1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. Lebrioche

  Lebrioche Über ELLEgirl

  Haha wat een leuke dag @Sjern

  Nou ik ben dus voor even in het buitenland en had al afgesproken met "de dokter" dat we elkaar nog eens zouden zien maar nu nodigde hij mij uit om met hem en zijn vrienden mee uit te gaan en vooraf dan met hem wat te drinken. Maar dat durf ik niet hoor. Dat wordt volgens mij vet ongemakkelijk want zo goed ken ik hem ook niet. Helaas zijn mijn "uitgaans"vriendinnen niet meer in de stad dus die kan ik niet mee vragen.
   
 2. Itsireneforyou

  Itsireneforyou Super ELLEgirl  Wou hem even delen haha
   
 3. Ahavael

  Ahavael Super ELLEgirl

  Ja snap ik, dat is ook spannend! Toen ik vorige week mijn eerste tinderdate ooit had, had ik er van de spanning helemaal geen zin meer in (uiteindelijk was het super gezellig trouwens). Maar zie je de tinder jongen overdag of in de avond? Ik vond het toen in de avond namelijk ook wat relaxter omdat je allebei toch een biertje drinkt.
   
 4. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Tinder jongen in de middag en de ander in de avond(we gaan uit eten). Ik ben niet zenuwachtig voor de Tinder jongen hoor! Heb al zo veel Tinder dates gehad. Alleen hij heeft maar 1 foto en een beetje een strenge uitstraling, dus ik vraag mij af of ik mijn tijd niet verspil daaraan. Ook omdat ik die jongen van in de avond heel leuk vind. Maar wat als die jongen mij juist niet leuk vind? En die Tinder jongen in het echt wel leuk blijkt te zijn? Nou ik zie het wel.
   
 5. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Tinder jongen in de middag en de ander in de avond(we gaan uit eten). Ik ben niet zenuwachtig voor de Tinder jongen hoor! Heb al zo veel Tinder dates gehad. Alleen hij heeft maar 1 foto en een beetje een strenge uitstraling, dus ik vraag mij af of ik mijn tijd niet verspil daaraan. Ook omdat ik die jongen van in de avond heel leuk vind. Maar wat als die jongen mij juist niet leuk vind? En die Tinder jongen in het echt wel leuk blijkt te zijn? Nou ik zie het wel.
   
  Ahavael vindt dit leuk.
 6. Ahavael

  Ahavael Super ELLEgirl

  @Sjern Je ziet het wel inderdaad! En als die tinder jongen niks is, dan weet je dat ook direct :). En als hij heel leuk blijkt te zijn, dan is dat alleen maar mooi meegenomen! En wat betreft de jongen van oud en nieuw: gewoon genieten van het feit dat jullie nu een date hebben. Of hij je wel of niet leuk vindt, daar heb je toch geen invloed op helaas. Was dit de jongen met wie je ook hebt geslapen of met wie je alleen gezoend hebt? Sorry voor de hoeveelheid aan vragen haha! Anyway: gewoon genieten van de mannelijke aandacht morgen :D
   
 7. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  @Lebrioche Haha jeetje, zou ik ook niet doen denk ik!
   
 8. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Ja, je hebt gelijk! Ja ik heb ook al geslapen met deze jongen(en hoop dat het nog een keer gebeurd:p)!
   
  Ahavael vindt dit leuk.
 9. Arabella.

  Arabella. Super ELLEgirl

  Ik ben er nu een week mee bezig. Ik heb ook al een paar van die rare vogels gehad, ja xD Online dan. Ook van die mensen waar ik nooit mee af zou spreken. Met een ander heb ik het vooral schrijven en het zoeken van een uitgever gehad en met nummer 2 vooral over muziek, maar nu ook wel over wat serieuzere dingen. Ik vind 't wel lastig om meer dan twee mensen tegelijk aandacht te geven op de een of andere manier.

  Ik heb wel wat online date-ervaring, want ik ken mijn 2 exen allebei via een forum, haha. De eerste keer was dat bij allebei best raar, maar dat heeft uiteindelijk relaties van 4 maanden en 5.5 jaar opgeleverd. Mijn laatste ex was bij die ontmoeting trouwens ook mega nerveus. Ergens best schattig, vond ik.
   
 10. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Doet tinder bij jullie ook zo irritant? Mijn telefoon sluit steeds de app meteen weer als ik hem open.
   
 11. Lebrioche

  Lebrioche Über ELLEgirl

  Haha nee ik vond dat te heftig. We gaan nu morgen wijn drinken :cool:.
   
  Tante Pollewop vindt dit leuk.
 12. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  @ellegirltalk ik geloof dat je telefoon dan te weinig geheugen heeft. Dat is iig zo bij iPhone. Maar ik heb de laatste tijd ook wel veel last van bugs.
   
 13. lorker

  lorker Super ELLEgirl

  Ja! Dat herken ik helemaal, kan om 1 of andere manier maar met 1 tegelijk wat "intensiever" chatten. Als ik leuke gesprekken heb met iemand dan laat ik de rest links liggen.
   
 14. Hoe was het met de tinder date?
   
 15. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  Ik heb vanavond voor de tweede keer in mijn leven een date met iemand die ik in de kroeg heb ontmoet. De eerste keer heeft dat goed uitgepakt (kreeg relatie met die man), dus ik ben benieuwd. Weer eens wat anders dan al die Tinder-dates.
   
  armadillo vindt dit leuk.
 16. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  @Revelry veel plezier!! Maar hoe is het met die kerel waarmee je een date-marathon had? :p

  Ik heb een tindermatch met iemand waarmee ik biologie had op de middelbare school. Maar toen nooit echt gepraat maar nu is het best een leuke gesprek
   
 17. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  @Vloeistof ja lang verhaal kort: ik vroeg of hij het leuk vond om nog een keer af te spreken en hij nam dat echt mega zwaar op en begon te zeveren over een relatie en dat hij niet weet of het de perfecte match is enzo. Terwijl ik dacht: dude, relax, ik vraag enkel of je me nog een keer wil zien. Jij vond het leuk, ik vond het leuk, dan zien we vanzelf wel hoe of wat toch? Maar het komt er op neer, hij weet het niet. Want hij wilde dan weer wel contact want hij vindt me hartstikke leuk en we hebben een band enzo. Ik snap er geen bal van want hij is zo tegenstrijdig als wat, maar heb hem gezegd: volgens mij maak je het veel te moeilijk allemaal terwijl het eigenlijk zo makkelijk is? Dus ik zie wel of hij me appt maar ik geloof er niet echt meer in. Wel vreemd overigens, gezien zijn gedrag dat weekend, maar ja.
   
 18. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  @Revelry hm dat is inderdaad heel apart! Waarschijnlijk weet hij zelf gewoon niet helemaal wat hij wilt. Maar inderdaad zou het gewoon van hem af laten komen maar ondertussen niet op hem gaan wachten, dag!
   
 19. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @Sjern hoe waren je beide dates? En liep de eerste date niet uit zodat je in tijdnood kwam voor de volgende? :p

  @Revelry leuk have fun! Is er al gekust? :p
   
 20. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  @Vloeistof nee precies, dan ga ik liever op date met iemand die me wel graag een tweede keer wil zien. (Eerste keer kroeg). Ben wel echt zenuwachtig, haha. Het is echt een knappe man maar niet zo eentje die zich daar mega van bewust is. Hij is geen rokkenjager en verlegen en dat vind ik zo cute. Hij sprak in de kroeg ook met mijn vriendin eerst en ik met zijn vriend en toen had ie blijkbaar aan haar gevraagd: ja, denk je echt dat ze met me zou willen praten? Hahaha, smelt ik nu al van.

  @ellegirltalk nee, (nog) niet! Hij zei net wel: spannend! Dus ik zo: nou ik bijt niet hoor. Zegt hij zo: mooi, ik ben gerustgesteld. Zacht bijten vind ik overigens niet erg hoor.
  Hahaha, lekker flirty.
   

Deel Deze Pagina