1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. Salvador.

  Salvador. Über ELLEgirl

  @San Junipero ja tuurlijk, zo begreep ik het ook, maar welke jongen gaat daar nu niet op willen ingaan? Doordrammen nadat je duidelijk maakt dat je het er niet meer over wilt hebben is niet oké, maar ik snap het wel.
   
 2. Loix

  Loix Super ELLEgirl

  Als je je tinderdate afzegt sleep ik je er hoogstpersoonlijk heen.
  Dat wordt heel lastig maar misschien helpt dit en durf je nu niet af te zeggen.
   
  wasabii, Tante Pollewop en San Junipero vinden dit leuk.
 3. Loix

  Loix Super ELLEgirl

  Als je je tinderdate afzegt sleep ik je er hoogstpersoonlijk heen.
  Dat wordt heel lastig maar misschien helpt dit en durf je nu niet af te zeggen.
   
 4. San Junipero

  San Junipero Über ELLEgirl

  @Loix Haha thanks ik hou je eraan!

  Klinkt wel alsof jullie een hele leuke date hadden maar kut hé dat overanalyseren achteraf en die beren op de weg zien. Heeft hij iets laten blijken voor een volgende date?
   
 5. Loix

  Loix Super ELLEgirl

  Nou tijdens de date dus wel, hadden we het ook wel over oh dat is voor de volgende keer blabla of maakten we grapjes over een heel slecht festival: "oh dan ga ik wel met jou mee". Alleen nu hoor ik dus niet echt iets (op een droge reactie op iets wat ik zei na haha). Dus nu ga ik inderdaad lekker overanalyseren: heb ik iets verkeerd gezegd? Zat er iets op mijn gezicht? Stonk ik? Ben ik te dik? Vond hij me te druk? Vond hij het stom dat ik bier dronk? Etc. hahaha jezus zo vermoeiend dit.
   
 6. Dolfijnhond

  Dolfijnhond Super ELLEgirl

  @Salvador. Misschien ben ik dan naïef hoor maar ik ben hem toch niets verschuldigd. Ik vertelde het omdat ik het leuk vond om te delen zonder bijbedoelingen. Vind ook dat dat moet kunnen eerlijk gezegd. Zonder dat daar dan consquenties aan moeten hangen. Als hij nou een kind was dan begreep ik wel dat hij het niet los kon laten. Maar kom op we zijn volwassen.
   
  Overjoyced en San Junipero vinden dit leuk.
 7. Salvador.

  Salvador. Über ELLEgirl

  @Dolfijnhond nee natuurlijk ben je hem niets verschuldigd, maar ik ben langs de andere kant ook niet verbaasd over zijn reactie.
   
 8. Dolfijnhond

  Dolfijnhond Super ELLEgirl

  He @Loix, probeer gewoon te doen of er niks aan de hand is. Zet je twijfels aan de kant en luister naar je gevoel. Als hij afgeknapt is kom je daar vroeger of later toch achter. Maar probeer voor nu gewoon 'jezelf te zijn' en lekker contact te zoeken!
   
  Loix vindt dit leuk.
 9. Loix

  Loix Super ELLEgirl

  Haha oke ik heb je advies opgevolgd en lijkt niks aan de hand te zijn :D Thanks voor die schop onder mijn kont
   
  Overjoyced, San Junipero en Dolfijnhond vinden dit leuk.
 10. Graham.

  Graham. Über ELLEgirl

  @Loix fijn dat je date leuk was :D ben benieuwd, praten jullie al over een tweede date? Ik heb positieve dateverhalen nodig in mijn leven nu ik zelf niet meer date :p

  @Dolfijnhond ik ben het wel met @Salvador. eens, ik snap zijn reactie wel. Dat betekent echter niet dat je dit moet doen of dat hij erop moet gaan aandringen. Niks doen waar je je onprettig bij voelt, want dat komt terug bij je.
   
  Dolfijnhond en Salvador. vinden dit leuk.
 11. usernameerror

  usernameerror ELLEgirl

  Help! Ik had gister avond een melding dat die jongen, waar ik eerder over schreef dat het zo langzaam liep, een stuk of 5 tinder berichten had gestuurd. Maar nu zijn ze weg! De chat vernieuwt niet ofzo zeg maar.. iemand dit eerder gehad en weet hoe ik dit moet oplossen?:oops:
   
 12. Freya

  Freya Über ELLEgirl

  Heb je al uitgelogd op tinder en weer ingelogd? Anders weet ik het ook niet
   
 13. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Wat leuk! En je gaat niks verpesten hoor! :D
   
  San Junipero vindt dit leuk.
 14. Loix

  Loix Super ELLEgirl

  Kut ik ben echt zo onzeker op het moment :( voel me er echt super naar door en weet niet hoe ik het kan stoppen.
   
 15. Loix

  Loix Super ELLEgirl

  @San Junipero behalve als je afzegt:mad::mad:
   
  Overjoyced en San Junipero vinden dit leuk.
 16. San Junipero

  San Junipero Über ELLEgirl

  Nog niks verpest voorlopig en de date is zelfs verplaatst naar eind volgende week al! Gisteren 7 uur aan een stuk zitten chatten :eek: Normaal duurt het zelfs gemiddeld 7 uur voor ik een appje beantwoord. We geraken maar niet uitgebabbeld. Enige is dat hij maar 1 foto heeft op zijn profiel en die is dan nog van vorig jaar. Ik zou kunnen meer foto's vragen maar dat ga ik niet doen want de vorige date met een tinderkerel heb ik afgezegd toen ik z'n fb profiel met meer foto's had gevonden :oops:

  Loix oh ik dacht dat je gisteren weer wat geruster was nadat je het advies van @Dolfijnhond had opgevolgd. Is er weer wat veranderd? Vervelend dat je je zo voelt nu <3
   
  Overjoyced, Loix en Graham. vinden dit leuk.
 17. MadameMignon

  MadameMignon Über ELLEgirl

  @San Junipero wat leuk om te horen!!!!!!!!!!!!!!!!! hou ons op de hoogte :D
   
  Graham. en San Junipero vinden dit leuk.
 18. Loix

  Loix Super ELLEgirl

  Niet per se. Mijn gedachten gaan met me aan de loop.. Ik analyseer die hele date constant en denk dan ooooh dit had ik niet moeten doen, of dat had ik anders moeten zeggen, heb ik hem wel genoeg uit laten praten want als ik enthousiast ben kan ik nogal door ratelen, etc. Terwijl ik ook wel kan denken van nou hij liet eigenlijk best merken geïnteresseerd te zijn maar waarom heb ik dan nu het gevoel dat hij afstandelijker is :( ik haat dit intens want nu ben ik dus heel onzeker. Wat ook wel een teken is dat ik hem dus daadwerkelijk wel echt leuk vond (vrij zeldzaam).
   
 19. Loix

  Loix Super ELLEgirl

  Sluit ik me volledig bii aan @San Junipero Alle ins and outs en dirty details:cool:. Ben echt benieuwd.

  Ik denk trouwens steeds dat ik jou op Instagram heb maar volgens mij verwar ik jou met een andere forummer haha.
   
  San Junipero vindt dit leuk.
 20. MadameMignon

  MadameMignon Über ELLEgirl

  Ik zit momenteel in een detox periode (van drank, drugs maar ook mannen) waarin ik met mezelf had afgesproken niet met "nieuwe" mannen af te spreken maar nu heb ik een leuk gesprek op happn en die gast stelt voor om vannacht naar die vallende sterren te kijken... what to do what to do
   
  Indolence en Roderik vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina