1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het leed dat daten heet

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Tchaikovsky, 9 feb 2016.

 1. arcobaleno.

  arcobaleno. Super ELLEgirl

  @Vloeistof Dat is wel lang genoeg voor wat meer duidelijkheid ja! Bij ons is het wel duidelijk dat we exclusief daten enzo dus op sich zou ik het niet heel gek vinden om het 'officieel' te maken. Ja inderdaad, ouders en kerst e.d. zijn wel van die dingen, nu kan je dat nog een beetje in het midden laten. Maar duidelijkheid kan ook wat waard zijn!

  Oh en ik zie 'm morgen en vrijdag de 13e vind ik geen leuke datum hahahaha dus ik ben echt geneigd om dan nee te zeggen. Niet dat ik dat zou doen op moment supreme maar oké.
   
 2. Graham.

  Graham. Über ELLEgirl

  Ja dat laatste wat je zegt is waarschijnlijk zo. Mijn hele in-crowd bestaat uit snowboarders en ik werk met snowboarders en die zijn vaak wel heeeeeel laid-back en chill en komt allemaal wel. Ik ben meestal een beetje de lijm die alles samen houdt :p hij heeft al wel 8x gesmst dat hij het goed wil maken en blabla en mijn beste vriend vindt dat ik het nog een kans moet geven, maar weet niet of ik daar zin in heb.

  Ik pas eigenlijk zo niet in dat leven maar toch leef ik het :oops:
   
  Tante Pollewop vindt dit leuk.
 3. Botella

  Botella Super ELLEgirl

  @Vloeistof nee dat heb ik toen niet aan hem gevraagd omdat ik dat gesprek niet wilde voeren. Hallo ontwijkende persoonlijkheid. Voor mij is een stempel erop plakken wel 'een ding'. Ik had voor mezelf echt bedacht dat ik na mijn lange relatie een tijd vrijgezel zou blijven en van die tijd zou genieten. Van die gedachte naar me aan iemand vinden is wel even een proces.
   
 4. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  Ik lig lekker te huilen en zwelgen in bed en te wentelen in zelfmedelijden.
  Ik ben in dit afgelopen jaar al zo vaak afgewezen. En weet dat mijn tijd nog wel komt, en dat ik beter verdien, en alle mannen zijn eikels en alle andere clichés. Maar is dat allemaal wel zo?
  Ik heb zo ontzettend veel behoefte aan genegenheid. Verliefd zijn. Aan een vast iets. Maar ik kom niet eens voorbij de 3e date (nu niet eens voorbij de 1e).
  En dit kan ik niet tegen vriendinnen zeggen want ik moet zogenaamd de independent single woman zijn. Maar dat ben ik gewoon niet. Plus ik heb toekomstvisioenen dat ik maar alleen en alleen blijf en dat ik uiteindelijk maar settle bij een man die ik maar mwa vind. Om niet alleen te zijn. En dat is dan mijn leven. Mijn ex-vriend (die nu wél een gelukkige relatie heeft) lacht zich dood.

  Ik voel me even heel erg zielig :(
  En ik raak heel erg geïrriteerd van alle personen in mijn directe omgeving voor wie alles wel gladjes verloopt :mad: ben even aan het misgunnen.
   
  Overjoyced vindt dit leuk.
 5. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  @Mata Hari date je mannen die onbereikbaar zijn? (emotioneel of op een andere manier)
   
  Jeg Elsker Dig vindt dit leuk.
 6. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @Mata Hari Mijn ex dacht ook dat ik het uitmaakte omdat ik dacht dat het gras groener was aan de overkant, en misschien was dat ook zo, maar hé we waren niet gelukkig in die relaties. Hadden we dan bij hun moeten blijven terwijl we niet súper blij met ze waren? En hoe zouden die mannen zich daar dan bij voelen?
  Echt hoor, ik ben liever alleen ongelukkig, dan ongelukkig in een relatie. Zo beklemmend. Het moet gewoon goed voelen. Het hoeft niet mijn droomman te zijn, op papier was mijn ex dat, maar het gevoel moet er zijn en als we dat niet tegenkomen, dan loop ik liever zelf tegen een muur op dan dat ik elke keer me gevangen voel in die relatie en het idee heb dat ik iedereen en mezelf inclusief voor de gek houd. Dat houd je niet vol. Of, ja, ik niet.
  En waarom moet je van je vriendinnen de independent single zijn? Zijn zij dat? Wat ze ook zeggen; je mag je voelen hoe je voelt!
   
 7. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Wat als het antwoord hier op is; beide. Er waren mannen die bereikbaar waren, er waren mannen die onbereikbaar waren (want geven je niet wat je nodig had), maar als het niet rustig voelt, wat moet je dan? Doorgaan? Omdat iemand bereikbaar is?
   
 8. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Eerlijk gezegd weet ik het antwoord zelf niet haha :p Maar ik denk altijd, als je door een man afgewezen wordt kun je de schuld bij die man leggen, maar na 10-20 afwijzingen mag je ook best wel afvragen of het (deels) aan je zelf ligt toch?
   
  Jeg Elsker Dig en quantummechanicus vinden dit leuk.
 9. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Kerel met wie het gesprek dood liep vroeg vandaag uit het niks of we een drankje zullen doen. Die dacht vast ook van nu of nooit, tot de boel helemaal stil en awkward is. Dus dat is een date volgende week. Spannenddd. Laatste tinderdate is alweer een maand of 2 geleden geloof ik.
   
  Revelry, Dolfijnhond, Salvador. en 5 anderen vinden dit leuk.
 10. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Hm ja ik ben het niet zo eens met 'de schuld', zoals ook al bleek uit onze discussie in dat bnn first dates topic :p Niet alle mannen zijn eikels, net zoals dat niet alle vrouwen bitches zijn ofzo.
   
 11. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  @slurp wisselend denk ik. Ik ga voor de mannen die ik leuk vind en soms zijn die wel de types die niet terugappen en misschien wat onbereikbaar zijn ja. Maar ook wel mannen die niet zo zijn. Mja kweennie.

  @ellegirltalk ja dat probeer ik mezelf ook voor te houden. Die relatie was gewoon niet de manier waarop ik de rest van mn leven in wilde vullen. Maar soms bekruipt toch dat gevoel van: is het karma dat ik hem destijds pijn heb gedaan en ik het me daarom niet meer lukt? Terwijl ik niet eens in karma geloof! Maar inderdaad wat jij zegt: onterecht aangenomen dat het gras elders groener zou zijn? Tsja, weet het niet.
   
 12. Violet Hill

  Violet Hill Über ELLEgirl

  @Mata Hari Je hebt er geen drol aan maar ik begrijp je. Lig momenteel ook huilend in bed met dezelfde gevoelens die je omschrijft. Ik zou gewoon zo graag weer eens tegen een man aan willen kruipen waar je je geborgen voelt en waar je niet dat continue gezeik mee hebt. Ik verlang zelfs terug naar mijn vorige relatie... Helaas geen bemoedigende woorden voor je, noch verklaringen, maar ik hoop in ieder geval dat je weet dat je niet de enige bent met die gevoelens en het helemaal niet gek is je zo te voelen. Knuffel!
   
  Mata Hari vindt dit leuk.
 13. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  Oh jullie gaan snel haha.

  @slurp ja ik neem mezelf ook onder de loep. Maar vind moeilijk te pinpointen wat het is? Hoe doe je dat.
  Plus, stel dat ik bijv uitvind dat mensen iets aan mijn karakter niet leuk vinden. Moet ik dat dan aanpassen? Enerzijds vergroot dat mn kansen dat het misschien een keer goed gaat. Anderzijds verloochen je dan jezelf?

  @Violet Hill rot dat jij het ook hebt :( en herken je gevoelens helemaal!
   
 14. Solee

  Solee Super ELLEgirl

  Ik zou 'Bye Felicia' terugsmsen
   
  Peach Goddess, Overjoyced, Graham. en 2 anderen vinden dit leuk.
 15. Sjern

  Sjern Über ELLEgirl

  Ik heb dus al ruim meer dan 20 dates gehad en nooit is het meer geworden, maar ik heb totaal niet het idee dat het aan mij ligt. Of nouja, de connectie was gewoon steeds niet diep genoeg? Natuurlijk zijn er bepaalde eigenschappen, zoals mannen weg duwen, die je wel echt zelf in de hand hebt, maar uiteindelijk is het ook gewoon geluk? Ik ken genoeg mensen die ik véél minder leuk vind dan ik en die hebben ook gewoon een vriend.
   
 16. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @TheOne Iemand heeft ooit tegen mij gezegd 'Jij hebt geen filter geloof ik he?' :') Maar ik vrees dat dat is hoe ik ben. Ik deel nogal veel, en ook veel onzin. Kan er ook niet echt iets aan doen ofzo, dan verander ik mijn hele zijn. Tegenover dates schaam ik me dan niet zo, omdat dat het hele plaatje is en als ze mij daardoor niet leuk vinden dan is dat zo. Maar ik schaam me wel vaak na andere sociale interacties omdat ik dan een beter beeld van mezelf had willen hooghouden wat mislukt is.
  Zou je er iets aan willen doen, of wat je er zelf van dat je zoveel praat?
  Mensen die me kennen laten me trouwens vaak ook gewoon lullen, vaak praat ik ook deels tegen mezelf in plaats van de ander, maar die ander heeft even tijd nodig om daar aan te wennen. Misschien is dat ook bij jou zo?
  En trouwens; als hij je heel vervelend had gevonden (ik weet nog steeds niet het hele verhaal :p) dan had hij dat toch vast wel gezegd?
   
 17. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Goed punt :p "de oorzaak", dan :p
   
  Jeg Elsker Dig vindt dit leuk.
 18. Graham.

  Graham. Über ELLEgirl

  Haha dit is net alsof je mij beschrijft :p
   
  ellegirltalk vindt dit leuk.
 19. Graham.

  Graham. Über ELLEgirl

  Hahaha en dan krijg ik terug: who's Felicia???
   
  Lizz89, sofetch, Overjoyced en 2 anderen vinden dit leuk.
 20. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Aan de andere kant krijg ik ook te horen dat mensen geen hoogte van me kunnen krijgen, wat ik nooit snap maarja :p Hoor jij dat ook?
  Misschien trouwens omdat ik wel veel onzin lul, maar wat ik echt wil/voel uit ik niet zo snel, dat komt pas veel later en dan is het ook meteen een explosie hehe, ik mag wel eens leren doseren.
   
 21. Graham.

  Graham. Über ELLEgirl

  Hahah ja dat hoor ik ook, en dat ik veel gemixte signalen afgeef en het nooit helemaal duidelijk wordt wat ik nu precies wil. Ik vind juist dat dat super duidelijk is, maar wat ik wil verandert ook steeds. Ben niet echt consistent en snel verveeld.

  Mannen vinden me daardoor doorgaans interessant, omdat ik zo makkelijk contact leg, maar sommigen vinden het irritant dat ik zo veel praat en vooral dat er zoveel onzin uit komt (Zwitserland. Anderen (mijn ex en z'n bff) vinden het wel grappig en zeggen gewoon dat ik m'n muil moet houden als het te erg wordt. Ik heb gewoon de neiging om alles wat ik waarneem te verhalen in woorden en ik blurt het vaak ook gewoon uit zonder na te denken.
   

Deel Deze Pagina