1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiechttopic zonder omg-reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. Pippin

  Pippin Super ELLEgirl

  Dit ja, ik heb dat vorige topic nooit gezien en moet me nu echt inhouden om het niet op te zoeken :rolleyes:
   
 2. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Maar ik heb het idee dat mannen dit naar alle vrouwen doen, volgens mij hoef je daar niet per se knap voor te zijn. Hetzelfde voor de andere dingen die je noemt. Neemt niet weg dat het hondsvervelend is en daar mag je zeker over klagen.
   
  Pippin, Texie, Esperanto en 10 anderen vinden dit leuk.
 3. matilda

  matilda Über ELLEgirl

  Ik baal heel erg dat de Snapchat streak met mijn vriend ineens verdwenen is. Hallo, we hadden 140. :( dat is meer dan de helft van onze relatie.
   
 4. queenofdisaster

  queenofdisaster Über ELLEgirl

  Mijn vriend en ik zitten vandaag op 334 en omdat ik twee weken naar het buitenland ga heb ik hem geinstrueerd in te loggen op mijn snapaccount om de streak koste wat kost levend te houden.

  Ik vind het oprecht zielig voor je:(
   
  azemble, Finko, Linus&Celly en 8 anderen vinden dit leuk.
 5. Serena Verspon

  Serena Verspon Super ELLEgirl

  Sinds mijn beste vriendin op wereldreis is neukt ze alles wat los en vast zit en ik irriteer me aan het feit dat ze elk gesprek begint met haar laatste overwinning. Mens, vertel ook ens wat over wat je nog meer doet.
   
  Finko, Linus&Celly, Krizzol en 3 anderen vinden dit leuk.
 6. Hilde-Hilde

  Hilde-Hilde Super ELLEgirl

  Hahah ik roep juist altijd dat ik een kind wil vanaf zijn 4e jaar, 0-4 lijkt mij juist veel minder
   
 7. trenchcoat

  trenchcoat Über ELLEgirl

  Ik ben vannacht om 00:00 jarig en ben zo moe. Maar ik wil heel kinderlijk opblijven zodat ik dan denk jeej jarig en dan kan slapen. Om wakker te blijven heb ik Redbull gekocht. Zo kinderlijk dit hahahaha doe effe normaal.
   
 8. Maruti

  Maruti Über ELLEgirl

  Kun je niet gewoon nadat ze het weer over een overwinning heeft gehad meteen vragen 'maareh, wat heb je daar nog meer beleefd/gedaan?'.
   
  Kokos25again en Solee vinden dit leuk.
 9. boemboem

  boemboem Über ELLEgirl

  Ik ben een echte misgunner.
  Geloof dat ik dit al eens heb gebiecht maar eens in de zoveel tijd besef ik dat ik zo ben en nu wil ik het ergens kwijt.

  Als iemand iets heeft wat me niet aan staat of wat ik juist heel graag zou willen ga ik altijd kut denken en soms doen :oops:
   
  Krelis, Jauregui, Overjoyced en 3 anderen vinden dit leuk.
 10. Verdigris

  Verdigris Super ELLEgirl

  Zelfde hier, zo had mijn klas gefraudeerd met de onverwachtse schriftelijke toets toen ik er niet was, ze hadden namelijk van een andere klas de antwoorden gekregen en de docent vermoedde al fraude omdat in haar andere klassen maar 1 - 5 studenten die toets haalden en in mijn klas juist maar 1 - 5 niet. Hoopte stiekem dat ze het ongeldig zou laten verklaren en opnieuw zou doen zodat ik 'm ook kon maken :oops:
   
 11. GEEZ.

  GEEZ. Über ELLEgirl

  Wat is streak? Haha ben een noob
   
 12. boemboem

  boemboem Über ELLEgirl

  Vlammetjes haha. Als je elkaar op een dag allebei een snapchat stuurt ontstaat de streak. Achter dat vlammetje staat een cijfer en datis het aantal dagen dat je al opeenvolgend elkaar snapchats hebt gestuurd. Maar als je een dag mist is alles weg en moet je opnieuw beginnen (met vlammetjes sparen).
   
  GEEZ. vindt dit leuk.
 13. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  Ik kwam er vorig jaar ofzo pas achter dat dat dus werd gezongen door Arjen Lubach en Janine Abbring :D
   
 14. Verdigris

  Verdigris Super ELLEgirl

  Ik ben sinds een lange tijd twee dagen achter elkaar vrij en ik zit al de hele dag tranen tegen te houden, ik snap niet hoe ik onbewust zoveel stress heb en nu dus een beetje in elkaar zak :confused: Ik wil gewoon blij zijn dat ik vrij ben, maar in plaats daarvan zit ik in bed zielige liedjes te luisteren :rolleyes:
   
  groetjes vindt dit leuk.
 15. GEEZ.

  GEEZ. Über ELLEgirl

  Oké thnx, weet ik dat ook weer haha
   
 16. Babyyyy

  Babyyyy Über ELLEgirl

  Ik begrijp wat je zegt en tot op zekere hoogte klopt dat. Helaas weet ik dat dit in mijn geval niet op gaat en het echt een combinatie is van m'n uiterlijk en uitstraling, waar mensen soms heel heftig op reageren. Sinds kort heb ik pepperspray in m'n tas omdat ik te vaak in nare situatie's heb gezeten, zodat ik mezelf kan beschermen. Misschien klinken mijn reacties vrij heftig, je wilt alleen niet weten hoe vaak ik na nare ervaringen wel niet heb gehoord dat "dat er nou eenmaal bij hoort als je er goed uitziet". Zo werkt het nou eenmaal niet en ik zou graag willen dat zowel mannen als vrouwen door hebben wat voor impact bepaalde opmerkingen of gedragingen kunnen hebben op iemand.
   
  Laatst bewerkt: 20 mrt 2017
 17. Mirte!*

  Mirte!* Guru ELLEgirl

  Ik heb niet eens snapchat. Een dag gehad vond er weinig aan en had ook helemaal geen zin om uit te vinden hoe het allemaal werkte en ook onbekenden die je konden toevoegen ofzo? Geen idee wat ik mis dus haha
   
  Six horse Judy en "Giant Laser" vinden dit leuk.
 18. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  [​IMG]
   
 19. trenchcoat

  trenchcoat Über ELLEgirl

  Hahahahahahahaa ik ga stuk <3
   
  FredPaillet vindt dit leuk.
 20. LadyGodiva

  LadyGodiva Über ELLEgirl

  Ik heb er 1 keer in gekeken omdat ik me afvroeg of dit dezelfde onzin was. Toen heb ik wat comments gelezen en ik vond die reacties daar nog wel enigszins grappig. Maar dat andere topic trok ik echt niet meer na enkele reacties.
   

Deel Deze Pagina