1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Je huidige partner: hoe leerde je hem kennen? / hoe kregen jullie een relatie?

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Peach-, 23 feb 2014.

 1. Ruby Blue

  Ruby Blue Über ELLEgirl

  Ik vind zo'n relaties altijd zo bijzonder, klinkt als iets uit een film ofzo... Ik heb zoiets echt nog nooit gehad, mijn relaties zijn altijd vrij duidelijk geweest: ofwel was het "aan", en als het uit was was het ook uit.
   
 2. FRANKIE

  FRANKIE Super ELLEgirl

  Op de sportschool in 't krachthonk :eek:
  Hij lachtte altijd zó ontzettend schattig, verder ook niks..
  Toen kwam ik hem eens tegen met uitgaan, even vluchtig een praatje gemaakt en elkaar de rest van de avond flirterig aan blijven kijken (soms best ongemakkelijk ja).

  Die week erop ben ik wel 10 keer in de sportschool geweest (soms 2 keer per dag) en elke week uitgegaan, in de hoop hem tegen te komen, maar nee hoor..

  Toen ik hem eindelijk weer tegenkwam op de sportschool hebben we meteen 2 dagen later afgesproken om te gaan picknicken en nu zijn we echt in die leuke fase beland van leer-elkaar-kennen-en-voel-vlindertjes. Heel spannend waar dit naartoe gaat, aangezien we beide al 3 jaar single zijn en ik me volledig had afgesloten voor de wereld die 'mannen' heette.
   
  BackstageBeauty vindt dit leuk.
 3. gigantisch

  gigantisch Super ELLEgirl

  We waren eerst gewoon vrienden en niet meer dan dat. Na een tijdje begon ik hem toch wel een beetje leuk te vinden en hij mij ook, dus gingen we daten. Maar ik vond het een beetje moeilijk omdat we allebei in ons examenjaar zaten (ik ken hem van de middelbare school) en ver uit elkaar gingen wonen. Dus in eerste instantie had ik een beetje last van bindingsangst haha. Uiteindelijk kon mijn koppigheid en angst het niet van mijn gevoel winnen, dus hebben we het een kans gegeven. Inmiddels zijn we bijna 1,5 jaar samen en werkt het heel goed, ondanks de afstand!
   
 4. Elle me dit

  Elle me dit Super ELLEgirl

  We leerden elkaar kennen op een dronken uitgaansavond via een vriendin die hem al kende. We waren vervolgens zo'n 1,5 jaar goede vrienden maar ik vond hem al ongeveer 8 maanden leuk en ik kon er écht niet meer omheen. Ik durfde het alleen echt niet uit te spreken en ik gaf hem zoveel tekens maar kreeg vrij weinig respons. Ik had het na een tijdje opgegeven en date met andere jongens maar toch bleef mijn hoofd bij hem. Op een verjaardag waar hij ook was, werden we beiden dronken en was het heel gezellig. Hij moest alleen vroeg naar huis dus dacht ik: bah, weer niks gebeurd. Ik zag hem weglopen en mijn (dronken) vriendin holde erachteraan. Vervolgens zag ik ze zo'n 20 min. bloedserieus praten en ik had een gevoel dat dat over mij ging dus ik dwong mezelf naar buiten te gaan en vroeg wat er aan de hand was. Die vriendin liep terug naar binnen en toen vertelde hij me dat ze het zat was dat ze al 8 maanden dr mond moest houden over dat ik hem leuk vond. Daarna zei hij: ik moet je vertellen dat dit al maanden wederzijds is.

  De rest is geschiedenis en ik ben mijn dronken vriendin nog altijd dankbaar!
   
 5. leoniekes

  leoniekes Rookie ELLEgirl

  Ik heb mijn vriend leren kennen op vakantie allebei in op vakantie in het zonnige Turkije. Met uitgaan aan de praat gekomen en daarna in Nederland wat gedate. De rest is geschiedenis!
   
 6. anoniemie

  anoniemie Rookie ELLEgirl

  Ik ken mijn vriend via mijn neef, het is zijn beste vriend. Mijn neef is overleden en zijn vrienden en wij(de nichten + zus) hangen sindsdien erg aan elkaar. Heel veel gepraat en weggegaan als vrienden en sinds kort is de vonk overgsprongen
   
 7. starsaresparkle

  starsaresparkle Super ELLEgirl

  Hij was de leider van het eerstejaarskamp van mijn studie. Ik vond hem enorm vervelend, maar toch hadden we een uur gepraat in de nacht. Later kwamen we elkaar regelmatig tegen op de faculteit en we kwamen in dezelfde commissie terecht. En zo geschiedde. Inmiddels al weer een jaar samen en ik ben nog steeds blij met hem!
   
 8. Citizen Jane

  Citizen Jane Über ELLEgirl

  ik weet niet in welke fase we zijn maar toch ff het verhaal so far haha

  n vriendin was t zat dat ik alweer meer dan een jaar nul komma nul actie in de taxi had gehad en mega klaar en afgesloten was met alles wat liefde, daten etc was. Na een dramatisch slechte relatie... Dus ze had toen ik naar de wc was tinder op mn telefoon gezet .... en ik zo neeeeeee, mar ik ging er toch maar in mee want hoewel mega weestand, toch ook wel nieuwschierigheid ...
  naja dan heb je meteen 1000 hits en ik werd er megadepressief van, maar ging wel af en toe cynisch met dudes babbelen, ik had t al weer lang en breed gewist toen ik opeens whatsapp berichten kreeg van n overblijfseldude die me een foto moest sturen ofzo. maar hij had leuke dingen te melden dus wij appen appen appen, megaveel. Toen was ik jarig dus ik zei wat ga je doen op de leukste dag van het jaar (als in hint dat ik jarig ben morgen). En hij zei ja er komen wat mensen eten. de volgende dag begon hij over de cadeaus die die had gehad ik zo huh maar IK WAS JARIG,,,, WAS JIJ OOK JARIG
  dus toen waren we op dezelfde dag jarig
  ik was n beetje huiverig voor afspreken want wat nou als ie 1.67 is met n piepstem en we hadden al zo lang geappt en dat was zo leuk en dan klikt t niet etc
  maargoed omdat we tegelijk jarig waren en dus nog lang niet jarig op n superdruilerige dag koffie gedronken, turned into beers turned into voetbal kijken, turned into noodles eten, turned into sleepover, turned into next day dating haha en nog veel meer gezelligheid in de meantime
   
 9. +-+-+

  +-+-+ Gast

  Ah leuk dat je er weer positief in staat hihi (in de liefde ;)). Hoe lang aan de gang?
   
 10. +-+-+

  +-+-+ Gast

  Ik ken mijn vriend van de sport waar we beide op zaten toen we 10 waren :p Kwam hem nog wel eens tegen tot ik op een avond met mijn lamme kop zei dat we eens samen moesten gaan sporten en zo geschiedde.. na een paar sportdates ging ik naar een feestje waar hij ook was (onuitgenodigd haha) en hebben we aan het einde vd avond gekust.
   
 11. Citizen Jane

  Citizen Jane Über ELLEgirl


  jaaaaa ik was echt een soort non existence, en er was ook werkelijk 0,0 connectie met mensen op die manier...

  haha maar hoelang, nou anderhalve maand pas
  lekker pril dus :rolleyes::cool::p
   
 12. xRedStar

  xRedStar Super ELLEgirl

  Ik ken mijn vriend van een vakantie, waar we heen gingen met een grote groep maar ik hem nog niet kende. En de rest van de groep zag het eerder dan wij zelf, of beter wij deden er nog niets mee. En inmiddels zijn we bijna 2,5 jaar samen. En dat allemaal op zo'n vakantiebestemming waar iedereen heen gaat voor one nightstands en te veel drinkt, haha.
   
 13. Ellenboel

  Ellenboel Rookie ELLEgirl

  Wij hadden altijd al een andere band, altijd lachen met elkaar maar we hadden 1 probleem, hij had een vriendin en ik een vriend.. onze 'parters' zagen zelfs dat er iets meer tussen onze vriendschap was, het 2de probleem, hij is de broer van mijn beste vriendin. het ging uit met onze relaties en toen breide onze relatie met elkaar nog meer uit, na een feestje waren we zo tot elkaar aan getrokken en jaa ik nam het initiatief en zei: Vanavond slaap ik niet alleen, en jij trouwens ook niet. hij moest lachen en begon iedereen een hand en drie kussen te geven en te zeggen dat die ging. ik begon het zelfde te doen en lachte naar mijn beste vriendin, en zij lachte terug. dit is echt een kwestie van iemand het beste gunnen, want wat was zij blij voor mij en voor hem. we hebben hier ook nooit problemen door gekregen en zijn zelfs op vakantie met zn alle geweest.
   
 14. Namorada.

  Namorada. Super ELLEgirl

  Ik heb hem leren kennen tijdens uitgaan waar ik echt meteen dacht waaaaaaaauw. Hahaha. Aan de praat geraakt en het klikte en toen nummers uitgewisseld. Toen kreeg ik een sms'je of ik zin had om koffie te drinken en zo gezegd zo gedaan. Vervolgens twee en een halve maand afgesproken, uit eten geweest etc maar hij zoende me nooit. Dus ik was helemaal confused van wat wil die nou. Totdat die me uiteindelijk vroeg of ik z'n vriendin wilde zijn en the rest is history.
   
 15. *Farfalla

  *Farfalla ELLEgirl

  Ik ken hem via tennis, hij komt uit hetzelfde stadje als ik, alleen voor studie was hij een tijdje ver weg en toen kwam hij weer terug en ging weer bij zijn oude club tennissen, waar ik ondertussen in die jaren dat hij weg was ben gaan tennissen. Toen gingen we een tijdje gewoon normaal met elkaar om omdat we in de selectiegroep kwamen en samen trainden, maar ik vond hem nooit zo heel bijzonder. Totdat we na een jaar ofzo op teamweekend gingen en na wat bier en vodka ik hem wel opeens heel boeiend vond haha en toen met hem heb gezoend. Hij bleek mij al langer leuk te vinden en na het teamweekend zijn we gaan daten en zo is hij mijn vriend geworden!
   
 16. FashionQueenBarbie

  FashionQueenBarbie Super ELLEgirl

  Ik heb mijn huidige partner leren kennen met uitgaan. Ik wist dat hij een oogje op mij had toentertijd, maar ik had een vriend. Dat raakte uit en ik sloeg weer aan het daten. Ik had woorden met een jongen waarmee ik heel even ging, ik was overstuur want die vent had met een ander meisje gezoend. Toen kwam mijn huidige vriend mij troosten, ik kende hem helemaal niet goed, en die jongen die mij gekwetst had was een vriend van hem. Ineens dacht ik WAUW... wat is dit voor leuke jongen?!!! Een zielig meisje op een uitgaansavond troosten terwijl je achter tig andere meisjes aan kan, wie doet dat nou? Ik werd tot over mijn oren verliefd! En hij had dus al een oogje op mij.. We draaiden een paar weken om elkaar heen en twee weken later ongeveer hebben we voor het eerst gezoend. Nu alweer bijna 5 jaar samen!
   
  Guilty vindt dit leuk.
 17. Haha goeie beveiliging op die festivallen :p
   
 18. Hilde-Hilde

  Hilde-Hilde Super ELLEgirl

  Tinder... Haha:oops:
   
 19. Geen Tinder cliché maar een werkvloer cliché. Was de "manager" van een groep mensen en viel voor 1 van mijn collega's. De persoon in kwestie werkte voor mij. Aiiiii cliché haha
   
 20. Dobby

  Dobby ELLEgirl

  Ik heb mijn vriend leren kennen tijdens ons vakantiebaantje. We werkten beiden in een opvang voor kinderen met ADHD, autisme etc. Toen ik zag hoe lief hij was met die kindjes werd ik op slag verliefd.
   
  emeli vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina