1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. arcobaleno.

  arcobaleno. Über ELLEgirl

  Ik ben gisteren op date gevraagd! Ik moet voor m'n werk behoorlijk ver met het OV elke dag, dus op het station vroeg een jongen iets over het vervoer en de route e.d., en toen is hij naast me komen zitten en hebben we een uur gekletst. Hij vroeg m'n nummer en wil een keer wat gaan drinken. Ik hoop wel dat hij dan appt haha maar ik heb nog goede moed.
   
 2. arcobaleno.

  arcobaleno. Über ELLEgirl

  Hahahah waarom dacht ik dat ik in het topic Het leed dat daten heet zit? Ik ben duidelijk nog niet wakker, bye.
   
  #Eendje, matilda, Madam Pastoor en 3 anderen vinden dit leuk.
 3. Jessa

  Jessa Super ELLEgirl

  Ik heb vanavond een date met m'n dj maar ik denk dat ik hem alleen interessant vind omdat ie dj is want verder is het een rare (wel aantrekkelijke) snuiter
  Nu weet ik niet of ik af moet zeggen of niet
   
  Overjoyced, Thewolves. en vuilnisglitter vinden dit leuk.
 4. SpeedOfSound

  SpeedOfSound Über ELLEgirl

  Mijn huisgenoot is vrij gelovig en zei altijd geen seks voor het huwelijk te willen en ze mag pas samenwonen nadat ze is getrouwd. Nu heeft ze een ongelovige vriend en ik vind de laatste tijd steeds condooms in de prullenbak. Op de een of andere manier veroordeel ik haar nu, terwijl ik zelf helemaal niet gelovig ben.
   
  matilda, Orion, loffel en 14 anderen vinden dit leuk.
 5. gigantisch

  gigantisch Super ELLEgirl

  Ik snap dit wel. Het lijkt alsof ze snel van haar idealen afstapt en dat vind ik ook altijd stom aan mensen, of deze idealen nu met geloof te maken hebben of niet. Maar misschien heeft ze wel een bewuste keuze gemaakt, na er goed over nagedacht te hebben. Who knows.
   
 6. SpeedOfSound

  SpeedOfSound Über ELLEgirl

  Ja precies, ik vind het eigenlijk ook vervelend van mezelf dat ik haar veroordeel. Ik hoop vooral dat het echt haar eigen keuze was.
   
 7. Naked

  Naked Über ELLEgirl

  Ik vind het niet raar dat je het leuk vindt hoor, dus absoluut geen omg op het leuk vinden.

  Maar mijn biecht: ik werd boos van het nieuws. De wereld is nu zo druk bezig met politiek en alles lijkt volledig naar de klote te gaan nu en ik vind dit zoooo niet het moment om nog een kind op de wereld te zetten. Ik WEET heus wel dat dat niet uit moet maken, maar mijn gevoel zegt het heel sterk. Ik zie alleen maar gehandboeide 5-jarige hummeltjes op een vliegveld voor me nu.
   
  FredPaillet vindt dit leuk.
 8. le.freak

  le.freak Super ELLEgirl

  Iedere keer dat ik iets over het nieuws zie, dank ik de Heer op mijn blote knietjes dat ik geen kinderen heb.
   
  MacMax, LadyGodiva, loekieie en 4 anderen vinden dit leuk.
 9. Qwerty1234

  Qwerty1234 Super ELLEgirl

  Ik vind het onderscheid tussen het Beautyblogtopic en andere youtubers topic maar vaag. Want LLG is toch ook geen beautyblog meer en Lip en Serena vloggen of bloggen toch ook niet alleeen maar over beauty. Nu moet ik steeds beide topics volgen #zovermoeiend #fml
   
  SammieS vindt dit leuk.
 10. Qwerty1234

  Qwerty1234 Super ELLEgirl

  Oké ik bedoel natuurlijk 2WMN ipv LLG :rolleyes:
   
 11. fashion nerd

  fashion nerd Über ELLEgirl

  Ik heb een biecht waar ik me eigenlijk een beetje voor schaam. Ik heb vrij snel vooroordelen over mensen met een andere huidskleur of andere kledingstijl of ander geloof (of nee: eigenlijk gewoon over bijna iedereen). Terwijl ik eigenlijk iedereen wil accepteren zoals die is, zonder (eerste) negatieve gedachten of vooroordelen. Maar ik heb ze dus wel. :eek:
   
  bubbelplastic, Overjoyced, maeve en 2 anderen vinden dit leuk.
 12. JENNNN

  JENNNN Super ELLEgirl

  Altijd als ik een stel zie met een pasgeboren baby denk ik : Zeg maar toedeloe tegen jullie leven, nu gaan jullie een leven tegemoet met stress kots poep rot kinderen.. ongelukkige relaties.. je man die niet meer de aandacht krijgt omdat jij zo nodig kinderen moest, lekker op zaterdag ''gezellig als gezin weg '' je kind jankt en je man is chagrijnig omdat hij eigenlijk geen kinderen wilde

  Dit is echt heel gemeen en krom dat ik dit denk:oops:
   
 13. Visual

  Visual Über ELLEgirl

  Ik denk dat je daarvan bewust zijn al heel veel scheelt.

  Betrapte mijzelf er ook nog op zoiets onlangs. Las een artikel over een vrouw die in een vliegtuig bevallen is haar kind vernoemd had naar de piloot en de steward die haar bijstond tijdens de bevalling.
  De een was een mannen- en de ander een vrouwennaam en ik ging er vanzelf vanuit dat de man de piloot was en de vrouw stewardess, maar het was precies omgekeerd.
  Terwijl ik me er niet altijd bewust ben vh feit dat ik zo clichematig denk.
   
  Laatst bewerkt: 2 feb 2017
  everything, Orion en Superbluesub vinden dit leuk.
 14. Superbluesub

  Superbluesub Über ELLEgirl

  Even een tussendoor biecht

  Ik lijk 10 jaar jonger dan ik ben en ik maak daar weleens gebruik van:D
   
 15. le.freak

  le.freak Super ELLEgirl

  Ik heb dit ook! Of ja, ik denk dan niet dat die man chagrijnig is omdat hij eigenlijk geen kinderen wilde, ik denk dat ze allebei chagrijnig zijn omdat het fucking kut is om kinderen te hebben en nooit meer tijd voor jezelf en minder seks en niet impulsief ergens heen en het huwelijksgeluk van een stel daalt als ze kinderen krijgen en stijgt dan pas weer als de kinderen het huis uit zijn (las ik bij Gretchen Rubin!) en is dit nu echt hoe je je leven had voorgesteld toen je in de wolken was van die dubbele streep, Magda? Nou? NOU?
   
 16. Grumpy Harry

  Grumpy Harry Super ELLEgirl

  Ik moest even heel hard lachen om dat laatste stukje.
   
 17. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Dat is ook met namen, vaak genoeg dat ik voor mijn werk een persoon met een Oer-Hollandse naam op moest halen en dan niet verwachtte dat diegene met kleurtje wel eens die persoon kon zijn. Gelukkig vraag ik altijd heel algemeen naar de persoon. :p

  Ik heb het andersom trouwens nooit mee gemaakt, haha.
   
 18. JENNNN

  JENNNN Super ELLEgirl

  hahaha dat laatste stukje! Ik dacht even dat ik de enige was met deze gedachtes maar gelukkig:cool:
   
 19. Starlight30

  Starlight30 Über ELLEgirl

  Ik vind het heel stom maar ik kan soms ook stiekem bevooroordeelde gedachtes hebben over bepaalde mensen. Ik vind het vooral zo stom omdat ik dus ben opgegroeid in het buitenland met alléén maar donkere mensen. En toch als ik een groepje donkere jongens tegenkom 's avonds op straat ben ik stiekem wat meer op mijn hoede. Of als iemand met een buitenlands uiterlijk mij hulp vraagt met het vinden van een bepaald adres, dan hou ik mijn tas meer vast ofzo.

  Ik vind het echt héél, héél stom van mezelf. Ik ben ook altijd boos op mensen die zo zijn in mijn omgeving. Hypocriet zeg.
   
 20. Daelyss

  Daelyss Über ELLEgirl

  Sorry dat ken ik niet(woon in BE) :D
   

Deel Deze Pagina