1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  Ja, dat is er natuurlijk zeker. De reden(en) wil ik liever niet te diep op ingaan als je dat niet erg vindt, maar laat ik zeggen dat onze toekomstbeelden gewoon niet meer bij elkaar pasten (vond ik). We wil(l)(d)en andere dingen uit het leven? (En nog wat dingen.) Maar dat vergeet ik in mijn verdriet voor het gemak even haha... ik kreeg n.b. wél bloemen (soms) :oops::(

  en ik ben bang dat er niemand is die beter bij me past, die óók op die punten bij mij past én op alle andere, en die ook nog eens mij wil.
   
 2. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Ach ja mijn ex was ook een lieverd (zonder bloemen hehe) maar als het het niet is, dan is het het niet. En ik ben er ook wel eens bang voor maar we kunnen niet in de toekomst kijken dus ik probeer me er niet door te laten leiden.
   
 3. Carel

  Carel Über ELLEgirl

  Haha dit hebben wij ook een keer gedaan. Ik had toen ook veel matches en hij bijna niet terwijl hij veel knapper is dan ik (irl veel sjans ook). Hij vond het wel goed voor mn ego.:D
   
  LizzyBennet vindt dit leuk.
 4. Thewolves.

  Thewolves. Über ELLEgirl

  Gisteren voelde ik me zo kut op emotioneel vlak en toen had ik me ook ziek gemeld op werk, maar vandaag ga ik er weer heen en nu zit ik de hele tijd te oefenen wat ik ga zeggen als ze vragen wat ik had oid.
   
 5. wobbly

  wobbly Über ELLEgirl

  Wat rot, hopelijk voel je je iets beter inmiddels!
  Ik zou het gewoon afdoen met een "ja ik was helemaal niet fit!" (Leugentje om je eigen bestwil moet kunnen lijkt me)
  Bij mij vragen veel mensen dan niet door, of ze reageren met "ah ook grieperig zeker? Ja het heerst hoor!"

  Succes iig vandaag :)
   
  Thewolves. en Marbella vinden dit leuk.
 6. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  Ik ben zo'n intens lui persoon. Ik heb nu al twee weken even een soort van (geplande) pauze in m'n studie (volgende week start ik weer). Ik had allerlei productieve plannen met studeren en naar de sportschool, maar eigenlijk kom ik elke dag pas om 11 uur/half 12 m'n bed uit, ga ik de hele middag films kijken en doe ik 's avonds wat met vrienden, en eet ik ondertussen super ongezond.
  Ik had vandaag een studie-gerelateerde afspraak maar die heb ik laten verplaatsen met een smoes omdat ik geen zin had om uit bed te komen, zo erg is het. Voel me er best wel slecht over, maar krijg de knop niet omgezet :(
  Heb de hoop dat als ik vanaf volgende week weer normaal aan de slag ga, het vanzelf weer beter gaat allemaal. En hoop dat ik de motivatie voor m'n studie weer op kan pakken.
   
  Amphitrite., Stekelvarken, le.freak en 2 anderen vinden dit leuk.
 7. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  @le.freak Eh, ik weet even niet waarom ik er door jouw post aan moest denken, maar het is sowieso een interessant boek. Toen ik het vorig jaar las vond ik het niet heel interessant, maar ik denk nog vaak terug aan bepaalde stukken. Het gaat over een kunstenares die een 'psychosexuele' obsessie heeft voor een man, terwijl ze getrouwd is. Google maar eens :)
   
  le.freak vindt dit leuk.
 8. apeiros

  apeiros Super ELLEgirl

  +1 (typend vanuit bed met chocola)
   
  ChampagnePop, Sax, Brrr en 2 anderen vinden dit leuk.
 9. Sugahmama

  Sugahmama Über ELLEgirl

  Ik zit sinds een paar weken op een site waar ik als webcamgirl ben begonnen( gewoon voor de leuk en spanning) en I fucking laf it. Ik leef helemaal op en ben veel zelfverzekerd geworden in deze paar weken.
   
  Egel, PrincessCharming, LadyGodiva en 11 anderen vinden dit leuk.
 10. Mirte!*

  Mirte!* Über ELLEgirl

  Ik vraag me dan altijd af, ben je niet bang dat je een bekende tegenkomt? Of dat ze printscreens ofzo maken?
   
  LadyGodiva vindt dit leuk.
 11. Keaton

  Keaton Rookie ELLEgirl

  Haha wow dit is precies mijn leven. Ik ben blij dat ik volgende week weer gewoon onderwijs heb, want zo'n paar weken vrij werkt echt niet voor mij. Ik heb echt niks gedaan en sta ook veel te laat op steeds en ga dan alleen series kijken en ongezond eten haha. Vanaf volgende week gaan we ons leven beteren!
   
  Amphitrite. en Mata Hari vinden dit leuk.
 12. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Over welk boek gaat dit? Klinkt interessant
   
 13. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  @Twonights I LOVE DICK van Chris Kraus. Het is echt een love it or hate it boek. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, want zoals ik al zei had ik er best wel moeite mee toen ik het vorig jaar las, maar het blijft toch in mijn hoofd zitten. Ik vond vooral het eerste deel heel gaaf en herkenbaar, daarna werd het wat artsy en vaag voor me.
   
  Twonights vindt dit leuk.
 14. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  Yeah, let's do it!
   
 15. le.freak

  le.freak Super ELLEgirl

  Ahh nice! Welke site cam jij? Ik wil het ook weer gaan doen maar ik vind mn vorige site niet zo fijn meer dus ben nu zoekende
   
 16. Sugahmama

  Sugahmama Über ELLEgirl

  Ik kom niet met mn gezicht in beeld, anders zou ik t ook niet doen hoor!
   
 17. Sugahmama

  Sugahmama Über ELLEgirl

  Ik wil je een berichtje sturen maar dat lukt niet. Kun je me een berichtje sturen?
   
 18. Suuzx

  Suuzx Über ELLEgirl

  @Sugahmama Ik ben wel nieuwsgierig: hoe gaat dat te werk? Zit je dan te wachten tot iemand jou oproept of word je ingehuurd voor een aantal uur en moet je dan achter de webcam blijven?
   
 19. Sugahmama

  Sugahmama Über ELLEgirl

  Haha ja ik sta online en dan komen mensen een praatje met me maken hoe het gaat en of ik nog wat spannends beleefd heb( ja natuurlijk, ik vertel wel wat je wil horen :p) of laten zelf leuke dingen zien. Heb wel eens een uur naar iemand gekeken die door het huis op hakken liep. Nou prima, de teller loopt wel door:oops:. Maar heb ook echt na een paar weken een paar vaste klanten en daar heb ik echt leuke gesprekken mee en daar kijk ik ook wel naar uit. De meesten vinden je echt helemaal geweldig( en ik heb echt niet maat 34, gewoon 44). Ik kan inloggen wanneer ik wil en ga weer wanneer ik wil. Ik bepaal dus ook wat ik laat zien, de tegenpartij kan ook een cam aan doen en dan zitten we net als in de msn tijd lekker te cammen:D
   
  GEEZ., le.freak, everything en 6 anderen vinden dit leuk.
 20. Stormpje

  Stormpje Super ELLEgirl

  Ik vind het eigenlijk best erg van mezelf, maar ik veroordeel mijn collega's zo snel als ze ziek zijn. Erger me er ook aan dat sommige mensen zich zo snel ziek melen. Zit je dinsdag nog gezellig met iemand te kletsen, zijn ze de dag erna er ineens niet omdat ze ziek zijn, ik denk dan al heel gauw: ja hoor zal allemaal wel.
   
  Overjoyced, Stervis, Kiddiecat en 4 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina