1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Mededeling] Een afscheid, twee keer een welkom en een aantal veranderingen

Discussie in 'Sterren & Muziek' gestart door Moderator Lily, 7 jun 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Moderator Lily

  Moderator Lily Administrator Medewerker

  Lieve ELLEgirls,

  Zes jaar geleden startte ik als moderator op dit forum. In die zes jaar is er een hoop veranderd. Toen was ik student en actief forumlid; nu werk ik fulltime en kom ik niet meer toe aan forummen. Ik kom alleen nog maar als moderator op het forum.

  Toen de bom in december barstte, ben ik aan het denken gezet. Ik realiseer mij dat ik het forum niet meer kan bieden wat het nodig heeft; ik schiet tekort als moderator. Ik ben door gebrek aan tijd namelijk totaal niet meer betrokken bij wat er speelt, terwijl dit essentieel is om goed te kunnen modereren, en tegen de tijd dat ik meldingen zie, zijn ze vaak al verleden tijd of opgelost door leden. Mijn rol als moderator schiet dus het doel voorbij.

  Om deze redenen heb ik besloten om te stoppen per 1 juli 2016. Ik heb het modereren altijd met plezier gedaan, maar het gaat bovenal om jullie plezier. Ik ben van mening dat moderators die meer betrokken en die meer aanwezig zijn hier veel actiever aan kunnen bijdragen. Nadat ik mijn afscheid binnen het team aankondigde, besloot ook @Moderator Isa haar taken neer te leggen.

  Daarom introduceer ik jullie graag aan twee nieuwe moderators: @Moderator Appelsap en @Moderator Glitter! Zij zullen jullie aanspreekpunt zijn en bijhouden wat er allemaal speelt op het forum. We zijn erg blij hen te verwelkomen bij het team. Deze maand zal ik hen inwerken en zelf dus al meer naar de achtergrond verdwijnen.

  Hiermee verandert ook de rol van @Moderator Lieve. Zij zal mijn taken voor het verwijderen van accounts en van alle posts overnemen vanaf juli. Zij modereert dus op de achtergrond.

  Verder hebben we eens kritisch naar het board Forumvragen gekeken. De topics daar waren zwaar verouderd en gebaseerd op oude forumsoftware. Daarom hebben we ze een update gegeven. Lees ze vooral allemaal een keertje door, zodat je weet wat er veranderd is.

  Ik wens het nieuwe moderatorteam heel veel succes en ik heb er alle vertrouwen in dat ze het super gaan doen!

  Groetjes,
  Lily
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina