1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. Suuzx

  Suuzx Über ELLEgirl

  @Sugahmama Ik ben wel nieuwsgierig: hoe gaat dat te werk? Zit je dan te wachten tot iemand jou oproept of word je ingehuurd voor een aantal uur en moet je dan achter de webcam blijven?
   
 2. Sugahmama

  Sugahmama Über ELLEgirl

  Haha ja ik sta online en dan komen mensen een praatje met me maken hoe het gaat en of ik nog wat spannends beleefd heb( ja natuurlijk, ik vertel wel wat je wil horen :p) of laten zelf leuke dingen zien. Heb wel eens een uur naar iemand gekeken die door het huis op hakken liep. Nou prima, de teller loopt wel door:oops:. Maar heb ook echt na een paar weken een paar vaste klanten en daar heb ik echt leuke gesprekken mee en daar kijk ik ook wel naar uit. De meesten vinden je echt helemaal geweldig( en ik heb echt niet maat 34, gewoon 44). Ik kan inloggen wanneer ik wil en ga weer wanneer ik wil. Ik bepaal dus ook wat ik laat zien, de tegenpartij kan ook een cam aan doen en dan zitten we net als in de msn tijd lekker te cammen:D
   
  GEEZ., le.freak, everything en 6 anderen vinden dit leuk.
 3. Stormpje

  Stormpje Super ELLEgirl

  Ik vind het eigenlijk best erg van mezelf, maar ik veroordeel mijn collega's zo snel als ze ziek zijn. Erger me er ook aan dat sommige mensen zich zo snel ziek melen. Zit je dinsdag nog gezellig met iemand te kletsen, zijn ze de dag erna er ineens niet omdat ze ziek zijn, ik denk dan al heel gauw: ja hoor zal allemaal wel.
   
  Overjoyced, Stervis, Kiddiecat en 4 anderen vinden dit leuk.
 4. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Is dat op cha.tur.bate?
  Voor de mensen die dat niet kennen.. dat is dus een site waar je ook op kan webcammen, het is gratis maar je kan natuurlijk zeggen dat mensen je 'tokens' kunnen geven en in ruil voor die tokens kan je dan iets uitdoen of iets doen.
  Ik kijk daar zelf wel eens naar shows (omg vind het best spannend om dit op te biechten) en volgens mij is dat best wel prima en vrijblijvend!
   
 5. Olivia88

  Olivia88 Über ELLEgirl

  Misschien heb je het gewoon even nodig? Ipv streng voor jezelf te zijn, kun je er ook van proberen te genieten dat je de mogelijkheid hebt om even lekker lui te zijn. Als je volgende week begint, heb je misschien zo de smaak weer te pakken en komt de motivatie vanzelf. Ik heb dit ook vaak gehad tijdens mijn studie en baalde dan ook altijd van mezelf. Als ik dan later weer volop bezig was en het super druk had baalde ik weer dat ik niet genoeg had genoten van mijn chilldagen. Mijn advies: neem het er nog even van en dan heb je volgende week alle energie om weer te knallen!
   
 6. Olivia88

  Olivia88 Über ELLEgirl

  Misschien heb je het gewoon even nodig? Ipv streng voor jezelf te zijn, kun je er ook van proberen te genieten dat je de mogelijkheid hebt om even lekker lui te zijn. Als je volgende week begint, heb je misschien zo de smaak weer te pakken en komt de motivatie vanzelf. Ik heb dit ook vaak gehad tijdens mijn studie en baalde dan ook altijd van mezelf. Als ik dan later weer volop bezig was en het super druk had baalde ik weer dat ik niet genoeg had genoten van mijn chilldagen. Mijn advies: neem het er nog even van en dan heb je volgende week alle energie om weer te knallen!
   
 7. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  @Sugahmama ik ben wel benieuwd hoe veel je dan verdient ongeveer? En gaat dat dan met tokens of gaat het per minuut ofzo?
   
  armadillo vindt dit leuk.
 8. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Ik voel me net Agent 007.
  - Laatst had ik me opgegeven voor een project over een bepaald maatschappelijk probleem, maar na de 1e bijeenkomst bleek het niks voor mij te zijn. Ik had mijn mail en tel nr achtergelaten en zag alle mails daarna voorbijkomen zonder te antwoorden, maar gelukkig heeft niemand meer naar mij gevraagd.
  - Gister had ik eigenlijk een groepssollicitatie, maar wegens het onoverkomelijk lage salaris besloot ik zonder af te zeggen niet meer te gaan. Daar werd ik ook niet meer over gebeld. :cool:
   
  Tante Pollewop vindt dit leuk.
 9. Amphitrite.

  Amphitrite. Super ELLEgirl

  Ik ben hier zo benieuwd naar. Denk toch dat ik hem ga bestellen.
   
  "pareltje" vindt dit leuk.
 10. Beuty

  Beuty Über ELLEgirl

  Ik ben eigenlijk zo teleurgesteld dat mijn vriendinnen nooit vragen hoe het met me gaat. Ik heb met best wat gezondheidsgedoe te dealen wat best veel effect heeft op mijn zelfverzekerdheid en wat me op veel momenten heel ongelukkig maakt. Hier weten zij vanaf (we hebben het er wel eens over gehad in het verleden, als ik het zelf aankaartte) maar er is gewoon nooit iemand (ja m'n moeder of vriend) die er naar vraagt. Ik ben ook gestopt met er zelf over beginnen omdat ik me daar ongemakkelijk bij voel (het is een gevoelig onderwerp), vooral omdat er vaak ineens iemand over iets anders begint en ik me dan eigenlijk nog stommer voel dan ik al deed. We zijn al vriendinnen vanaf de basisschool en iedereen zegt altijd dat het zo bijzonder is dat we zo'n vriendschap hebben, terwijl ik me best vaak eenzaam voel door deze hele situatie. Wat dat betreft is het eigenlijk een hele oppervlakkige vriendschap. En die laatste zin hardop zeggen voelt nogal als een biecht? Volgens mij voelen zij dit totaal niet zo.

  Mocht je willen reageren, liever niet citeren (en dat rijmt)
   
 11. Daydreamers

  Daydreamers Über ELLEgirl

  @Beuty Ik herken mezelf zo in je bericht. Had ook vriendinnen vanaf de middelbare en we spreken elkaar nooit tenzij we fysiek bij elkaar zijn. Dan denk ik ook: wat is dit voor vriendschap nog? Ze vroegen niet eens na mijn operaties hoe het met me ging.

  Misschien vinden ze het lastig om met jouw situatie om te gaan. Dat ze niet weten hoe ze erop moeten reageren of zich niet kunnen inleven.
  Durf je hierom te vragen? Van goh ik merk dat jullie niet vragen naar hoe het met me gaat maar soms heb ik dat even nodig om m'n verhaal kwijt te kunnen.

  Of je laat ze en accepteert het dat ze er niet naar vragen. Durf/wil je dan op zoek gaan naar nieuwe vriendinnen die wel interesse in je tonen en luisteren naar je verhaal?

  Ik vind het wel fijn om te lezen dat je het kan vertellen aan je vriend en je moeder, ik snap ook heel goed dat je het soms ook wel eens tegen iemand anders wil zeggen en andere reacties erop wil krijgen.
   
 12. Maleficent

  Maleficent Super ELLEgirl

  Ik zie nu dat beyoncé weer zwanger is en vind het stiekem erg leuk. :oops:
   
  Overjoyced, keekie, Negativ en 5 anderen vinden dit leuk.
 13. Daelyss

  Daelyss Über ELLEgirl

  waarom in het opbiechttopic geplaatst? Is toch altijd leuk als iemand mama wordt :D:D
   
  keekie en batalash vinden dit leuk.
 14. Beuty

  Beuty Über ELLEgirl

  Ja het is niet zozeer het gevoel dat ik het per se aan ze kwijt moet, maar meer dat ik het gewoon jammer vind dat ze er nooit naar vragen. Zo komt het een beetje over alsof ze er niets om geven ofzo.
  Ik weet niet of ik dit zou durven te vragen, ik weet ook niet of dit me zou helpen omdat ik ook weer niet wil dat ze het vragen uit verplichting. Als ik dan ineens 3 privé-appjes zou krijgen met 'Hé hoe is het nou met ...' zou ik het gevoel krijgen dat het niet oprecht is maar een verplicht aardigheidje. Ik zou gewoon graag die oprechte interesse willen, maar denk dat ik niets anders kan doen dan het gewoon jammer vinden.

  Ja ik kan het gelukkig wel kwijt aan m'n vriend en moeder, op die manier kan ik in ieder geval mijn verhaal kwijt :) Misschien moet ik het daar ook maar gewoon bij houden en accepteren dat het is zoals het is.
   
 15. Kiddiecat

  Kiddiecat Super ELLEgirl

  Oh ook zo herkenbaar. Precies dat denk ik altijd over exen maar...ervaring leert ook dat ze dat geleerde goede gedrag meestal zo weer vergeten zijn ;)
   
 16. Beuty

  Beuty Über ELLEgirl

  @ChampagnePop Ja ik snap ook niet dat niemand er dan op komt om iets te vragen? Vooral als het over iedereen gaat behalve over één iemand. En ben zelf dan ook te eigenwijs/koppig om dan zelf iets erover te zeggen. Heb al snel een 'nou dan niet'-instelling. Sinds ik hier over na aan het denken ben merk ik wel aan mezelf dat ik veel meer mijn best doe dingen te onthouden en interesse te tonen, omdat ik weet hoe fijn het kan zijn als iemand ergens naar vraagt.

  Ik hoop dat je etentje desondanks nog wel gezellig is. Hopelijk tonen ze uiteindelijk nog wat interesse :(
   
  ChampagnePop vindt dit leuk.
 17. whistle

  whistle Super ELLEgirl

  Van een tweeling zelfs!
   
  Sjuus vindt dit leuk.
 18. le.freak

  le.freak Super ELLEgirl

  Nee lukt niet! Stomme rotsite hier :/
   
 19. whistle

  whistle Super ELLEgirl

  Ik ben echt zo clueless met wat ik moet gaan stemmen op 15 maart.. het kan zowel Groenlinks als bij wijze van spreken PVV worden en alles daar tussenin.

  Overweeg nu maar om Pvdd te stemmen, gebeurt er iig nog wat goeds met m'n stem.
   
 20. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Binnenkort komt er een nieuwe stemwijzer uit, misschien heb je daar wat aan!
   
  strudeltje en whistle vinden dit leuk.
 21. Jilllvd

  Jilllvd Über ELLEgirl

  @Beuty Lastig, ik heb dit ook wel eens gehad en hoe moeilijk het ook is toch gezegd dat het me niet helemaal lekker zat (vaak hebben ze het zelf helemaal niet door). Juist omdat je zelf wel interesse toont in iemand, merkte dat ik me enorm opgelucht voelde toen dat eruit was en ik later ook zeker verbetering zag zonder dat dat gemaakt overkwam, net zoals je zelf al zegt dat je nu meer gaat opletten om dingen te onthouden en interesse te tonen dat is ook niet gemaakt toch? Je probeert er alleen wat meer op te letten. Je kunt het heel voorzichtig een keertje aanknopen op het moment dat ze ergens anders over begint dat je zegt 'maar ik was eigenlijk nog niet klaar met mijn verhaal' of iets in die richting. Denk wel dat het goed is om dat te doen maar je moet natuurlijk altijd doen waar je je zelf het beste bij voelt.
   
  Beuty vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina