1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. Maruti

  Maruti Über ELLEgirl

  Oeh wie?
   
 2. Superbluesub

  Superbluesub Über ELLEgirl

  Je kunt gewoon een kaartje kopen. Ik krijg elk jaar ongeveer 30 gratis kaarten (via verschillende kanalen) ook dus als je iemand kent kun je vast zon kaartje regelen
   
 3. strudeltje

  strudeltje Über ELLEgirl

  Geen bekend persoon gelukkig :p
   
 4. vuilnisglitter

  vuilnisglitter Super ELLEgirl

  Nou die gast waar ik donderdagnacht dus over had gedroomd gezien vandaag en het was een hele koude kermis. Ik kan met alle mannen die op onze biomarkt rondlopen en werken flirten en grapjes maken maar hij is echt cold as ice. Voelde me echt een puber joh, ik ging hem de hele tijd checken :oops::oops::oops:
   
 5. Jilllvd

  Jilllvd Über ELLEgirl

  Ik ben echt mega verkouden (er is al een hele keukenrol doorheen gegaan aan snot) en voel me echt een beetje meh, ook nu mijn vriend naar een feestje is vanavond en ik alleen thuis ben en dan denk ik telkens aan het feit dat het maandag een jaar geleden is dat mijn zus is overleden en we vorig jaar in zulke onzekerheid zaten en het zo heftig was. Ik durf het niet eens aan te kaarten op mijn vlog omdat ik dan waarschijnlijk weer te horen krijg dat ik altijd 'ziek/zwak/misselijk' ben. Weet ook niet wat ik op die momenten erger haat, die vooroordelen of mijn eigen onzekerheid. Snap best dat mensen snel oordelen over het feit dat youtubers vaak ziek zijn/iets hebben maar denk dat de helft vergeet dat wanneer wij een dagje op de bank chillen wij dat alleen maar doen omdat we dat kunnen doen, dat neemt niet weg dat als ik voor een baas had gewerkt dat ik mezelf dan ook had ziek gemeld (nee dus).

  Oké en na dit zeik berichtje ga ik mezelf wel een schop onder mijn kont geven want het is mijn vlog en ik vind het juist belangrijk om dicht bij mezelf te blijven dus als ik dat kwijt wil in de vlog moet ik dat ook gewoon doen.
   
  Madam Pastoor, Alane, le.freak en 7 anderen vinden dit leuk.
 6. Roxalicious

  Roxalicious ELLEgirl

  Ik hou er echt niet van om met iemand in hetzelfde bed te slapen. Als een vriendin blijft logeren na het uitgaan ofzo vind ik dat altijd een beetje jammer alleen om die reden (heb een tweepersoonsbed, dus ik kan haar moeilijk naar de bank sturen :p). Met scharrels zorg ik ook altijd dat ik naar zijn huis ga zodat ik op een gegeven moment weer lekker naar huis kan, ik ga echt nog liever midden in de nacht naar huis dan dat ik daar blijf slapen haha.

  Maar nu is mijn echte biecht dus dat ik er nu al tegenop zie om ooit te gaan samenwonen/trouwen en gewoon elke nacht met iemand in bed te moeten liggen voor de rest van mijn leven (als het goed is). Ik snap echt niet hoe ik dat ooit vol ga houden, en hoe andere mensen dat doen. Maar gelukkig heb ik nog even om daarover na te denken want ik heb niet eens een vriend :p
   
  Perfume, chan, keekie en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 7. Ladylipstick

  Ladylipstick Super ELLEgirl

  Sterkte. Misschien toch een beetje afleiding zoeken deze week? Lijkt me niet fijn om op dit soort moment alleen te zijn. Al moet ik zeggen dat als ik niet lekker in m'n vel zit ik ook liever alleen ben.
   
  Jilllvd vindt dit leuk.
 8. Huismus

  Huismus Über ELLEgirl

  Mijn man en ik slapen een deel van de week in aparte slaapkamers. En ons tweepersoonsbed heeft twee matrassen en twee dekens. Zo is het wel te doen.
  Maar ik slaap alleen het fijnst en het best.
  Er valt dus vast wel wat te regelen met je toekomstige partner.
   
  Roxalicious en Flamoes vinden dit leuk.
 9. Flamoes

  Flamoes Über ELLEgirl

  Twee tweepersoonsdekens hier!
  Als je dat nog te ver gaat kun je ook in aparte bedden of zelfs kamers slapen. Er zijn stellen die dat doen. Misschien wat ongewoon maar je moet lekker doen waar je je prettig bij voelt toch.

  Oh zie nu de reactie van @Huismus pas. Zie je!
   
  Huismus en Roxalicious vinden dit leuk.
 10. Brrr

  Brrr Super ELLEgirl

  Ik heb het helaas juist andersom :p
   
  Amphitrite., Twonights, MaFlodder en 7 anderen vinden dit leuk.
 11. 9000

  9000 Über ELLEgirl

  Daarom zou ik echt graag hebben dat ze me eens namaken uit was ofzo, dan kan ik écht eens zien hoe ik eruit zie in 3D @Berries
   
  noboundaries, Daelyss, Eva-Lina en 4 anderen vinden dit leuk.
 12. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Nu ik toch bezig ben over m'n exwerk... :p ik hoorde dat op dinsdag een collega moest openen en toen had er schijnbaar iemand vol over de voordeur overgegeven en toen kon ze dat gaan schoonmaken hahahahahha ik haat dat mens echt dus ik vind dit heerlijk.
   
 13. skywithdiamonds

  skywithdiamonds Über ELLEgirl

  Ik dacht dat de gevolgen niet zo gigantisch zouden zijn nu Trump president is :oops:.
  Ik was wel tegen natuurlijk maar ik dacht dat die vooral hard riep maar zijn geplande acties gewoonweg onmogelijk waren, boy was i wrong..
   
  Mæy, Cosima, Flamoes en 5 anderen vinden dit leuk.
 14. fashion nerd

  fashion nerd Über ELLEgirl

  Like voor de herkenbaarheid!
   
  Cosima vindt dit leuk.
 15. Geheugenvaneengoudvis

  Geheugenvaneengoudvis Super ELLEgirl

  Rot dit gevoel:( Heel veel sterkte, je broer woont toch in hetzelfde appartementencomplex? Kan je daar dan niet overnachten? Ik ben erg slecht in alleen zijn en heb altijd mensen die bij mij willen overnachten of waar ik kan overnachten als ik echt even niet alleen wil zijn.(@Egel ) Misschien kan jij zoiets ook afspreken?

  Het voelt altijd vet kinderachtig om toe te geven, maar ik heb dan een zoveel betere nachtrust. Mocht je hier verder over praten mag je altijd pm'en.
   
  Jilllvd vindt dit leuk.
 16. Geheugenvaneengoudvis

  Geheugenvaneengoudvis Super ELLEgirl

  Dit was mijn tienerdroom:p denk wel van iedereen:D
   
  strudeltje en Egel vinden dit leuk.
 17. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  Ligt er maandag ook iets van jou? :D
   
  Umoya en Sax vinden dit leuk.
 18. diamonds

  diamonds Über ELLEgirl

  Gisteravond hadden mijn moeder en ik zoveel zin om ongezond te eten dat we naar de supermarkt gingen en 4 Ben en Jerry potten kochten en ook nog zakken chips, soesjes, chocolade repen en popcorn, gewoon alleen voor ons.

  Maar aan de kassa dacht ik goh dit kan echt niet en toen het onze beurt was zag ik mijn moeder ook lichtelijk beschaamd kijken dus verzon ik ter plekke: Goh ik hoop dat dit wel genoeg is voor movie night want we zijn wel met z'n 5en.. En ze keek me even heel vreemd aan en zei toen: denk het wel hoor want Chantal en Nicole eten nooit zo heel veel toch? (We kennen helemaal geen Chantal en Nicole) Verder nog wat erover gepraat en toen op het laatst wenste de kassajongen ons veel plezier met de filmavond maar we hebben dus bijna alles alleen opgegeten daarna, heerlijk :oops::D
   
  Froukje., nurse, Pinda en 121 anderen vinden dit leuk.
 19. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Haha nehh, de voordeur van de winkel zit in een steegje waar ook veel studenten door lopen dus dat wordt vast wel geregeld :D
   
  Tante Pollewop vindt dit leuk.
 20. Nescio

  Nescio Über ELLEgirl

  Haha goed geïmproviseerd van jullie beiden @diamonds
   
  diamonds vindt dit leuk.
 21. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  Mijn werk is best wel competitief. Een hele goede vriendin van me doet dit werk ook en is super goed. Ik vergelijk mezelf niet eens met haar (en anderen zeggen ook dat dat gewoon geen nut heeft, ze staat zo ver boven de rest). Maar nu heb ik twee hele gave kansen gevonden, die voor haar ook relevant en interessant zouden zijn denk ik, maar ik ga het denk ik niet tegen haar zeggen omdat als zij ook meedoet mijn kansen zoveel kleiner worden. Echt heel kinderachtig.
   
  Overjoyced en Twonights vinden dit leuk.
 22. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Oeps verkeerde topic
   
  Laatst bewerkt: 29 jan 2017
  Bathwater, Thewolves. en Egel vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina