1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. Egel

  Egel Über ELLEgirl

  Doe ik ook. Mijn back-up sleepoverbuddy heeft zelfs twee back-ups omdat ik het zo erg vind :oops: Moet wel zeggen dat ik laatst wel een prima nacht heb geslapen. Had de hele dag al in huis rondgerommeld en ben 's nachts rustig in slaap gevallen. Misschien begin ik eindelijk aan het appartement te wennen?

  On-topic: net een twee dagen oude Drie Graefjes cupcake als ontbijt gegeten. Hij was nog steeds damn good en veel minder droog dan ik verwacht had :cool:
   
 2. Sax

  Sax Über ELLEgirl

  Lastig zo'n situatie, maar ik vind het niet kinderachtig hoor. Ik begrijp je juist heel goed. Je wilt het zelf heel graag, dus hoe minder concurrenten hoe beter, toch?

  Ik heb een klasgenoot waar ik goed mee kan opschieten en we hebben allebei hetzelfde plan voor in de toekomst (ik blijf een beetje vaag ivm herkenning). Laatst kwam daar meer informatie over en mijn eerste ingeving was: ik laat het haar weten, want ik gun haar dat echt heel erg. Maar mijn verstand hield me tegen, want ze is op dit gebied gewoon een concurrent. Heb echt dagen met mezelf in strijd gezeten hierom :(
   
  Jauregui en "pareltje" vinden dit leuk.
 3. LadyGodiva

  LadyGodiva Über ELLEgirl

  Dikke knuffel. Sterkte :(. Dat zijn hele nare momenten, zulke "jubilea". Nou, wees maar lief voor jezelf!

  Ik vind dit echt een heerlijke biecht :D
   
 4. HannaMarin

  HannaMarin Super ELLEgirl

  Toen ik net de auto wilde parkeren kwam ik tot de irritante ontdekking dat alles bij het huis volstond en dat iemand z'n auto recht voor m'n deur heeft geparkeerd, terwijl dat geen parkeerplaats is en het nogal in de weg staat. Toen ik terugliep naar m'n huis (want ja he moest m'n eigen auto nu een stukkie verderop parkeren) kwam ik dus langs die aso geparkeerde auto, voelde m'n sleutels in m'n zak en het leek me echt zo geweldig om dan even met zo'n scherp sleuteltje over de lak te gaan. Gelukkig toch niet gedaan. Ben nu wel aan het overwegen om een passief-agressief briefje onder de ruitenwisser te doen.

  OF een briefje met 'sorry voor de schade', zonder dat er schade is.
   
 5. fysicus

  fysicus Super ELLEgirl

  Mijn zusje heeft al jaren Twitter. Toen ik 16 was, gaf ik via mijn twitteraccount altijd kritiek op haar tweets. Helaas leidde dit tot het feit dat ze me geblokkeerd had en haar profiel had afgeschermd.. Maar!! Sinds een jaar kan ik weer haar tweets zien, en ohhh, het is zo mijn guilty pleasure! (Zij is nu 17 -in mijn hoofd nog 13- en ik ben 20).
  Nu ben ik natuurlijk niet zo dom meer om erop te reageren, zodat ze niet door heeft dat ik mee lees.

  Maar echt.. ze post zo van die idiote dingen. LAF it.
  Zoals:
  - "Zie hem eigenlijk echt wel doodgraag" "Ik hou zoveel van u" "Stiekem is mijn lief leuker dan de rest" (ze heeft net sinds 2/3 weken weer een lief :rolleyes:)
  - "Dat moment wanneer je zus al je favoriete platen uit de doos heeft gehaald, thanks (y)" (Terwijl ik haar recent mijn platenspeler van 50 euro cadeau heb gedaan en door examens nog geen tijd heb gehad de platen van mijn kot naar thuis te verhuizen)
  - "OMG STOP MET JE FUCKING TWEETS OVER JE LIEF GA GEWOON NAAR KOT OH GOD MAN, GET OVER IT" (terwijl ze zelf constant dingen retweet over liefde en hoe verliefd ze wel niet is)
  - "Eindelijk nog een keer met de auto rijden! :cool:" (Terwijl ze nog nooit op de baan heeft gereden, ze heeft enkel nog maar een paar keer leren starten en schakelen naar 2de)
  - "Wees to the point en eerlijk tegen me" (Terwijl als ik haar confronteer met feiten over school/dat ze rookt terwijl ze vroeger longproblemen had, ze superboos wordt en zegt dat ik zo'n dingen niet moet zeggen omdat ik weet dat ze daar geïrriteerd van wordt)

  - 1000 klaagtweets over school, hoe erg ze het 6de middelbaar haat, hoeveel werk ze wel niet heeft, dat ze het beu is. Ik zie haar hele dagen netflixen en naar haar lief gaan. Ik heb haar al zo vaak gezegd dat ze volgend jaar met haar hoofd tegen de muur gaat lopen als ze naar het hoger gaat, maar goed, ze gelooft me natuurlijk niet. Ik mag er ook niks op zeggen.
  - Heel veel plaatjes van seksaccounts retweeten met dingen zoals in dat ze altijd zin heeft, dat ze wilt bij haar kont gegrepen worden, in haar nek gebeten worden, etc
  - Veel retweets over feministen (volgens mij denkt ze dat ze dat ook is) terwijl ik 100% zeker ben dat ze niet eens tegen mij kan zeggen wat een feminist nu eigenlijk precies is (*)
  - Heel veel mensen bekritiseren zonder namen te noemen à la "Ben jou zo beu" "Wa is jouw probleem lol"

  MAAR het allerleukste hieraan is, dat ik de tweets open zet op mijn computer scherm, er een foto van maak via snapchat, er mijn commentaar bij schrijf, en door stuur naar een paar vriendinnen :oops: Ik kan me daar zo mee vermaken.

  (*) Waarom denk ik dit? Wel, ze doet haar jaarwerk (profielwerkstuk zoals in NL veronderstel ik?) over 'vo.lks.cafés'. Ze heeft vorig semester 2 vo.lksc.afés gedaan van de 10 die ze moet doen. Laatst moest ze haar werk verdedigen tegenover een jury, en die vroegen haar uiteindelijk "Wat is nu precies de definitie van een vol.ks.café?" en ze kon er niet op antwoorden?????????????????? Ik bedoel kom op??????????????????????????

  Ik voel me wel een kutzus nu, maar we hebben echt geen band en zijn echt tegenovergestelden :oops:
   
  Cerseii, biggirlsdontcry, Berries en 22 anderen vinden dit leuk.
 6. Orion

  Orion Super ELLEgirl

  Deelt zij dit soort dingen wel met jou?
   
 7. Orion

  Orion Super ELLEgirl

  Deelt zij dit soort dingen wel met jou?
   
 8. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Hahahahaha omg dit ook echt hahahaha wat erg allemaal, maar dit is wel het gênantste
   
 9. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Hahahahaha omg dit ook echt hahahaha wat erg allemaal, maar dit is wel het gênantste
   
  fysicus vindt dit leuk.
 10. fysicus

  fysicus Super ELLEgirl

  @Twonights Hahahahahhaa ik weet het!!!! Ik wil dat ééécht niet weten van haar en ik kan aan niks anders denken als ze weer eens naar haar lief gaat :p En ook, waarom retweet ze dit??? Wilt ze écht dat al haar volgers dit weten?? hahaha
   
  Twonights vindt dit leuk.
 11. Orion

  Orion Super ELLEgirl

  Ik erger me aan mensen die het hebben over "mijn man". Ik weet niet waarom, want het is je man, maar ik vind het gewoon raar klinken dat er opeens een ander woord is als je getrouwd bent. Ik vind het ook stom als iemand "mijn vriend" zeggen, terwijl diegene getrouwd is, dus er blijft weinig over. Ik heb collegas die het hebben over "de vrouw", wat ik dan weer denigrerend vind klinken. Maar het allerergste: mensen die "mijn vriendje" of "mijn vriendinnetje" zeggen. Ik maak het mezelf niet makkelijk..
   
  Finko, Sjern, armadillo en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 12. Orion

  Orion Super ELLEgirl

  Volgens mij zijn dit gewoon puberale aandachtszoekende tweets waarvan de helft waarschijnlijk onzin of overdreven. Maakt het niet minder hilarisch :p
   
  Twonights en fysicus vinden dit leuk.
 13. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Is het niet gewoon dat je niet wil dat mensen het over hun partner hebben? :p
   
  LadyGodiva en vitaminwater vinden dit leuk.
 14. Orion

  Orion Super ELLEgirl

  Haha zo klinkt het echt he. Maar nee joh, niks heerlijkers dan samen over je mannetje zeiken.
   
  LadyGodiva vindt dit leuk.
 15. Socrates

  Socrates Super ELLEgirl

  Ik zou heel graag iets met kinderrechten willen doen (met name in ontwikkelingslanden) maar één op één met kinderen werken vind ik dan weer vreselijk (ik ben me ervan bewust dat dit kan, maar vind het wel een bijzondere tegenstelling haha).
   
  constance vindt dit leuk.
 16. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Ik zit nog in mijn 'dingen iets te letterlijk nemen'-mindset. :eek:
   
 17. Paris_ Darling

  Paris_ Darling Super ELLEgirl

  Ik heb een nieuwe collega van 40/50 jaar en ze heeft haar naam op Whatsapp met leestekens zoals @$ geschreven ipv gewone letters. En nu kan ik haar niet meer serieus nemen.
   
  Reflect, noboundaries, Andreya en 17 anderen vinden dit leuk.
 18. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  Nee ook niet.
   
 19. NoShitSherlock

  NoShitSherlock Super ELLEgirl

  Ik haat het om alleen te zijn. Mijn relatie is pas net een tijdje over en ik vind het verschrikkelijk om dat deel (een relatie) niet meer in mijn leven te hebben. Ben echt nog lang niet over mijn ex heen, maar het idee dat ik volgend jaar nog single ben maakt me ergens wel een beetje bang? Een vriendin van mij heeft zo'n leuke relatie en ik zou dat ook zooo graag willen.
   
 20. NoShitSherlock

  NoShitSherlock Super ELLEgirl

  Kan niet bewerken, maar ik bedoel 'het idee dat ik volgend jaar misschien nog wel single ben.' Weet nu natuurlijk nog niet hoe dingen gaan lopen, maar ben veel te ongeduldig.
   

Deel Deze Pagina