1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. Paris_ Darling

  Paris_ Darling Super ELLEgirl

  Ik heb een nieuwe collega van 40/50 jaar en ze heeft haar naam op Whatsapp met leestekens zoals @$ geschreven ipv gewone letters. En nu kan ik haar niet meer serieus nemen.
   
  Reflect, noboundaries, Andreya en 17 anderen vinden dit leuk.
 2. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  Nee ook niet.
   
 3. NoShitSherlock

  NoShitSherlock Super ELLEgirl

  Ik haat het om alleen te zijn. Mijn relatie is pas net een tijdje over en ik vind het verschrikkelijk om dat deel (een relatie) niet meer in mijn leven te hebben. Ben echt nog lang niet over mijn ex heen, maar het idee dat ik volgend jaar nog single ben maakt me ergens wel een beetje bang? Een vriendin van mij heeft zo'n leuke relatie en ik zou dat ook zooo graag willen.
   
 4. NoShitSherlock

  NoShitSherlock Super ELLEgirl

  Kan niet bewerken, maar ik bedoel 'het idee dat ik volgend jaar misschien nog wel single ben.' Weet nu natuurlijk nog niet hoe dingen gaan lopen, maar ben veel te ongeduldig.
   
 5. anoniem_account

  anoniem_account Rookie ELLEgirl

  Ik heb even een nieuw account aangemaakt omdat ik niet wil dat mensen mij herkennen;).

  Ik ben al jaaaren bezig met studeren. Van opleiding naar opleiding en geen idee wat ik wilde doen. Nu ben ik al zes jaar met dezelfde opleiding bezig en ik ben er bijna, alleen nog afstuderen en wat vakken ernaast die ik nog moet herkansen. Maar ik heb geen zin meer. Ik ben zo ongemotiveerd en ik trek het allemaal niet meer. Ik zou dit jaar kunnen afstuderen, maar dan moet ik álles meteen halen waar ik nu mee bezig ben en er zit zoveel druk achter dat ik me gewoon niet kan concentreren. Dus ik krijg nu onvoldoende na onvoldoende terug en ik weet even niet meer wat ik moet doen. Er gaat waarschijnlijk weer een jaar extra bijkomen en ik vraag me af wat de fuck ik allemaal aan het doen ben.
   
 6. Shownieuws2.0.

  Shownieuws2.0. Über ELLEgirl

  Ik vind mijzelf uiterlijk heel lelijk. Ik kijk zo min mogelijk in de spiegel. Langzaam durf ik af & toe op date te gaan. Ik ben vaker op mijn uiterlijk afgewezen.

  Nu heb ik vrienden die ook daten en steeds zelf mensen afwijzen vanwege hun uiterlijk. Sowieso vinden vriendinnen altijd iemand met wie ze blijven scharrelen/een relatie krijgen. Telkens bij lunchen of koffie in de stad praten we erover. En ik kan heel goed kletsen en bedenken hoe ik het zou willen. Ik babbel makkelijk wat mee. Zelf kom ik niet eens aan de fase toe 'passen we wel bij elkaar/hoe zien we de toekomst'.

  Ik word hier zo verdrietig van. Ben gewoon stikjaloers. Mensen vinden mij gevat, grappig & ik klets met iedereen mee, maar het komt nooit bij mannen in hun hoofd op om op een liefdesmanier naar mij te kijken.

  Spannend om te delen dit.
   
  Laatst bewerkt: 29 jan 2017
 7. Carel

  Carel Über ELLEgirl

  Hahahaha.:D

  Ik heb het wel over 'mijn man', bij mensen die hem niet kennen of op fora. Ik weet niet hoe ik hem anders aan moet duiden maar het voelt ergens nog steeds raar. Volwassen terwijl ik me helemaal niet zo voel. Wat ik nog stommer vind: 'me ventje, me mannetje, me binkie'. Kan voor zowel partner als kind. Huu.
   
 8. Orion

  Orion Super ELLEgirl

  Dan weet je genoeg toch :p
   
  Twonights en "pareltje" vinden dit leuk.
 9. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  @Orion Ja heb je eigenlijk helemaal gelijk in, maar ik vind het toch geniepig van mezelf :)
   
 10. Orion

  Orion Super ELLEgirl

  Ik snap wel wat je bedoelt hoor, maar soms mag je best wel iets voor jezelf doen. Veel succes met solliciteren!
   
  "pareltje" vindt dit leuk.
 11. Orion

  Orion Super ELLEgirl

  Ik snap wel wat je bedoelt hoor, maar soms mag je best wel iets voor jezelf doen. Veel succes met solliciteren!
   
 12. le.freak

  le.freak Super ELLEgirl

  Ik word zo doodmoe van minibloggers die helemaal niemand ken en die dan 1x genoemd worden hier en dat ze dan METEEN een account aanmaken om zichzelf te verdedigen. Het gebeurt nu de hele tijd in het mommybloggertopic and I just can't.
   
  Cosima, LadyGodiva, Flamoes en 21 anderen vinden dit leuk.
 13. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  Jeetje, ik was een biecht aan het typen en schrok toen zo van mijn eigen biecht dat ik het even moet laten bezinken. Een soort omg op mezelf, of meer een wtf eigenlijk. :confused::confused:
   
  le.freak vindt dit leuk.
 14. Felony

  Felony Über ELLEgirl

  Nu maak je ons natuurlijk wel heeeel nieuwsgierig :D
   
 15. Rockabye

  Rockabye Super ELLEgirl

  Ik heb mezelf toen - zoals meer van hier - opgegeven voor Miss B.eauty of the N.etherlands omdat ik wel eens wilde kijken hoe ver ik zou komen en hoe dat soort dingen gaan. We hadden vandaag de casting.


  En nu ben ik finalist voor mijn provincie :eek:
   
  Bathwater, Egel, bye felicia en 74 anderen vinden dit leuk.
 16. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Welke provincie? :D gefeliciteerd!
   
 17. Mandarijneend

  Mandarijneend ELLEgirl

  Zó herkenbaar. Ik ben ook nog lang niet over m'n ex heen en mis een relatie hebben best erg, vooral omdat ik het zo gewend was ofzo? Maar ik denk dat er in theorie meerdere mensen bij een persoon passen dus dat het wel goed komt. Veel sterkte <3
   
 18. Rockabye

  Rockabye Super ELLEgirl

  Hahah thanks! ZH! :p
   
  Overjoyced, Lebrioche en Twonights vinden dit leuk.
 19. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Gefeliciteerd! Ik had het ook gedaan haha maar had in mijn provincie het idee dat iedereen vast wordt aangenomen? Ik had echt een lelijke foto en geen motivatie ingestuurd maar heb nu al 2x de uitnodiging gehad en nog 2x een herinnering haha. Hoe gaat zo'n casting dan?
   
 20. lisaaavdw

  lisaaavdw Über ELLEgirl

  Ik zorg dat ik op maandagavond nooit afspraken heb staan, zodat ik naar de livestream van Lekker Spelen kan kijken.
   
  Cosima, Linus&Celly, Danae. en 2 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina