1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. arcobaleno.

  arcobaleno. Über ELLEgirl

  Ik ook please :D
   
  Ella Fitzgerald, S.onrisa en Overjoyced vinden dit leuk.
 2. JENNNN

  JENNNN Super ELLEgirl

  Ik sluit me eigen ook aan als dat kan haha
   
  Ella Fitzgerald en Overjoyced vinden dit leuk.
 3. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  Ja mijn eerste reactie bij het zien van dat topic was god: niet nog een he. Natuurlijk is een relatie leuker dan single zijn, hoef echt dat geklef van mijn vriendje is de liefste niet te lezen.
   
  Marbella, Overjoyced, Warboel en 12 anderen vinden dit leuk.
 4. Brrr

  Brrr Über ELLEgirl

  Dat geklef hoef ik überhaupt niet te lezen :p
   
 5. lisaaavdw

  lisaaavdw Gast

  Dat was ook mijn gedachte en ik heb een relatie.
   
  #Eendje, Amphitrite., Marbella en 19 anderen vinden dit leuk.
 6. strudeltje

  strudeltje Über ELLEgirl

  Ik heb zon honger en ben zo lui dat ik nu maar alvast avondeten ga bestellen :') vind het alleen jammer dat ik dan ook nog de deur moet opendoen
   
  Amphitrite. en keekie vinden dit leuk.
 7. pierlala

  pierlala Super ELLEgirl

  ik heb dus een huidkleurige body gekocht voor onder witte bloesjes enzo. Ik had een s gekocht en vorige keer dat ik hem aanhad, dacht ik hm hij zit toch wel erg strak ( mijn borsten werden helemaal platgedrukt) had ik niet een maat groter moeten kopen? Trek ik hem vanochtend aan, vallen mijn borsten netjes in de cups, blijkt dat ik hem de vorige keer verkeerd om heb gedragen... :rolleyes:
   
  Finko, nurse, Hilde-Hilde en 73 anderen vinden dit leuk.
 8. Kaaspinda

  Kaaspinda ELLEgirl

  Dit zou over mijn bovenbuurman kunnen gaan en het is echt mega-irritant als iemand je continu in de gaten houdt, dus ik snap je wel!

  Mijne is nog een graadje erger vrees ik. Hij gaat altijd buiten op de trap zitten roken, zodat hij met iedereen aanspraak heeft en geeft ook mijn hond zijn boterhamresten (zonder het te vragen). Ik heb hem er op aangesproken en nu doet hij dat niet meer. De eerste week dat hij er woonde heeft hij 5x aangebeld of op het raam geklopt om dingen te lenen (hij deed zo bij andere buren ook trouwens).

  Een keer wilde hij een keukenrol ruilen voor 2 wc-rollen, ik zei dat hij die zo wel kon krijgen en geen keukenrol wilde (voelde de bui al hangen) en had wc rollen gegeven. Mijn voordeur stond open omdat de hond op het grote gezamenlijke dakterras liep (delen we met 10 buren ofzo) en vervolgens loopt hij dus zo mijn gang binnen naar de woonkamer om die keukenrol tóch te geven. Ik was te verbouwereerd om er wat van te zeggen en hij ging gelijk weg, maar hem er later wel op aangesproken. Nu laat hij ons redelijk met rust, maar ik houd mijn hart vast voor de zomer als we weer veel buiten zijn.
   
 9. Carel

  Carel Über ELLEgirl

  Oh gut ja zou mijne ook zo kunnen doen. Vandaag had hij een pakketje voor ons aangenomen omdat de overbuurvrouw bijna dat pakketje aan wilde nemen en dat mocht niet van hem want hij vindt haar stom omdat ze gluurt? Haha tuurlijk.

  Die vrouw en haar man zijn van die mensen die je groeten en verder hun eigen leven leiden.
   
 10. Kaaspinda

  Kaaspinda ELLEgirl

  Sowieso bizar dat hij gaat bepalen wie jouw pakjes mogen aannemen? Maar dat doet hij dus waarschijnlijk ook om contact te kunnen maken en misschien ook omdat die buurvrouw hem daarin heeft afgewezen (mijn theorie :p).

  Mijn buurman grijpt ook alles aan. Ik kan geen was ophangen, met de hond spelen of naar mijn werk gaan zonder dat hij toekijkt en een praatje probeert te beginnen.

  Een keer was ik een kort rondje gaan lopen met de hond omdat ik last van mijn rug had. Kom ik terug en speel nog even buiten met de hond. Blijkt de buurman weer op de trap te zitten toekijken (ik had hem nog niet gezien, anders was ik gelijk naar binnen gegaan) zegt ie: 'die hond is niet moe te krijgen he'. Dus ik zo 'ja was een kort rondje, heb rugpijn' en ga naar binnen. 5 Minuten later klopt ie dus op de deur (bel gewoon aan??) en zegt dat hij mijn hond best uit wil laten voor me. Echt: laat me! Van ieder ander zou ik dat heel aardig vinden, maar van hem is het gewoon mega irritant en moet ik er niet aan denken dat ik nog meer contact met hem zou hebben.

  Zou ook het liefst willen dat mijn hond hem niet mag, maar die rent natuurlijk altijd dolenthousiast op hem af (want hij geeft lekkers).
   
 11. Ted Mosby

  Ted Mosby Über ELLEgirl

  Ik heb net iemand de geblokkeerd op snapchat die niet per se onaardig is, maar er gaat al jaren rond dat hij een loverboy is dus ik vond het een naar idee. Stiekem voel ik me toch een beetje lullig, maar hij was ook irritant :oops:
   
  Overjoyced en DansLeFabrique vinden dit leuk.
 12. Carel

  Carel Über ELLEgirl

  Mijn hond vindt de buurman ook superleuk want lekkers inderdaad.

  Dat met de overbuurvrouw komt omdat zijn familie al lang in deze wijk woont en zijn moeder had een vete met die vrouw dus hij ook. Maar ik wil daar niks mee te maken hebben.
   
 13. Carel

  Carel Über ELLEgirl

  Ik vind het ook echt stom dat ik me er zo aan stoor. Vergeleken met onze buren is het veel beter. Maar ik ben gewoon heel erg op mezelf.
   
 14. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  Ik heb laatst een pakketje niet aangenomen omdat ik geen zin had om naar de deur te lopen..
   
  #Eendje, le.freak, Magnetronbeer en 8 anderen vinden dit leuk.
 15. Ted Mosby

  Ted Mosby Über ELLEgirl

  Ik word altijd chagrijnig van het liedje 'blurred lines'. Als ie dan zingt 'what rhymes with hug me' denk ik altijd JA WAT DAN? FUCK RIJMT NIET OP HUG :mad::mad:
   
  Laatst bewerkt: 3 feb 2017
  #Eendje, Amphitrite., Overjoyced en 7 anderen vinden dit leuk.
 16. Texie

  Texie Über ELLEgirl

  http://whatrhymeswithhug.me/

  :D
   
  MacMax, JonSnow, #Eendje en 25 anderen vinden dit leuk.
 17. Ted Mosby

  Ted Mosby Über ELLEgirl

 18. Carel

  Carel Über ELLEgirl

 19. Kaaspinda

  Kaaspinda ELLEgirl

  Wat jij omschrijft zou ik ook al irritant vinden hoor. Sommige mensen voelen gewoon niet aan waar de grens ligt.
   
 20. Babyyyy

  Babyyyy Super ELLEgirl

  Wanneer je schaamhaar te kort is om te scheren en jeukt als de neten.

  Ik post nooit meer iets over eeuwige jeuk :oops:
   
  vitaminwater, #Eendje, le.freak en 11 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina