1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. Blair Cornelia Waldorf

  Blair Cornelia Waldorf Super ELLEgirl

  Ik ben echt blij met jullie en dit topic, geeft me een beter gevoel! Nu weet ik dat zaken soms genuanceerder liggen dan uit zo'n beknopt verhaal blijkt en dat een buitenstaander altijd anders beoordeelt, maar ik heb wel wat verheldering in m'n hoofd.

  Hij gaat een paar dagen naar het buitenland dus ik heb ons gesprek verwijderd en hem van social media verwijderd zodat ik even voor mezelf afstand kan nemen. Geeft wel een fijn gevoel op dit moment ook al kan het morgen weer anders zijn.
   
  Overjoyced, speakerbox, llieserd en 2 anderen vinden dit leuk.
 2. Blair Cornelia Waldorf

  Blair Cornelia Waldorf Super ELLEgirl

  @Vloeistof dat klopt inderdaad, het moet ook van beide kanten komen. Toch begrijp ik niet dat je een half jaar met iemand 'gaat' en elkaar dagelijks spreekt, regelmatig ziet bla die bla als het toch niet zoveel voorstelt.
   
 3. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  @macklemore over het algemeen helemaal niet maar toen ik nog met die marathondate-man appte heb ik wel een keer gebeld (overigens niet urenlang hoor) want het duurde wegens alle feestdagen in het weekend en de afstand maar liefst 8 weken voordat we elkaar eindelijk konden zien.
   
  Laatst bewerkt: 27 jan 2017
  macklemore vindt dit leuk.
 4. sanomi

  sanomi Super ELLEgirl

  @Blair Cornelia Waldorf het klinkt echt als een soort klootzak die met je voeten speelt. Gun het hem niet en kies voor jezelf. Jij bent het waard dat iemandd je op nummer 1 zet en er alles aan doet om je te zien en om je dat fantastische gevoel te geven.
  Het leven is echt veel te kort om tijd te steken in een vent die overal rondneukt omdat hij zogezegd niet weet wat hij wil.
   
  Overjoyced en Blair Cornelia Waldorf vinden dit leuk.
 5. the rebel club

  the rebel club Super ELLEgirl

  aw babe ik vind dit zo rot voor je. wel heel goed dat je 't inziet en ik denk dat je er goed aan doet om dit gewoon los te laten. maar ik word er heel verdrietig van dat je zegt dat je nog nooit 'leuk genoeg bevonden' bent. ik vind het heel rottig dat je je zo voelt en dat je 't idee hebt niet leuk genoeg te zijn, want ik weet zeker dat je dat wel bent! weet verder niet zo goed wat ik tegen je moet zeggen want ik wil zeggen 'er zwemmen meer vissen in de zee' en 'jouw man loopt ergens rond maar je hebt hem nog niet gevonden' maar dat zijn clichés om van te kotsen dus dat zeg ik ff niet tegen je. digi-knuffel dan maar!

  en @macklemore hahah ik moet kei hard lachen om je laatste stukje, vooral dit
  whoeahah made my day.
   
  Hans Kazan en macklemore vinden dit leuk.
 6. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  @macklemore @the rebel club ik had ook een keer een date met een gast die écht niet kon zoenen. Was echt een bikkende kip, heel lelijk. Vertelde ik dat aan mijn scharrel, zegt ie: je had hem je moeten laten beffen, misschien was ie daar wel goed in en hem dan moeten dumpen! Hahahaha nou echt niet, wil niet weten wat hij daar aan zou hebben gericht, ben niet gek, no way hahaha. Niet zoenen is echt een no-go voor de rest!
   
  Hans Kazan, Overjoyced, Brrr en 5 anderen vinden dit leuk.
 7. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  @panna cotta even een hart onder de riem (en voor wie het nog meer nodig heeft)
  [​IMG]
   
  lisaaavdw, Leighton, Overjoyced en 18 anderen vinden dit leuk.
 8. Maanroosvis

  Maanroosvis Super ELLEgirl

  @Blair Cornelia Waldorf Denk dat het voortzetten met contact met deze jongen je op langer termijn alleen maar pijn zal doen. Ik krijg nml de indruk dat je wel aan het lijntje wordt gehouden.

  1) weet hij dat jij exclusief wilt daten/ een relatie wilt? Ik geloof er namelijk niet in dat iemand niet toe is aan die commitment als het om de juiste persoon gaat.. Je wilt immers de consessie niet doen wat betreft je 'vrijheid'.
  2) waarom is hij niet toe aan een relatie? (Vind dit een slap excuus, zie bovengenoemde reden)
  3) waarom vindt hij dat hij jou niet aan het lijntje houd? Als jij iets exclusiefs wilt en hij vind je wel leuk en alles, maar wilt dit niet. Dan houdt ie je mi wel aan het lijntje en is ie egoïstisch bezig (en jou en de vrijheid om rond te seksen).

  Goed, ik denk dat je de keuze moet maken om; of hem te laten aangeven of hij iets exclusiefs met je wilt, of zelf er al meteen uit de situatie te stappen. Doorgaan gaat alleen maar tot meer gevoel voor hem opleveren en dus wss pijn.
   
  Hans Kazan vindt dit leuk.
 9. Negativ

  Negativ Super ELLEgirl

  Nou, dat ook weer niet. Maar ik vind het altijd zo bedrukt als je gelijk na de voorstel ronde een datum afspreekt. Vind het wel fijn om desnoods te appen en kan kijken of het gesprek lekker loopt.
   
  Hans Kazan en llieserd vinden dit leuk.
 10. Negativ

  Negativ Super ELLEgirl

  Nou, dat ook weer niet. Maar ik vind het altijd zo bedrukt als je gelijk na de voorstel ronde een datum afspreekt. Vind het wel fijn om desnoods te appen en kan kijken of het gesprek lekker loopt.
   
 11. Negativ

  Negativ Super ELLEgirl

  @Blair Cornelia Waldorf

  Het ging even mis met mijn citaat, haha. Maar klopt, niemand begint een gesprek! En ik merk altijd dat als ik begin, er helemaal niet op wordt gereageerd. Heel irritant, haha
   
 12. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  @Negativ oh zo! Ja dan snap ik je, ik vind het ook wel fijn om een week ofzo te kletsen voordat je meteen gaat afspreken
   
 13. Wat een lieve reactie

  Ik doe trouwens mee met je date winterslaap haha
  Wat minder drama in mijn leven zou wel fijn zijn!
   
  Overjoyced, speakerbox en Vloeistof vinden dit leuk.
 14. Negativ

  Negativ Super ELLEgirl

  @Junebug85

  Haha wat een droeftoeter, echt zo iemand die het lekker vind om eens te gaan zeiken o_O

  Hoe gaat dat eigenlijk op Happn? Is het adress te zien waar je bent e.d? Of is het ongeveer net zoals tinder qua afstanden e.d?
   
 15. speakerbox

  speakerbox Super ELLEgirl

  Yes ik heb ook echt weer succesverhalen:

  - Ik zou bij iemand langs gaan, maar hij appte pas om 23:30 terug dat 'hij in slaap was gevallen en me zo graag had willen zien, maar vroeg op moet, dus langskomen geen zin meer heeft' (joh je meent het). Hij heeft me al eerder laten zitten met kerst, dus boy bye. Graag of niet hoor!
  - Mijn collega crush blijkt nu ineens een vriendin te hebben, terwijl we echt close waren.
  - Ik lig nu in bed, met een warme kruik. Forever alone, al is het wel lekker fluffy en snurkt niet of iets :D

  Bottom line? Koop een fluffy kruik
   
  Pannenkoek, Hans Kazan, Vaasmodel en 7 anderen vinden dit leuk.
 16. the rebel club

  the rebel club Super ELLEgirl

  @speakerbox jaaa love fluffy kruiken!

  ik heb ook weer een stukje succesverhaal haha. ik was gisteren op mijn werk en toen liep ik naar de uitgang om mijn fiets te pakken en toen stond koffietentvent bij de lift en hij ging er net in dus hij zei; 'hey' en ik zei 'hey' en toen stapte hij in de lift en toen stak hij zijn been ertussen zodat de deur niet dicht ging en toen ben ik in de lift gegaan en hebben we even stiekem staan tongen en toen ging ik naar huis. :D
   
  Twonights, "pareltje", S.onrisa en 15 anderen vinden dit leuk.
 17. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  @the rebel club wel grappig dat als iemand succesverhalen post die geen succesverhalen zijn jij "ook" een succesverhaal post dat wél een succesverhaal is
   
 18. the rebel club

  the rebel club Super ELLEgirl

  @Marbella oh fuck dat ging niet zo bewust, had niet helemaal geregistreerd dat de post van speakerbox begon met t woord succesverhaal haha. nu komt 't misschien een beetje lullig over? niet mijn bedoeling in ieder geval!
   
  Marbella vindt dit leuk.
 19. GreyGoose

  GreyGoose Über ELLEgirl

  Een jongen met wie ik heb heeft gevraagd om af te spreken maandagavond. Maar dat vind ik zo'n rare dag om te daten..begin van de week? En ik twijfelde dus ik zei dat ik nog in m'n agenda moest kijken. Hoe zeg ik ineens random, oh maandag kan ik wel? En ik ben beetje onzeker over alles vooral mn uiterlijk en heb dan bijna geen zin omdat het zo stressvol is en ik hem niet eens 100% leuk vind.
   
 20. the rebel club

  the rebel club Super ELLEgirl

  @GreyGoose ja is wel een beetje gek omdat je dan de volgende dag ook moet werken en dus niet echt kan drinken of het laat kan maken of zo, dus ik zou maandag voor een eerste date ook wel maf vinden, maar on the other hand: misschien wil hij gewoon rustig aan beginnen met ergens eventjes wat drinken, niet te lang, niet te kort, gewoon casual? als je hem wel interessant vind en wel met 'm op date zou willen zou ik lekker gaan, als je 't echt liever in t weekend doet dan stel je dat toch voor? :D onzeker zijn hoort erbij!
   

Deel Deze Pagina