1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Oh ja dit heb ik ook, ik denk dan ook "laat me niet alleen"

  Misschien moeten we met een chaperonne afspreken
   
 2. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  JA DAT! Ja! haha:)!

  @ellegirltalk wow heel hard huilen en een beetje glimlachen tegelijk om je reactie.. Dankje. Het zit me echt heel erg dwars eigenlijk. Maar je laatste 2 zinnen, daar moet ik me maar proberen aan vast te houden... Al kan ik me er nu niks bij voorstellen :( Ik hoop heel hard dat je gelijk hebt. Dankjewel.
   
  ellegirltalk vindt dit leuk.
 3. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Bedenk zelf maar wat je hebt geleerd van die relatie, ik denk dat er wel iets op te noemen is toch? Als ik zo beetje verbitterd denk aan die relatie, denk ik maar dat ik mijn ex ook dankbaar mag zijn :).
  Waarom is die relatie uitgegaan als ik vragen mag?
   
 4. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  Ja, dat is er natuurlijk zeker. De reden(en) wil ik liever niet te diep op ingaan als je dat niet erg vindt, maar laat ik zeggen dat onze toekomstbeelden gewoon niet meer bij elkaar pasten (vond ik). We wil(l)(d)en andere dingen uit het leven? (En nog wat dingen.) Maar dat vergeet ik in mijn verdriet voor het gemak even haha... ik kreeg n.b. wél bloemen (soms) :oops::(

  en ik ben bang dat er niemand is die beter bij me past, die óók op die punten bij mij past én op alle andere, en die ook nog eens mij wil.
   
 5. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Ach ja mijn ex was ook een lieverd (zonder bloemen hehe) maar als het het niet is, dan is het het niet. En ik ben er ook wel eens bang voor maar we kunnen niet in de toekomst kijken dus ik probeer me er niet door te laten leiden.
   
 6. Carel

  Carel Über ELLEgirl

  Haha dit hebben wij ook een keer gedaan. Ik had toen ook veel matches en hij bijna niet terwijl hij veel knapper is dan ik (irl veel sjans ook). Hij vond het wel goed voor mn ego.:D
   
  LizzyBennet vindt dit leuk.
 7. Thewolves.

  Thewolves. Über ELLEgirl

  Gisteren voelde ik me zo kut op emotioneel vlak en toen had ik me ook ziek gemeld op werk, maar vandaag ga ik er weer heen en nu zit ik de hele tijd te oefenen wat ik ga zeggen als ze vragen wat ik had oid.
   
 8. wobbly

  wobbly Über ELLEgirl

  Wat rot, hopelijk voel je je iets beter inmiddels!
  Ik zou het gewoon afdoen met een "ja ik was helemaal niet fit!" (Leugentje om je eigen bestwil moet kunnen lijkt me)
  Bij mij vragen veel mensen dan niet door, of ze reageren met "ah ook grieperig zeker? Ja het heerst hoor!"

  Succes iig vandaag :)
   
  Thewolves. en Marbella vinden dit leuk.
 9. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  Ik ben zo'n intens lui persoon. Ik heb nu al twee weken even een soort van (geplande) pauze in m'n studie (volgende week start ik weer). Ik had allerlei productieve plannen met studeren en naar de sportschool, maar eigenlijk kom ik elke dag pas om 11 uur/half 12 m'n bed uit, ga ik de hele middag films kijken en doe ik 's avonds wat met vrienden, en eet ik ondertussen super ongezond.
  Ik had vandaag een studie-gerelateerde afspraak maar die heb ik laten verplaatsen met een smoes omdat ik geen zin had om uit bed te komen, zo erg is het. Voel me er best wel slecht over, maar krijg de knop niet omgezet :(
  Heb de hoop dat als ik vanaf volgende week weer normaal aan de slag ga, het vanzelf weer beter gaat allemaal. En hoop dat ik de motivatie voor m'n studie weer op kan pakken.
   
  Amphitrite., Stekelvarken, le.freak en 2 anderen vinden dit leuk.
 10. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  @le.freak Eh, ik weet even niet waarom ik er door jouw post aan moest denken, maar het is sowieso een interessant boek. Toen ik het vorig jaar las vond ik het niet heel interessant, maar ik denk nog vaak terug aan bepaalde stukken. Het gaat over een kunstenares die een 'psychosexuele' obsessie heeft voor een man, terwijl ze getrouwd is. Google maar eens :)
   
  le.freak vindt dit leuk.
 11. apeiros

  apeiros Super ELLEgirl

  +1 (typend vanuit bed met chocola)
   
  ChampagnePop, Sax, Brrr en 2 anderen vinden dit leuk.
 12. Sugahmama

  Sugahmama Über ELLEgirl

  Ik zit sinds een paar weken op een site waar ik als webcamgirl ben begonnen( gewoon voor de leuk en spanning) en I fucking laf it. Ik leef helemaal op en ben veel zelfverzekerd geworden in deze paar weken.
   
  Egel, PrincessCharming, LadyGodiva en 11 anderen vinden dit leuk.
 13. Mirte!*

  Mirte!* Über ELLEgirl

  Ik vraag me dan altijd af, ben je niet bang dat je een bekende tegenkomt? Of dat ze printscreens ofzo maken?
   
  LadyGodiva vindt dit leuk.
 14. Keaton

  Keaton Rookie ELLEgirl

  Haha wow dit is precies mijn leven. Ik ben blij dat ik volgende week weer gewoon onderwijs heb, want zo'n paar weken vrij werkt echt niet voor mij. Ik heb echt niks gedaan en sta ook veel te laat op steeds en ga dan alleen series kijken en ongezond eten haha. Vanaf volgende week gaan we ons leven beteren!
   
  Amphitrite. en Mata Hari vinden dit leuk.
 15. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Over welk boek gaat dit? Klinkt interessant
   
 16. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  @Twonights I LOVE DICK van Chris Kraus. Het is echt een love it or hate it boek. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, want zoals ik al zei had ik er best wel moeite mee toen ik het vorig jaar las, maar het blijft toch in mijn hoofd zitten. Ik vond vooral het eerste deel heel gaaf en herkenbaar, daarna werd het wat artsy en vaag voor me.
   
  Twonights vindt dit leuk.
 17. Mata Hari

  Mata Hari Super ELLEgirl

  Yeah, let's do it!
   
 18. le.freak

  le.freak Super ELLEgirl

  Ahh nice! Welke site cam jij? Ik wil het ook weer gaan doen maar ik vind mn vorige site niet zo fijn meer dus ben nu zoekende
   
 19. Sugahmama

  Sugahmama Über ELLEgirl

  Ik kom niet met mn gezicht in beeld, anders zou ik t ook niet doen hoor!
   
 20. Sugahmama

  Sugahmama Über ELLEgirl

  Ik wil je een berichtje sturen maar dat lukt niet. Kun je me een berichtje sturen?
   

Deel Deze Pagina