1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. fashion nerd

  fashion nerd Über ELLEgirl

  Hmm ja klopt. En misschien toch al wat verkouden of longen geïrriteerd ofzo? Wel knap dat je geen spierpijn had. Mijn eerste keer sporten na heeeeel veel jaren (denk aan minimaal 7 jaar) niks doen was de hel. Heb letterlijk langer dan een week spastische spierpijn gehad haha. Dat is pas om je voor te schamen :p
   
  Raisontobe vindt dit leuk.
 2. Maruti

  Maruti Über ELLEgirl

  In de voorjaarsvakantie gaan mijn familie en m'n oma elk jaar met elkaar op vakantie, maar het is dan steeds op eieren lopen en je elk uur van je beste kant laten zien. Als je even op je telefoon zit begint ze al te klagen bijvoorbeeld. Totaal geen relaxte vakantie (niet alleen om bovenstaand voorbeeld). Nu gaat ze dit jaar voor het eerst niet mee omdat ze echt te oud wordt voor de reis en beginnend dementerened is, en ik kijk er zo erg naar uit om op vakantie te gaan. Veel meer dan voorgaande jaren.... Super lullig, maar iedereen in m'n familie voelt zich er ook zo over.
   
  evenveel, Texie, Noomie en 6 anderen vinden dit leuk.
 3. iloveblush

  iloveblush Super ELLEgirl

  New York trekt me dus gewoon echt helemaal niet heel erg. Heb echt totaal niet de behoefte om daar een keer heen te gaan en eigenlijk vind ik mensen die dat echt als 'droom' hebben een beetje (best wel erg) sneu. :oops:
   
  Dr Nefario, Isabel, lisaaavdw en 4 anderen vinden dit leuk.
 4. alors on danse

  alors on danse Über ELLEgirl

  ik app al een week ofzo heel veel (en ook dingen die te ver gaan) met een jongen die al een aantal jaar een vriendin heeft. en hij appt steeds meer dingen die eigenlijk niet kunnen, maar ik geniet stiekem echt van zijn aandacht :oops: echt heel eigenlijk
   
  maeve, bubbelplastic, "pareltje" en 4 anderen vinden dit leuk.
 5. ChampagnePop

  ChampagnePop Über ELLEgirl

  Ik had dat wel een beetje en toen ik midden op Times Square stond dacht ik 'oh, is dit het nou??' Vind de stad heel leuk en de sfeer daar, maar of ik het echt een droomstad kan noemen.. Neh.
   
 6. HermioneGranger

  HermioneGranger Super ELLEgirl

  @fashion nerd Dat is wel heel naar ja. Ik heb ook weleens echt heel erge spierpijn gehad, toen ik niet zo vaak sportte en ineens letterlijk drie uur heb staan springen. Kuiten waren helemaal verkrampt. Nu sport ik wel af en toe, maar wil dat regelmatiger gaan doen. Ik ga gewoon kijken hoe het volgende week wordt ;)

  @Maruti volgens mij is dat in veel families wel zo, hoor. Mijn vriend heeft ook elk jaar een soort familie-vakantieweek met allemaal uitjes en dingen, maar het is, vind ik, pijnlijk duidelijk dat maar weinig mensen echt zin hebben om dan bij zijn oma te zitten.
   
 7. Harvey

  Harvey Über ELLEgirl

  Ik heb besloten niks meer over m'n studie(resultaten) te delen met m'n moeder. Als ik een vak niet haal, wat door van alles de laatste tijd veel is gebeurd, reageert ze zo negatief en laat ze me met een kutgevoel zitten. Heb daar echt geen zin meer in, ik geef haar aan het eind van het jaar wel een verslag ofzo
  Ze heeft zelf nooit gestudeerd en weet dus ook helemaal niet hoe het is maar geeft mij dan wel het gevoel dat ik een grote mislukking ben :confused:
   
  Twonights, Sjern en Tante Pollewop vinden dit leuk.
 8. Schorem

  Schorem Super ELLEgirl

  Doen mensen dit serieus? Ik snap daar echt geen hol van hè, ik word er gewoon boos van
  Ten eerste: respecteer jouw keuze! Jij kiest ervoor om niet te drinken (en dat is heel goed en knap), dus respecteer dat. Het is niet een discussie tussen jou en die persoon.
  Ten tweede: ik vind het zo'n middeleeuwse manier van doen, als je gewoon blijft roken en drinken tijdens de zwangerschap. We weten nu toch beter, kom op zeg!

  Haha sorry word daar echt gefrustreerd van...achterlijke mensen
   
 9. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  Ja, tijdens het douchen gewoon. #handigeharry
   
 10. Carel

  Carel Super ELLEgirl

  Jup. Mijn schoonzus nam tijdens haar zwangerschappen een half glaasje wijn per gang. 'En dat is toch ook goed gegaan?'. Ja kan wel zijn maar ik ga dat risico dus niet nemen. Heb ik zoveel moeite gedaan voor een gezond kindje zou ik het zelf een beetje gaan verpesten.
   
 11. Huismus

  Huismus Über ELLEgirl

  Je kunt ook helemaal niet weten of het wel echt goed is gegaan. Ik vind jou veel verstandiger!
   
  Monica Geuze vindt dit leuk.
 12. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Super ELLEgirl

  [​IMG]
  Nee, maar serieus, ik weet niet wat ik van zulke mensen moet denken. Achterlijk, dat vind ik ze sowieso.
   
  HermioneGranger, squidy en Marbella vinden dit leuk.
 13. Schorem

  Schorem Super ELLEgirl

  Dat vind ik ook een redenatie van het kaliber "mijn buurman rookte ook en hij is 98 jaar geworden" wat moet je daar nou mee, geen zinnig woord over te zeggen.
  In ieder geval knap dat jij het gewoon volhoud!
   
 14. Carel

  Carel Super ELLEgirl

  Ze heeft twee gezonde meiden gelukkig maar zoals mijn man zei tegen haar: 'Jij hebt gewoon geluk gehad.', ik dronk al niet meer voor ik begon met hormonen spuiten. Dat was voor de slagingskans maar ik vind die verhalen over FAS-kindjes ook zo schrijnend. Nee dank je.

  Ik ben net zo fel tegen roken tijdens zwangerschap. Ik rookte sowieso al niet, dus misschien makkelijk praten. Maar ik wilde mijn oude buurmeisje echt stompen toen zij hoogzwanger de hele dag in haar deuropening stond te paffen. Ook zo'n type dat dan zegt: 'Ik rookte 2 pakjes per dag en kreeg twee gezonde kinderen en mijn buurvrouw rookte niet en kreeg vier miskramen dús roken is helemaal niet zo slecht.'.

  Ja jongens t zit hoog hoor..:mad:
   
  Reflect, Twonights, Brrr en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 15. Carel

  Carel Super ELLEgirl

  Is ook een rare logica.
  Ik vind het ook gewoon geen optie. Ik hoop borstvoeding te kunnen geven en dan zal dat wijntje ook maar even moeten wachten.
   
  Schorem vindt dit leuk.
 16. Anne_23

  Anne_23 Super ELLEgirl

  Kreeg net van mijn ouders een hele doos met foto's van mij uit tijd met mijn eerste vriendje. En op dat moment komt op de radio ook nog een nummer uit die tijd voorbij (Bush.) En nu voel ik me opeens echt heel erg verdrietig en naar. Het was mijn eerste relatie, in het begin heel goed en later steeds slechter en slechter. Maar het is al weer zo lang geleden (meer dan 10 jaar) en ben zo gelukkig met mijn man nu. En toch wil ik nu heel heel hard huilen of chocolade gaan eten... (moest het even ergens kwijt.)
   
 17. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  ooooooooh can't even.

  ja sorry omg op je buurmeisje hoor kan niet anders
   
  the rebel club en Tante Pollewop vinden dit leuk.
 18. Jetski

  Jetski Über ELLEgirl

  Ja de onderste rand wordt vaak vies! Ik was hem ongeveer 3x per jaar
   
 19. Orion

  Orion ELLEgirl

  Ah rot is dat he als gevoelens uit t verleden opeens keihard boven komen, ook al voel je je er nu niet meer zo over. Gewoon ff lekker janken en chocolade eten, mag best ook al lijkt het onzin :) eerste vriendjes zijn sowieso speciaal.
   
  Anne_23 vindt dit leuk.
 20. Carel

  Carel Super ELLEgirl

  Ik woon daar niet meer gelukkig.
  Met een reden. :D
   
  Ella Fitzgerald vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina