1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hij versiert mij, maar hij is bezet!

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Rosie*, 28 okt 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Rosie*

  Rosie* Rookie ELLEgirl

  Een tijdje geleden heb ik een jongen (beter) leren kennen. Hij voegde mij toe op msn en sindsdien voeren we hele leuke gesprekken en spreken af en toe af. Van de buitenkant zijn we echt de meest onwaarschijnlijke combinatie, maar op de een of andere manier klikt het heel goed:) Een paar dagen geleden heeft hij me verteld dat hij me leuk vind en ik merk dat ik hem ook steeds leuker begin te vinden, MAAR... hij heeft een vriendin! En hij is volgens mij niet van plan het met haar uit te maken. Het komt er dus op neer dat hij mij naast zijn vriendin ook leuk vind. Aan de ene kant denk ik: het is niet mijn probleem: hij versierde tenslotte mij! maar aan de andere kant denk ik: ik lijk wel gek!

  Wat vinden jullie dat ik moet doen? Met hem afspreken of afstand nemen?:confused:
   
 2. SHAMU.

  SHAMU. Super ELLEgirl

  Ik zou hem duidelijk vragen wat 'ie van plan is met z'n vriendin. Als hij nog heel erg twijfelt, dan zou ik het even laten. Gewoon ook om z'n vriendin geen pijn te doen. Maar als 'ie er eigenlijk al uit is, wat houdt je dan tegen om met hem af te spreken?
   
 3. Rosie*

  Rosie* Rookie ELLEgirl

  Maar dat is dus het probleem.. Hij gaat het niet uitmaken, maar hij wil wel met mij afspreken. Als ik hem vraag hoe hij dat voor zich ziet krijg ik geen duidelijk antwoord..
   
 4. Foreverrr_

  Foreverrr_ Über ELLEgirl

  dat is raar.
  maar als ik jou was zou ik afstand nemen. bedoel je weet dat hij een vriendin heeft en wat hij doet achter zn vriendins rug om moet hij weten.

  ken je hem al lang via msn? hebben jullie elkaar wel eens ontmoet of is het alleen digitaal?
   
 5. tessertesser

  tessertesser Über ELLEgirl

  dan zou ik gewoon voor jezelf kiezen en hem lekker bij zn vriendin laten!
  hij zou die keuze moeten maken maar als hij het niet kan, dan moet iemand het wel doen (jij dus) want anders is het ook respectloos tegenover zijn vriendin..
   
 6. ChiQ

  ChiQ Guru ELLEgirl

  precies, gewoon blokkeren
   
 7. Rosie*

  Rosie* Rookie ELLEgirl

  Ik ken hem in principe al een hele tijd (we zitten op dezelfde school) maar we zijn pas sinds kort vrienden. We hebben wel veel gesprekken op msn, maar we zien elkaar dus ook vaak en we spreken af. En hij doet dit inderdaad allemaal achter de rug van z'n vriendin om, maar op de een of andere manier brengt hij het allemaal alsof het vanzelfsprekend is en gewoon kan. Een stemmetje in m'n hoofd zeg, doe niet zo belachelijk, maar een iets grotere stem zegt: het is gewoon heel erg gezellig!
   
 8. Rosie*

  Rosie* Rookie ELLEgirl

  En ik wist vanaf het begin dat hij een vriendin heeft, dat weet iedereen. Ik was ook verbaasd dat hij me benaderde. Ik heb er dus ook nooit meer achter gezocht (hoewel de tekenen wel vrij obvious waren) maar nu heeft hij me letterlijk bekend dat hij me leuk vind...
   
 9. SNAP.IT

  SNAP.IT Über ELLEgirl

  je hebt helemaal gelijk,
  waarom zou hij niet hetzelfde doen bij jou als jij z'n vriendin was?
   
 10. juicyjugs_

  juicyjugs_ Super ELLEgirl

  En hoelang is hij al met zijn vriendin samen?
  En zit die vriendin ook bij jullie op school?
   
 11. Birgit Waldorff

  Birgit Waldorff Rookie ELLEgirl

  Ik zou hem met rust laten. Hij heeft een vriendin en gaat haar niet verlaten, dus wil jij dan een soort "3e wiel aan de wagen" zijn? Is voor jezelf niet fijn denk ik.
   
 12. Rosie*

  Rosie* Rookie ELLEgirl

  Ik vrees dat jullie allemaal wel een beetje gelijk hebben... Helaas is het beste om te doen niet altijd het leukste:( maar wel heel erg bedankt voor jullie adviezen:)
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina