1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  @Negativ oh zo! Ja dan snap ik je, ik vind het ook wel fijn om een week ofzo te kletsen voordat je meteen gaat afspreken
   
 2. Wat een lieve reactie

  Ik doe trouwens mee met je date winterslaap haha
  Wat minder drama in mijn leven zou wel fijn zijn!
   
  Overjoyced, speakerbox en Vloeistof vinden dit leuk.
 3. Negativ

  Negativ Über ELLEgirl

  @Junebug85

  Haha wat een droeftoeter, echt zo iemand die het lekker vind om eens te gaan zeiken o_O

  Hoe gaat dat eigenlijk op Happn? Is het adress te zien waar je bent e.d? Of is het ongeveer net zoals tinder qua afstanden e.d?
   
 4. speakerbox

  speakerbox Super ELLEgirl

  Yes ik heb ook echt weer succesverhalen:

  - Ik zou bij iemand langs gaan, maar hij appte pas om 23:30 terug dat 'hij in slaap was gevallen en me zo graag had willen zien, maar vroeg op moet, dus langskomen geen zin meer heeft' (joh je meent het). Hij heeft me al eerder laten zitten met kerst, dus boy bye. Graag of niet hoor!
  - Mijn collega crush blijkt nu ineens een vriendin te hebben, terwijl we echt close waren.
  - Ik lig nu in bed, met een warme kruik. Forever alone, al is het wel lekker fluffy en snurkt niet of iets :D

  Bottom line? Koop een fluffy kruik
   
  Pannenkoek, Hans Kazan, Vaasmodel en 7 anderen vinden dit leuk.
 5. the rebel club

  the rebel club Über ELLEgirl

  @speakerbox jaaa love fluffy kruiken!

  ik heb ook weer een stukje succesverhaal haha. ik was gisteren op mijn werk en toen liep ik naar de uitgang om mijn fiets te pakken en toen stond koffietentvent bij de lift en hij ging er net in dus hij zei; 'hey' en ik zei 'hey' en toen stapte hij in de lift en toen stak hij zijn been ertussen zodat de deur niet dicht ging en toen ben ik in de lift gegaan en hebben we even stiekem staan tongen en toen ging ik naar huis. :D
   
  Twonights, "pareltje", S.onrisa en 15 anderen vinden dit leuk.
 6. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  @the rebel club wel grappig dat als iemand succesverhalen post die geen succesverhalen zijn jij "ook" een succesverhaal post dat wél een succesverhaal is
   
 7. the rebel club

  the rebel club Über ELLEgirl

  @Marbella oh fuck dat ging niet zo bewust, had niet helemaal geregistreerd dat de post van speakerbox begon met t woord succesverhaal haha. nu komt 't misschien een beetje lullig over? niet mijn bedoeling in ieder geval!
   
  Marbella vindt dit leuk.
 8. GreyGoose

  GreyGoose Über ELLEgirl

  Een jongen met wie ik heb heeft gevraagd om af te spreken maandagavond. Maar dat vind ik zo'n rare dag om te daten..begin van de week? En ik twijfelde dus ik zei dat ik nog in m'n agenda moest kijken. Hoe zeg ik ineens random, oh maandag kan ik wel? En ik ben beetje onzeker over alles vooral mn uiterlijk en heb dan bijna geen zin omdat het zo stressvol is en ik hem niet eens 100% leuk vind.
   
 9. the rebel club

  the rebel club Über ELLEgirl

  @GreyGoose ja is wel een beetje gek omdat je dan de volgende dag ook moet werken en dus niet echt kan drinken of het laat kan maken of zo, dus ik zou maandag voor een eerste date ook wel maf vinden, maar on the other hand: misschien wil hij gewoon rustig aan beginnen met ergens eventjes wat drinken, niet te lang, niet te kort, gewoon casual? als je hem wel interessant vind en wel met 'm op date zou willen zou ik lekker gaan, als je 't echt liever in t weekend doet dan stel je dat toch voor? :D onzeker zijn hoort erbij!
   
 10. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Ik vind maandag juist chill! Als hij niet leuk is heb je een goede reden om vroeg naar huis te gaan en als hij wel leuk is kan je miss nog voor dat weekend iets afspreken.
   
  Revelry en panna cotta vinden dit leuk.
 11. DustinDiamond

  DustinDiamond Über ELLEgirl

  Shit Tinder doet ook irritant bij mij. Heb een berichtje van een leuke match maar hij laadt niet :mad:
   
 12. nowayjose

  nowayjose Super ELLEgirl

  @speakerbox Haha, wat grappig. Ik zat dat ook laatst te denken toen ik lekker met een kruik in bed lag: wie heeft er nou nog een vent nodig haha!

  Ik voel me de laatste tijd veel relaxter over het hele date-gebeuren. Heb tinder ook verwijderd want dat voelde voor mij toch onnatuurlijk aan. Het interesseert me ook ineens niet zo en dat is echt chill. Gek genoeg nu ik niet meer zo bezig ben met aandacht krijgen van mannen, heb ik ineens veel meer sjans. Misschien omdat ik gewoon lekkerder in mn vel zit.
   
 13. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  @GreyGoose ja, wat @Sjern zegt. Maandag vind ik juist wel fijn. Doe je gewoon koffie of een drankje en ben je ook niet meteen ellenlang met zo'n man in gezelschap. Als ie niet leuk is, dan ga je lekker op tijd naar huis want ook een werkdag en als ie wel leuk is, dan ga je ook nog op tijd naar huis want een werkdag en dan hou je de spanning er nog een beetje in. In een weekend kan het gelijk zo'n marathon worden en dat is heel leuk en alles maar kan ook een beetje te veel van het goede zijn. Geen haast. Want waarom date jij liever in het weekend dan op een doordeweekse dag?
   
  GreyGoose en panna cotta vinden dit leuk.
 14. GreyGoose

  GreyGoose Über ELLEgirl

  ja zoals jullie het brengen klinkt een maandagavond toch wel goed. ben het gewoon niet zo gewend haha! ik ga er maar voor. bedankt ladies
   
 15. Grafzooi, ik heb echt de ruggengraat van een zeepaardje haha
   
  Overjoyced en apeiros vinden dit leuk.
 16. Violet Hill

  Violet Hill Über ELLEgirl

  Oké vandaag een zeven uur lange eerste date gehad. :oops::D
   
  Bunnyslippers, Twonights, sofetch en 23 anderen vinden dit leuk.
 17. lorker

  lorker Super ELLEgirl

  Ik zit met een dilemma, of ik een jongen een bericht moet sturen of niet.
  Ik ken hem al langer, maar niet heel goed, via via een beetje. Vrijdag kwam ik hem in de kroeg tegen en hebben we gezoend. Daarna naar hem gegaan, verder niet veel gebeurd, maar wel heel gezellig gehad. We hebben elkaar op fb dus nummers uitwisselen was niet echt nodig, maar hij is er niet over begonnen. Ben wel op zoek naar een scharrel en op zich lijkt hij mij heel geschikt, ik zou niet verliefd op hem kunnen worden, maar voelde me wel op mijn gemak bij hem. Morning after was ook totaal niet ongemakkelijk. Ben ook bang dat ik het signaal heb afgegeven dat ik sowieso geen seks met hem ga hebben, dat hij daarom niets stuurt.
  Sorry lang verhaal. Maar twijfel heel erg.
   
 18. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Nou het verhaal met de O&N boy loopt hier ten einde :(.

  Hij stuurde gisteren dat hij lang heeft moeten nadenken, maar toch eerlijk met mij wilt zijn. Hij vind mij een 'heel super gezellige, lieve meid', maar ziet iemand anders waarmee hij close begint te worden en wilt niet een jongen zijn die meerdere lijntjes heeft lopen. :( :(

  Ik vind het echt heel jammer, maar had ook al zo'n voorgevoel. Ik heb maar gevraagd of het dat meisje is uit mijn woonplaats waarover ik toen per ongeluk dat spraakbericht gestuurd had, maar hij heeft nog niet gereageerd. Ik hoopte gewoon dat ik eindelijk iemand had gevonden waarmee ik leuke dingen kon doen, lekker uit eten, op seks gebiedt weer wat kan opbouwen, maar helaas :(. En ik vond deze jongen er ook echt tussen uit springen, vergeleken met alle andere jongen die ik heb gedate. Super interessante baan, knap, grappig en oprecht, al wat ouder en dan nog al die dure auto's, haha.

  Ik heb erover in mijn dagboek geschreven en het lucht wel op. Ik vind het gewoon stom dat ik erg uitkeek om hem steeds weer te zien en nu dat dan weg valt dat ik niks heb om nar uit te kijken. Mijn leven is echt rijk gevuld en ik doe veel leuke dingen, maar met iemand afspreken die je echt heel leuk vindt, vind ik nog het aller leukst om te doen. En ik vind mezelf ook bovengemiddeld leuk en daardoor vind ik het zo stom dat er nog niemand is geweest die dat ziet en waar ik genoeg voor ben en die gewoon helemaal bij mij past. Dat is eigenlijk ook mijn grootste angst, dat ik nooit iemand zal vinden die mij leuk genoeg vindt.

  Het is ook stom dat ik mensen niet snel leuk vind, maar als dat gebeurd, heb ik ook niet veel nodig om ze héél erg leuk te vinden. een of twee dates, soms zelf alleen intensief appen en ik raak al op ze gesteld. Dat ik altijd onze hele toekomst samen fantaseer helpt natuurlijk ook niet mee.
   
  Overjoyced, Lebrioche, emeli en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 19. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  @lorker gewoon een berichtje sturen en vragen of ie het leuk zou vinden om nog een keer te chillen!

  @Sjern aw wat klote :( En wat je in je spoiler zet is heel herkenbaar. Een man in je leven is gewoon fijn, aandacht is fijn, goed voor je ego. Ik vind mijzelf ook bovengemiddeld leuk maar nog niemand anders heeft dat ingezien haha. Ik word daar niet onzeker van gelukkig, maar vind het wel jammer.

  Moet wel eerlijk zeggen: die dingen die jij nu opnoemt die leuk aan hem zijn vind ik wel een beetje oppervlakkig? Vond je hem wel echt zo leuk of zat dat meer in je hoofd? Hoop dat dit niet lullig overkomt, maar dit is wel herkenbaar voor mij namelijk.
   
  panna cotta en quantummechanicus vinden dit leuk.
 20. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Ja, zie je, dat is het eigenlijk ook. Toen op die date, had ik ook een moment waarbij ik dacht: "hmm, misschien passen we niet 100% bij elkaar. " En ik heb hem ook maar een paar keer gezien, dus ik ken hem helemaal niet écht en ik weet helemaal niet of we zo goed bij elkaar zouden passen. Of dat het op langer termijn zou kunnen gaan werken. En toch ga ik dat voor mezelf allemaal goed praten, alsof dat allemaal niet uit maakt. Alsof het enige wat hij had hoeven doen is mij gewoon leuk te vinden, want verder zou alles al goed zitten.

  Als ik nu kijk naar de eerdere jongens die ik leuk vond, maar mij niet (genoeg), dan zie ik ook dat we misschien toch niet bij elkaar paste. Ik kan daar nu rationeel op terug kijken, maar toen voelde dat heel anders. Maar dat ging over, dus dat zal nu natuurlijk ook gebeuren. Natuurlijk zal er nooit iemand zijn die 100% bij je past, dus ik kan me voorstellen dat er weinig(geen?) jongens zijn waar je (zonder gevoelens) aan terug kan denken en dan niet al z'n flaws kan zien. Waar je de situatie eindelijk kan zien zoals die was.
   
  armadillo vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina