1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiecht topic zonder omg reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. Mirte!*

  Mirte!* Über ELLEgirl

  Ik heb niet eens snapchat. Een dag gehad vond er weinig aan en had ook helemaal geen zin om uit te vinden hoe het allemaal werkte en ook onbekenden die je konden toevoegen ofzo? Geen idee wat ik mis dus haha
   
  Six horse Judy en "Giant Laser" vinden dit leuk.
 2. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  [​IMG]
   
 3. trenchcoat

  trenchcoat Über ELLEgirl

  Hahahahahahahaa ik ga stuk <3
   
  FredPaillet vindt dit leuk.
 4. LadyGodiva

  LadyGodiva Über ELLEgirl

  Ik heb er 1 keer in gekeken omdat ik me afvroeg of dit dezelfde onzin was. Toen heb ik wat comments gelezen en ik vond die reacties daar nog wel enigszins grappig. Maar dat andere topic trok ik echt niet meer na enkele reacties.
   
 5. Verdigris

  Verdigris Super ELLEgirl

  Ik zwijmel nog steeds weg bij Bill Kaulitz van Tokio Hotel. Nou en.

  :cool:
   
 6. Negativ

  Negativ Super ELLEgirl

  Gefeliciteerd!

  Hahahaha nu zie ik ook echt voor me dat je bij elk rond of speciaal getal een "100 volgers" oid special doet, net zoals bij de youtubers :p
   
  trenchcoat vindt dit leuk.
 7. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Één van mijn favoriete quotes ooit is: Plain women know more about men than beautiful ones do.
   
  Linus&Celly, Dahl, Eenhoorn en 3 anderen vinden dit leuk.
 8. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Ik had een 100 gemaakt uit muntjes en daar een foto van gemaakt. :oops:
   
 9. Shin Chan

  Shin Chan Über ELLEgirl

  Ik vind dat juist onzeker overkomen. Je denkt toch liever dat je dingen gedaan krijgt omdat je aardig of slim bent?
   
 10. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  Ik wil inhoudelijk met iemand (die niet mijn vriend of mijn baas is) over mijn werk praten. Toen ging ik bedenken wat verschillende vrienden zouden zeggen over mijn probleem en toen werd ik zo geirriteerd door hun 'reacties' (IN MIJN HOOFD dus!!) dat ik ze nu allemaal stom vind. Omg. :rolleyes:
   
  sloth, Petunia, Super Coole Pinda en 23 anderen vinden dit leuk.
 11. Lemur

  Lemur Super ELLEgirl

  Haha vind ik een leuke biecht dit! Tom Kaulitz is ook wel heet met z'n zwarte dreads tegenwoordig, goedemorgen! :eek:
  [​IMG]
   
  Zoutje, Verdigris en Minnepin vinden dit leuk.
 12. Shadina

  Shadina Über ELLEgirl

  Serieuze vraag, maar denk je dat dat niet gebeurt dan? Dat vrouwen soms dingen (gedaan) krijgen puur om hun uiterlijk? Want dat zie ik helaas maar al te vaak gebeuren. Tuurlijk is het een beetje arrogant om het echt zo te zeggen dat je dingen hebt gekregen omdat je zo knap bent, maar het is niet iets wat niet gebeurt. En dat is juist wat mij het meest stoort aan dat soort topics, dan word je er weer mee geconfronteerd hoe oneerlijk het is in deze wereld.
   
  Overjoyced, Brrr, Sjern en 2 anderen vinden dit leuk.
 13. thoughtless

  thoughtless Über ELLEgirl

  Er werkt hier iemand die van een ander bedrijf komt maar hij werkt nu bij ons bedrijf. Hij heeft het er steeds over wat ons bedrijf fout doet en wat het andere bedrijf goed deed. Hij doet alsof hij de baas is geweest van dat andere bedrijf en dat alles maar even anders moet.
  Vent er is een rede dat het bedrijf waar hij vandaag komt failliet is. Doe niet alsof jij de held op aarde bent, want wat doe je anders op deze afdeling en in dit bedrijf?
   
  Overjoyced vindt dit leuk.
 14. "pareltje"

  "pareltje" Super ELLEgirl

  Oke ik reageer even op mezelf. Ik heb nu gezien dat er wel ondersteuning wordt geboden voor werknemers in mijn situatie (#lekkervaag) dus dat is eigenlijk precies waar ik naar op zoek ben, maar dan denk ik meteen ieww dan moet ik met allemaal zeikerds in een groepje (terwijl ik dus zelf ook zo'n zeikerd ben) en ik krijg dan ook meteen competitiegevoelens (wat ik zelf irritant vind bij anderen). Het is ook nooit goed. :rolleyes:
   
 15. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Zag op die negeerlijst ook het geheimaccount staan. Ondanks dat ik dacht dat dat account toch niet meer gebruikt wordt maar van de negeerlijst afgehaald ook, zie ik nu het sekstopic ineens weer verschijnen :p Die was dus ook lang foetsie zonder dat ik het doorhad haha.

  Ben wel aan het overwegen om mod Liz weer op de negeerlijst te zetten, merk dat ik het beutyblogtopic toch onbewust weer aanklik. Hetzelfde heb ik met dat andere bloggers & youtubers topic, paar x per ongeluk op geklikt en meegelezen zonder dat ik doorhad in welk topic ik zat en nu klik ik er vaker onbewust op, terwijl ik de meesten die daarin besproken wordt niet ken, laat staan volg. Vind het alleen stom om @Daantje!! dan op de negeerlijst te moeten zetten. Er is geen andere manier om die topics niet meer te zien of wel? Zou wel handig zijn als je bepaalde topics op een blokkeerlijst zou kunnen zetten en ze op die manier niet meer voorbij ziet komen.
   
 16. HannaMarin

  HannaMarin Super ELLEgirl

  Soms als ik met iemand ben dwalen mijn gedachten af, naar hele rare dingen of dingen waarvan ik liever niet heb dat de ander ze weet. En dan denk ik 'Fuck, wat als diegene mijn gedachten kan lezen en gewoon een pokerface op zet?'. Dan ga ik de ander subtiel bestuderen op signalen die erop zouden kunnen duiden dat diegene merkt dat ik weet dat die mijn gedachten kan lezen en dan denk ik extra hard op in mijn hoofd 'Als je mijn gedachten kan lezen, geef dan nu een teken door te niezen/lachen/het gewoon te zeggen/te tikken met je hand.' Tot nu toe heb ik nog nooit een teken gekregen, maar soms word ik toch ineens achterdochtig en dan denk ik 'Jaa, je weet het wel he?'

  Echt dom, weet ook wel dat er een grote kans is dat het niet zo is hahaha, maar alsnog kan ik mezelf er op zo'n moment lekker gek mee maken.
   
  Pippin, Roderik, vitaminwater en 21 anderen vinden dit leuk.
 17. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  zoooooooooooooo herkenbaar echt 100% herkenbaar hahaha!!
   
 18. Sherida

  Sherida Über ELLEgirl

  Ik had dit exacte dilemma een paar weken geleden -_- Uiteindelijk heb ik Daantje niet genegeerd en Liz wel maar ik klik nog steeds op dat stomme yt-topic
   
  Boommm, Cosima en quantummechanicus vinden dit leuk.
 19. cocomary

  cocomary Über ELLEgirl

  Hoezo vind je dat een erg topic? Ik heb het idee dat het daar best meevalt of zit ik ernaast?

  BT Lees ik heel soms en ga er dan altijd snel uit. Walgelijk topic
   
 20. San Junipero

  San Junipero Super ELLEgirl

  Het is al bijna twee jaar uit met mijn ex maar zijn moeder update me nog steeds over zijn leven :oops:
   

Deel Deze Pagina