1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Je huidige partner: hoe leerde je hem kennen? / hoe kregen jullie een relatie?

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Peach-, 23 feb 2014.

 1. Raign'beau

  Raign'beau Guru ELLEgirl

  Ik moest hem fotograferen en zag hem daarna op een feestje en een magazine launch, toen werden we verliefd!
   
 2. PowerPuff

  PowerPuff Super ELLEgirl

  Supercute!
   
 3. Kryptonite

  Kryptonite Rookie ELLEgirl

  Wij korfbalden allebei bij een ander team, door hem schoot mijn pink uit de kom tijdens een wedstrijd en later nam hij contact op via Hyves (haha!) om te vragen hoe het met me ging. Maand lang gesmst etc. voordat we onze eerste date hadden, toen was het eigenlijk gelijk raak :) Nu 5,5 jaar verder en nog steeds happy met elkaar.
   
 4. Renaatjeb

  Renaatjeb ELLEgirl

  Ik heb mijn lieve vriendje ook via Tinder :oops: [​IMG]

  [​IMG]
   
 5. Maxime Dominique

  Maxime Dominique Super ELLEgirl

  Ik leerde hem kennen via het poppodium waar we toen werkten. We kregen doordat hij mij vertelde dat hij mij heel erg leuk vond, ik hem stiekem ook, we gingen op date en vier dagen daarna kregen we verkering. 29 juli hebben we 3 jaar een relatie. <3
   
 6. Miliai

  Miliai Rookie ELLEgirl

  Ik ken mijn vriend via mijn beste vriendin van de basisschool. Toen zij naar een andere middelbare school ging dan ik ging ik stiekem mee naar een schoolfeest van haar en zag die leuke jongen uit haar klas. Met een smoesje heb ik zijn nummer gekregen van haar :) We hebben 3 maanden geappt voordat we gingen afspreken. We kregen en relatie maar omdat hij van andere afkomst is (afghaans) dan ik (nederlands) vond zijn vader het niet goed. Het is toen 5 maanden uitgeweest en we hadden in die 5 maanden wel contact en veel ruzies.. Na 5 maanden spraken we weer een x af omdat we toch echt wisten dat we bij elkaar wilde zijn en zijn vader had toestemming gegeven. Vanaf toen kregen we een relatie en nu anderhalf jaar later hebben we nog steeds. Voor de meisjes die ook een relatie hebben met een jongen met een ander cultuur, als je echt echt zeker weet dat hij het voor je is moet je de cultuurverschillen accepteren en het is niet makkelijk. Maar ik heb nu door dat je er veel moet over praten als dingen anders gaan dan je zou willen, je moet elkaar cultuur respecteren anders kan het nooit wat worden :)
   
 7. foefjepoefje

  foefjepoefje Rookie ELLEgirl

  Ik leerde mijn vriend kennen in mijn examenjaar. En nee totaal niet cliché mag eigenlijk ook best zeggen dat het enige aanknoopspunt dat wij hadden en meisje was wat altijd bij ons kwam zitten bij Economie en die wij wel eens, vriendschappelijk, in de zeik namen (oké niet aardig maar ze ging overal op in haha). Om een lang verhaal kort te maken, we slaagde allebei voor ons examen en hij gaf een examenfeestje, ik weet niet meer waarom en hoe maar ik was ook uitgenodigd. Dit was dan ook de eerste keer dat ik echt met hem sprak buiten school en ook zag hoe hij zich daarbuiten gedroeg. Die avond hebben we gezoend en de avond erna kwam hij bij mij langs waar hetzelfde weer gebeurde.. Het meisje die wij telkens in de zeik namen gaf daarna eerlijk toe dat zij hals over kop verliefd op hem was, en ik voelde me toen best lullig omdat hij mij 5 minuten daarvoor nog had gezoend. Ik ging op een eindexamen vakantie en ''het speciale gevoel'' kwam toen ik in een disco zat in Turkije en hij mij een sms stuurde hoe het daar was, ik vond dit zo lief en dat klinkt misschien stom maar ik had dit nog nooit meegemaakt, -afin- na een hoop heen en weer ge-sms en terugkeer naar Nederland toch weer afgesproken toen een vriend van hem 3 weken lang het huis alleen had. We leerde elkaar beter kennen en hadden veel dezelfde meningen en interesses. Op een trampoline om 2 uur 's nachts onder een heldere sterrenhemel vroeg hij mij -op een ontzettend schattige zenuwachtige manier - zijn vriendin te worden. Met hem had ik nooit een toekomst verwacht maar nu na bijna 6 jaar samen en nu we een huis hebben gekocht waar we in Oktober in trekken weet ik dat je van het onverwachte moet uitgaan. Soms vragen vriendinnen aan mij hoe het kan dat wij zo lang samen zijn, en mijn advies blijft altijd dat je er niet van moet uitgaan dat je voor altijd samen blijft, kijk gewoon wat de tijd je brengt.
   
 8. Sandywich

  Sandywich Super ELLEgirl

  Ik leerde hem kennen doordat hij de broer is van een goede vriend van mij. Hij ging mee op dansles en daardoor haalden ze mij iedere week op en zette mij weer thuis af. Vervolgens steeds meer praten met elkaar via msn (dit is alweer 7 jaar geleden :) ). Zo zijn we beiden verliefd geworden.
  En nu gaan we aankomende september trouwen :D
   
 9. Biebster.

  Biebster. ELLEgirl

  Tinder.. :D
  Hij is Australisch en was op Eurotrip. Ondertussen woont hij in Nederland en hebben we een baby'tje :)
   
  Thewolves., Eunoia, desalnietteplus en 2 anderen vinden dit leuk.
 10. anglobelgian

  anglobelgian Rookie ELLEgirl

  Ik heb mijn partner leren kennen via een internet datingsite. Ik evenals zij hadden al onze tegenslagen gekend wat liefdesleven betreft en ze zag er best wel aardig uit. Tja op een datingsite kijk je nu eenmaal eerst naar de foto, dan pas naar het profiel, maar ook daar hadden we veel raakpunten. Na enkele boodschappen via de datingsite, spraken we nog enkele weken dagen en nachten via het bekende Facebook en besloten dan op een openbare plek af te spreken. Het klikte meteen en inmiddels zijn we 3 jaar samen, een huisje gekocht en supergelukkig
   
 11. amoruccio

  amoruccio Über ELLEgirl

  Via school haha. We zaten bij elkaar in het introgroepje en toen was er nog niks aan de hand. Een week later vierde ik mijn verjaardag, nodigde hem uit en toen sloeg de vonk opeens over! Verder is het nog heel pril allemaal haha.
   
 12. Carel

  Carel Über ELLEgirl

  Via een vriendin die hem kende van een forum. Ze zaten al jaren op msn en hadden besloten samen af te spreken. Ze durfde niet alleen dus ging ik mee. We gingen hem op het station ophalen. Hij stapte uit de trein en werd verliefd op mij. Ik zag hem niet direct zitten. Hij zag er echt uit als een typische nerd. Maar het klikte echt enorm. Een poos later hebben we nog eens samen afgesproken en sindsdien zijn we samen. Inmiddels al negen jaar waarvan drie jaar getrouwd.
   
 13. anglobelgian

  anglobelgian Rookie ELLEgirl

  De datingsite was Zoosk...Kon er op t moment van mijn vorige post niet op komen
   
 14. love?!?

  love?!? Rookie ELLEgirl

  Hey allemaal,

  Wat een leuke ontmoetingen hier, ik heb mijn vriend leren kenne in de cinema (raar verhaal), ik ging naar de titanic kijken en hij ook we zaten naast ellaar (ik kende hem eerst niet), ik zei tegen mijn vriendin die naast me zat dat het toch zon mooi verhaal is tussen de liefde van de acteurs, de jongen naast mij (die nu mijn vriend is) zei: idd ik vind het een romantisch verhaal, toen zijn we aan de babbel geslagen, na de film vroeg hij of ik zin had om met hem mee te gaan naar het café, daar heben we ons zat gedronken en zijn we naar zijn huis gegaan, we zijn in de zetel gaan slapen en de volgende ochtend vrieg hij of ik verkering wilde, ik wist even niets te zeggen en toen zei ik ja nu zijn we 3jaar samen.
   
 15. Brokenflowers

  Brokenflowers Super ELLEgirl

  Leuk om te lezen allemaal!
  Ik ken mijn vriend ook via Tinder haha. Nooit gedacht dat daar echt een relatie uit zou komen.Ik had een relatie van 5 jaar achter de rug die best heftig was en ik kwam uit een zeer verdrietige tijd. Toen besloot ik dat het tijd werd om wat lol te maken en weer eens te gaan daten. Ik wilde niets serieus maar gewoon wat leuke mensen leren kennen en leuke dingen doen. Ik leerde via Tinder 2 jongens kennen waar het leuk mee klikte. Mijn huidige vriend is daar 1 van maar in het begin praatten we alleen af en toe terwijl ik met die ander aan het daten was. Voor beide jongens had ik geen gevoelens maar ik had het wel naar mijn zin. Uiteindelijk ook een keer afgesproken met mijn huidige vriend, was een leuke date maar ik gaf meteen aan dat ik geen relatie wilde. Hij was wel op zoek naar iets serieus maar accepteerde mijn keuze. We bleven wel contact houden en na een half jaar ongeveer spraken we weer een keer af en vanaf die tijd zagen we elkaar regelmatig. Ik merkte wel dat hij serieuze interesse had en ik voelde me altijd zo fijn bij hem en we hadden het heel gezellig. Mijn gevoel voor hem groeide en tijdens een etentje begon ik een serieus gesprek over wat hij voor me voelde en wat hij graag zou willen en andersom. Tijdens dat gesprek heb ik hem eigenlijk soort van 'verkering gevraagd' en hij had dat niet verwacht maar was super blij ( en ik ook ). We zijn nu een jaar samen en nog steeds heel gelukkig!
   
 16. derooie

  derooie Rookie ELLEgirl

  Wij zaten al jaren samen in dezelfde vriendengroep. Op de een of andere manier hebben we plots beseft dat we elkaar erg leuk vonden. Hij was zo'n gentleman op onze eerste date! (Is hij nog steeds trouwens.) Stom dat ik jarenlang samen met hem uit ben geweest zonder te beseffen dat hij de ware was.
   
 17. EviColson

  EviColson ELLEgirl

  Ook hier een Tinderkoppel! :D op onze eerste date naar de bioscoop (lekker cliché!). Ik vond hem al meteen leuk, maar ik dacht dat hij niet zo geïnteresseerd was. Na de date heeft hij me drie dagen bijna helemaal genegeerd, bleek dat hij ergens had gelezen dat hard to get spelen een goed idee was! Haha ! Er volgde dan toch een tweede date en nog voordat ik hallo kon zeggen kuste hij me ineens ! Dat is ondertussen een maand of 15 geleden en ik ben nog steeds helemaal verliefd!

  We hebben ook al afgesproken dat als ik ooit zwanger word, we dat aankondigen als een Tinder surprise! :D
   
  foefforlife vindt dit leuk.
 18. lovesyou

  lovesyou ELLEgirl

  Ook ik ken mijn vriend via internet, namelijk via Badoo. Ik nam die site altijd met een korreltje zout en had een account aangemaakt puur om met mn beste vriendin iedereen af te kraken. Op een dag kreeg ik een bericht van hem, ik antwoorde heel bot dat ik een examen had, en daarna wel zou reageren. Na mn examen vroeg hij heel lief hoe het gegaan was. Omdat Badoo best een mb vreter is, zijn we op whatsapp verder gaan praten. Die zelfde avond nog zijn we gaan skypen. Sindsdien praten we elke dag op whatsapp, en skypen we iedere avond/nacht! Na heeeeeeel wat app en skype gesprekken zijn we gaan afspreken. Het voelde net alsof ik hem al jaaaaaaaaren kende. Ondanks dat mijn vader niet achter onze relatie staat zijn we al bijna 13 maanden samen en weet ik zeker dat hij de liefde van mn leven is!
   
 19. Skaal

  Skaal Über ELLEgirl

  Ik ken hem gewoon, via het uitgaan. Het was op een hopeloze avond in Shanghai, China. Nadat ik was gestrand (kwam vanuit Bejing) en de bus had gemist bleef ik toch maar even in shanghai en ging uit. Heb hem daar ontmoet, nogal wazig want we waren beide best bezopen, na een afterclub geweest.. daarna nog een afterparty en daar waren we elkaar kwijt geraakt.. Daarna weer afgesproken. Ik woonde zelf anderhalf uur van shanghai af en toen was hij naar mij toe gekomen :) daarna nog een weekend bij hem in shanghai geweest en toen ging ik weer terug naar Europa. Ben een maand later naar hem toe gegaan (we hadden nog niets- kenden elkaar eigenlijk maar 4 dagen) en toen kregen we wat. Toen een jaar een lange afstand relatie gehad (heeft wel 2 maanden bij mij nog gewoond, omdat hij terug was gekomen vanuit Canada.. ik kon het niet meer aan) en nu heeft hij een baan in Nederland (hij is Brits trouwens) en wonen we samen. hebben nu anderhalf jaar.
   
 20. Renaatjeb

  Renaatjeb ELLEgirl

  Hier nog een Tinder koppel! Ik swipete eigenlijk altijd alleen uit verveling op de wc hahaha:p
  Toen begon hij tegen me te kletsen en hadden we hele gesprekken op Tinder waarin hij ook uit zichzelf van alles vertelde over zijn dag, in plaats van het gebruikelijke: Hoi - Hoi - Alles goed? - Ja, met jou? - Ja. -riedeltje. Dus dat sprak me gelijk aan!
  Op onze eerste date hadden we een drankje in de stad gehaald en daarna een filmpje gekeken bij hem thuis, t zat gelijk helemaal snor want we hadden de grootste lol samen en het voelde echt als thuis komen.:)

  Inmiddels hebben we al samen rondgereisd (1x backpackend door Azië een paar weken, en 1x een roadtrip met de auto door Europa 2 weken). hebben we een huis gekocht (althans, hij dus met zijn inkomen haha) en is er een klein mannetje op komst :rolleyes::D
   

Deel Deze Pagina