1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Sneu? Legend!

  Herkenbaar, maar zoals ik laatst hoorde: gevoeligheid is een talent. Waarschijnlijk ben je heel empathisch en denk je wel 3x na voor je iets naars over/tegen iemand zegt. Je bent ook geen klein kind dat zeurt, want het is juist goed dat je je uit en schaamte heeft een hekel aan openheid. Ik begrijp echt dat het moeilijk is om op te komen dagen, maar ik hoop dat het je lukt. Don't let them have that power over you: take your power back! You got this!

  Heb je iemand om mee te praten?
   
 2. Filia

  Filia Über ELLEgirl

  Ik heb best vaak last van mijn buren, maar geen in om er wat van te zeggen. Nu heb ik een aantal keer mijn muziek op een hoog volume gezet, hoop dat ze de boodschap begrijpen. Weet dat dit heel kinderachtig is, maar wie de bal kaatst......
   
  ChampagnePop vindt dit leuk.
 3. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @Vloeistof misschien valt het mee als je eenmaal er bent? Kijk je er erger tegenaan dan het daadwerkelijk is? Of weet je zeker dat er nare dingen over je zijn gezegd? Dat is wel lastig, misschien je bedenken dat zij niet De Belangrijkste mensen in je omgeving zijn.
   
 4. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  Overjoyced vindt dit leuk.
 5. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  Ja ik weet het wel zeker. En ik moet dus werken met iemand waar ik totaal geen klik mee heb. De spanning heeft zich maandag en dinsdag al opgebouwd en het hangt er echt als een soort donderwolk en daardoor voel ik mij heel gespannen en durf ik bijna niks omdat ik bang ben dat het fout gaat. Maar dan ben ik weer initiatiefloos en is het ook niet goed.

  Maar ik weet dat ik er boven moet staan want ik doe het best goed en zij doet ook dingen waar ik het niet mee eens ben. Alleen ik laat dat gewoon.
   
 6. Filia

  Filia Über ELLEgirl

  Ugh dat heb ik ook heel erg ja... mensen kunnen mij zo slecht laten voelen.

  Ik weet niet precies waar je het over hebt omdat ik de laatste tijd amper op het forum zit en nog niet heb bijgelezen, maar veel succes morgen! Je kan het!!!!!!!
   
  Vloeistof vindt dit leuk.
 7. Kowalski

  Kowalski Rookie ELLEgirl

  Herkenbaar!

  Ik heb hetzelfde meegemaakt als jij, helaas al meerdere keren. Een paar keer op stage en een paar maanden geleden op de werkvloer, en ik heb me gewoon uit het veld laten slaan door mijn collega's. Ik zit nu werkeloos thuis. Ik kan zo boos worden om dit soort verhalen... Ik snap die mensen echt niet.

  Succes morgen, you can do it! Ik hoop dat je snel (weer) met een fijn gevoel naar je werk gaat!

  (Oh, en je zeurt niet en je gedraagt je ook niet als een klein kind hoor! ;))
   
  Vloeistof vindt dit leuk.
 8. Jeg Elsker Dig

  Jeg Elsker Dig Guru ELLEgirl

  hallo
  niet mee eens
  ik kijk naar je op hoor jouw hersens en doorzettingsvermogen
   
  Laatst bewerkt: 2 mrt 2017
  LadyGodiva, Flamoes, Harvey en 3 anderen vinden dit leuk.
 9. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  Ik heb een auto en heb daar momenteel nog meer stress van dan mijn werk zelf :p kan hem überhaupt nog nergens kwijt dus heb hem nog op.mijn werk staan. Maar hoop echt dat ik snel van mijn rij angst af ben zeg, bah
   
 10. Neusaap

  Neusaap Super ELLEgirl

  Like voor herkenning! Zo naar. In mijn ervaring blijkt meestal achteraf dat ik alles veel erger en groter heb gemaakt dan het daadwerkelijk was en ik heel veel dingen verkeerd heb geïnterpreteerd! Dus mijn tip zou zijn: doe geen giswerk. Je wéét niet of ze over je praatten, zo ja of dit negatief was, en indien het negatief was, wat de oorsprong was van het geroddel (misschien wel jaloezie?). En bovendien: Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people (stap nu weer onder mijn palmboom vandaan hoop dat ik jullie allemaal geïnspireerd heb:D)
   
 11. Babyyyy

  Babyyyy Über ELLEgirl

  @Vloeistof Oh lieverd, wat vervelend dat je je zo voelt. Probeer jezelf er een soort van voor af te sluiten. Succes morgen!
   
  Vloeistof vindt dit leuk.
 12. Graham.

  Graham. Über ELLEgirl

  Oh ja dat ken ik, mijn hele basisschool groep woont samen/is getrouwd/heeft kinderen/het voor elkaar en ik woon in het buitenland waar ik een beetje met snowboarders rondhang de hele dag en niet echt iets doe met m'n diploma ofzo.

  Zij vinden in ieder geval dat ik gefaald heb in het leven omdat ik niks 'heb'. Ik vind zelf niet zo veel.
   
  Cosima en Sovereign vinden dit leuk.
 13. fashion nerd

  fashion nerd Über ELLEgirl

  Maar huh? Vind je nou ook dat je alleen geslaagd bent in het leven als je gesetteld bent?

  Je woont in het buitenland (vind ik al redelijk succesvol dat je dat überhaupt durft) en je snowboardt. Wat ook heel cool is. En je hebt daar werk neem ik aan? Op de piste?

  Anyway, ik vind met deze minieme info al dat je (net zo) geslaagd bent in het leven als je oud-klasgenoten. Je hebt alleen voor nu een ander pad gekozen. Nou en?
   
  Orion, Cosima, Stormpje en 2 anderen vinden dit leuk.
 14. Lebrioche

  Lebrioche Über ELLEgirl

  @Graham. Ja ik herken het ook maar aan de andere kant hebben die mensen vaak hele andere dromen en waarden. Hun dromen bestaan vaak uit trouwen en kinderen krijgen terwijl jouw droom een andere was (voor de timebeing). En de mensen in onze gemeente zullen dat toch niet snappen want er hangt bijna een taboe op het bewust kiezen voor een ander pad.
   
  Graham. vindt dit leuk.
 15. Huismus

  Huismus Über ELLEgirl

  Mijn trein rijdt weer eens niet (wind) en nu rijd ik met twee sprinters, ipv over te stappen op een intercity omdat dit veel minder stressvol voor mij is. Maar dan ben ik wel nog later op mijn werk.
   
 16. Jessa

  Jessa Über ELLEgirl

  Haaaaaa dat waren nog eens tijden
   
  trenchcoat, Simple Things, GEEZ. en 5 anderen vinden dit leuk.
 17. Ludo

  Ludo Über ELLEgirl

  In het buitenland rondhangen met snowboarders klinkt in mijn oren juist als een geweldig leven!
   
  ToeDoe, ChampagnePop en Neusaap vinden dit leuk.
 18. Flamoes

  Flamoes Über ELLEgirl

  Zolang 8/10 'arme studenten' in mijn werkgroep nog een apple laptop of een fjallraven, Michael Kors of zelfs LV tas heeft of een smartphone van meer dan 500 euro heeft en elke week naar een club gaat waar een biertje 5 euro is i.p.v. 1 euro zoals op de meeste verenigingen ben ik voor het leenstelsel en niet voor de basisbeurs. Voor die andere studenten is dan de aanvullende beurs.

  Ja studeren en op kamers gaan is duur maar het is ook een kwestie van keuzes maken.

  (Zelf heb ik ook een aantal van deze dingen maar ik zal nooit zeggen dat ik een arme student ben en ik vind het wel heel jammer dat steeds minder studenten zullen kiezen voor nevenactiviteiten maar als je denkt dat een dure tas belangrijker is dan werken aan je CV dan moet je dat wat mij betreft ook zelf weten)

  /rant
   
  moët, xoxolovely-, Sams.o.niet en 22 anderen vinden dit leuk.
 19. YellowBird

  YellowBird Über ELLEgirl

  Ik zou wel op ijshockey willen, maar ik kan niet supergoed schaatsen en ik heb nooit gehockeyd. Dus ik durf niet.
  Er is wel een 'funteam', maar ik ben toch bang dat mensen zich doodergeren als ik alleen maar steeds ergens uitgegleden op de grond lig.
  En ik ben ook heel bang om in mijn eentje zoiets nieuws te moeten doen, dus nog een obstakel.
   
  Rockabye, everything en noboundaries vinden dit leuk.
 20. Whatsername_NL

  Whatsername_NL Über ELLEgirl

  Ik heb een ontzettende hekel aan bellen, ik doe liever iets via de app, email of via messenger. Ik neem vaak ook gewoon niet op. Heb er al helemaal een hekel aan om naar een bedrijf te bellen.
   
  moët, xoxolovely-, LouiseZandberg en 19 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina