1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Leuk gratis uitgaan in Amsterdam

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Poofle, 16 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Poofle

  Poofle Guru ELLEgirl

  Wie weet er een plek waar je leuk en gratis uit kunt gaan in Amsterdam? Ik ga zaterdag uit met vrienden die nooit entree willen betalen maar ik heb geen zin om in een of andere andre hazes kroeg te eindigen :p
   
 2. death by sexy

  death by sexy Über ELLEgirl

  aja daar ga je al de mist in. gratis en niet-fout bestaat niet. gratis en fout is de gieter, ergens bij leidseplein. is een cafe en draait alle foute (dance)hits. ook wel geinig voor een keertje, maar je moet er wel van houden
   
 3. kika89

  kika89 Über ELLEgirl

  dus jullie komen vanuit ergens anders in nederland naar amsterdam om uit te gaan, maar zijn dan te pauper om ergens entree te betalen? waarom dan überhaupt de moeite :confused:
   
 4. MadameMignon

  MadameMignon Über ELLEgirl

  Tja dan kom in je van die paupercafé's. Je kunt even de Waterhole proberen (is 1 euro geloof ik), soms hebben ze daar wel leuke live muziek. Maar soms is het ook best stom daar.
  Op leidseplein heb je allemaal van die bars waar je 10 shots voor 10 euro hebt, maar dat is ook echt stom eigenlijk.

  Maar ik zou je echt aanraden om gewoon toegang te betalen hoor. Gewoon van te voren uitzoeken wat je leuk lijkt, dan is de kans groter dat je echt plezier hebt.
   
 5. Poofle

  Poofle Guru ELLEgirl

  We wonen best dicht bij Amsterdam en ik ben niet te beroerd om geld te betalen maar de rest helaas wel... Terwijl we ook nog van tevoren wat gaan drinken bij mij en ze echt wel geld hebben aangezien ze allemaal nog thuis wonen en best veel werken (eentje zelfs fulltime). word er echt pissig van maar ja daarom ga ik ook bijna nooit meer met hen uit haha
   
 6. Uzumaki Naruto

  Uzumaki Naruto Über ELLEgirl

  In Amsterdam is de entree ook wel achterlijk hoog. Dan heb ik niet eens meer geld om een biertje te drinken. En dan ook nog wc-geld vragen en bier is sowieso duurder hier dan ergens anders.
   
 7. Acquiesce

  Acquiesce Super ELLEgirl

  Chupitos!

  Tent is zelf niet zoveel aan, maar de shotjes zijn erg leuk ;)
   
 8. ZEEROVER

  ZEEROVER Über ELLEgirl

  Wat voor muziek vind je leuk?
   
 9. kika89

  kika89 Über ELLEgirl

  dat is overal in nederland wel, ik vond het iig nooit duurder in a'dam dan in r'dam/utrecht/den haag.
   
 10. Uzumaki Naruto

  Uzumaki Naruto Über ELLEgirl

  Minimaal 2,50 betalen voor een biertje vind ik duur hoor. Ik ben ook wel eens vaker uitgeweest in Rotterdam en dan was het niet standaard de entree 15 euro. Wat ik hier in Amsterdam wel vaker tegenkom.
   
 11. poes

  poes Über ELLEgirl

  Haha inderdaad Chupitos. En anders moet je maar gewoon naar de gieter, kleine of bubbles ofzo?
   
 12. GoogleNerd

  GoogleNerd Über ELLEgirl

  Je kunt ook gewoon naar leuke barretjes ofzo. Bar Italia, Palladium of Lux, zoiets?
   
 13. Gold

  Gold Über ELLEgirl

  Ja idd! Alsof alle gratis kroegen ineens pauper zijn? Ik vind toevallig alle 3 deze kroegen erg leuk :)
   
 14. kika89

  kika89 Über ELLEgirl

  ik ben al heel lang niet in a'dam/nederland uitgeweest, maar €2,50 voor een biertje betaalde ik toen ook al, en ook in r'dam/den haag/utrecht/leiden, dus dat valt me mee dat dat ondertussen nog geen €3,- is. en entree is in a'dam volgens mij ook niet hoger. ligt eraan waar je heen gaat en wie er draaien, maar voor €5-€10 kun je ook wel ergens heen en een leukere avond hebben dan in een of andere pauperkroeg aan het leidseplein lijkt me.
   
 15. Uzumaki Naruto

  Uzumaki Naruto Über ELLEgirl

  In Rotterdam heb ik tot dusver gewoon biertjes voor 2 euro gekregen. In mijn hometown ook en qua entree wordt er vaak niks gevraagd of max 5 euro (als er niks speciaals is dan).
   
 16. kika89

  kika89 Über ELLEgirl

  maar in de kroeg hangen kun je in elk gat in nederland. waarom zou je daarvoor naar amsterdam gaan. dan zit je tussen toeristen of tussen amsterdammers, die je bekijken alsof je een stuk stront bent (omdat je een 'provinciaaltje' bent).

  en nee, ik heb inderdaad niet zulke goede ervaringen met amsterdamse kroegen, met een aantal clubs daarentegen wel :)
  dus imho, als je naar a'dam afreist om te gaan stappen, ga dan ook echt stappen, en blijf anders lekker in je stamkroeg hangen, want dat is in 95% van de gevallen leuker dan in a'dam in de kroeg hangen.
   
 17. kika89

  kika89 Über ELLEgirl

  volgens mij heb ik de laatste keer dat ik in rotown was (nou niet echt een grote club) ook rond de €2,50 betaald voor een biertje, en geen €2. en ik weet dat ik in de meeste kroegen in leiden sowieso al meer dan €2 betaalde voor een biertje.
  en geen entree in een club? dan ben ik erg benieuwd waar dat is, en wie daar dan draaien. want sowieso als er een beetje dj's staan betaal je daar gewoon voor. ik betaal hier ook €10 entree voor een club, is niet meer dan normaal toch? en dat heb ik trouwens zelfs wel eens voor het lvc betaald, wat toch niet echt te vergelijken is met een paradiso, melkweg, trouw, etc.
   
 18. Uzumaki Naruto

  Uzumaki Naruto Über ELLEgirl

  Gewoon goede lokale dj's. Geen wereldbekende hoor. En niet dat je dan meteen denkt dat ze slecht zijn want het zijn wel dj's met contracten of winnaars van wedstrijden etc.
   
 19. Krullevaar

  Krullevaar Super ELLEgirl

  Op het Rembrandplein heb je best veel leuke kroegen waar je geen entree hoeft te betalen hoor! Bv. Coco's outback.
   
 20. WTF.

  WTF. Über ELLEgirl

  De bar van Chicago Social Club is op zaterdag ook bijna altijd gratis en is nog wel leuk!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina