niet dat ik kan maken dat daar ooit een date uitkomt, wat vinden jullie? Een vriendin vond het niet kunnen.

  Niet quoten aub!
   
 7. the rebel club

  the rebel club Super ELLEgirl

  @ellegirltalk ligt er echt superhard aan wat voor relatie jij met die kennis hebt en wat eraan vooraf gegaan is. Als anonieme buitenstaander echt wel lastig om wat over te zeggen... als ik kijk naar mijn 'kennissen' dan zou ik vinden dat het kan, maar als er history is dan ligt dat wel wat anders.

  En ik vind 'm leuk, maar we hebben 't gewoon heel leuk, daarom! Ben niet verliefd en wil absoluut geen relatie, maar als ik wel een relatie zou willen zou hij wel in aanmerking komen haha. Ben dus nog steeds best wel oke met beide scenario's. Ik ga sowieso over niet al te lange tijd vier maanden weg dus iets serieus wordt het nu sowieso niet.
   
  quantummechanicus en ellegirltalk vinden dit leuk.
 8. death by sexy

  death by sexy Über ELLEgirl

  @ellegirltalk ik vind het eigenlijk wel kunnen hoor. Je kent vast alleen haar kant vh verhaal en als jullie geen vrienden zijn, dan is het misschien wel ongemakkelijk maar (vind ik) niet not done.

  @the rebel club zo leuk om te horen!! Ik ben zo benieuwd hoe het gaat lopen maar ik vind het zo cool dat j gewoon een koffieman hebt gehosseld

  @arcobaleno. :) het is ook niet allllemaal regenbogen en eenhoorns hoor, collegaman is niet erg "makkelijk", heel analytisch over onze datesituatie en onzeker en hij komt ook nog eens uit n ander land en zijn werkcontract loopt binnenkort af dus wie weet watdat gaat betekenen..

  Maar ik kan me wel voorstellen dat er mensen hier onzeker worden van man-loos zijn, ik heb het zelf ook wel eens. Maar ik heb iig voor mezelf besloten dat ik sowieso kinderen wil dus man of niet, er komt hier ooit een baby en dan komt die man vanzelf wel (vast veel leuke gescheiden papas op het schoolplein haha) en wie weet plopt die leuke man wel heel binnenkort al in je leven (Zoals ik nu een beetje heb. Miraculeus alhoewel dus nog steeds angsten over hoe dit gaat lopen).
   
 9. macklemore

  macklemore Super ELLEgirl

  @ellegirltalk ik vind het ook kunnen, maar ligt aan jouw relatie met die kennis? Als het zo oppervlakkig is dat je elkaar alleen op feestjes ziet, vind ik het kunnen.

  @the rebel club aahh, fijn om te horen haha, vind het ook zo'n leuk verhaal :D
   
 10. Overjoyced

  Overjoyced Super ELLEgirl

  Er is nog lang geen sprake van dates, maar ik weet niet waar ik het anders moet droppen. Er werd gister keihard met mij geflirt op werk, haha! :eek: Ik liep naar het uitzendbureau en er kwamen ook 2 andere boys aangelopen, van wie eentje mij heel erg aankeek (over hem gaat dit verhaal ook), maar ik kende hem verder niet. Kom ik bij het kantoor, doet hij de deur open (hij kon me zien door het raam) en zegt hij: "Ik dacht al dat je hier hoorde". Ik bedank vriendelijk.

  Vlak daarna zitten we in de auto en zegt hij opeens: "You got a permanent smile on your face. Dat is leuk". Heel verfrissend om te horen, want mannen klagen altijd dat ik zo boos kijk. :D

  Eenmaal op de locatie aangekomen loop ik langs hem. Hij vraagt: "Hoe gaat het?"
  - Goed
  "Met je mooie glimlach"...
  - Houd op, houd op :oops:

  Zitten we te werken in het kantoor achterin de winkel, zegt hij: "Het voelt alsof ik gewoon met iemand van mijn leeftijd praat" (hij is 10 jaar ouder dan ik). Hij zei ook in het Portugees: "Aangenaam om kennis met je te maken".

  Stiekem kijk ik uit naar de eerstvolgende keer dat we op dezelfde plek werken. :oops:
   
  Laatst bewerkt: 11 jan 2017 om 16:43
  speakerbox, lightbox, Filia en 7 anderen vinden dit leuk.
 11. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  llieserd, the rebel club, slurp en 5 anderen vinden dit leuk.
 12. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  @Overjoyced haha inderdaad, die legt het er wel heel dik op. Wel vleiend.
   
  Filia en Overjoyced vinden dit leuk.
 13. Graham.

  Graham. Super ELLEgirl

  @Overjoyced haha is het ook een Portugees? Die Franse kerel die ik ontmoette zei dat ik 'een menselijke smiley' was haha, omdat ik de hele dag lach. Jouw ding klinkt dan wel flirteriger :p

  @the rebel club ik zie dat nog wel wat worden met jou en koffietentvent eigenlijk.

  @death by sexy wat dat betreft hebben we het als vrouwen wel makkelijk, we hebben geen man nodig voor een kind/gezin. Ik wil hoe dan ook 1 kind, met of zonder man, en dat haalt er de druk ook wel vanaf van 'ik moet een partner voor een gezin', want dat moet eigenlijk niet. Ik vraag me alleen wel af of ik dat alleen kan, haha.
   
  Filia, Overjoyced, the rebel club en 2 anderen vinden dit leuk.
 14. Leighton

  Leighton Rookie ELLEgirl

  Als ik tot mijn 40ste vrijgezel blijf dan wil ik wel met jullie trouwen en/of een single ladies-groep opzetten zodat we elkaar kunnen bijstaan bij het alleen opvoeden van onze kinderen. :cool:
   
  Vaasmodel, lightbox, arcobaleno. en 18 anderen vinden dit leuk.
 15. Lebrioche

  Lebrioche Über ELLEgirl

  @Visual Ja hij komt gewoon wat gereserveerd over maar het is ook wel extra lastig nu je elkaar niet 'echt' meer ziet natuurlijk. Wil hij niet binnenkort naar Nederland komen voor een korte citytrip? haha. Althans, het gaat over die Zweed toch?

  @panna cotta Fijn dat je toch een reactie gekregen hebt. En ook al ga je geen drankjes meer doen heb je nu in ieder geval het 'wat als' achter je kunnen laten doordat hij wel gereageerd heeft en je zelf toch de ballen hebt gehad iets te sturen.

  @ellegirltalk Heb jij nu nog met die kerel afgesproken? Overigens zou ik afgaande op je verhaal met die 'kennis' misschien toch wel praten met die bekende. Althans, als je niet te close was met de kennis en afhankelijk van jullie relatie natuurlijk. Maar het klinkt alsof die persoon ver weg van je staat waardoor het wel kan.

  @the rebel club Ik ben het wel met @Graham. eens en zie het ook nog wel wat worden tussen jullie.

  @macklemore Dus je hebt die date aanstaande vrijdag? Maar leuk dat de gesprekken zo goed gaan en 'normaal' zijn en niet meteen om seks draaien :p.

  @Overjoyced Hij legt het er wel dik op maar dat maakt het niet minder leuk als er zo met je geflirt wordt :D.
   
  the rebel club, death by sexy en Overjoyced vinden dit leuk.
 16. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  Leighton vindt dit leuk.
 17. Overjoyced

  Overjoyced Super ELLEgirl

  @quantummechanicus @Revelry @Lebrioche Hahaha, zeker! :D Hij lachte ook om mijn grapjes, +10. :cool:

  @Graham. Haha, ook leuk om te horen toch! Eerlijk gezegd klapte ik een beetje dicht van de aandacht, dus ik weet nog niet wat zijn afkomst is. Daar komt hopelijk snel verandering in. :D
   
  Filia en Lebrioche vinden dit leuk.
 18. macklemore

  macklemore Super ELLEgirl

  @Lebrioche ja, vrijdag! Hij is een beetje weird haha maar dat vind ik wel tof. En we hebben allebei ratten :p

  Edit: als huisdier, niet als plaag
   
 19. panna cotta

  panna cotta Über ELLEgirl

  @
  Drankjes doen wordt het hem niet meer maar vind het chill dat ik het wel gewoon gestuurd heb. Nu accepteren en doorgaan!
   
  Overjoyced, armadillo en death by sexy vinden dit leuk.
 20. Kiezeltje

  Kiezeltje ELLEgirl

  Merk dat ik bij mijn tindermatch waar ik al een lange tijd mee app steeds het initiatief moet nemen tot een gesprek. En als ik het gesprek terug lees vind ik dat ik ook eigenlijk veel gemeende interesse toon in zijn leven, maar dat dat eigenlijk maar bij vlagen wederzijds is.

  Ik weet dat dit eigenlijk het moment moet zijn om het aan de kant te zetten maar ik vind het zo moeilijk en het lukt me ook eigenlijk niet :(
   

Deel Deze Pagina