1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  @Mata Hari date je mannen die onbereikbaar zijn? (emotioneel of op een andere manier)
   
  Jeg Elsker Dig vindt dit leuk.
 2. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @Mata Hari Mijn ex dacht ook dat ik het uitmaakte omdat ik dacht dat het gras groener was aan de overkant, en misschien was dat ook zo, maar hé we waren niet gelukkig in die relaties. Hadden we dan bij hun moeten blijven terwijl we niet súper blij met ze waren? En hoe zouden die mannen zich daar dan bij voelen?
  Echt hoor, ik ben liever alleen ongelukkig, dan ongelukkig in een relatie. Zo beklemmend. Het moet gewoon goed voelen. Het hoeft niet mijn droomman te zijn, op papier was mijn ex dat, maar het gevoel moet er zijn en als we dat niet tegenkomen, dan loop ik liever zelf tegen een muur op dan dat ik elke keer me gevangen voel in die relatie en het idee heb dat ik iedereen en mezelf inclusief voor de gek houd. Dat houd je niet vol. Of, ja, ik niet.
  En waarom moet je van je vriendinnen de independent single zijn? Zijn zij dat? Wat ze ook zeggen; je mag je voelen hoe je voelt!
   
 3. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Wat als het antwoord hier op is; beide. Er waren mannen die bereikbaar waren, er waren mannen die onbereikbaar waren (want geven je niet wat je nodig had), maar als het niet rustig voelt, wat moet je dan? Doorgaan? Omdat iemand bereikbaar is?
   
 4. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Eerlijk gezegd weet ik het antwoord zelf niet haha :p Maar ik denk altijd, als je door een man afgewezen wordt kun je de schuld bij die man leggen, maar na 10-20 afwijzingen mag je ook best wel afvragen of het (deels) aan je zelf ligt toch?
   
  Jeg Elsker Dig en quantummechanicus vinden dit leuk.
 5. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Kerel met wie het gesprek dood liep vroeg vandaag uit het niks of we een drankje zullen doen. Die dacht vast ook van nu of nooit, tot de boel helemaal stil en awkward is. Dus dat is een date volgende week. Spannenddd. Laatste tinderdate is alweer een maand of 2 geleden geloof ik.
   
  Revelry, Dolfijnhond, Salvador. en 5 anderen vinden dit leuk.
 6. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Hm ja ik ben het niet zo eens met 'de schuld', zoals ook al bleek uit onze discussie in dat bnn first dates topic :p Niet alle mannen zijn eikels, net zoals dat niet alle vrouwen bitches zijn ofzo.
   
 7. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  @slurp wisselend denk ik. Ik ga voor de mannen die ik leuk vind en soms zijn die wel de types die niet terugappen en misschien wat onbereikbaar zijn ja. Maar ook wel mannen die niet zo zijn. Mja kweennie.

  @ellegirltalk ja dat probeer ik mezelf ook voor te houden. Die relatie was gewoon niet de manier waarop ik de rest van mn leven in wilde vullen. Maar soms bekruipt toch dat gevoel van: is het karma dat ik hem destijds pijn heb gedaan en ik het me daarom niet meer lukt? Terwijl ik niet eens in karma geloof! Maar inderdaad wat jij zegt: onterecht aangenomen dat het gras elders groener zou zijn? Tsja, weet het niet.
   
 8. Violet Hill

  Violet Hill Über ELLEgirl

  @Mata Hari Je hebt er geen drol aan maar ik begrijp je. Lig momenteel ook huilend in bed met dezelfde gevoelens die je omschrijft. Ik zou gewoon zo graag weer eens tegen een man aan willen kruipen waar je je geborgen voelt en waar je niet dat continue gezeik mee hebt. Ik verlang zelfs terug naar mijn vorige relatie... Helaas geen bemoedigende woorden voor je, noch verklaringen, maar ik hoop in ieder geval dat je weet dat je niet de enige bent met die gevoelens en het helemaal niet gek is je zo te voelen. Knuffel!
   
  Mata Hari vindt dit leuk.
 9. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  Oh jullie gaan snel haha.

  @slurp ja ik neem mezelf ook onder de loep. Maar vind moeilijk te pinpointen wat het is? Hoe doe je dat.
  Plus, stel dat ik bijv uitvind dat mensen iets aan mijn karakter niet leuk vinden. Moet ik dat dan aanpassen? Enerzijds vergroot dat mn kansen dat het misschien een keer goed gaat. Anderzijds verloochen je dan jezelf?

  @Violet Hill rot dat jij het ook hebt :( en herken je gevoelens helemaal!
   
 10. Solee

  Solee Super ELLEgirl

  Ik zou 'Bye Felicia' terugsmsen
   
  Peach Goddess, Overjoyced, Graham. en 2 anderen vinden dit leuk.
 11. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Ik heb dus al ruim meer dan 20 dates gehad en nooit is het meer geworden, maar ik heb totaal niet het idee dat het aan mij ligt. Of nouja, de connectie was gewoon steeds niet diep genoeg? Natuurlijk zijn er bepaalde eigenschappen, zoals mannen weg duwen, die je wel echt zelf in de hand hebt, maar uiteindelijk is het ook gewoon geluk? Ik ken genoeg mensen die ik véél minder leuk vind dan ik en die hebben ook gewoon een vriend.
   
 12. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @TheOne Iemand heeft ooit tegen mij gezegd 'Jij hebt geen filter geloof ik he?' :') Maar ik vrees dat dat is hoe ik ben. Ik deel nogal veel, en ook veel onzin. Kan er ook niet echt iets aan doen ofzo, dan verander ik mijn hele zijn. Tegenover dates schaam ik me dan niet zo, omdat dat het hele plaatje is en als ze mij daardoor niet leuk vinden dan is dat zo. Maar ik schaam me wel vaak na andere sociale interacties omdat ik dan een beter beeld van mezelf had willen hooghouden wat mislukt is.
  Zou je er iets aan willen doen, of wat je er zelf van dat je zoveel praat?
  Mensen die me kennen laten me trouwens vaak ook gewoon lullen, vaak praat ik ook deels tegen mezelf in plaats van de ander, maar die ander heeft even tijd nodig om daar aan te wennen. Misschien is dat ook bij jou zo?
  En trouwens; als hij je heel vervelend had gevonden (ik weet nog steeds niet het hele verhaal :p) dan had hij dat toch vast wel gezegd?
   
 13. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Goed punt :p "de oorzaak", dan :p
   
  Jeg Elsker Dig vindt dit leuk.
 14. Graham.

  Graham. Über ELLEgirl

  Haha dit is net alsof je mij beschrijft :p
   
  ellegirltalk vindt dit leuk.
 15. Graham.

  Graham. Über ELLEgirl

  Hahaha en dan krijg ik terug: who's Felicia???
   
  Lizz89, sofetch, Overjoyced en 2 anderen vinden dit leuk.
 16. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Aan de andere kant krijg ik ook te horen dat mensen geen hoogte van me kunnen krijgen, wat ik nooit snap maarja :p Hoor jij dat ook?
  Misschien trouwens omdat ik wel veel onzin lul, maar wat ik echt wil/voel uit ik niet zo snel, dat komt pas veel later en dan is het ook meteen een explosie hehe, ik mag wel eens leren doseren.
   
 17. Graham.

  Graham. Über ELLEgirl

  Hahah ja dat hoor ik ook, en dat ik veel gemixte signalen afgeef en het nooit helemaal duidelijk wordt wat ik nu precies wil. Ik vind juist dat dat super duidelijk is, maar wat ik wil verandert ook steeds. Ben niet echt consistent en snel verveeld.

  Mannen vinden me daardoor doorgaans interessant, omdat ik zo makkelijk contact leg, maar sommigen vinden het irritant dat ik zo veel praat en vooral dat er zoveel onzin uit komt (Zwitserland. Anderen (mijn ex en z'n bff) vinden het wel grappig en zeggen gewoon dat ik m'n muil moet houden als het te erg wordt. Ik heb gewoon de neiging om alles wat ik waarneem te verhalen in woorden en ik blurt het vaak ook gewoon uit zonder na te denken.
   
 18. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  @Mata Hari ik herken dat gevoel nog steeds heel goed, ik heb dat gevoel ook heel lang gehad. Maar je kunt ook een single independent woman zijn, die ook gewoon samen is met iemand. En wil knuffelen en zich geborgen en geliefd wil voelen. Als je dat wil, betekent echt niet dat je afhankelijk bent ofzo. Totale bullshit, vind ik dat. Ok hier heb je op het moment verder misschien weinig aan, maar een hele dikke knuffel!
   
  Mata Hari, armadillo en Solee vinden dit leuk.
 19. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Deze figuren tref ik tijdens het uitgaan en ik knap er zó hard op af.
   
  Fukaeri, Solee en Jeg Elsker Dig vinden dit leuk.
 20. sofetch

  sofetch Über ELLEgirl

  Haha jezus ik zou eigenlijk nu een date hebben met die katman, maar hij is zo vaag. Hij ging eerst eten met vrienden dus we hadden voor daarna afgesproken, prima. Stuurde hij rond 21u ineens dat ie morgen last minute op vakantie gaat en rond 6 uur 's ochtends weg moet... dus ik zei van jo dat is wel echt vroeg. Stuurt hij een uur geleden "nou en + fuckboyemoji".

  Nou en?! Dude ik ga echt niet nu nog een half uur fietsen om na 5 uur 'slaap' weer terug naar huis te gaan haha. Ik heb gezegd dat hij welkom is in mijn bed maar nu zegt hij "Kom hierheen" en "ik kom morgenochtend in de knoei met tijd als ik dan nog bij jou ben". Ehh dan niet he, ook die gebiedende wijs gebruiken bah.

  Misschien slaapt hij nooit ofzo dat hij überhaupt denkt dat ik nu nog naar hem toe zou komen? Het fascineert me ergens helaas ook wel weer haha.
   
  the rebel club vindt dit leuk.
 21. little numbers

  little numbers Über ELLEgirl

  Wat is de fuckboy emoji? Is dat een ding?
   
  Finko, Revelry, Chriss! en 2 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina