1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. Verdigris

  Verdigris Super ELLEgirl

  Ik ben sinds een lange tijd twee dagen achter elkaar vrij en ik zit al de hele dag tranen tegen te houden, ik snap niet hoe ik onbewust zoveel stress heb en nu dus een beetje in elkaar zak :confused: Ik wil gewoon blij zijn dat ik vrij ben, maar in plaats daarvan zit ik in bed zielige liedjes te luisteren :rolleyes:
   
  groetjes vindt dit leuk.
 2. GEEZ.

  GEEZ. Über ELLEgirl

  Oké thnx, weet ik dat ook weer haha
   
 3. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Ik zit hier de mensen met hun snapchat streak een beetje uit te lachen, maar waarschijnlijk zou ik 1000 keer fanatieker zijn geweest als ik snapchat had.

  Ik vier elke volger op insta. Dat is het bewijs.
   
  GEEZ., Linus&Celly, alors on danse en 4 anderen vinden dit leuk.
 4. Babyyyy

  Babyyyy Über ELLEgirl

  Ik begrijp wat je zegt en tot op zekere hoogte klopt dat. Helaas weet ik dat dit in mijn geval niet op gaat en het echt een combinatie is van m'n uiterlijk en uitstraling, waar mensen soms heel heftig op reageren. Sinds kort heb ik pepperspray in m'n tas omdat ik te vaak in nare situatie's heb gezeten, zodat ik mezelf kan beschermen. Misschien klinken mijn reacties vrij heftig, je wilt alleen niet weten hoe vaak ik na nare ervaringen wel niet heb gehoord dat "dat er nou eenmaal bij hoort als je er goed uitziet". Zo werkt het nou eenmaal niet en ik zou graag willen dat zowel mannen als vrouwen door hebben wat voor impact bepaalde opmerkingen of gedragingen kunnen hebben op iemand.
   
  Laatst bewerkt: 20 mrt 2017
 5. Mirte!*

  Mirte!* Über ELLEgirl

  Ik heb niet eens snapchat. Een dag gehad vond er weinig aan en had ook helemaal geen zin om uit te vinden hoe het allemaal werkte en ook onbekenden die je konden toevoegen ofzo? Geen idee wat ik mis dus haha
   
  Six horse Judy en "Giant Laser" vinden dit leuk.
 6. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  [​IMG]
   
 7. trenchcoat

  trenchcoat Über ELLEgirl

  Hahahahahahahaa ik ga stuk <3
   
  FredPaillet vindt dit leuk.
 8. LadyGodiva

  LadyGodiva Über ELLEgirl

  Ik heb er 1 keer in gekeken omdat ik me afvroeg of dit dezelfde onzin was. Toen heb ik wat comments gelezen en ik vond die reacties daar nog wel enigszins grappig. Maar dat andere topic trok ik echt niet meer na enkele reacties.
   
 9. Verdigris

  Verdigris Super ELLEgirl

  Ik zwijmel nog steeds weg bij Bill Kaulitz van Tokio Hotel. Nou en.

  :cool:
   
 10. Negativ

  Negativ Super ELLEgirl

  Gefeliciteerd!

  Hahahaha nu zie ik ook echt voor me dat je bij elk rond of speciaal getal een "100 volgers" oid special doet, net zoals bij de youtubers :p
   
  trenchcoat vindt dit leuk.
 11. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Één van mijn favoriete quotes ooit is: Plain women know more about men than beautiful ones do.
   
  Linus&Celly, Dahl, Eenhoorn en 3 anderen vinden dit leuk.
 12. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Ik had een 100 gemaakt uit muntjes en daar een foto van gemaakt. :oops:
   
 13. Shin Chan

  Shin Chan Über ELLEgirl

  Ik vind dat juist onzeker overkomen. Je denkt toch liever dat je dingen gedaan krijgt omdat je aardig of slim bent?
   
 14. Lemur

  Lemur Super ELLEgirl

  Haha vind ik een leuke biecht dit! Tom Kaulitz is ook wel heet met z'n zwarte dreads tegenwoordig, goedemorgen! :eek:
  [​IMG]
   
  Zoutje, Verdigris en Minnepin vinden dit leuk.
 15. Shadina

  Shadina Über ELLEgirl

  Serieuze vraag, maar denk je dat dat niet gebeurt dan? Dat vrouwen soms dingen (gedaan) krijgen puur om hun uiterlijk? Want dat zie ik helaas maar al te vaak gebeuren. Tuurlijk is het een beetje arrogant om het echt zo te zeggen dat je dingen hebt gekregen omdat je zo knap bent, maar het is niet iets wat niet gebeurt. En dat is juist wat mij het meest stoort aan dat soort topics, dan word je er weer mee geconfronteerd hoe oneerlijk het is in deze wereld.
   
  Overjoyced, Brrr, Sjern en 2 anderen vinden dit leuk.
 16. thoughtless

  thoughtless Über ELLEgirl

  Er werkt hier iemand die van een ander bedrijf komt maar hij werkt nu bij ons bedrijf. Hij heeft het er steeds over wat ons bedrijf fout doet en wat het andere bedrijf goed deed. Hij doet alsof hij de baas is geweest van dat andere bedrijf en dat alles maar even anders moet.
  Vent er is een rede dat het bedrijf waar hij vandaag komt failliet is. Doe niet alsof jij de held op aarde bent, want wat doe je anders op deze afdeling en in dit bedrijf?
   
  Overjoyced vindt dit leuk.
 17. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Zag op die negeerlijst ook het geheimaccount staan. Ondanks dat ik dacht dat dat account toch niet meer gebruikt wordt maar van de negeerlijst afgehaald ook, zie ik nu het sekstopic ineens weer verschijnen :p Die was dus ook lang foetsie zonder dat ik het doorhad haha.

  Ben wel aan het overwegen om mod Liz weer op de negeerlijst te zetten, merk dat ik het beutyblogtopic toch onbewust weer aanklik. Hetzelfde heb ik met dat andere bloggers & youtubers topic, paar x per ongeluk op geklikt en meegelezen zonder dat ik doorhad in welk topic ik zat en nu klik ik er vaker onbewust op, terwijl ik de meesten die daarin besproken wordt niet ken, laat staan volg. Vind het alleen stom om @Daantje!! dan op de negeerlijst te moeten zetten. Er is geen andere manier om die topics niet meer te zien of wel? Zou wel handig zijn als je bepaalde topics op een blokkeerlijst zou kunnen zetten en ze op die manier niet meer voorbij ziet komen.
   
 18. HannaMarin

  HannaMarin Über ELLEgirl

  Soms als ik met iemand ben dwalen mijn gedachten af, naar hele rare dingen of dingen waarvan ik liever niet heb dat de ander ze weet. En dan denk ik 'Fuck, wat als diegene mijn gedachten kan lezen en gewoon een pokerface op zet?'. Dan ga ik de ander subtiel bestuderen op signalen die erop zouden kunnen duiden dat diegene merkt dat ik weet dat die mijn gedachten kan lezen en dan denk ik extra hard op in mijn hoofd 'Als je mijn gedachten kan lezen, geef dan nu een teken door te niezen/lachen/het gewoon te zeggen/te tikken met je hand.' Tot nu toe heb ik nog nooit een teken gekregen, maar soms word ik toch ineens achterdochtig en dan denk ik 'Jaa, je weet het wel he?'

  Echt dom, weet ook wel dat er een grote kans is dat het niet zo is hahaha, maar alsnog kan ik mezelf er op zo'n moment lekker gek mee maken.
   
  Pippin, Roderik, vitaminwater en 21 anderen vinden dit leuk.
 19. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  zoooooooooooooo herkenbaar echt 100% herkenbaar hahaha!!
   
 20. Sherida

  Sherida Über ELLEgirl

  Ik had dit exacte dilemma een paar weken geleden -_- Uiteindelijk heb ik Daantje niet genegeerd en Liz wel maar ik klik nog steeds op dat stomme yt-topic
   
  Boommm, Cosima en quantummechanicus vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina