1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. Arabella.

  Arabella. Super ELLEgirl

  Destijds was Skype sowieso nog niet echt een ding (echt in 2004 en 2006, haha), dus toen heb ik dat niet gedaan. Vond bellen toen ook doodeng, haha. Met nr 1 ben ik de eerste keer naar de film gegaan, met nr 2 naar de dierentuin in Emmen. Maar nr 2 kende ik al wel twee jaar of zo toen. Skype/bellen vind ik sowieso best ongemakkelijk, zelfs met vrienden enzo.

  Meteen afspreken is voor mij sowieso een nee, want naar mijn idee ben je dan maar op 1 ding uit. Misschien een foute gedachte, dat kan best. Ik ben best wantrouwig namelijk :p. Ik wil toch minstens een week of zo met iemand spreken of je moet meteen zo'n megaklik hebben. Dat schrikt mij ook best wel af trouwens om meteen af te spreken.
   
 2. Jeg Elsker Dig

  Jeg Elsker Dig Guru ELLEgirl

  hallo

  ik wil even spuien want ik heb weer een tranendal achter de rug

  goed, van de zomer had ik hier dus gepost over een jongen die me echt echt leuk vond en echt voor een relatie wilde gaan als hij terug was van vakantie, ik was in de wolken en dacht wauw gebeurt het dan echt een keer? ik was toen blijven slapen bij hem en we zouden serieus gaan daten. en we hadden in de maanden daarvoor al heel veel super leuke appgesprekken gehad waarin ik echt dacht wauw bestaat het echt, een jongen die zo goed bij me past? laat ik hem japie noemen.

  meneer kwam eind augustus terug van vakantie en had ineens issues waardoor hij het niet kon, hij zei "ik kan niet degene voor je zijn die ik zou willen zijn", hij had allerlei zoetsappige verhalen en zei dat we wel echt potentie hadden en dat ik de allerleukste was, maar daten zat er niet in op dat moment
  nou hart gebroken dus want ik had de hele zomer (aka 2,5 maand) smachtend op hem gewacht.

  toen het eind oktober was kregen we weer contact, ik meen dat ik het contact had gezocht en dat hij lief reageerde en hapte, we zouden weer gaan afspreken, kwam er niet echt helemaal van maar hij kwam wel een keer dronken na het stappen naar me toe en bleef slapen. een week later ofzo haakte hij weer af, want hij wilde het wel graag maar kon het niet en was niet toe aan een relatie.

  begin januari sprak ik hem weer, want ja weet niet, ik zat nog met vragen dus ik stelde die hem, en we hadden een verhelderend gesprek, dat weer op hetzelfde neerkwam. hij zei altijd: ik wil er niet te diep op ingaan, maar het gaat nu gewoon niet en ik wil ook geen vrienden met je zijn want de aantrekking is te groot het zal nooit alleen vriendschappelijk blijven.

  op een of andere manier had het iets in hem losgemaakt dat ik hem even had gecontacteerd want hij ging me 's nachts ineens bellen (ik vermoed dronken) en we hadden ook begin deze week toen hij van een borrel (dronken) terugkwam van z'n werk een appgesprek waarin hij toen zei dat ie wel zin had om me te zien. Ik zei ja dat zeg je nu als je morgen nuchter bent is het weer lekker nors doen. (zo ging het altijd, blij en vrolijk en was gek op me wilde me zien als ie dronken was en de volgende dag nuchter was het neee en kan niet en moeilijk en bla bla bla) dus ik was daar eigenlijk wel een beetje klaar mee en ging dus niet echt mee in zijn spel, hij zei kom naar me toe ik zei ja doei ik ga niet in de kou voor jou.

  maar goed omdat ik dus wist dat ie zo van zuipen hield en ik totaal niet lekker in mijn vel zit appte ik hem laatst 'kom een keer avondje samen drinken, ff aan de realiteit ontsnappen, zit er doorheen', zijn antwoord afgelopen donderdagavond: ik heb het druk lieve schat. dus ik heb hem toen ge'ok't. ik dacht val dood met je druk.

  vrijdagavond dacht ik weet je wat ik ga lekker stappen! ff lekker plamuren outfitje aan en dan zie ik wel wat er gebeurt, wie weet fleurt het me nog op. dus ik rond een uur of half twee naar die tent toe en werd eerst geconfisqueerd door ventje dat 5000 versierpogingen deed, kon eindelijk aan hem ontsnappen wilde naar huis gaan, zet mijn lege glas op de bar kijk ik ineens recht in de ogen van japie. dus ik dacht 'we zijn cool toch, hij weet dat ik niet meer verliefd ben dus is chill gewoon'. en ik loop naar hem toe en hij slaat zijn arm om me heen en knuffelt me. hij zei: ik ga even tegen mn vrienden zeggen dat ze hierheen moeten komen, dus ik dacht ehm okee, ik wacht hier wel? dus ik wachten en hij was met een minuut of 5 weer terug, maar hij liep langs me, zag me volgens mij niet meer staan. dus ik dacht o nou weet je ik drink nog 1 biertje en ik kijk wel hoe de avond loopt, dus ik bestel bij de bar waar hij stond een biertje en ik dacht ik blijf hier heel even staan, als ie geen interesse heeft of als ie wil dat ik weggaat merk ik het vanzelf wel. dus ik stond daar gewoon chill en ik stond een beetje naar m te loeren, en hij kwam eigenlijk gelijk al steeds naar me toe, greep me dan vast bij mijn middel en knuffelde me en kwam grapjes maken en met me kletsen. op een gegeven moment liet ie niet meer los en had ie me de hele tijd vast dus ik zat een beetje zo mijn heupen in zijn heupen te duwen (ik dacht: yes, neuken, ik woon hier om de hoek!) dus hij zei neeee dat moeten we niet doennnnn dus ik zei oh nee? kom dan? en toen zei hij ok en toen ging hij zijn jas halen en ik de mijne en toen zijn we naar mijn huis gelopen. ik heb echt intens genoten van die avond had een dikke glimlach op mijn kop de he-le tijd ik was zo blij en vrolijk, het was gewoon een lichtpuntje in deze tijd waarin ik het heel erg moeilijk heb met mijzelf. ik nam hem ook mee naar mijn huis met de wetenschap van: hij blijft waarschijnlijk niet eens slapen en misschien doet ie morgen weer droog tegen je als ie nuchter is, maar boeie ik hoef hem toch niet meer als vriendje.

  de volgende dag ging ie ineens heel lelijk doen, want ik dacht toen van: joh, chill waarom doen we dit niet vaker, dus ik vroeg aan hem wanneer de volgende ronde kwam. nou ik kreeg een heel verhaal dat hij afstand wilde nemen en dat hij eigenlijk sowieso nooit een relatie met me had gewild want de klik was er niet, ik zei vriend we hebben alleen maar geneukt je hebt me nooit een beetje leren kennen je oordeel hierover is niks waard hoor? hij zei nee ik voel dat gelijk en ik wil eigenlijk sowieso een marokkaanse vrouw (dat is ie zelf ook namelijk) en ik heb die klik nog niet gevonden met wie ik wil eindigen. ik zei naja oke maar waarom heb je dat nooit eerder tegen me gezegd? ik voelde me nogal geflasht bijna een jaar lang. hij zei ja had ik wel moeten doen maar ja dus daarom nu beter afstand. ik zei maar we hadden het gisteren toch heel leuk, als we allebei niet serieus bezig willen zijn nu dan kunnen we toch plezier maken samen? nouuuuuuuuu hij zei ineens "ja het was creepy gisteren en je stond er ineens de hele tijd en overal waar ik stond was jij ook en ik was met een vriend die ik een jaar niet had gezien maar jij was er de hele tijd en mijn vriend zei het ook dus ik zie ze niet vliegen en ik wil mijn vrijheid". met andere woorden: ik was eigenlijk niet gewenst die avond, MAAR hij stond wel de hele tijd tegen me aan en me te knuffelen. ik zei: had gewoon gezegd dat ik weg moest gaan? hij zei nee dat was weer zo bot geweest. ik dacht nou dit hypocriete zo achteraf is nog 10x erger. dus ik werd eigenlijk neergezet als een soort opdringerige vrouw en toen heeft ie me geblokkeerd. dat ie in feite tegen me zei: ik wil nooit een relatie met je want je voldoet niet aan mijn eisenpakket je bent niet goed genoeg voor me vond ik 100x minder erg dan dit vieze achterbakse gedrag zo achteraf, heeft me echt heel erg gekwetst, beetje doen alsof ik een of ander vies insect ben

  MAAR gelukkig was daar toen mijn bff die me precies op het juiste moment appte of ie zou komen slapen bij me en toen zei ik yes en toen gingen we spontaan uit en goh wat toevallig toen kwam ik japie weer tegen! alleen had ik nu een fucking KAST van 1,85 aan mijn zij, een paar uur nadat hij me gedumpt had dus was ff payback

  maar dus lang verhaal kort: ik haat mannen
   
  GreyGoose, Overjoyced, Deszie en 4 anderen vinden dit leuk.
 3. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @Jeg Elsker Dig kwam dat gezeik van hem de dag erna via de app? Die kerel weet niet wat hij wil en hij klinkt als een lul. Jij zou je eigenlijk dus totaal niet met hem moeten bezighouden.. je zegt dat je niet verliefd bent, maar hij heeft dus blijkbaar wel wat invloed op je (nu je een tranendal had) en dat sucks. Maar je bent wel klaar met hem nu denk ik, of niet?
  En die bff, heb je daar gevoelens voor? (las je post in het opbiecht topic :p).

  Ik ben zelf misschien ook niet zo slim bezig (geweest). Heb afgesproken met de kerel die opeens moeilijk ging doen en bijna niks meer liet weten.
  Hij steekt niet onder stoelen of banken dat hij met andere meisjes afspreekt (ik denk dat ie nog wel een paar fwb's heeft) en ik wil verder ook niks van hem want ik voel geen 100% match dat we een stelletje zouden kunnen zijn ofzo, maar toch kan ik het dan niet hebben dat hij geen contact opneemt na het afspreken en de gedachten dat hij dan nu misschien met iemand anders seks ligt te hebben maakt me gewoon een beetje .. tja naar voelen. Ik wou dat je dat losse daten/scharrelen/fwb's kon aanleren. Want hij is fijn gezelschap, super knap en qua aantrekking zit het ook wel goed. Maar hij wil gewoon lekker rondn**ken met waarschijnlijk bijna al zijn vrouwelijke vriendinnen en ik vind dat idee stom.
  Ik wil speciaal zijn voor iemand denk ik en dat is mijn probleem, dat weet ik, maar hoe kom ik er vanaf.
   
  Vloeistof vindt dit leuk.
 4. Pannenkoek

  Pannenkoek Über ELLEgirl

  Bah wat een vieze lul @Jeg Elsker Dig je verdient zoveel beter. Misschien Japie overal blokkeren zodat je niet in de verleiding komt hem te appen? Want nu had je voor jezelf al best duidelijk van eenmalig komt verder niks uit voort etc en alsnog doet hij echt super lullig tegen je. Dat slaat van zijn kant nergens op.
   
 5. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  @Jeg Elsker Dig jij kunt echt 10.000x beter krijgen dan die floepdrol.
   
  CruelElla, Mehr, bubbelplastic en 3 anderen vinden dit leuk.
 6. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  @Jeg Elsker Dig zo aan het eind van het verhaal voelde ik me ook helemaal woest joh, wat een lul. Echt niet oke hoe die jou behandelt, WAT een achterlijke lul. Hij weet echt niet wat ie wilt, zegt de ene keer dit en de andere keer weer wat anders? ik zou niks meer geloven eigenlijk.
  Sorry als het een ongepaste vraag is, maar waarom was je bff eigenlijk geen relatiemateriaal? (die klinkt een STUK leuker!)
  Sterkte iig <3

  @ellegirltalk dat laatste, waarom is dat eigenlijk zo'n probleem?
   
 7. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @Ella Fitzgerald Hm. Ik denk meer omdat ik weet heb van iemand's intenties wanneer het om dat losse gebeuren gaat, en tóch verwacht ik dan een bepaald iets van de man in kwestie. Terwijl, ik ben zelf ook niet verliefd, zie zelf ook geen relatie voor me, waarom kan ik dan niet gewoon genieten van het contact en de goede seks. Een soort biecht, maar ik zou dan speciaal voor iemand willen zijn terwijl, als ik met uitgaan een leuke kerel tegenkom, ik me ook niet zal inhouden ofzo.
  Maar misschien is het niet weten/niet bespreken (dat iemand met meerdere personen tegelijkertijd afspreekt) wel genoeg. Of nee ik houd mezelf voor de gek :p dan alsnog vind ik het geen leuk idee.
   
 8. Bunnyslippers

  Bunnyslippers Über ELLEgirl

  O, je klonk juist zo happy met dat je samen met hem stond te douchen! Of was dat niet Japie?

  Ik vind het echt zo erg hoe hij met je omgaat, zo hoort een man niet met een vrouw om te gaan. Wel of geen interesse, dit is gewoon zo not done, mijn oren klapperen er gewoon van. En eerlijk, je gaat er zelf veel te veel in mee. Ja hij is een enorme klootzak, en dan toch nog laat je hem niet links liggen.

  Ik bedoel dit trouwens totaal niet lullig, daarom twijfelde ik om te reageren omdat ik niet zo wil overkomen. Maar je bent zo'n knappe, grappige en intelligente vrouw, ik kan er gewoon niet bij waarom jij je tijd laat verspillen door die sukkels (vind ook wat je beste vriend zei over je gewicht niet echt beste vriendwaardig)

  Hoop dat je het niet verkeerd opvat.
   
  Tantetje en quantummechanicus vinden dit leuk.
 9. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  Zooooo, wat een drukke maand, alleen maar deadlines, tentamens, gesprekken met bedrijven, 24/7 in de bieb in mn pyjama, alles. M'n boo is weer in het land en ik heb niet eens tijd voor hem. Hij gaat vrijdag weer weg voor werk, dus hij vroeg of ik morgen kan (kan ik niet), overmorgen (ook niet), dus hopelijk gaat het woensdag wel lukken.
   
 10. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Volgens mij ben jij echt een goede student. Kun je niet samen eten of lunchen ofzo, als lunchpauze van die 24/7 in de bieb? :p
   
  speakerbox vindt dit leuk.
 11. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  @Jeg Elsker Dig ik sluit me aan bij wat de rest zeg. Het is echt schandalig hoe hij met je is om gegaan. Hij had vanaf het begin als eerlijk moeten zijn want ik denk dat hij je misschien wel leuk vindt maar dat hij ook altijd wel heeft geweten dat hij niet 100% voor jou zou gaan omdat hij opzoek is naar iets anders.

  Ik hoop dat je je snel beter voelt en dat je hem los kan laten. Weg ermee hoor.

  --
  Ik heb een oude date (van de zomer) een berichtje gestuurd (we hebben geen contact meer) hoe het met hem gaat. Omdat ik aan hem bleef denken maar meer vriendschappelijk. Alleen ik denk niet dat hij gaat reageren. Dom dom dom
   
  Jeg Elsker Dig vindt dit leuk.
 12. speakerbox

  speakerbox Super ELLEgirl

  @Jeg Elsker Dig wauw zoals alle meiden hier zggen: WAT EEN LUL! Als iemand je een rollercoaster gevoel geeft, is hij het wel. Maar snap dat je even helemaal van de rel bent, maar dat verdien je echt niet! Ik zie jou echt voor me later met een man, die alles behalve zo flikkerig doet en de hele wereld aan jou geeft (heb vaker je verhalen gelezen). You deserve better girl! X
   
  Jeg Elsker Dig vindt dit leuk.
 13. Drab

  Drab Super ELLEgirl

  Ik wilde ook weer beginnen met daten en het lijkt me leuk om mee te kletsen met single mensen, aangezien al mijn vrienden gesetteld zijn.

  Ten eerste @Jeg Elsker Dig, wat een rotverhaal! Ik snap dat je je er verdrietig over voelt, maar aan de andere kant heb je nu wel echt duidelijkheid. Wel fijn dat je bff er was om nog even met je op stap te gaan.

  Verder: ik ben net begonnen met Tinder, maar ik word er zo ontzettend nerveus en onzeker van. Ik heb veel relaties/scharrels gehad, maar dat zonder echt te daten. En ik heb een hekel aan dat date-gedeelte. Maar het is soms goed om uit je comfortzone te stappen toch? En gisteravond had ik steeds matches, maar nu opeens al heel lang geen enkele match meer.
  Daarnaast heb ik gister voor het eerst iemand ontmoet die ik echt mega aantrekkelijk vond. Alleen het was voor mij zo lang geleden dat ik met iemand wilde flirten, dat ik er heel ongemakkelijk van werd. Aan het eind van de avond heb ik niet eens doei gezegd en ben ik in de bus naar huis gesprongen ongeveer. Nu twijfel ik of ik toch nog contact met hem moet zoeken. En ik vraag me af of hij me wel leuk vond, of dat ik me dat heb ingebeeld. Ik snap precies al jullie twijfels nu hahaha. Maar ergens is dat spannende gevoel ook wel leuk na vijf jaar relatie.
   
  Jeg Elsker Dig vindt dit leuk.
 14. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  Haha, ja extreme studiebol. Hm nee. Dat wordt 'm niet ivm presentaties die ik tussen de bedrijven door moet geven en hij moet ook in andere plaatsen zijn voor werk. :( Ik heb mijn hoop gevestigd op woensdagavond uit eten gaan. :cool::cool::cool: Alleen zit de waxsalon vol dus eh OK.
   
 15. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Haha dat laatste lijkt me zo irritant, zou dan echt uit wanhoop alsnog gaan scheren denk ik.
  Maar dan hopen op woensdagavond!
   
  FredPaillet vindt dit leuk.
 16. Molce&Banana

  Molce&Banana Über ELLEgirl

  @Jeg Elsker Dig moge het duidelijk zijn dat dit echt totaal niet aan jou ligt maar dat die vent gewoon een mongool is en op dit moment van zijn leven waarschijnlijk met niemand iets vasts zou kunnen hebben. Ik wens het meisje wat met hem eindigt heel veel succes.
   
 17. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  @ellegirltalk ow ja begrijp het. Ja als je er zelf anders tegenaan zou kijken dan je wilt dat hij ertegenaan kijkt is het natuurlijk lastig, maar ik denk ook menselijk om toch net iets meer te willen zijn ook als je een van de vele bent..
  Goeie vraag trouwens, of het helpt als je het uberhaupt niet bespreekt, haha :p ik denk dat het niet weten en er dan achterkomen dan toch minder fijn voelt dan het bij voorbaat al weten.
   
 18. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Ja dat laatste klopt wel hoor. Maar het hoeft er ook niet zo dik bovenop te liggen (dat je weet dat hij andere chicks ziet). Er lag bijvoorbeeld iets van een chick bij hem thuis en hij maakte grapjes over andere vrouwen of vertelde anekdotes ofzo. Ja leuk voor je, maar ik hoef het niet allemaal te horen of te zien.
   
  quantummechanicus vindt dit leuk.
 19. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  Huh wtf nee dat lijkt me echt weer te ver gaan idd hahaha. Vraag me trouwens ook af hoe leuk hij dat dan zou vinden als jij in elke zin iets over weer een andere scharrel vertelt hoor, denk dat hij dan ook niet zo meer lacht :p
   
 20. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Haha nee ik heb helemaal geen behoefte om dat te delen, zie het nut er niet van in.
  Ach ja ik weet hoe hij er in staat dus het is accepteren of er toch mee kappen. Ik ga er nog ff over nadenken. :p (hij is namelijk zo aantrekkelijk, kan wel uren naar hem kijken. vind het oprecht jammer als ik die aanblik moet missen :')).
   

Deel Deze Pagina