1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Je huidige partner: hoe leerde je hem kennen? / hoe kregen jullie een relatie?

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Peach-, 23 feb 2014.

 1. vuilnisglitter

  vuilnisglitter Über ELLEgirl

  Ik ken m'n vriend al jaren via gemeenschappelijke vrienden, zelfde kroeg etc etc. In een ver verleden wel eens gescharreld maar dat was na een keer of 2 ook wel klaar.
  Afgelopen zomer zouden we een keer met wat vrienden gaan BBQen bij mij en uiteindelijk kwam er niemand opdagen behalve hij, toen hebben we een megabak sushi besteld en de hele avond/nacht zitten praten.
  Ineens ontdekten we allemaal overeenkomsten en zagen we elkaar in een heel ander licht. Hij had toen nog een vriendin maar liet wel een beetje doorschemeren dat het niet zo goed ging. Die relatie liep een paar maanden later stuk en vanaf toen zagen we elkaar vaker, uiteindelijk bijna elke dag.
  Een maand lang hebben we er een soort platonisch huwelijk op nagehouden, samen eten en slapen maar "niks" doen. Op een zonnige herfstdag zijn we naar Artis gegaan, waar je in Micropia een ding hebt waar je op kan gaan staan en dan moet zoenen, het gevaarte meet dan hoe intens je zoent en hoeveel bacteriën je uitwisselt. Dat was Het Moment en vanaf toen waren we onafscheidelijk.
  Inmiddels zijn we een half jaar verder en wonen we samen!
   
 2. CyberLizzie

  CyberLizzie Rookie ELLEgirl

  Ik heb hem ontmoet tijdens een soort schuurfeest in het dorp waar ik woon.
  Aan het einde van de avond met iets teveel drankjes op en de schuur al zo goed als leeg, kwam er een jongen naast mij staan en die begon tegen mij te kletsen. Zijn vrienden en mijn vriendinnen kenden elkaar en hun pushte ons om met elkaar te gaan zoenen :') Dit heb ik toen achter een stel geparkeerde autos met hem gedaan. Terwijl ik dit eigenlijk niet wilde omdat ik hem veels te jong vond ogen hahah

  De volgende dag dacht ik, oooh wat ik heb nou weer gedaan. Ach ja, boeien.
  Toen voegde hij mij toe op facebook en op whatsapp. Ik had niet echt interesse want ik appte al heel lang met een andere jongen die mij wel leuk leek. Omdat ik de aandacht en gezelligheid wel leuk vond, bleven we toch appen met elkaar.

  Deze beide jongens kwamen dr een paar weken later achter dat dat ze allebei interesse in mij hadden. Die jongen waarmee ik gezoend had, deed veel meer moeite om mij 'te winnen', terwijl de ander er alleen maar onzeker en afwachtend van werd (afknapper!). Dit zorgde ervoor dat ik die jongen van t schuurfeest toch wel wat leuker begon te vinden. Hij deed echt z'n best en dat beviel mij goed. Uiteindelijk kregen we verkering (terwijl ik nog steeds niet 100% overtuigd was of ik hem wel écht leuk vond) maar uiteindelijk groeide t tussen ons.

  Nu drie jaar later zijn we nog steeds samen en zijn we allebei nog dik verliefd.
   
 3. Kenikela

  Kenikela Super ELLEgirl

  Mijn vriend kende ik van de Playstation game console. Ik chatte daar op Playstation home en leerde hem kennen via een groepje Nederlanders waarmee ik destijds chatte en gamede. Eerst waren we gewoon vrienden en gingen we chatten op Skype en het klikte toen wel en vond hem een hele leuke jongen en na een tijdje gingen we afspreken en we vonden elkaar wel leuk. En toen is het één van het ander gekomen. Na een jaar zijn we gaan samenwonen en nu ben ik al bijna 6 jaar met hem.
   
 4. theworldismine_

  theworldismine_ Über ELLEgirl

  Via school! We zaten 3 jaar bij elkaar in de klas en spraken elkaar eigenlijk nooit. Totdat we samen een opdracht moesten doen en het toch wel heel goed klikte. En 8 jaar later zijn we nog steeds samen :)
   
 5. Bescheidentje

  Bescheidentje Rookie ELLEgirl

  Haha ik leerde hem kennen door hem te coachen voor mijn werk. (Ik werk als dating coach bij echt een super gave site (bewerkt door mod)) maar na het scheppen van zo'n diepe band, het was wel fout eigenlijk, zijn we toch met elkaar beland. Ben er heel blij mee :)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 apr 2017
 6. slurp

  slurp Über ELLEgirl

  Bedankt voor deze informatie, ik ga me gelijk bij dinges (bewerkt door mod) aanmelden.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 apr 2017
  Moderator Appelsap en Brrr vinden dit leuk.
 7. Amoxi

  Amoxi Super ELLEgirl

  In 4havo ben ik blijven zitten en ik kwam bij hem (B) in de klas. Ik was erg opstandig in die tijd, moeilijke tijd thuis en ik had een vriendje opgedaan op vakantie, mijn eerste vriendje. Toch op MSN aan de praat geraakt met hem en alle problemen waar ik mee zat (ook jongensproblemen) kon ik mee bij hem terecht. B vond mij al snel leuk, maar ik zag het niet zitten. Mijn vriend was drie jaar ouder en B was twee jaar jonger. Voelde als een te groot verschil. Uiteindelijk is mijn relatie uit gegaan omdat ik verliefd was op een ander - niet B - en dus daarmee had gezoend, die jongen liet achteraf niets meer van zich horen. B en ik bleven ondertussen MSNen, ik kon met alles bij hem terecht. B kwam in de zomer bij mij zwemmen toen het net uit was met mijn ex, en met Kerst hebben we een film samen gekeken bij mij thuis. Uiteindelijk zijn we samen carnaval gaan vieren. Ik wist al lang dat B mij leuk vond, maar ik was er zelf nog niet helemaal uit. We hebben besproken geen alcohol te drinken omdat ik geen dingen wilde doen waar ik spijt van kreeg. Uiteindelijk is hij alsnog bij mij in bed beland (wel volledig nuchter) en heb ik de ochtend erna mijn moeder kunnen uitleggen dat ze de logeerkamer niet hoefde op te ruimen. Sinds dat moment zijn we onafscheidelijk.
   
  xDisclosure vindt dit leuk.
 8. Sasja90

  Sasja90 Rookie ELLEgirl

  Mijn huidige relatie ken ik via een game, een schietspel nog wel XD We raakte aan de praat en op een gegeven moment vroeg hij of ik met hem samen een ander spel wou uitproberen. We gingen steeds meer via teamspeak met elkaar praten en uiteindelijk spraken we alleen nog maar via skype.

  Op het moment dat ik hem leerde kennen zat ik zelf nog in een relatie, een relatie die niet goed voor mij was, ik moest alleen zelf daar nog achter komen. Ik merkte dat ik liever met andere ging gamen dan dat ik contact moest hebben met de jongen waar ik een relatie mee had. Op een gegeven moment heb ik het uit gemaakt, nadat die jongen iets tegen mij zei waarvan ik het gevoel kreeg dat hij niks om mij gaf. Hij was nooit vriendelijk tegen mij, werd boos als hij geen seks kreeg. Als ik hem een wek niet had gezien was afstandelijk ipv knuffelig.

  Die andere jongen was heel vriendelijk en zorgzaam naar mij toe (had hem toen nog niet gezien). Later begon ik te beseffen dat hij precies was wat ik in een relatie zocht. Uiteindelijk beetje gevist of hij mij ook leuk vond en uiteindelijk een keer afgesproken. Nu heb ik bijna 5 jaar met hem en woon ik met hem samen.

  Niet het meest romantische verhaal, maar wel het gelukkigste verhaal van mijn leven.
   
 9. xDisclosure

  xDisclosure Rookie ELLEgirl

  Ik heb mijn huidige vriend M. ontmoet tijdens een hardstyle feest. Ik en vriendin A. zouden afgelopen jaar december weer naar een feest toe. Omdat onze 'bestelde' partyvervoer bus werd omgezet moesten wij vanaf een andere plaats opstappen. Deze bus was al georganiseerd door een groep en hier werden we met z'n 2en bij in geplaatst (lekker ongemakkelijk ook wanneer je niemand kent). De dag van het feest was aangebroken en wij fietsten netjes naar de plek toe waar onze bus zou komen, keken elkaar een keer aan van moet je zien wat een gekkies. Toen we de bus binnengingen viel mijn oog al gelijk op hem. Ik dacht nog wat een leuke jongen, de interesse was er wel. M. was ook een van de enigste van zijn groep die een beetje interesse toonde en vragen stelde. Zelf liet ik A. maar een beetje het verhaal doen omdat ik bij mezelf dacht van: oh daar heb je weer zo'n type die iets zoekt om te scoren.

  Toen we eindelijk waren aangekomen bij het feest kreeg ik na ongeveer een uurtje een vriendschapsverzoek van hem op fb. Gewoon geaccepteerd en contact gehouden over de tijden wanneer de bus weer terug zou gaan (niks bijzonders dus). Verder een heel leuk feestje gehad en me ook echt vermaakt samen met A. En toen het afgelopen was hebben we de spullen gepakt en zoals afgesproken stond M. met zijn groep op ons te wachten. Terugweg van de bus liep vrij soepel A. lag te slapen en ik zat een beetje om me heen te kijken wat voor gekke dingen er nog gebeurde overal, weer kwam M. bij me zitten en praatjes maken etc. Gewoon gezellig en had er verder ook niet wat achter gezocht. Toen we weer terugkwamen bij de opstapplaats hebben A. en ik iedereen gedag gezegd en zijn we met z'n 2en naar huis gefietst. De dag erna had ik nog wel wat contact met M. gehad, beetje gepraat over het feest en gewoon gezellig geappt.

  Doordat ik er nooit meer achter zocht en ook niet verwacht had dat hij me zag zitten was ons contact weer een beetje verwaterd. Toch wel elke x een paar leuke app gesprekken maar daarna was het weer een tijdje stil. Wel elkaar nog een keer weer gezien bij een ander feestje maar ook daar was verder niks gebeurd. Het was gewoon gezellig en hebben een leuke avond gehad. Ook kwam daar niet echt veel duidelijkheid uit qua gevoelens voor elkaar, het was er wel maar we lieten het beiden niet zien.

  We dachten beiden dat we elkaar niet leuk vonden, en daarom hielden we het maar een beetje oppervlakkig. Na toch elke x een beetje elkaars aandacht op te zoeken werden onze gesprekken serieuzer en diepgaander. Het ging van 1 á 2 x in de week appen naar bijna 24/7 contact hebben. Begon steeds meer gevoelens voor hem te krijgen, andersom waren die er allang. Verder nooit echt een 'date' ingepland omdat hij wist dat ik dat 10 x niks vond. Zo bleven we eigenlijk een beetje doorsukkelen tot aan februari, hier in de buurt was een carnavalsfeest en hij zei dat hij daar heen ging. Zelf was ik eerst nog aan het twijfelen of ik ging of niet. Uiteindelijk ben ik toch met m'n vriendinnen gegaan en heb ik hem daar weer gezien. Omdat er toch al wel een spanning tussen ons was vonden we het wel spannend om elkaar daar te zien maar het verliep eigenlijk heel soepel! De week na carnaval hebben we gelijk een 'echte' date gehad. Dit voelde voor ons beiden zo goed en nu zijn we bijna 2 maand samen.

  Ik vind het grappig hoe gek het eigenlijk kan lopen soms! Had nooit verwacht dat ik op deze manier gelukkig met iemand kon worden. :)
  Toch is het voor ons beiden wel een erg leuk verhaal om op terug te kijken! We praten er nog dagelijks met trots over!:D
   
 10. ria.k

  ria.k ELLEgirl

  Geen spannend verhaal hier. Hij was m'n klasgenoot en we kenden elkaar ongeveer 4 jaren voordat we iets begonnen. Hij maakte altijd grappen over ons een dat we een leuke koppel zouden zijn. Later kom ik pas te weten dat hij serieus was. Maar hoe moest ik dat nou weten als iedereen weet dat hij een joker is?
   
  xDisclosure vindt dit leuk.
 11. selineshanice

  selineshanice Super ELLEgirl

  Lekker simpel, in de kroeg haha.
   
 12. Manon146

  Manon146 Rookie ELLEgirl

  Echt superfout. Ik was met een gast aan het daten, niet heel serieus ofzo. We gingen samen een beetje kutten op mijn Tinder. Toen was ik een match met een hele knappe gast en het eerste wat er in mij omging was 'Omg, als je hem maar geen kut bericht stuurt!!' Toen stuurde die gast met wie ik toen nog daten 'Jongens met gitaren zijn echt likbaar.' (hij had een foto met een gitaar vast) naar hem dus in mijn hoofd ging het van 'FUCK FUCK FUCK'. Nooit een reactie op gekregen. Enkele weken/maanden later toen het over was met die gast zat ik weer eens op Tinder. Ik was weer een match met die knappe gast, maar had zelf niet door dat hij het was. Wij een beetje op Tinder gepraat en ik gaf eigenlijk al vrij snel mijn nummer. Enkele dagen later zei hij zo van 'Weet je dat wij al ooit een match zijn geweest toen ik nog op mijn andere account op Tinder zat.' en een paar dagen later zijn we naar de KFC gegaan en hebben we boven in een gesloten winkelcentrum vet lang zitten praten. Vet romantisch dit hahaha
   
  llieserd vindt dit leuk.
 13. RollerCoasterTycoon2

  RollerCoasterTycoon2 Rookie ELLEgirl

  Ik ken mijn vriend via een penpalwebsite op het internet! Hij stond in mijn aanbevolen lijstje en ik was meteen helemaal weg van zijn foto, dus ik stuurde hem een berichtje. Al heel snel kreeg ik een mailtje van hem, en we bleven maar heen en weer mailen, steeds sneller en meer tekst. We werden zo nieuwschierig naar elkaar dat we gingen skypen, en ja toen werden we verliefd. Uiteindelijk is hij een week naar Nederland gekomen om te kijken of het zou werken, en dat deed het! Nu zijn we bijna een jaar samen :D
   
  mercurysummer vindt dit leuk.
 14. mercurysummer

  mercurysummer Super ELLEgirl


  Ah, dit vind ik echt heel lief. Leuk dat het zo goed tussen jullie gaat!
   
  RollerCoasterTycoon2 vindt dit leuk.
 15. Biebster.

  Biebster. ELLEgirl

  Ondertussen 2 kinderen en zijn we geëmigreerd naar Australië. Life’s good :cool:
   

Deel Deze Pagina