1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Moeders!

Discussie in 'Centraal Station' gestart door BABEWhut?!, 4 nov 2016.

 1. Glim

  Glim Super ELLEgirl

  Hopen dan maar dat dat het is. Vind het helemaal niet dom, maar wel vervelend dat het al weer zo snel terug is.
   
  GEEZ. vindt dit leuk.
 2. Tunnelvisie

  Tunnelvisie Über ELLEgirl

  Het zit je niet mee allemaal @GEEZ.! Hoop dat je je gauw beter voelt en dat je lekker kunt genieten.
   
  GEEZ. vindt dit leuk.
 3. mekka

  mekka Über ELLEgirl

  Vriendinnetje van mij had het ook @GEEZ. ,vandaar dat ik menstruatie opperde. Wel 'fijn' opzich toch? Dat het je menstruatie is?

  N slaapt ineens snachts korter, balen joh. Hij had al heel lang een ritme van 08:30/09:00/09:30 (verschilde) tot 04:30, toen 05:30 en laatst ineens een paar nachten 06:30. Nu slaapt ie overdag iets beter de afgelopen dagen, maar komt ie snachts ineens om 03:00?????? En dan om 07:00 en daarna wil ie niet meer slapen. Ik las juist veel dat overdag goed slapen voor betere nachten zorgt, maar hier lijkt het tegenovergesteld. Komt iemand dit bekend voor?
   
 4. wetenschap

  wetenschap Über ELLEgirl

  @mekka als de mijne overdag veel slaapt (mijn schoonmoeder liet S soms uren overdag slapen en was er toen trots op...), dan slaapt hij snachts moeilijk door. Nu hebben we weer een mooi ritme van: snachts slapen van 22.30-2300 tot 7.00 en dan overdag dutjes van 1-1.5 uurtjes (9-10.30, 13.00-14.30 etc ..).
   
 5. mekka

  mekka Über ELLEgirl

  Oh goed om te weten. Maak je hem dan wakker na anderhalf uur?
  Hij deed de afgelopen dagen inderdaad soms dutjes van ruim 2 uur. Ik lees alleen vaak dat je een kindje niet wakker moet maken, dat ie zelf goed inschat hoe veel slaap ie nodig heeft. Maarja, als dat slechtere nachten betekent .......
  Hij was de afgelopen dagen wel relaxter, vrolijker, vond dat wel een goed teken.
   
 6. wetenschap

  wetenschap Über ELLEgirl

  @mekka Meestal wordt hij gewoon zelf wakker. Sowieso wordt hij overdag om de 45min - 1 uur zelf wakker, maar als ik hem verder niet aankijk of contact maak valt hij snel weer in slaap. Als ik hem dan wel uit z'n bedje haal is hij meteen wakker en beetje chagrijnig. Daarom laat ik hem dan nog even doorslapen totdat hij zelf echt wakker wordt. Soms zijn de dutjes ook wel 2 uurtjes en dat laat ik dan zo.
   
 7. mekka

  mekka Über ELLEgirl

  Thanx! Het cb zegt dat ik moet proberen niet meer te voeden om 03:00. Iemand daar ervaring mee? Hij heeft geen speen...
   
 8. Flower-

  Flower- Super ELLEgirl

  Hoe oud je zoontje?
  Ik zelf word altijd een beetje kriebelig van de adviezen van CB, volg vooral je eigen gevoel dan kan je het bijna niet 'verkeerd' doen!
   
  Carel vindt dit leuk.
 9. wetenschap

  wetenschap Über ELLEgirl

  @mekka eens met @Flower- gewoon je gevoel volgen. Als hij snachts perse wilt drinken, dan heeft hij dat nog blijkbaar nodig, denk ik. De mijne komt heel soms ook nog in de nacht en dan geef ik hem ook wat te drinken :)
   
 10. mekka

  mekka Über ELLEgirl

  3,5 maand
  Ja, sowieso hoor! Ik ga t alleen wel proberen te rekken. Hij huilt ook niet, maar ligt klaarwakker. Voor hetzelfde geld valt hij vanzelf weer in slaap. Maar ik ga m niet laten huilen tot ie huilend in slaap valt ofzo
   
  Reflect en wetenschap vinden dit leuk.
 11. bennielava

  bennielava Super ELLEgirl

  @mekka je kindje is nog heel jong. Zou gewoon doen wat goed voor jou voelt!
   
 12. mekka

  mekka Über ELLEgirl

  Het punt is dus dat ik t niet altijd weet. Hij heeft altijd behoorlijk goed geslapen, wekenlang minimaal tot half 5. En das ineens weg. Ik had t anders gevonden als ie altijd tot 03:00 had geslapen. Ik vind t best fijn om dan mogelijkheden te horen, of te horen dat t prima een patroon is wat doorbroken kan worden. Werkt t niet dan niet, ook geen ramp, maar zou t jammer vinden als ik dan over 5 weken ineens hoor: je had in het begin kunnen proberen het patroon te doorbreken.
   
 13. Tunnelvisie

  Tunnelvisie Über ELLEgirl

  @mekka Die van mij heeft rond drie maanden een poosje doorgeslapen en rond 3,5 maand tot een maand of 5 was het toch weer twee of drie keer per nacht door een spurt. Hij had weer meer voeding nodig.
   
 14. Tom Riddle

  Tom Riddle Über ELLEgirl

  @mekka als hij vraagt om voeding zou ik die gewoon geven, FJ heeft tot 10 maanden nachtvoedingen gehad (wel bv, weet niet hoe dat zit en of dat ook mag met fv?)
  Meestal had ze een groeispurt nadat ze meerdere voedingen vroeg in de nacht.
   
 15. mekka

  mekka Über ELLEgirl

  Fijn om te horen!
  Ik geef ook bv. Ik ga het avontuur gewoon aan, en volg m'n gevoel als ik t zielig vind worden
   
 16. Flower-

  Flower- Super ELLEgirl

  Als je BV geeft zou ik zeker voeden in de nacht en het niet rekken. Slaapt hij bij jullie op de kamer of in z'n eigen kamer?
   
 17. Zoeva

  Zoeva Super ELLEgirl

  Bij mij waren deze omschakelingen meestal de 'regeldagen'. Ook ik liet ze dan overdag iets korter slapen zodat ze in de nacht goed slapen. Maar met regeldagen is dit maar een korte periode.
   
 18. Zoeva

  Zoeva Super ELLEgirl

  * slapen is sliepen
   
 19. Flower-

  Flower- Super ELLEgirl

  Ik herken het toch, F had dat ook. Het kunnen regeldagen zijn of dat de voeding overdag niet meer genoeg is. Wij gaven toen 's avonds af en toe al KV zodat ik kon kolven. Toen hebben we N.utrilon Forte toegevoegd aan de laatste fles of rijstebloem en toen ging het 's nachts weer beter.
   
  Zoeva vindt dit leuk.
 20. bennielava

  bennielava Super ELLEgirl

  Bij ons heeft ze ook doorgeslapen en rond 3 maanden niet meer. Nu is ze 5 maanden en is ze 2 a 3 keer per nacht wakker om te drinken. De oudste sliep pas met 2 door, dus onze verwachtingen zijn heel laag mbt doorslapen haha
   

Deel Deze Pagina