1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  Bij mij gaat het echt in vlagen, dat daten. Heb afgelopen twee weken lekker rust gehad, heb ik er voor komende week drie op de planning staan, haha.
   
 2. Waarom kan ik hem niet gewoon uit mijn hoofd zetten? Zo vermoeiend dit
   
  Overjoyced vindt dit leuk.
 3. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Ik baal met je mee.

  En ik herken me ook wel in @Sjern . Het is gewoon lastig te verkroppen vind ik als iemand je niet leuk vindt ook al weet je zelf ook dat het waarschijnlijk toch niet 100% een match is. Terwijl, ik denk ook dat niet iedereen mij leuk hoeft te vinden want ik vind ook niet iedereen leuk, dus waarom zit ik er zo mee? Let it go.
  Maarja makkelijker gezegd dan gedaan :(
   
  armadillo vindt dit leuk.
 4. HannaMarin

  HannaMarin Über ELLEgirl

  Neee echt nog nooit gedaan, maar ik kan me wel voorstellen dat het wel een beter beeld schept alvorens je op date gaat. Lijkt me wel eng! Heb wel een keer geluidsopnames uitgewisseld via Whatsapp haha, en een date belde me op het moment dat de date begon, om elkaar te inden.

  Aaah wat leuk, het zegt echt wel wat dat hij jou ook echt zelf vraagt om een drankje te gaan doen hoor! Waarom zou je tegenvallen, hij heeft je al in het echt gezien (toch?) dus dat zal niet zo snel hoor :D Superleuk in ieder geval! Wanneer gaan jullie op date?

  Ik vind zulke doordeweekse avonden net als de rest zei ook wel chill, omdat je dan altijd een excuus hebt om op tijd weg te gaan, maar als je wil kan je het alsnog laat maken. Veel plezier morgen! Wat gaan jullie doen?

  Aaah wat leuk! Vertel, hoe was het en wat hebben jullie gedaan?

  Sowieso berichtje sturen! Je hebt niets te verliezen en je bent op zoek naar een scharrel. Knoop een gesprekje aan, vertel dat je het gezellig vond afgelopen vrijdag en misschien kan je het ernaartoe draaien om nog eens een drankje te doen/filmpje te kijken.

  Ah echt heel jammer. Heeft hij nog iets gereageerd op je vraag over welk meisje het had?

  Zo rot :( Maar gun je zelf ook de tijd om er flink van te balen!

  -------------------

  Hier gaat het redelijk stabiel met mijn date. We hebben elkaar nu 6/7 keer gezien en de dates duren steeds 12 uur ofzo, haha. Tot nu toe is het heel leuk, dus ben benieuwd waar het heengaat.
   
  speakerbox, armadillo en macklemore vinden dit leuk.
 5. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @HannaMarin Er staat wat als ik tegenval in het echt en dat mensen voordelige foto's online zetten dus ik denk niet dat @Mata Hari hem al heeft ontmoet. :p Maar wie niet waagt wie niet wint, amders weet je het nooit :).

  Ik vond van een kerel zijn foto's onduidelijk en toen gaf hij zijn instagram, hele leuke boy maar ik ben nu bang dat mijn profiel hem tegen is gevallen :p Heb een hele saaie feed en hij zei niks meer. Kan natuurlijk dat ie is slapen/wat anders doen/dat hij morgen weer wat zegt maar toch haha :p
   
 6. Arabella.

  Arabella. Super ELLEgirl

  Maandag vind ik op zich niet echt een gekke dag voor een date, maar ik ben zondag en maandag altijd vrij, dus dat is nog weekend voor mij.

  Oeh nice :D Ben ook wel benieuwd wat jullie gedaan hebben.

  Mijne was korter, maar ook uurtje of 4 uiteindelijk. :p Dus op zich ook nog best lang.
   
 7. HannaMarin

  HannaMarin Über ELLEgirl

  Oh zo inderdaad, koekoek had mijn bril even moeten opzetten, ik las 'jongen ontmoet' in plaats van 'jongen erop (Tinder) ontmoet.
  Maar inderdaad, alsnog @Mata Hari het zal vast leuk worden, komt helemaal goed :)
   
 8. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  @HannaMarin @ellegirltalk Jaaa inderdaad, dus ik ga ook gewoon wel!
  Hoewel vooralsnog ik steeds niet kan op de door hem voorgestelde data en hij niet op de door mij voorgestelde data. Dus het is de vraag of het er uberhaupt van komt.

  Oja trouwens. Als jullie een Tinderdate hebben met een jongen uit een andere stad (in mijn geval wel relatief in de buurt, 15 min trein), gaan jullie dan liever op date in jouw of in zijn stad? Hij wilt afspreken in zijn stad, wat ik opzich prima vind, alleen ben ik wel degene die de moeite doet natuurlijk haha (door erheen te reizen).
   
 9. HannaMarin

  HannaMarin Über ELLEgirl

  In zijn stad!! Ik vind het moeilijker om in mijn eigen stad dan iets leuks uit te kiezen om te doen of om daar iets te drinken. Als het in zijn buurt is, moet hij degene zijn die met iets komt en dat vind ik dan wel fijn haha.
   
  lorker, llieserd, armadillo en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 10. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  Oja, als je het zo bekijkt inderdaad haha. Dat is waar. Plus ik kan weg wanneer ik wil en zit niet met iemand die blijft plakken en 'zn trein mist' of dat soort fratsen (vriendin van mij heeft dat meegemaakt)
   
  llieserd, apeiros en Henk de Mol vinden dit leuk.
 11. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  Horror! Ja ik zou dat nog best lastig vinden, zo van: nou lap maar even 50 euro voor ritje naar huis.
  Anderzijds niet heel lastig om treintijden bij te houden
   
 12. Negativ

  Negativ Über ELLEgirl

  Die ex date die plots helemaal niks meer van zich liet horen heeft me nu ook verwijderd van Facebook. Vraag me nu af of hij mij heeft geblokkeerd aangezien de optie er niet is om hem een verzoek te sturen (Niet dat ik dat zou willen, voor de duidelijkheid) maar ik vraag me toch af waarom het allemaal zo moest gaan, haha. Helemaal zonder reden en uitleg. Maarja, zulke mensen ben ik liever kwijt dan rijk. Vind t alleen heel vaag.
   
 13. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  @HannaMarin Nog niet, dus ben bang dat hij ook niet meer zal reageren. :( Ik heb wel bij zijn fb vrienden gekeken en hij is nog niet bevriend met iemand met die naam, maar kan natuurlijk ook dat ze gewoon nog geen fb vrienden zijn.
   
 14. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  Zo met je achtergrondverhaal kan ik het me heel goed voorstellen ja. En je hebt inderdaad gelijk dat het ontzettend manipulatief is. Dus misschien is een 1e date in zijn stad sowieso een goed idee, dan heb ik daar gewoon zelf grip en invloed op. Maar ondanks wat je meegemaakt hebt, is het daten met Tindermensen nog wel te doen?

  We hebben btw een datum geprikt. Heb er opzich wel zin in! Grappig dat het hier over bellen met een Tindermatch ging trouwens, want dat heb ik dus van het weekend (in wellicht matig beschonken toestand) inderdaad gedaan. Hij was wel nuchter haha. Ik weet nog maar de helft van waar ik over gesproken (gebrald) heb, maar hij heeft nog steeds interesse haha. Dus dan was het waarschijnlijk niet super slecht.

  Ik merk wel dat ik over de whatsapp misschien wat overenthousiast/geïnteresseerd kan doen. Ik hou echt van lange gesprekken over de app en hij reageerde gister na afloop met 'woow lang gesprek'. Dus ik zei van 'Ja, ik ben best wel een apper', en toen zei hij 'Ik merk het :) Gezellig'. Ik moet niet té gaan doen, want dan schrik ik hem misschien wel af (andersom vind ik jongens die té doen namelijk ook afknapper). Dus ik probeer het initiatief voor gesprekken wel met name van hem te laten komen, om een beetje de balans te houden.

  Best wel lastig die balans tussen genoeg interesse tonen, maar niet té eager doen.
   
 15. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Ik spreek wel het liefst in mijn stad af. Soms wel lastig om iets te verzinnen (soms komen mannen ook echt met "en wat heb je allemaal in gedachten?" Ehh hier wat drinken en dat was het :p) maar ik vind het fijn als de man moeite doet door hierheen te komen en het scheelt mij dat treinticket. :oops:
  Iemand had ook de trein gemist een keer en drong aan op bij mij blijven slapen maar hij had eerder op de avond verteld dat hij een vriendin in de buurt had wonen waar hij wel eens logeerde dus ik dacht mooiii kun je nu ook doen. (Y) Dacht het niet dat ik me daardoor gedwongen zou voelen hem bij me te laten slapen.
  Als ik naar een andere stad ga (niet als eerste date dus :p) dan houd ik de trein goed in degaten of ik spreek al half af dat ik kan blijven slapen, zodat ik weet dat ik niet op straat kom te staan.
   
  armadillo en Overjoyced vinden dit leuk.
 16. sodapop

  sodapop Super ELLEgirl

  Heb al een tijdje hier niet gepost, maar ik was weer aan het daten met een iemand en voor het eerst na mijn relatie vind ik iemand echt echt leuk. Ik zag nu echt iets serieus ontstaan, en ik wil er echt voor gaan, en hij gaf eerst ook aan dat hij dat ook wilde, maar nu weet ie het toch niet zeker (externe factoren, het is allemaal nogal ingewikkeld). Ik zit nu op mijn werk en heb het gevoel dat ik alleen maar wil huilen, gisteravond thuis ook alleen maar gehuild, en ik huil nooit eigenlijk. Maar voel me er zo rot over en echt zo'n opgelaten gevoel de hele dag, misschien herkent iemand het wel. Ik heb hem nu weer een appje gestuurd met een concrete vraag, maar nog geen reactie en ik blijf maar checken. Pff ik weet echt niet wat ik met mezelf aan moet, wat is verliefd zijn kut zeg :(
   
 17. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  @sodapop wat kut :( Het is ook zo uit je handen nu, enige wat je kunt doen is wachten. Misschien is het juist handig als je hem nu juist even niet meer appt en wat 'ruimte' geeft. Laat hem maar even het tempo aangeven. Gaat misschien tegen je gevoel in (want je wilt hem graag dichtbij je houden natuurlijk), maar door juist heel erg vragend naar hem te zijn, naar een antwoord verlangend (hoewel super logisch), kan dat misschien voor hem juist verstikkender werken en dan raak je hem straks sowieso kwijt!
   
  sodapop vindt dit leuk.
 18. lorker

  lorker Super ELLEgirl

  Je hebt gelijk, maar ben toch een beetje van dat de man als eerste contact op moet nemen. Maarrr gisteravond kreeg ik opeens toch nog een berichtje.

  12 uur lange dates, nice! Dan zal hij je vast ook heel leuk vinden, al een volgende gepland staan?
   
 19. macklemore

  macklemore Über ELLEgirl

  Ugh er is een super leuke gast op Tinder, maar hij stuurt niet echt berichtjes, en een minder leuke gast en hij stuurt wel berichtjes :mad::p

  En ik had gisteren een soort van date (niks gebeurd hoor) met een jongen van 19... en ik ben 24 :eek: omg op mezelf hahaha. Raakte met hem aan de praat vrijdagnacht in Paradiso en ik dacht dat ie 22 was :')
   
 20. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  O zo irritant als een gesprek van leuk/grappig naar 'en wat ga je doen vandaag?' gaat. :( Boringgg. Iemand nog tips om het niet zo saai te laten worden :p. (het was de leuke instagram boy, gleukkig is hij niet afgeknapt op mijn saaie feed :p).

  En er is een kerel die het volgens mij wel ziet zitten, maar daar word ik juist kriegelig van. Chill man. Hij woont ook echt heel ver weg, dus mocht het ooit tot een date komen dan moeten we per toeval in elkaars stad zijn ofzo of hij moet erg zin hebben om zo lang te rijden :oops:
   

Deel Deze Pagina