1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. the rebel club

  the rebel club Über ELLEgirl

  ik herken trouwens wel wat @LADYONTHEMOON zegt. mijn lekkerste seksbeurten en orgasmes en sensuele momenten waren inderdaad keren dat ik 't totaal niet had verwacht. of dat het spannend was omdat het de eerste keer was met die persoon of zo
   
 2. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Maar hier mis ik dat dus ook steeds, het voelt niet super spannend ofzo ook al is het de eerste keer dat hij me aanraakt :eek:. Helaas ken ik geen onverwachte sensuele momenten haha.
   
 3. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Maar hier mis ik dat dus ook steeds, het voelt niet super spannend ofzo ook al is het de eerste keer dat hij me aanraakt :eek:. Helaas ken ik geen onverwachte sensuele momenten haha.
   
 4. Hans Kazan

  Hans Kazan Super ELLEgirl

  Herkenbaar tot en met. Zie er soms zelfs bijna tegenop, het moment dat er gezoend gaat worden, omdat ik bang ben dat ik toch weer niet echt veel ga voelen :confused:
   
  Marbella en ellegirltalk vinden dit leuk.
 5. macklemore

  macklemore Über ELLEgirl

  @anneliesje! drankje! Op de app is het heeeeel leuk, maar dat was het met mijn vorige date ook en toen viel het enorm tegen, dus ben sceptisch :p

  @the rebel club i know right haha bewonder mensen die dit zonder zenuwen kunnen
   
 6. slurp

  slurp Über ELLEgirl

 7. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  Ik zag zo'n knappe jongen in de sportschool (al vaker gespot) maar hij komt niet om te sporten maar omdat zijn moeder er werkt. Dus hij komt soms echt heel even langs. Ik wilde flirten maar ik ben, geloof ik, verleerd hoe het moet (nuchter en door tinder/happn) o_O
  Nu zit ik een beetje zijn Facebook te stalken haha. Hopeloos dit weer
   
 8. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Ik wil ook een oude man :( Ik heb het tegenovergestelde, elke man die ik op tinder match lijkt een soort fetisj voor "jonge groene blaadjes" hebben het eerste wat ze vragen is ook gelijk of ik vaker oudere mannen date en of ze niet te oud voor mij zijn. Ik heb dan het gevoel dat ze me alleen maar willen omdat ik zo jong ben, en dan hoeft het voor mij niet meer. :p
   
 9. the rebel club

  the rebel club Über ELLEgirl

  Oh love oude mannen hoor, draag me maar weg haha. Maar niet als relatiemateriaal hoor, dat lijkt me kut.
   
 10. LADYONTHEMOON

  LADYONTHEMOON Super ELLEgirl

  Awh dat is jammer! Ja ik heb juist dus dat jongens van mijn eigen leeftijd steeds seksueel getinte berichten sturen, of alleen maar complimenten over mijn uiterlijk geven. Terwijl als ze iets ouder zijn, ze vaak meer naar mijn dagelijkse bezigheden vragen en wat meer interesse tonen in mij als persoon.

  Kreeg eerst wel van die superlikes van mannen in de 40 en 50. Dan denk ik wel jaaa daaag, wat denk je zelf :rolleyes:. Dat vond ik dan wel van die vieze fetisj ventjes. Maar heb nu de leeftijd op tinder aangepast haha.
   
 11. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Haha zo discutabel, omschrijven dat je een oude/donkere/witte/jonge/roodharige/gele kerel zou willen.
   
  quantummechanicus vindt dit leuk.
 12. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Dat mag ook wel, er is niks mis met voorkeuren, maar ze leggen het er zo dik op :p

  Ja dat is net zoiets als wat jij beschrijft dus! Ik heb ook wel eens dat soort verhalen gehoord, lijkt me heel oncomfortabel als gekleurde man zijnde.
   
  quantummechanicus vindt dit leuk.
 13. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  In dat artikel staat dat 12% hun profielfoto bewerkt, doen jullie dat ook? Is dat dan een filter? Ik haat filters, maar verder ben ik benieuwd of de mannen die ik dan op tinder zie ook hun foto hebben bewerkt. Mij valt dat niet zo op denk ik?
   
 14. Hmm volgens mij komt er niet echt een vervolg met die laatste jongen. Misschien ook niet zo erg om eventjes een tijdje niet te daten en of af te spreken!
   
 15. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  Ik las hier volgens mij dat er gasten waren met een snapchatfilter eroverheen. Haha hoe dan. Zie je het voor je :eek:
  Gebruikte zelf een zakelijke LinkedIn foto overigens. Die was wel bewerkt, want ik speelde met licht en schaduw tot ik dacht, ja ok wel toonbaar.
   
 16. sofetch

  sofetch Über ELLEgirl

  Ik heb gisteren toch weer een date met de museumafzegjongen gehad, hij vroeg of ik zin had om bij hem langs te komen. Het was veel leuker, en ben ook blijven slapen want het was wel een beetje een bootycall idee natuurlijk. :oops: Ik heb nog steeds niet het gevoel dat dit iets meer gaat worden maar als het gewoon puur bij dit scharrelen blijft vind ik het ook helemaal prima
   
  bubbelplastic, armadillo, Sjern en 3 anderen vinden dit leuk.
 17. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  [​IMG]
   
  wobbly, Linus&Celly, Roderik en 25 anderen vinden dit leuk.
 18. Leighton

  Leighton Super ELLEgirl

  :')
  Hardop gelachen
   
  FredPaillet vindt dit leuk.
 19. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Ik zat te wachten tot het plaatje ging bewegen :(
   
  lisaaavdw, Leighton, Brrr en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 20. LADYONTHEMOON

  LADYONTHEMOON Super ELLEgirl

  Nee ik heb nog nooit mijn foto's bewerkt. Is me eigenlijk ook nog niet opgevallen bij jongens op tinder.

  Ik voel me trouwens wel een soort van catfish haha, want op mijn eerste foto heb ik donkerblonde stijle haren. Terwijl ik nu mijn eigen (bruine) haarkleur weer terug heb, en ik stijl mijn haren eigenlijk nooit meer dus heb nu krullen. Maarja, denk dat ik op eerste dates dan maar gewoon mijn haren weer eenmalig stijl.
   

Deel Deze Pagina