1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. Samchibi

  Samchibi Super ELLEgirl

  Oeh, mijn provincie! Gefeliciteerd. :D
   
 2. Rockabye

  Rockabye Super ELLEgirl

  Precies zoals ik verwachtte, voorstellen in een jurkje, een rondje in bikini en dan valt de helft af. Daarna een vraag in het Engels en dan worden de finalisten gekozen. Veel meisjes, veel hakken, veel lipgloss! Ik heb ook zoveel mails gekregen inderdaad, maar bij ons werd gezegd dat er 300 aanmeldingen waren en er waren 120 meisjes uitgenodigd. Misschien heb je een kleine provincie of misschien zien ze iets in je! Er waren bij ons zoveel verschillende meisjes, daar viel geen samenvatting van te maken ;)

  Hah, Yes! Mocht je nog iemand weten die bij een lokaal krantje/radiozender werkt: let them know about me! Dan kom ik een interview geven ^^ (ja, dat hoort er echt bij, hahah!)
   
  loffel, Beautician en Samchibi vinden dit leuk.
 3. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  Niet eens zo heel interessant voor jullie misschien... Hoewel het de laatste tijd beter gaat heb ik soms moeite om te bepalen wat mijn mening/standpunt is en waarin ik beïnvloed word door meningen van bijvoorbeeld mijn ex (die was heel manipulatief en dominant), mijn vriend, vrienden of collega's. Een voorbeeld is politiek: ik moest van mijn ex altijd stemmen wat hij stemde, ook al stond dat lijnrecht tegenover wat ik voordat we samen waren stemde. Hij 'overtuigde' me dan helemaal met zijn argumenten. Nu wil ik weer stemmen op waar ik eerst op stemde, rationeel maar ook uit intuïtie, maar soms denk ik nog steeds, hm, had die eikel niet toch gelijk?

  Waar die biecht over ging is dat ik de laatste tijd veel omga met mensen die al van kinds af aan weten dat ze geen kinderen willen. Ik heb wel altijd kinderen gewild. We hebben daar niet eens discussies over ofzo, en ze vinden het ook niet raar of stom van mij dat ik wel kinderen wil, maar toch denk ik soms, hé, wil ik eigenlijk wel kinderen? En dan krijg ik weer zo'n mindfuck: denk ik dat ik kinderen wil omdat dat wordt verwacht in de maatschappij? Of omdat ik het echt wil?

  Die spanning tussen 'wat verwacht wordt' en wat ik 'denk' te denken, dat is zo irritant. Echt zo stom, ik moet gewoon stoppen met denken. Intuïtief weet ik het wel. Denk ik.
   
  le.freak vindt dit leuk.
 4. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Herkenbaar, niet precies met de voorbeelden maar wel met de gevoelens. Vooral dat van die ex. Ik vraag me alleen niet meer af of hij misschien gelijk had, schaam me er meer voor dat ik ooit meeging met die manipulatie.

  En die maatschappelijke verwachtingen spelen daar ook heel erg in mee, ben nu wel met iemand die daar zelf dus niks van aantrekt maar vraag me soms wel af of ik iets wil omdat het verwacht wordt (of juist weer extreem niet te doen wat er verwacht wordt, terwijl ik het eigenlijk wel wil, haha nog grotere mindfuck. :p)
   
  "pareltje" vindt dit leuk.
 5. Junebug85

  Junebug85 Über ELLEgirl

  Ik kwam net toevallig op een website een artikel tegen over Princess Diana, en om een of andere onverklaarbare reden word ik altijd emotioneel als ik iets over haar lees of een foto zie van haar. Niet dat ik dan volle bak begin te huilen ofzo, maar krijg altijd minstens een brok in mijn keel. Het filmpje van Elton John die Candle in the Wind speelt op haar begrafenis is helemaal een recept voor tranen met tuiten huilen. Ik heb nooit echt veel over haar gezien of gehoord of gelezen voordat ze overleed, dus ik snap echt niet waar die emoties vandaan komen ofzo, maar vind haar en haar dood gewoon heel indrukwekkend ofzo.
   
  Bathwater, noboundaries, constance en 4 anderen vinden dit leuk.
 6. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  Ja ik schaam me er ook enorm voor! Als ik over die manipulatie vertel snappen/geloven mensen ook niet dat dat bij mij kon gebeuren. Dat zie ik dan maar als een compliment.
  En ook herkenbaar inderdaad om juist niet te doen wat verwacht wordt. We mindfucken wat af.
   
 7. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  @Junebug85 herkenbaar! Kan me haar dood ook nog herinneren ook al was ik toen 5

  Vond het toen ook heel raar/onverklaarbaar dat ze Lady Di genoemd werd en dus ook dood/died was

  Paar jaar geleden had ik ook een obsessiefase en heb toen tientallen docus gekeken.
   
  Junebug85 vindt dit leuk.
 8. Rockabye

  Rockabye Super ELLEgirl

  Oooooh ik had je vandaag zo goed kunnen gebruiken heh, manmanman. Mn promotiefoto is genomen na 8 uur wachten/omkleden/alles met gebrokkelde lipstick en gecreaste concealer :eek: Maar ik dacht ook helemaal niet dat ik zover ging komen dus ik had NIKS bij me om bij te werken, hahahah!

  Na je provincie ga je naar de Nederlandse. Als je dat wint, ga je inderdaad internationaal. Maarrr ik denk dat ik bij mn provinciale wel mn hoogtepunt ga bereiken hoor, hahah! Ik ben stiekem al wat aan de oude kant :p
   
 9. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Yesss ik geniet zo (Zaynnn <3)
   
 10. Maruti

  Maruti Über ELLEgirl

  Ik zitten boeken van mezelf te verkopen op fb terwijl ik in een boekenwinkel werk. Na een paar minuten bedacht ik me dat het wel handig is om te controleren of m'n werkgever of z'n vrouw ook lid zijn van die fb groepen. Dit bleek dus bij 1 groep zo te zijn dus heb als een malle m'n berichtje verwijderd. Maar in de tussentijd kreeg ik daar een reactie op van iemand, maar die kan ik nu niet meer bekijken en weet dus ook niet van wie het berichtje was. Vet kut :")
   
 11. vitaminwater

  vitaminwater Super ELLEgirl

  Ik ben monica geuze vlogs aan het bingewatchen vanaf #1
   
  Samchibi, Amphitrite., Vloeistof en 5 anderen vinden dit leuk.
 12. strudeltje

  strudeltje Über ELLEgirl

  Haha hier ook hoor, maar het was gewoon een kennis die bijtimmert met z'n band, geen Justin Bieber of dergelijke
   
 13. Shownieuws2.0.

  Shownieuws2.0. Über ELLEgirl

  Een vriend van mij is muzikant en ik dacht een keer: hij kijkt steeds zo verliefd. Na drie nummers besefte ik dat ik naast zijn vriendin stond.
   
  Bathwater, Pinda, bye felicia en 29 anderen vinden dit leuk.
 14. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Ik wil dat er ooit een surprise party voor mij georganiseerd wordt.
   
 15. Ted Mosby

  Ted Mosby Über ELLEgirl

  Ik heb zaterdag selectie voor m'n vervolgopleiding, waar ik oa een toets voor moet maken. Door m'n toetsweek kon ik gisteren pas echt leren, maar nu heb ik besloten om morgen thuis te blijven van school om te leren. Slecht, maar het geeft me al iets meer rust en ik wil niets liever dan deze ronde halen :oops:
   
 16. Botella

  Botella Super ELLEgirl

  Ik wilde niet alleen een support-like doen maar ook nog even zeggen dat het klote is dat je je hier zo verdrietig door voelt. Ik weet hoe naar het is om afgerekend te worden op je uiterlijk. Mensen kunnen soms zo bot zijn wat dat betreft. Je jaloezie begrijp ik wel. Ik hoop echt dat je positieve ervaringen gaat meemaken.
   
  Shownieuws2.0. vindt dit leuk.
 17. NoShitSherlock

  NoShitSherlock Super ELLEgirl

  Ja, en ook dat ik me tegelijkertijd zo kwetsbaar op kon stellen en me toch zo veilig kon voelen. Als er echt wat aan de hand is kan ik alsnog wel bij mijn ex terecht, maar het is zo anders. Ik denk dat dat het ook wel is wat ik het meeste mis, dat veilige gevoel. Het blijft gewoon lastig. Ik mis hem en tegelijkertijd weet ik ook dat wij samen niet werken en dat er hopelijk ooit weer iemand op m'n pad die wel bij me past, maar ik ben er wel bang voor dat dat niet gebeurt. Jij ook heel veel sterkte!
   
 18. Sax

  Sax Über ELLEgirl

  Verloskunde toch? Een klasgenoot van mij moet ook zaterdag en ze vond het nog best pittig, dus groot gelijk dat je een dagje thuisblijft haha. Het is voor een goed doel.

  Heel veel succes! Ik hoop dat het je gaat lukken en dat je door de selectie komt.
   
  Ted Mosby vindt dit leuk.
 19. chestnut

  chestnut Super ELLEgirl

  Ik vind zoveel meiden (om me heen, op het forum) zo needy en afhankelijk van de aandacht van mannen. Vriendinnen van mij die net uit een relatie komen en gelijk op elke dating app te vinden zijn en van de ene one night stand naar de andere gaan. Ik kan me daar zo niet mee identificeren gewoon. Of mensen die een relatie hebben en daar altijd over praten en dan zielig gaan doen dat ze hun vriend maar 3x per week zien. "Maar"?? Serieus. En zoveel vriendinnen die maar settelen met een jongen omdat ze niet alleen willen/kunnen zijn en er dan maar wat van proberen te maken. Echt wow ik snap het gewoon echt niet. Wees een keer alleen en leef je eigen leven en wacht op iemand die echt bij je past. Hun hele leven lijkt om jongens te draaien, alsof ze zonder gewoon geen bestaan hebben. Echt ik zal het nooit begrijpen.
   
 20. Zainab

  Zainab Über ELLEgirl

  @chestnut misschien hebben vrouwen ook wel gewoon serieus waar mannen *nodig*? Net als kinderen. Evolutionair bepaald ofzo. Geen OMG-reactie want in eerste instantie begrijp ik jou wel.. maar tegelijkertijd ben ik diepongelukkig in mijn eentje. Ook om andere redenen.. maar ja, iedereen leeft in paartjes.

  Ik vraag me ook wel vaak af wat beter is/waar je gelukkiger van wordt; altijd alleen zijn, (dus; nooit seks hebben, nooit aanrakingen van een man, geen liefde van een man, nooit je geliefd en gewild voelen) OF een relatie met een man waar je zelf niet echt van houdt maar idd er maar wat van maken?

  ik heb dus geen flauw idee want ik ken alleen het eerste.
   
  Overjoyced en Nescio vinden dit leuk.
 21. TheOne

  TheOne Über ELLEgirl

  Ik ook ! Maar ik vrees het haha
   

Deel Deze Pagina