1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het opbiechttopic zonder omg-reacties

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Thewolves., 3 jan 2015.

 1. Verdigris

  Verdigris Super ELLEgirl

  Ik zwijmel nog steeds weg bij Bill Kaulitz van Tokio Hotel. Nou en.

  :cool:
   
 2. Negativ

  Negativ Über ELLEgirl

  Gefeliciteerd!

  Hahahaha nu zie ik ook echt voor me dat je bij elk rond of speciaal getal een "100 volgers" oid special doet, net zoals bij de youtubers :p
   
  trenchcoat vindt dit leuk.
 3. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Één van mijn favoriete quotes ooit is: Plain women know more about men than beautiful ones do.
   
  Linus&Celly, Dahl, Eenhoorn en 3 anderen vinden dit leuk.
 4. Shin Chan

  Shin Chan Über ELLEgirl

  Ik vind dat juist onzeker overkomen. Je denkt toch liever dat je dingen gedaan krijgt omdat je aardig of slim bent?
   
 5. Lemur

  Lemur Super ELLEgirl

  Haha vind ik een leuke biecht dit! Tom Kaulitz is ook wel heet met z'n zwarte dreads tegenwoordig, goedemorgen! :eek:
  [​IMG]
   
  Zoutje, Verdigris en Minnepin vinden dit leuk.
 6. Shadina

  Shadina Über ELLEgirl

  Serieuze vraag, maar denk je dat dat niet gebeurt dan? Dat vrouwen soms dingen (gedaan) krijgen puur om hun uiterlijk? Want dat zie ik helaas maar al te vaak gebeuren. Tuurlijk is het een beetje arrogant om het echt zo te zeggen dat je dingen hebt gekregen omdat je zo knap bent, maar het is niet iets wat niet gebeurt. En dat is juist wat mij het meest stoort aan dat soort topics, dan word je er weer mee geconfronteerd hoe oneerlijk het is in deze wereld.
   
  Overjoyced, Brrr, Sjern en 2 anderen vinden dit leuk.
 7. thoughtless

  thoughtless Über ELLEgirl

  Er werkt hier iemand die van een ander bedrijf komt maar hij werkt nu bij ons bedrijf. Hij heeft het er steeds over wat ons bedrijf fout doet en wat het andere bedrijf goed deed. Hij doet alsof hij de baas is geweest van dat andere bedrijf en dat alles maar even anders moet.
  Vent er is een rede dat het bedrijf waar hij vandaag komt failliet is. Doe niet alsof jij de held op aarde bent, want wat doe je anders op deze afdeling en in dit bedrijf?
   
  Overjoyced vindt dit leuk.
 8. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Zag op die negeerlijst ook het geheimaccount staan. Ondanks dat ik dacht dat dat account toch niet meer gebruikt wordt maar van de negeerlijst afgehaald ook, zie ik nu het sekstopic ineens weer verschijnen :p Die was dus ook lang foetsie zonder dat ik het doorhad haha.

  Ben wel aan het overwegen om mod Liz weer op de negeerlijst te zetten, merk dat ik het beutyblogtopic toch onbewust weer aanklik. Hetzelfde heb ik met dat andere bloggers & youtubers topic, paar x per ongeluk op geklikt en meegelezen zonder dat ik doorhad in welk topic ik zat en nu klik ik er vaker onbewust op, terwijl ik de meesten die daarin besproken wordt niet ken, laat staan volg. Vind het alleen stom om @Daantje!! dan op de negeerlijst te moeten zetten. Er is geen andere manier om die topics niet meer te zien of wel? Zou wel handig zijn als je bepaalde topics op een blokkeerlijst zou kunnen zetten en ze op die manier niet meer voorbij ziet komen.
   
 9. HannaMarin

  HannaMarin Über ELLEgirl

  Soms als ik met iemand ben dwalen mijn gedachten af, naar hele rare dingen of dingen waarvan ik liever niet heb dat de ander ze weet. En dan denk ik 'Fuck, wat als diegene mijn gedachten kan lezen en gewoon een pokerface op zet?'. Dan ga ik de ander subtiel bestuderen op signalen die erop zouden kunnen duiden dat diegene merkt dat ik weet dat die mijn gedachten kan lezen en dan denk ik extra hard op in mijn hoofd 'Als je mijn gedachten kan lezen, geef dan nu een teken door te niezen/lachen/het gewoon te zeggen/te tikken met je hand.' Tot nu toe heb ik nog nooit een teken gekregen, maar soms word ik toch ineens achterdochtig en dan denk ik 'Jaa, je weet het wel he?'

  Echt dom, weet ook wel dat er een grote kans is dat het niet zo is hahaha, maar alsnog kan ik mezelf er op zo'n moment lekker gek mee maken.
   
  Pippin, Roderik, vitaminwater en 21 anderen vinden dit leuk.
 10. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  zoooooooooooooo herkenbaar echt 100% herkenbaar hahaha!!
   
 11. Sherida

  Sherida Über ELLEgirl

  Ik had dit exacte dilemma een paar weken geleden -_- Uiteindelijk heb ik Daantje niet genegeerd en Liz wel maar ik klik nog steeds op dat stomme yt-topic
   
  Boommm, Cosima en quantummechanicus vinden dit leuk.
 12. cocomary

  cocomary Über ELLEgirl

  Hoezo vind je dat een erg topic? Ik heb het idee dat het daar best meevalt of zit ik ernaast?

  BT Lees ik heel soms en ga er dan altijd snel uit. Walgelijk topic
   
 13. San Junipero

  San Junipero Über ELLEgirl

  Het is al bijna twee jaar uit met mijn ex maar zijn moeder update me nog steeds over zijn leven :oops:
   
 14. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Vind je dat fijn? Waarom doet die moeder dat? Soms komt de gedachte ook wel op dat ik een update over het leven van mijn ex wil, maar aan de andere kant ben er ook wel klaar mee eigenlijk. :oops: Maar ik droomde van de week over zijn zusje en vannacht weer over hem en ohhh raar.
   
 15. cocomary

  cocomary Über ELLEgirl

  Ja schuldig! Ik ken vet gezellig niet maar werd nieuwsgierig omdat het over hen ging. Ik ga toch vaak even op research als iets besproken wordt :oops:
   
  Six horse Judy en quantummechanicus vinden dit leuk.
 16. Sherida

  Sherida Über ELLEgirl

  oh het is geen naar topic maar ik heb er gewoon geen flikker aan, het is complete tijdsverspilling :)

  Plus ik volg niemand uit dat topic op YT dus ik weet de helft van de tijd niet om wie het gaat, en dan ga ik dat weer uitzoeken en dan ben ik weer 2,5 uur van mn leven kwijt..
   
  Six horse Judy en quantummechanicus vinden dit leuk.
 17. San Junipero

  San Junipero Über ELLEgirl

  Ja eigenlijk vind ik dat wel ok zo, alhoewel het na 2 jaar misschien een beetje raar is haha. Het is ook maar om de paar maanden dat ik haar telefonisch even hoor. Toen het net gedaan was met mijn ex is ie hervallen in een vroegere verslaving en alhoewel we aanvankelijk vriendschappelijk uit elkaar gingen wou ik hem helemaal niet meer horen omdat het mijn hart brak dat ie door zijn gebruik helemaal anders klonk en ik niks meer van hem herkende. Maar ik gaf nog steeds om hem dus vond het wel handig om via zijn moeder te weten hoe het met hem ging... en zo is dat een beetje gegroeid op die manier en bellen we nu nog steeds af en toe. Nu heb ik die updates eigenlijk niet meer zo nodig als toen het net uit was, maar ik vind de gedachte nog iets over hem te weten wel fijn zonder dat het me verder erg bezighoudt.

  Ben jij al lang uit elkaar? Weet je dan helemaal niks meer over hem nu? Kut hé om te dromen over je ex, zo kan je er in één keer weer helemaal middenin zitten.
   
 18. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @San Junipero Ik zie nu pas in welk topic ik heb gereageerd, hoop niet dat het aanvallend over kwam! Snap heel goed dat je dan nog over/van hem wil horen. En als het niets dwarszit is er niks mis mee natuurlijk :) (trek je het je nu heel erg aan dat hij niet naar de hulp is gegaan wat hij je pas vertelde?)
  Ja ook 2 jaar. Heb hem nog op facebook en in januari nog even gesproken via die chat, maar was redelijk oppervlakkig (weet over zijn vakantie bijvoorbeeld :p). Ben wel benieuwd naar serieuzere zaken (gevoelens, het leven :p) maar aan de andere kant is ook wel goed zo.
   
 19. Bubbless

  Bubbless Über ELLEgirl

  Ik vind je insta echt heel leuk! Ben je net gaan volgen :D
   
 20. San Junipero

  San Junipero Über ELLEgirl

  @ellegirltalk Geeft niks hoor, ik nam het helemaal niet aanvallend op! En ik snap jouw twijfels. Moest ik het niet via zijn moeder weten zou ik ook die benieuwdheid hebben maar niet zo goed weten of ik het eigenlijk nog wel wil weten.

  Ik vind het wel jammer dat zijn plan voor hulp niet is doorgegaan, en ik wens hem echt oprecht het allerbeste, heb nooit kwaadheid ofzo naar hem toe gevoeld en ik geef vanop een afstand nog steeds om hem. Maar het is ook niet zo dat het verder nog invloed heeft op mijn dag of doen of laten.
   
 21. Krelis

  Krelis Super ELLEgirl

  Door een boze bui vanochtend, denkt mijn ma dat ik gehuild heb.

  Ze weet niet dat het door een joint komt dat mijn ogen er zo uit zien


  nietciterenplzz
   
  Super Coole Pinda, sloth, Roderik en 25 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina