1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Lid worden van studentenvereniging, ASC/Avsv

Discussie in 'Studie & Werk' gestart door ByFabrio, 27 jul 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. ByFabrio

  ByFabrio Rookie ELLEgirl

  Hoi allemaal,
  Hoogstwaarschijnlijk word ik dit jaar lid van ASC/Avsv, wie wordt er nog meer lid? Of wordt lid van een andere studentenvereniging?

  Ik vind het erg spannend, aangezien bijna de ontgroening begint van 4 weken..
   
 2. ByFabrio

  ByFabrio Rookie ELLEgirl

  Ik ken niemand die nog meer daar lid wordt, of ergens anders. Het lijkt me leuk om alvast iemand te kennen:)
   
 3. february

  february ELLEgirl

  Ik wil ook bij een vereniging dit jaar, twijfel alleen wel of het iets voor mij is door de verplichtingen en de ontgroening. Maargoed, daar kom ik dan nog wel achter.
  Ik wil misschien bij LANX, daar ben ik langs geweest en dat was wel leuk. Alleen best streng. En ik wil nog bij Unitas gaan kijken!
   
 4. saartje!

  saartje! Rookie ELLEgirl

  Asc-avsv

  Hoi allemaal,

  Ik wil deze topic opnieuw aanhalen. Ik ben zelf van plan om dit jaar lid te worden bij het A.S.C./A.V.S.V. en ik ken verder niemand daar en nu ben ik benieuwd of er nog meer van jullie van plan zijn om lid te worden en of jullie ook alleen naar de KMT gaan.
   
 5. MarHuis94

  MarHuis94 Rookie ELLEgirl

  Asc/avsv

  Hai! Ik ben ook van plan om dit jaar lid te worden, al begin ik nu wel een heel klein beetje te twijfelen.
  Ben jij al helemaal zeker dat je lid wilt worden?
   
 6. geitenfluisteraar

  geitenfluisteraar Super ELLEgirl

  Nu ben ik aan de beurt om het topic dit jaar te uppen.

  Iemand die het overweegt of al zeker gaat inschrijven? Of ellegirls die lid zijn en advies hebben?

  Ik was eigenlijk nooit van plan om me aan te melden maar ik ben de voordelen ervan gaan inzien (en m'n ma hamert heel erg dat het goed is voor connecties in de toekomst). M'n vriend wordt dit jaar ook lid en toen ik zei dat ik het overweeg kreeg ik alleen maar te horen waarom ik het niet moet doen..

  Ben benieuwd!
   
 7. Salmiak

  Salmiak Über ELLEgirl

  Ik ben 1 jaartje lid geweest, dus vragen zijn welkom :). De reden dat ik maar 1 jaar lid ben geweest is eigenlijk omdat ik gewoon te oud was toen ik lid werd (bijna 21, al 3 jaar van middelbare af terwijl de rest allemaal net geslaagd was). Ik had dus niet zoveel aansluiting, maar dat was gewoon pech. Je moet je er wel echt helemaal 'ingooien' merkte ik.
   
 8. kelly123

  kelly123 Super ELLEgirl

  Heb alleen wat vriendinnen die in Leiden lid waren, vonden ontgroening wel zwaar maar daarna vonden ze het top
   
 9. geitenfluisteraar

  geitenfluisteraar Super ELLEgirl

  Dankjewel voor je antwoord! De inschrijving was gisteren en vandaag en heb maar besloten het uit te stellen/niet te doen. Inderdaad omdat het nogal tijdrovend is en je er volledig op in moet gaan. Weet niet of dat nou wel echt iets voor mij is..
   
 10. Salmiak

  Salmiak Über ELLEgirl

  Oke! Wie weet volgend jaar :). Die eerste periode was bij ons idd best druk, daarbij woonde ik al op kamers, was lid bij een sportvereniging, ik had eigenlijk al een leven zonder die vereniging. En zonder kan je het ook leuk hebben hoor!
   
 11. electricity

  electricity Super ELLEgirl

  Hey ik heb een vraagje ik wil dig jaar graag lid worden van een vereniging. Niet van het corps maar gewoon bij een gezelligheidsvereniging zonder. Alleen heb ik geen idee of het een beetje te doen is als je niet in Amsterdam woont (ik geloof dat je in Amsterdam studeert?). Ik moet een uur met de trein reizen. Ik wil het liefst zo snel mogelijk in Amsterdam gaan wonen, maar het wil nog niet echt lukken met hospiteren.
  Maar ik ben bang dat ik toch wel veel ga missen en misschien sommige verplichtingen niet na kan komen. Heb jij hier misschien ervaring mee?
   
 12. electricity

  electricity Super ELLEgirl

  Super bedankt voor je uitgebreide antwoord :)
   
 13. Floor@

  Floor@ Rookie ELLEgirl

  Hi!

  Wat leuk dat je ook bij een stundentenvereniging gaat. Weet je al waar?
  Zelf wil ik dit jaar ook bij een studentenvereniging maar ik woon zelf al wel in Amsterdam. Toch denk ik niet dat het een heel groot probleem is. Een vriendin van mij heeft het ook gedaan toen ze nog thuis woonde.
   
 14. electricity

  electricity Super ELLEgirl

  Ik heb me ingeschreven bij Skøll, maar ik kreeg vandaag een mailtje dat ze misschien een loting hebben dus ik weet nog niet zeker of ik wel echt lid word.
  Heb jij nog ergens ingeschreven tijdens de introductieweek (ik weet niet of je eerstejaars bent).
   
 15. SunnyAfternoon

  SunnyAfternoon Rookie ELLEgirl

  Ik heb eigenlijk een vraag, nu alle ontgroeningen zowat bezig zijn. Is het slim voor iemand die mentaal niet zo sterk is (depressie, etc.) bij een studentenvereniging te gaan ? aangezien de ontgroening best zwaar is volgensmij
   
 16. Floor@

  Floor@ Rookie ELLEgirl

  Ik ben zelf geen eerste jaars meer. De eerste twee jaar van mijn studie woonde ik thuis. En nu ik in Amsterdam woon wilde ik wel graag bij een vereniging. Ik ga zelf naar de openborrel van Orionis. Zij hebben geen loting.
   
 17. Pizzaislife

  Pizzaislife Rookie ELLEgirl

  Upje! zijn er mensen die momenteel bezig zijn met een keuze te maken qua studentenvereniging?
   
 18. henkerd

  henkerd Super ELLEgirl

  Ik ga studeren aan de UvA, maar weet nog niet of ik bij een studentenvereniging wil... Sowieso vind ik het allemaal maar ingewikkeld, haha!
   
 19. Flamoes

  Flamoes Über ELLEgirl

  Je moet gewoon overal langsgaan in de introductieweek. Dan kan krijg je het beste beeld denk ik. Op akvv.nl staan alle verenigingen in ieder geval, dan kan je alvast wat lezen als je wil. Tenzij je bij het ASC of het Lanx wil trouwens want dan moet je je voor de introweek van de UvA al hebben ingeschreven. :)
   
 20. henkerd

  henkerd Super ELLEgirl

  Ah thanks! Heb meteen even op de site gekeken!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina