1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

hoe laat ik hem weten dat ik hem leuk vind! HELP

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door lovelouboutin, 14 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. lovelouboutin

  lovelouboutin Rookie ELLEgirl

  ik heb een week geleden een jongen ontmoet op een concert en hij woont in een andere stad, we whatsappen al de hele week heel veel, en aan het begin startte hij vaak de berichtjes maar nu niet meer.. ik wil hem graag hinten dat ik hem wel zie zitten maar weet echt niet hoe.
  help please
  x
   
 2. suikertje

  suikertje Banned

  Je zal wel wat fout gedaan.. bedenk wat het kan zijn en probeer het nog te herstellen. Heb je zn telefoonnummer.. word dan wat directer...beschuitje? ... of whatsapp iets van "Hey boy/lekkerdje.. how about us"".. o.i.d. Kijk ook even op internet .. het wemelt daar van de versiertips. Je hebt natuurlijk altijd een zeker blauwtjes-loop-risico omdat je nu (nog) B-partner bent. Daarom werkt iets grappigs altijd het beste dan kan je nog zeggen.."zo niet bedoeld"!! Suc6;)
   
 3. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  uhm
  dit zou ik niet door hoor

  @ lovelouboutin: stuur een paar dagen niks en wie weet stuurt hij je wat, als hij niks stuurt kun jij wel weer iets sturen
  denk dat je hem gewoon subtiel moet laten merken dat je hem wel leuk vindt, dus een beetje proberen te flirten (en niet wat suikertje zegt)
  succes!
   
 4. suikertje

  suikertje Banned

  Leuk dat je zo duidelijk zegt dat je mijn methode niet zo ziet zitten!!!. Het is maar de vraag of jouw "subtiele" methode dan wel werkt hoor...jongens zijn vaak oenen!! Met zo!n message van "Hey lekkerdje".. enz. kan je nog altijd zeggen dat het maar een grapje was terwijl je toch superduidelijk was. Je kan de grap dan afmaken met iets van '" Ja.. sorry..beetje te veel gedronken...(hihi!) maar nu ik weer nuchter ben zie ik pas hoe lelijk je eigenlijk bent, hihi!!"". Dat brengt hem dus in verwarring .. en triggert...en volgens mij werkt dat toch veel beter. Maar ja... jij bent mij niet:D
   
 5. lovelouboutin

  lovelouboutin Rookie ELLEgirl

  dankje voor de tips haha hij is sws al weer een stukje spreekzamer vandaag maar ik denk dat jullie me wel helpen :) x
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina