1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mooie, slanke benen..

Discussie in 'Mode' gestart door Kiwi., 18 sep 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Kiwi.

  Kiwi. Super ELLEgirl

  Ik vind slanke, dunne, gespierde benen zó mooi. Nou heb ik het niet over super skinny benen, maar gewoon mooie, gespierde, dunne benen. Ik vind het zoveel mooier! Ik zou het zelf heel graag willen hebben dus ik vroeg me af, hoe doen jullie het? Ik ben van de bovenkant (buik) heel slank, maar aan mijn bovenbenen wat breder, en mijn onderbenen zijn ook niet heel slank. Ik zou vooral dunnere bovenbenen willen, maar ook dunnere onderbenen. Ik hoop dat jullie een beetje begrijpen wat ik bedoel, maar ik vind bijvoorbeeld heel vaak jeans met een top erop niet mooi, draag liever jurkjes enzo omdat mijn 'dikkere' benen dan niet zo opvallen. Nou denk ik dat het ook een deel aanleg is wat je ervoor moet hebben, bij mij hoopt al het vet zich op in mijn bovenbenen. Maar er moet toch wel een manier zijn om af te vallen bij je benen? Iemand? :)
   
 2. Heartley

  Heartley Super ELLEgirl

  Veel krachttraining (afzetten, squats) en/of hardlopen.. works like a charm :)
   
 3. Eclectic

  Eclectic Super ELLEgirl

  veeeel lopen :p
   
 4. Audrey Hepburn

  Audrey Hepburn Über ELLEgirl

  Ik heb dat van mezelf, doe eigenlijk niet zoveel daarvoor:p
   
 5. lli

  lli Super ELLEgirl

  Pilates. Als je krachttraining doet dan krijg je hele brede bovenbenen (bv voetbalbenen). Het is dus of slank zonder gespierd te zijn of gespierd en breder.
   
 6. Lois<3

  Lois<3 Super ELLEgirl

  ik wil ook gespierdere benen'
  is mooooi
   
 7. Lady Bo

  Lady Bo Queen ELLEgirl

  Inderdaad!

  Verder denk ik dat het een groot deel ook aanleg is..
   
 8. Malice in Wonderland

  Malice in Wonderland Über ELLEgirl

  ja dat denk ik ook helaas :p
   
 9. Colaatje

  Colaatje Über ELLEgirl

  Ik heb echte voetbalkuiten, maar ben nu begonnen met pilates, dus ik hoop dat het wat oplevert :p
   
 10. Cheyenne_

  Cheyenne_ Super ELLEgirl

  5 dagen in de week de hele dag staan haha, sjongen dan zie je in 2 weken al een wereld van verschil:eek:
   
 11. Ginnys

  Ginnys Über ELLEgirl

  Zwemmen is het aller beste. FOR SURE

  maar niet maar 1 keer in de week he;)
   
 12. Fashionista Sonja

  Fashionista Sonja Über ELLEgirl

  Bij mij is het jammer genoeg mijn bouw; ik heb (mede door turnen) flinke bovenbenen gecreërd, en geloof niet dat ik daar vanaf ga komen. Ik ben wel wat afgevallen, en dan val je automatisch ook bij je benen wat af, maar toen ik weer wat aankwam, zat het er het eerste bij mijn bovenbenen bij.
  Het schijnt dat de dijen/benen een van de moeilijkste plekken zijn om af te vallen, als er eenmaal vetcellen zitten kan je dit moeilijk wegkrijgen. Ik sport minimaal 3 keer per week, maar dunner worden doen ze nauwelijks! Sucks :(
   
 13. agitated

  agitated Über ELLEgirl

  dit komt me echt bekend voor! door jarenlang ballet heb ik echt enorme bovenbonen! helaas ben ik te lui om er iets aan te doen :eek: succes iig!
   
 14. avenuedemoutarde

  avenuedemoutarde Super ELLEgirl

  snelwandelen schijnt erg goed te zijn!
  beter dan hardlopen, daar krijg je idd meer (korte) spieren van..
  en voor vetjes op je dijen kun je het beste op je zij gaan liggen en dan je been half hoog heffen en dan rondjes draaien, werkt super!
   
 15. stephanienini

  stephanienini Super ELLEgirl

 16. Fill my little Closet

  Fill my little Closet Super ELLEgirl

  Ik ben ook best slank van mezelf, maar echt niet strak. Mijn bovenbenen dus ook totaal niet en die zijn ook vrij breed. Zou ook graag wat dunnere bovenbenen willen omdat ik graag shortjes draag..
   
 17. mamaloe

  mamaloe Über ELLEgirl

  fietsen helpt wel maar dan vooral met een zeg maar hele lage versnelling dus dat je heel gemakkelijk trapt maar geen meter vooruitkomt; wielrenners doen dat soms omdat hun benen vaak te dik (gespierd) worden. dansen is ook heel goed en traplopen ook, maar een groot gedeelte heeft het inderdaad met je bouw te maken waar je precies vet opslaat enzo. al kun je vooral je onderbenen heel erg slank trainen maar worden je bovenbenen daar meestal weer dikker van. toen ik voetbalde had ik redelijk sterke bovenbenen maar ik voetbal nu al heel lang niet meer en nog steeds zijn mijn benen welgevormd dus ik ben bang dat het ook een beetje moeder natuur moet accepteren.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina