1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hoe snel van hoesten af?

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Trashy PromQueen., 20 jun 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Trashy PromQueen.

  Trashy PromQueen. Über ELLEgirl

  Hoe kom je snel van 't hoesten af? Want ik hoest tot kotsend aan toe en wordt er gek van. Ik ga straks hoestdrank halen maar verder iemand nog tips?
   
 2. Amélie.

  Amélie. Guru ELLEgirl

  SNoepjes enzo helpen vaak wel omdat je dan bezig bent met zuigen en dan maak je heel veel speeksel aan en is je keel lekker gesmeerd :p maar hoestdrank idd.. en ga anders echt naar een apotheek voor goede hoestdrank die jouw hoest aanpakt! want de meeste bij de kruidvat enzo, gewoon dikke siroop met een smaakje, doet gewoon hetzelfde als slijm: verzachten en smeren.. En 'echte' is gewoon echt een medicijn dat bijvoorbeeld vastzittend slijm oplost ofzo!
   
 3. Ris

  Ris Über ELLEgirl

  Je hebt ook middelen die de hoesprikkel remt, maar die moet je eigenlijk alleen gebruiken als je hoest niet productief is, dus als je geen slijm ophoest maar dat het slechts blijft kriebelen. Dan kun je kiezen voor tabletten (Noscapect van Roter of paracetamol met codeïne) of een drankje (Noscapinestroop).
   
 4. hippetyhop

  hippetyhop Über ELLEgirl

  jaa dat heb ik dus ook, alleen hoest ik slijm op (lekkah lekkah) :p
   
 5. miloutje

  miloutje Über ELLEgirl

  Bij de dokter kan je bepaalde pilletjes halen op recept en die helpen echt enorm...ik had pas ook hoestbuien tot bloedends toe, ben alleen even de naam vergeten....
   
 6. Leaving

  Leaving Super ELLEgirl

  als ik kriebelhoest heb, neem ik altijd een zoet glas siroop en dan steeds een klein slokje nemen als een kriebel aan voelt komen, uiteindelijk gaat ze kriebel dan weg. Maar na een paar glazen zoete siroop ben je dan ook aardig misselijk, tenminste ik dan
   
 7. babygotback

  babygotback Über ELLEgirl

  ik doe met je mee
  ik vreet me al 2 weken dood aan keelsnoepjes en pilletjes en weetikveelwat en liters hoestdrank (serieus 3e flesje in 2 weken)
  en gaat t over? NEE.
   
 8. Sylar

  Sylar Über ELLEgirl

  Dat had ik ook, dacht dat het wel over ging, maar niet dus :p
  4 maanden mee gewacht en uiteindelijk eindigde het met een longontsteking..
  Nu is het zo goed als over gelukkig.
   
 9. zebra*girl

  zebra*girl Über ELLEgirl

  als je echt te lang bleef hoesten, moet je naar de dokter. Ik bleek bronchitis te hebben. Kreeg ik anti biotica voor. Nu is het bijna over.
   
 10. Trashy PromQueen.

  Trashy PromQueen. Über ELLEgirl

  Heb al bronchitis gehad laatst (naja vier maand terug ong).
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina