1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Je huidige partner: hoe leerde je hem kennen? / hoe kregen jullie een relatie?

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Peach-, 23 feb 2014.

 1. Peach-

  Peach- Super ELLEgirl

  Zoals de titel al zegt: hoe heb je je huidige partner leren kennen en hoe kregen jullie een relatie? Ik ben wel benieuwd naar jullie verhalen + een beetje meer positivisme brengen in dit forum, haha.

  Om zelf te beginnen: ik leerde mijn vriend via social media kennen. Toen bleek dat we ongeveer dezelfde muzieksmaak hadden. Een half jaar later kwam ik hem tegen bij een concert, hebben we nummers uitgewisseld, sindsdien is het balletje gaan rollen en zijn we nu al vier maanden samen. :)
   
  Laatst bewerkt: 14 okt 2015
 2. Boemonsters

  Boemonsters Super ELLEgirl

  Op straat, na het uitgaan. Ik had seks nodig dus dacht: ach, die kerel kan er wel mee door. Toen had ik hem gezoend en toen durfde ik niet meer te seksen en ben ik weggegaan. Blijkbaar hadden we gemeenschappelijke vrienden en probeerde hij in contact te komen met mij maar ik had daar nog steeds geen zin in. En een paar weken later dacht ik: achjoh waarom ook niet. Toen heb ik hem gebeld. Was hij gestopt met een meisje dat hij in de tussentijd had leren kennen. Hadden we een soort seksrelatie en uiteindelijk werden we verliefd op elkaar.
  Superromantisch verhaal! :p
   
 3. Felony

  Felony Über ELLEgirl

  Via gemeenschappelijke vrienden. Hij had eerst 4 jaar een relatie en toen ging hij eigenlijk nooit naar feestje die werden gehouden, maar toen dat uit was wel. En ik ging ook altijd haha, dus zo hebben we elkaar leren kennen.
  Nu gaan we altijd samen :D
   
 4. Cateconie

  Cateconie Super ELLEgirl

  Hij draaide als deejay in een plaatselijke restaurant/club. Van een afstand gewoon een leuke jongen verder niks. Een vriendin die weer iemand kende die hem kende en daardoor achter zijn naam gekomen. Toen via Hyves.. JA hyves haha, opgezocht verder contact gehad met berichtjes via hyves en daarna in het echt afgesproken. Op dit moment alweer 3 jaar samen. Lange Leve hyves haha!
   
 5. morange

  morange Über ELLEgirl

  Ik zaten 1 periode bij elkaar in de klas op de opleiding. Toen moesten we allebei naar het station omdat we niet op kamers woonden, dus gingen we vaak samen die kant op. Toen praatten we vaak 's avonds verder op MSN. Toen ben ik een keer mee uit gegaan met hem, nog wat mensen van school en vrienden van hem. Hij liet toen wel interesse blijken, maar ik wilde niet met iemand zoenen die het de dag er na vast weer vergeten zou zijn. Later hebben we wat dates buiten school gehad en toen kregen we wat.
   
 6. *BlonDie*

  *BlonDie* Über ELLEgirl

  Ik heb mijn vriend leren kennen in de Filemon in Utrecht op een avond tijdens het WK van 2010. Hij zei tegen mij: "zo, heb je het warm? hard gedanst?" en toen was ik verkocht :p Hahaha

  Die avond hebben we staan zoenen (tot er ijsblokjes naar ons gegooid werden) en ben ik met hem mee naar huis gegaan. Best wel fout, maarja ;) Ik was serieus nog nooit met iemand meegegaan uit de kroeg en ik had er helemaal geen verwachtingen van (vond hem wel leuk uiteraard), maar met Lowlands zagen we elkaar voor het eerst overdag en sindsdien zijn we samen eigenlijk! 3,5 jaar nu dus.
   
 7. .Zion

  .Zion Über ELLEgirl

  We "kende" elkaar viavia, maar we hadden nog nooit gepraat maar we wisten van elkaars bestaan af :p.
  Ik vond hem altijd al heel knap maar we hadden beide altijd een relatie als ik hem ergens zag.
  Tot ik een keer een berichtje kreeg op een foto op facebook, terwijl we geen facebook vrienden waren dus hij had mij opgezocht.
  We spraken wat op facebook en hij vroeg me nummer. Daarna vroeg hij heel onopvallend wat ik dat weekend ging doen, toen ik zei dat ik naar de kroeg ging zei hij "oooo toevallig daar ga ik ook heen".

  En sinds die eerste avond dat ik hem zag in de kroeg was het gelijk raak haha. Die avond ging die met me mee naar huis en hij is nooit meer weggegaan. Na 3 maanden trok hij bij mij in en we zijn nu bijna 2,5 jaar samen:eek:
   
 8. Bertha

  Bertha Über ELLEgirl

  Leuk om deze verhalen allemaal te lezen! Ik ken mijn vriend uit de kroeg. Hele avond staan praten (wat waarschijnlijk meer op lallen leek) en uiteindelijk duurde het me te lang om op zijn initiatief te wachten dus heb ik hem maar gezoend. ;) We zijn nu 1,5 jaar samen.
   
 9. Knuffelteddy

  Knuffelteddy Rookie ELLEgirl

  ik ken mijn vriend van een kamp van de basisschool. We zaten al jaren bij elkaar in de klas maar toen leek het wel of we elkaar voor het eerst zagen. Dat is nu 10 jaar geleden (ik ben nu 20). Van de zomer ga ik trouwen.
   
 10. Liquid

  Liquid Über ELLEgirl

  Oh wow, hoe is dat? Lijkt me ergens lastig te weten dat je nooit een ander zult 'ervaren', maar aan de andere kant ook wel weer rust geven...

  Ik ken mijn vriend van een feestje intussen bijna zes jaar geleden, via een toen pasverworven vriend van mij. Die vriend van me was een beetje tegen me aan het kletsen en terwijl ik achter hem een krul-harige, blauwogige jongen een beetje stilletjes naar me zag kijken haha. Een paar jaar later kregen we pas iets, werden we verliefd op elkaar terwijl hij nog een relatie had, wat uiteindelijk allemaal superkut verlopen is :( Maar das allemaal nu wel weer goed (ongeveer) en drie jaar na dato nog steeds blij met elkaar :)
   
 11. CARON

  CARON Super ELLEgirl

  Ik heb mijn vriend zo'n 6 jaar geleden leren kennen via mijn nicht die in dezelfde plaats woonde als hij. In juni hebben wij 6 jaar een relatie en vanaf november wonen wij samen.

  Hij is 23 en ik ben 22.
   
 12. Ruby Blue

  Ruby Blue Über ELLEgirl

  Zo leuk om dit soort verhalen te lezen :eek: Mijn vriend en ik waren huisgenoten. Ik was net 2 maanden in het huis getrokken en we kenden elkaar nog niet goed, maar hadden wel met elkaar gesproken, samen gegeten en film gekeken maar altijd met andere huisgenoten erbij. Tot hij op een avond te veel had gedronken - hij had die dag heel naar nieuws gekregen waar ik nu niet op inga, maar dat is de reden dat hij zich toen zo dronken had laten worden. Ik heb hem geholpen toen hij moest overgeven door glaasjes water te brengen en een theedoek enz. Hij deed toen heel erg aanhankelijk en heeft me gezoend. We zijn die avond ook naar bed geweest. Heel erg fout gezien de toestand waarin hij zich bevond en ik heb het proberen tegen te houden, maar ja. Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik het toch gedaan heb, want in bed klikte het zo goed dat hij na die eerste avond niet meer is weggegaan. En na een maand of twee hebben we dan maar toegegeven aan de buitenwereld en aan onszelf dat we een koppel waren en niet gewoon sex friends :eek:
   
 13. Labyrinth

  Labyrinth Über ELLEgirl

  Mijn vriend is zes jaar ouder en ik kende hem alleen van het stapleven, waar hij een bekend gezicht was (zo'n iemand die iedereen kent, maar niemand weet precies waarvan. Of heeft alleen ons dorp dat?). Nooit gesproken. Tot dat ik na een jaar buitenland weer naar Nederland verhuisde en mijn oude vriendengroep helemaal uit elkaar gevallen bleek te zijn. Ik ben toen opgetrokken met een vriend waar ik eerst niet zoveel mee omging. Hij en ik werden beste vrienden en in zijn vriendengroep bleek mijn vriend te zitten en...

  Ik vond hem verschrikkelijk. Ik vond het gewoon echt een eikel. We gingen met zijn allen naar Lowlands en we hebben een paar keer slaande ruzie gehad. Tot we op een feestje beide veel hadden gedronken en we bij elkaar in bed belandde. En ik ben niet meer weggegaan. We bleken een heel verkeerd beeld van elkaar te hebben (iets dat onze vrienden ons ook al duidelijk proberen te maken overigens) en het klikte buiten het bed ook heel goed.
   
 14. AnneBoleyn

  AnneBoleyn Gast

  We waren huisgenoten. Ik zag hem maandenlang niet staan, hij had zijn oog al wel op mij laten vallen. Totdat we een keer samen een film gingen kijken en hij een move maakte. Toen gingen we steeds meer samen doen en ging het balletje rollen :eek:
   
 15. ZEEROVER

  ZEEROVER Über ELLEgirl

  Ik kwam net uit een relatie van 4 jaar en was helemaal niet op zoek naar een vriend. Ik was blij dat ik vrijgezel was. Een vriendin van mij was jarig en we gingen naar een feestje daar kwam ik S tegen, ik kende hem al van het uitgaan in Utrecht. We vonder er allebei niks aan dus ging ik naar zijn huis. Daar aangekomen gingen we lekker kletsen. Ik moest die ochtend werken dus wilde toch even slapen, hij ging ook slapen. Naief als ik was stapte ik in bed en hij ook, daar gebeurde natuurlijk van alles. Volgende ochtend dacht ik 'shit wat heb ik gedaan.' Die weken hebben we heel leuk contact gehad op whatsapp en hij nodigde me uit om stamppot andijvie bij hem te eten. Ik dacht eerlijk gezegd dat het puur vriendschappelijk was dus na school ging ik naar hem toe, daar merkte ik dat hij me leuk vond en ik was eigenlijk al lang verliefd haha en hebben we gezoend en afgesproken met elkaar af te spreken. Na heel veel dates heeft hij me verkering gevraagd in zijn huis. We stonden in zijn keuken en achter mij had hij op een krijtbord geschreven 'wil je mijn verkering met mij' en toen zei ik ja. :D

  [​IMG]
   
  MariJane vindt dit leuk.
 16. Liquid

  Liquid Über ELLEgirl

  schaaaaattigggg <3 :)
   
 17. Texie

  Texie Über ELLEgirl

  Dit maakt mij echt helemaal blij :eek: wat leuk!
   
 18. Kimpje

  Kimpje Über ELLEgirl

  Ik ken mijn vriend al jaren (zo'n 10 jaar nu) door gemeenschappelijke vrienden. Anderhalf jaar geleden waren we op een festival aan het werk en wij hadden beide de taak om 's nachts het terrein te bewaken. Na flink wat bier, wodka en goede gesprekken hebben we gezoend en zijn daarna gaan afspreken en toen ontstond onze liefde.
   
 19. vertigo

  vertigo Rookie ELLEgirl

  Ik ken de jongen waar ik momenteel seks mee heb echt al heel lang, vanaf me 16e ofzo. Het is niet echt ideaal en ik heb tussendoor andere relaties gehad maar we houden gewoon zielsveel van elkaar. Ook al weet ik nu al dat we elkaar alleen maar pijn gaan doen en dat het sowieso niet gaat werken.. Pffff
   
 20. vertigo

  vertigo Rookie ELLEgirl

  Oh nog even meer OT:
  HOE leerde je hem kennen?
  Via gemeenschappellijke vrienden

  Hoe kregen jullie een relatie?
  Ja dat gebeurde gewoon, wel stiekem though.. niemand wist van ons nu nog steeds niet echt, heel apart ja..
   

Deel Deze Pagina